21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 21.10.2021 – Alerta: se “fura” voturi in CSM

Scris de: L.J. | pdf | print

21 October 2021 18:35
Vizualizari: 5193

* Ramane de vazut daca Parlamentul il va valida pe Nicolae Ciuca in functia de prim-ministru. Totusi, un anumit sector al economiei a tresarit cand a auzit ca ne putem trezi cu un general la Palatul Victoria. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, ci sa dati click aici ca sa va convingeti singuri.


* V-am dezvaluit in editia de miercuri, 20 octombrie 2021, plecarea intempestiva din magistratura a judecatorului George Catalin Serban, secretar general al CSM (click aici pentru a citi). De atunci lumea se tot intreaba ce a patit Georgica de a luat aceasta decizie. Unii vorbesc despre faptul ca s-a speriat dupa ce a aflat ca a stat nelegal pe functie si ca a semnat acte in acest interval, altii cred ca nu a mai facut fata presiunii. Ei bine, in ultimele ore a mai aparut o varianta. Aceea ca George Catalin Serban si-ar putea incepe o noua cariera. De data aceasta una politica si ca nu ar fi deloc exclus ca Serban sa se lipeasca de o sinecura. Tot ce e posibil. Dar daca ne gandim la cum l-a gadilat si ridicat in slavi seful CSM Bogdan Mateescu pe George Catalin Serban in sedinta in care s-a luat act de pensionarea sa, nu e deloc exclus. Stiti doar ca “Jelly” obisnuieste sa se gudure pe langa oameni cu putere, ca doar asa a ajuns sefulet in Cotet.


* Un moment tare ciudat a avut loc in sedinta de Plen a CSM de joi, 21 octombrie 2021. La unul dintre punctele de pe ordinea de zi, procurorul Cristian Mihai Ban le-a cerut colegilor sai din Consiliu sa voteze la vedere. Deci nu a spus ca va vota el la vedere, ci a solicitat ca la fel sa faca si ceilalti procurori din CSM. Recunoastem, nu am sesizat momentul, dar cineva din sistem ne-a atras atentia. Si ne-a oferit o o posibila explicatie a gestului facut de Ban. Cica in spate s-ar ascunde o intreaga poveste, in sensul ca unii membri ai CSM s-ar fi justificat cu diverse ocazii in fata colegilor ca cei care au votat intr-un anume fel ar fi fost procurorii din CSM, cand in realitate ei insisi votasera fix cum ii acuzau pe procurorii din CSM ca au facut-o. Mai exact, procurorilor din CSM le era atribuit un vot pe care acestia nu il dadusera, doar ca respectivii membri ai CSM care faceau aceasta manevra sa se scoata in fata colegilor ca nu au iesit lucrurile asa cum acestia si-ar fi dorit. Va dati seama ce e acolo?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Lexicologist date 21 October 2021 19:13 +111

În MDAKPER (micul dicționar academic al koloniei penitenciare și experimentale rroemenika) termenul „Magistrat” figurează ca fiind sinonim cu cel de „Jigodie” (cu majuscule).

# IO (fara steluta) date 22 October 2021 05:33 +1

Cica, ca sa citez pe B1 TV, ”Hunor nu prea vrea cu armata romana”! Pffff! Cred ca edelweiss are altă părere... :lol:

# Io* ( cu asterics) date 22 October 2021 11:34 +11

De acord cu tine, că aș avea altă opinie, încă cu doo obiecții: 1. ponturile de pe surse de talia ”labe1” nici măcar nu le consider a fi informații demne de citit. :sigh: 2. Durduliul oltean - eroul de mucava de la popota scorpionilor roșii de la Nassiriyah, în „cumplita” luptă împotriva friptanelor și cu focurile de artilerie ale bateriilor de Cotnari - NU SE IDENTIFICĂ ȘI NU ÎNSEAMNĂ ARMATA ROMÂNĂ. Armata română este cu totul altceva decât yesmenismul acestor veleitari cu cizme, cabotini frustrați care ar fi în stare s-o vândă pe mă-sa în schimbul unei trese, a unui galon, a unui firet, a unei tinichele. Armata Română, așa cum au învățat MAJORITATEA celor ce au trecut prin liceele militare, prin Academiile militare și care și-au tăbăcit piele prin unitățile operative de infanterie și tancuri, aviație și marină, înseamnă în primul rând ONOARE. Apoi înseamnă Patriotism, înseamnă Demnitate și Integritate, înseamnă privațiune ce nu așteaptă să fie răsplătită în vreun fel. :roll:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva