13 aprilie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VICTORIE PENTRU RADU BUDEANU – Tribunalul Bucuresti a ordonat inlaturarea tuturor materialelor din ciclul “Spovedania lui Rizea”, facute de fostul deputat Cristian Rizea la adresa lui Radu Budeanu, patronul publicatiilor Can-Can si Gandul. Ordonanta presedintiala a interzis ca pana la solutionarea procesului civil intentat de Radu Budeanu sa se inceteze “publicarea oricaror materiale potential defaimatoare la adresa reclamantului”

Scris de: L.J. | pdf | print

8 ianuarie 2021 13:58
Vizualizari: 4404

Omul de afaceri Radu Budeanu (foto) patronul trustului de presa din care fac parte publicatiile Can-Can si Gandul, a castigat la Tribunalul Bucuresti o importanta victorie de etapa impotriva fostului deputat Cristian Rizea (actual Mihai Cristian Luigi), care fugit din tara in urma unei condamnari definitive, a initiat si intretinut pe mai multer canale media un serial de “dezvaluiri”, pe care le-a initiat si intr-o carte intitulata “Spovedania lui Rizea”. Tinta predilecta a serialului lui Rizea, omul de afaceri Radu Budeanu a intentat proces impotriva lui Cristian Rizea la Tribunalul Bucuresti, solicitand in paralel, ca pana la solutionarea litigiului civil principal, sa se dispuna pe cale de ordonanta presedintiala inlaturarea tuturor articolelor cu potential defaimator aparute la adresa sa, precum si interzicerea pe viitor de publicare a altor materiale similare, pana la solutionarea definitiva a litigiului principal care face obiectul dosarului nr. 29236/3/2020 aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti.


 

Iata solutia dispusa de Tribunalul Bucuresti – Sectia a IV-a Civila prin ordonanta presedintiala in dosarul 29235/3/2020, prin sentinta din 6 ianuarie 2020:

 

Admite in parte cererea. In temeiul art. 255 Cod Civil, obliga paratul Mihai Cristian Luigi sa inlature provizoriu materialele ce cuprind datele cu caracter personal referitoare la reclamantul Radu Budeanu publicate pe pagina pe care o detine pe Facebook – Spovedania lui Rizea, precum si a oricaror trimiteri si referiri la acestea, pana la solutionarea definitiva a dosarului nr. 29236/3/2020. Obliga paratii Mihai Cristian Luigi si GEOPOL INTERNATIONAL pentru REALITATEA PLUS sa inlature provizoriu materialele publicate pe paginile pe care le detin pe reteaua de socializare Facebook, Spovedania lui Rizea, Realitatea.Net si stirile Realitatea TV, precum si pe cele difuzate pe canalele detinute pe reteaua You Tube, referitoare la reclamant precum si a oricaror trimiteri si referiri la acestea, pana la solutionarea definitiva a dosarului nr. 29236/3/2020 Obliga paratii sa inceteze pentru viitor, pana la solutionarea definitiva a cauzei nr. 29236/3/2020 inregistrata pe rolul Tribunalului Bucuresti, publicarea oricaror materiale potential defaimatoare la adresa reclamantului pe paginile detinute pe reteaua Facebook, precum si difuzarea de comunicari publice de acelasi tip in cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”. Respinge in rest cererea, ca nefondata. Obliga paratii sa plateasca reclamantului suma de 60 lei cu titlu de cheltuieli de judecata reprezentand taxa judiciara de timbru. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronuntare, cererea de apel urmand a se depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a IV-a Civila. Pronuntata in sedinta din 06.01.2021, prin punerea solutiei la dispozitia partilor, prin mijlocirea grefei instantei.” - (vezi facsimil)

In urma hotararii judecatoresti, Radu Budeanu a declarat pentru presa: “Justitia a decis ca aceasta mizerie la comanda sa se opreasca. O mizerie oarecum comica, tinand cont ca au batut efectiv campii de la A la Z in ce ma priveste. Voi demonstra cu documente prejudiciul de milioane care mi s-a produs...

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.04.2021 – Ionut Matei se face notar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva