12 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 6.07.2022 – Danilet e fiert la foc mic. Judecator cu sanctiune, in carti pentru MJ

Scris de: L.J. | pdf | print

6 July 2022 18:11
Vizualizari: 6825

* Lumea Juridica prezinta cazul spectaculos al unei judecatoare care conduce aceeasi instanta de peste 20 de ani si care vrea sa ramana sefa. Este recordul absolut al magistraturii romane din ultimii 14 ani, de cand judecatorea despre care vorbim obtine delegari succesive in fruntea instantei. Click aici ca sa va minunati si dumneavoastra!


* Presedintele Klaus Iohannis a fost prins in coltul ringului cu o intrebare despre razboiul din Ucraina. Ce a raspuns Werner vedeti dand click aici.


* Ferice de cei care acum, pe caldurile astea, se bucura de racoarea muntilor! Tot lor le spunem ca au fost omologate noi trasee in doua judete. Care sunt ele aflati facand click aici.


* Documentele emise de Ministerul Justitiei ar putea fi avizate de un judecator sanctionat disciplinar. Cica se pregateste detasarea la MJ a judecatorului Laurentiu Modoran de la Tribunalul Bucuresti, cel care la finele anului trecut a fost pedepsit cu “avertisment” de catre CSM pentru atitudini nedemne. S-a intamplat intr-un dosar in care Modoran a fost trimis in judecata disciplinara de Inspectia Judiciara din cauza comportamentului total neadecvat pe care l-a avut la adresa avocatei Ingrid Mocanu, dar si pentru ca a dat un petent afara din sala de judecata pe motiv ca a privit procurorul (click aici pentru a citi). Dupa toate astea, auzim ca CSM il va detasa in curand pe la Ministerul Justitiei. Daca ii place lui Predoiu, ce sa faci...


* Judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto) de la Tribunalul Cluj e fiert la foc mic. Vasilica trebuie sa mai astepte inca doua saptamani pana cand va afla daca va fi sau nu sanctionat disciplinar, din nou.


Sectia pentru judecatori a CSM a amanat pana la 20 iulie 2022 pronuntarea in dosarul in care Danilet a fost trimis in judecata disciplinara pentru comiterea abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. t) teza a II-a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor constand in „exercitarea functiei cu grava neglijenta”. Este vorba despre dosarul deschis dupa ce Lumea Justitiei a dezvaluit ca Danilet a uitat sa treaca in mandatul de arestare a unor traficanti de droguri durata masurii preventive, motiv pentru care, la contestatie, Curtea de Apel Cluj i-a eliberat (click aici pentru a citi). Oricum, daca va primi inca o sanctiune, e posibil ca Danilet sa bata recordul in materie, caci deja are doua excluderi din magistratura. Iar cu o eventuala noua sanctiune o va depasi pana si pe fosta judecatoare Camelia Bogdan. Ceea ce, trebuie sa recunoastem, e destul de greu.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Visu date 6 July 2022 19:50 +28

Da, da, speta grea si amanare super justificată...e mai grava abaterea neintemeierea in fapt si in drept a amanarii unei judecati a unui judecator de destine, si cu recidiva!

# Cetateanul date 6 July 2022 23:46 -1

Plină țara de detașați (de muncă). Cum ar zice românul... cine se aseamănă, se adună sau nedemnul la nedemn trage :lol:

# Unu date 7 July 2022 08:37 0

Modoran -Fiind absolvent al Academiei de Politie,a facut toate dosarele praf la TMB,a fost pe post de ,,killer'' la comanda acum pleaca sa faca spionaj la MJ.Deci ghici ciuperca daca colaboreaza cu cineva?????

# maxtor date 7 July 2022 17:04 0

1."conduce Judecatoria Lehliu-Gara"- judeca (!) contraventiile daca te-a prins nashu si nu ati dat-o la pace;cine a pus judecatorie la "Lehliu-Gara"?????tantza si costel??????? 2."la o sedinta din 3 februarie 2021."(cu mocanu)-si erau cu mastile pe fatza,nu?-RIDICOL!(sa-si ia 1 camera la hotel,sa studieze preoblema in privat dl. kuku judecatoru).3.nu confundati excluderea cu detentiunea sau cu exilarea....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.08.2022 – Buda si-a dorit purtatoare de cuvant

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva