4 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 13.01.2022 – Vasilica a intrat la secret. Tema pentru CSM!

Scris de: L.J. | pdf | print

13 ianuarie 2022 19:21
Vizualizari: 5148

* Vorba Pro TV-ului pe vremuri: „Am intalnit si romani fericiti”. Nu toti o duc rau acum, in criza. Unora le-au crescut salariile, chiar daca vorbim despre o majorare calculata doar in interval de o luna. Care sunt sectoarele economice norocoase aflati dand click aici.


* E treaba serioasa. Personalul de conducere din cadrul unor importante institutii publice, care invart multi bani pentru viitorul Romaniei este instruit in prevenirea fenomenului coruptiei in sistemul public si in constientizarea consecintelor implicarii lor in savarsirea faptelor de coruptie. Cum s-a ajuns la un calendar destinat acestor activitati si unde se intampla acestea, cititi aici.* Au trecut 24 de ore si nicio vorba despre grozavia lui Vasilica Danilet de a elibera practic trei traficanti de droguri pentru ca a omis sa treaca durata arestului preventiv in incheierea prin care dispunea plasarea acestora in arest preventiv (Click aici pentru a citi). Acum, din doua una: fie Inspectia Judiciara a demarat procedurile fata de Danilet si nu face deocamdata informatia publica (desi s-ar impune, credem noi); fie atat de emotionati si afectati sunt toti de dezvaluirea Lumea Justitiei, ca au ramas perplecsi si nu mai stiu cum sa reactioneze. Credem totodata ca nu doar Inspectia sau CSM este siderata de activitatea de judecator a lui Danilet, ci si insusi Vasilica, despre care trebuie sa stiti ca, spre deosebire de alte dati (cele multe alte dati) cand a fost pus in fata unor situatii, nu a zis nici macar „pas”. Nu tu o victimare, o acuzatie, ceva... Nimic! Ne vedem asadar nevoiti sa intrebam: Danilet, esti bine? E totul in regula?


* Foarte corecta remarca Judecatoriei Ploiesti, care atrage atentia asupra unui fenomen cunoscut in fiecare instanta, dar nevorbit mai pe nicaieri, din te miri ce motive. Pe unii nu ii intereseaza, pe altii ii afecteaza prea tare si prefera sa taca... Si mergand in acest fel, fenomenul capata amploare. Caci a capatat in acesti ultimi 10 ani, de cand instantele au devenit patria delegarilor din 6 in 6 luni, cu pauza o zi si reluare de activitate prin delegare, detasari de 3 ani, stopate o zi si reluate pentru inca 3 ani, blocari de posturi din te miri ce motive, ba chiar "rezervari" facute pe post cu luni inaintea inceperii efective a activitatii. Iar toate acestea se intampla desi legea este mai mult decat clara!

Fenomenul este amplu precum ghetarul din poza Judecatoriei Ploesti de pe Facebook! De aceea, cand se scot posturi la concurs, se scot doua-trei, desi deficitul pe functie deplina este mult mai mare. Numai ca acest deficit este acoperit de delegati si detasati illo tempore si atunci se considera post ocupat. Pai, e corect asa? Noi zicem ca nu! Mai ales ca auzim peste tot ca si posturile alea se mentin cu niste promisiuni si sacrificii. Din nou, noi zicem ca nu e corect,  iar CSM-ul, asa cum nu prea functioneaza el anul asta, sa faca totusi un pustiu de bine, poate cel mai mare bine pe care l-ar face Justitiei in tot mandatul sau, si sa inceteze practicile astea printr-o curatenie generala. Loc e pentru toata lumea, dar acolo unde se cuvine!Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.07.2022 – Stati cu ochii pe Bobita

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva