18 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Victor Alistar: „Transparency doreste un parteneriat cu lumeajustitiei.ro!”

Scris de: L.J. | pdf | print

26 July 2010 10:35
Vizualizari: 8814

Liderul Transparency International Romania (TI), organizatie neguvernamentala cu state vechi in lupta impotriva coruptiei a deschis printre primii site-ul Lumeajustitiei.ro. Victor Alistar ne-a declarat luni, la momentul lansarii site-ului: ”Este o initiativa foarte buna, structureaza discutii pe tema justitiei, pe baza unor abordari reale si concrete, nu doar pe impresii cum s-a mai intamplat pe aceasta tema. Mai mult, initiativa are darul de a-i ajuta pe utilizatori sa si inteleaga pe mai departe care sunt concluziile si caile de urmat. Genul de critica constructiva aplicata si documentata este cea de care este nevoie in aceasta cearta si ceata generala din si pe Justitie. TI isi doreste sa fie un partener al acestei initiative, pe care o saluta cu toata caldura. Mult succes!”

Victor Alistar ne-a declarat luni, la momentul lansarii site-ului: ”Este o initiativa foarte buna, structureaza discutii pe tema justitiei, pe baza unor abordari reale si concrete, nu doar pe impresii cum s-a mai intamplat pe aceasta tema. Mai mult, initiativa are darul de a-i ajuta pe utilizatori sa si inteleaga pe mai departe care sunt concluziile si caile de urmat. Genul de critica constructiva aplicata si documentata este cea de care este nevoie in aceasta cearta si ceata generala din si pe Justitie. TI isi doreste sa fie un partener al acestei initiative, pe care o saluta cu toata caldura. Mult succes!”

Comentarii

# Carmen Amza date 27 July 2010 21:37 +1

În trenul de Timişoara Bucureşti ne-am cunoscut acum aproape 20 de ani când eraţi o tânără ziaristă. V-am urmărit în toţi aceşti ani şi am mare încredere în d-voastră.Vă doresc mult succes!

Carmen Amza

# Cosmin Cristea date 27 September 2010 14:53 +1

Voi determina statul să îmi repare pagubele provocate de reprezentanţii statului. Voi lupta cu toată fiinţa mea până când statul român îmi va repara pagubele provocate de gruparea naţional-socialistă Drăguţ-Bota. Prin perseverenţa în greşeli, această grupare serveşte doar scopurilor oculte ce încearcă ocolirea Legii şi susţinerea acelui sistem paralel, criminal şi sadic din timpul nazismului şi comunismului.
Sub pretextul înfăptuirii Justiţiei, de aproape 7 ani, membrii acestei grupări de Crimă Organizată a folosit mai multe metode de tortură în relaţii cu mine şi familia mea... .
I. Această grupare infracţională a mărit pe uzucapiune proprietatea vecinului meu în detrimentul posesiei, proprietăţii şi bunurilor familiei mele. Din 2006 până în 2009 membrii acestei grupări a urlat că vecinii mei niciodată nu au avut pretenţii faţă de posesia, proprietatea şi bunurile familiei mele mărindu-le proprietatea pe uzucapiune. M-au condamnat civil şi penal pe invocarea motivului că eu am pretenţii faţă de posesia vecinului meu.... . În prezent, în numele Statului membrii acestei grupări continuă tortura la adresa familiei mele prin a refuza să depună diligenţele necesare dispariţiei gardului de sub streşinile casei mele şi reparării pagubelor. Membrii acestei grupări au oferit protecţie vecinilor mei să-mi fure o parte din posesia mea, proprietatea mea şi bunuri ale familiei mele prin construirea unui gard strâmb pe sub streşinile casei mele prin aleea mea de beton, postamentul de beton, prin nerespectarea dimensiunii de 48.6 m şi îngrădirea prunului meu... . a se vedea înregistrările de la adresa http://www.youtube.com/watch?v=45KWu_mXhDY . În martie 2010 sub protecţia Poliţiei vecinii îşi construiesc un alt gard ce nu respectarea nici amplasamentul gardului provizoriu....
II. Pe invocarea că eu şi soţia suntem bolnavi psihic această grupare infracţională a respins plângerile familie mele în care reclamam furturi de bunuri din casă. În prezent, în numele Statului membrii acestei grupări refuză să depună diligenţele necesare identificării hoţilor şi recuperării prejudiciului.
III. Acestă grupare infracţională a favorizat violatorul de domiciliu şi m-a represat nedrept deoarece am imobilizat eficient pe violator. În prezent, în numele Statului membrii acestei grupări refuză să depună diligenţele necesare achitării mele şi recuperării bunurilor distruse.
IV. Această grupare infracţională a favorizat cu militarii care m-au lovit cu pumnii în rinichi, ficat şi splină şi m-au aruncat la nebuni fiindcă protestam prin a reclama abuzuri şi persecutări. Mai mult această grupare infracţională m-a represat nedrept şi continuă represiunea la adresa mea prin a refuza să ţină cont de dispoziţiile Legii 60/1991 ce permit protestatarilor să huiduiască, să ameninţe cu distrugeri şi devastări, să apeleze la forme de protest extrem.....fără a intra sub incidenţa articolului 321 sau a altor fapte penale.... .

# Cristi P. Sturzu date 27 September 2010 17:47 -1

:D Ba nebunule! Tu esti ala care a fost saltat de jandarmi si "atentionat", bata-te sa te bata Bin Laden de nebun.

# pompiliu bota date 27 September 2010 15:17 0

Dragi colegi, nu mai răspundeţi unor debili ca: Maria, Cosmin Cristea, raluca şi alţii.

# Cosmin Cristea date 27 September 2010 17:55 +1

8) Da mai sturzule.... . Cert e ca pretenul tau Bota---va fi tras la raspundere penala pe subminarea statului de drept si crime la adresa drepturilor cetatenesti...

# Cristi P. Sturzu date 27 September 2010 18:09 +1

Aha...m-am prins. :-x :cry:

# Cosmin Cristea date 27 September 2010 18:15 -1

:sad: Mai sturzule... . Tu sti ca cineva de la cabinetul Procurorului General nu poarta sutien in timpul audientei? --asa am vazut eu anul trecut
--

# Cristi P. Sturzu date 27 September 2010 18:34 -1

esti nepoliticos. Nu ti-am permis sa ma tutuiesti. M-am convins.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.08.2022 – Sediul DNA a ajuns in paragina (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva