29 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 18.11.2021 – Se cauta colaboratorii serviciilor din instante. Macel la portile SNG

Scris de: L.J. | pdf | print

18 noiembrie 2021 20:44
Vizualizari: 4767

* Tineret, mandria tarii! Si nu o spunem deloc cu ironie. Un baiat de doar 19 ani si-a pus in minte sa faca revolutie. Pe ce domeniu a pus ochii si mai ales cum s-a imbogatit pana la varsta asta cititi dand click aici.


* O fi rau? O institutie a statului care si-a anuntat pierderi de sute de milioane in acest an aloca 83% din venituri doar pentru fondul de salarii. Salarii care nu sunt deloc de neglijat pe seceta asta. Cum sunt repartizate fondurile si cum intelege sa se gospodareasca o institutie, aflati facand click aici.

 

* A inceput verificarea judecatorilor pentru a se stabili daca au facut sau fac parte din serviciile de informatii, daca au colaborat sau colaboreaza cu acestea. A fost sesizat chiar si CSAT-ul condus de Klaus Iohannis. Totusi, nu este vorba despre o verificare generala, ci doar a candidatilor de la concursul pentru numiri in functii de conducere:

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat sesizarea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii in vederea verificarii si comunicarii daca judecatorii, candidati la concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere la judecatorii, tribunale, tribunale specializate si curti de apel, mentionati in Anexa 1, au facut parte din serviciile de informatii sau au colaborat cu acestea. (unanimitatea voturilor valabil exprimate, 8 DA, 2 NULE)

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat sesizarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in vederea verificarii si comunicarii daca judecatorii, candidati la concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere la judecatorii, tribunale, tribunale specializate si curti de apel, mentionati in Anexa 2, au facut parte din serviciile de informatii sau au colaborat cu acestea. (unanimitatea voturilor valabil exprimate, 8 DA, 2 NULE)”

Oricum, pe pariu ca nu se va gasi niciun colaborator? Si nu ca nu ar exista, ci pentru ca serviciile isi tin bine oamenii la secret.


 

* Ramanand cu privirea atintita asupra CSM, va spunem ca a fost teroare la Sectia pentru judecatori joi, 18 noiembrie 2021. Au existat sase cereri de detasare a unor judecatori la Scoala Nationala de Grefieri. Pe toate le-a respins sectia, aproape mereu cu acelasi scor: 7 voturi „impotriva” si 3 „pentru”. In al saselea caz, majoritatea a fost chiar mai solida: 9 la 1. Asteptam motivarile, fiindca suntem curiosi de ce li s-a pus pata CSM-istilor pe toti cei sase candidati.

Iata cele sase minute:

1. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii nu a exprimat acordul pentru o eventuala detasare in cadrul Scolii Nationale de Grefieri a domnului GAVRILA BOGDAN-SEBASTIAN, judecator in cadrul Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, in ipoteza promovarii procedurii de selectie pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu la disciplina “Procedura civila”. (majoritate, 3 DA, 7 NU)

2. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii nu a exprimat acordul pentru o eventuala detasare in cadrul Scolii Nationale de Grefieri a domnului CONSTANTIN CLAUDIU ULARIU, judecator in cadrul Tribunalului Bucuresti, in ipoteza promovarii procedurii de selectie pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu la disciplina “Procedura civila”. (majoritate, 3 DA, 7 NU)

3. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii nu a exprimat acordul pentru o eventuala detasare in cadrul Scolii Nationale de Grefieri a domnului TIRITEU IONUT CATALIN, judecator in cadrul Judecatoriei Salonta, in ipoteza promovarii procedurii de selectie pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu la disciplina “Procedura civila”. (majoritate, 1 DA, 9 NU)

4. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii nu a exprimat acordul pentru o eventuala detasare in cadrul Scolii Nationale de Grefieri a doamnei CIUREA ANA-MARIA, judecator cu grad profesional de tribunal in cadrul Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, in prezent delegata la Tribunalul Bucuresti, in ipoteza promovarii procedurii de selectie pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu la disciplina “Procedura civila”. (majoritate, 3 DA, 7 NU)

5. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii nu a exprimat acordul pentru o eventuala detasare in cadrul Scolii Nationale de Grefieri a doamnei PIESS-MALIMARCOV BEATRIX-YVONNE-VESNA, judecator in cadrul Tribunalului Valcea, in ipoteza promovarii concursului pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu la disciplina “Procedura civila”. (majoritate, 3 DA, 7 NU)

6. Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii nu a exprimat acordul pentru o eventuala detasare in cadrul Scolii Nationale de Grefieri a doamnei GIURCA ALEXANDRA-MARIA, judecator in cadrul Tribunalului Valcea, in ipoteza promovarii concursului pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu in cadrul Departamentului de formare profesionala initiala – judecator, la disciplina “Procedura civila”. (majoritate, 3 DA, 7 NU)”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.11.2021 – Nici Chis nu il mai suporta pe Mateescu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva