28 octombrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 25.02.2020 – Solidaritate pentru avocatul Doseanu

Scris de: L.J. | pdf | print

25 februarie 2020 19:39
Vizualizari: 5059

* O judecatoare care a ingrosat randurile magistratilor activisti, degraba semnatari de memorii impotriva legilor justitiei, s-a ales acum cu dosar disciplinar. Nu-i dorim raul, ci ii uram o aparare cat mai solida. Despre cine este vorba si ce acuzatie ii aduce Inspectia Judiciara puteti afla facand click aici.


* Simtim nevoia sa-i acordam o bila alba premierului Ludovic Orban, care s-a dovedit mai rational decat propriul stapan, Klaus Iohannis, si si-a depus demisia din functia de premier, nemaiasteptand ca Werner sa continue mascarada si sa-l propuna din nou, iar Parlamentul sa dea inca o data cu el de pamant. Totusi, remarcam faptul ca anuntul a fost facut de Iohannis, nu de Orban. Altfel spus: Sica Mandolina nu a avut curajul sa vina barbateste in fata presei si sa spuna ca pleaca din fruntea Guvernului. Ori macar sa dea un comunicat, in caz ca era prea obosit. Oricum: ii uram lui Ludovic succese nebanuite si netarmurite in economia privata, fiindca presimtim ca dupa rusinoasa infrangere dubla (in Parlament si la CCR), taticul lui de la Cotroceni ii va lua si partidul, la fel de senin cum i-a luat si fotoliul de la Palatul Victoria.


* Intr-o nota mai serioasa, va readucem in atentie cazul avocatului Razvan Doseanu, despre care am relatat aici ca are de furca din cauza judecatoarei Crina Muntean de la Tribunalul Bihor, #rezistenta amendandu-l intr-o cauza, iar in alta dandu-l pe mana parchetului pentru ca i-ar fi incalcat solemnitatea sedintei. De data aceasta, conducerea Baroului Bihor are ocazia sa faca o figura frumoasa de solidaritate cu propriul membru, in conditiile in care Doseanu a cerut sa-i fie aparata reputatia in fata a ceea avocatul reclama drept un abuz al judecatoarei. La randul lui, decanul Adrian Stancu a trimis sesizarea mai departe catre consiliul baroului (vezi facsimil). Sa fie intr-un ceas bun!Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 25 februarie 2020 22:35 +2

Mandolinele, vuvuzelele și pupincurișii, având acoperirea SRI a HELLvigului, își continuă operațiunea de distrugere a profesioniștilor și a ce a mai rămas din oamenii de valoare din țara asta. SRI nu doarme. Și-a pus limbricii din Moldova să îi cânte prohodul Dorelului pentru faptele de vitejie de la Minister. Cu ciolanis în frunte se va continua încă 5 ani distrugerea a ceea ce a mai rămas viu în justiția română după trecerea bețivanului de hăhăilă pe acolo. Cel puțin hăhăilă avea scuza alcoolului. Ciolanis nu are așa ceva. Ca să îți bei mințile în prima fază trebuie să de ai. Ceea ce la el nu e cazul. O dovedesc acțiunile, inacțiunile și faptele sale oribile în disprețul Constituției, ale legilor și ale bunului simț.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 149
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.10.2020 – Clotilde a nimerit la o judecatoare-activista. Nimeni nu se pune cu urmasa lui Werner

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva