22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Vorbe de fumoar – 9.04.2024 – DNA cauta denunturi contra avocatului Anton. Locuri rezervate la IJ

Scris de: L.J. | pdf | print

9 April 2024 19:29
Vizualizari: 4111

* Guvernul a adoptat scutirea de la plata contributiei sociale. Nu se va intampla insa pentru toate veniturile. Ce prevede Ordonanta de Urgenta, aflati de aici.

 

* CFR a pregatit cam 10 milioane euro, mai exact aproape 50 milioane lei, pentru lucrari de modernizare a trei gari. Click aici ca sa vedeti care sunt cele trei gari.

 

* Nimeni nu poate contesta ca DNA-ul de azi nu mai are nicio legatura cu ceea ce se intampla in perioada Laurei Kovesi sau chiar a lui Crin Nicu Bologa. Procurorii s-au schimbat, tintele sunt cele care ar trebui sa fie pentru un parchet de asemenea amploare, si anume marea coruptie, iar circul media din trecut a incetat. Totusi, din pacate, vechile metehne nu au disparut in totalitate.


 

Informatii extrem de grave au intrat in posesia noastra. De curand, Lumea Justitiei a scris despre cazul avocatului Alin Anton (foto) din Baroul Arges, retinut fara motiv (asa cum chiar ICCJ a decis) si apoi trimis in judecata de DNA Pitesti intr-un dosar in care denuntatoarea ar fi fost sunata de procuror si intrebata daca nu vrea sa faca un denunt, dosar in care Anton este acuzat ca in 2019 ar fi primit bani prin Western Union de la o clienta careia ii promisese ca va interveni pe langa judecatorii ICCJ sa-i obtina o solutie buna la recursul in casatie. Cazul este unul aiuritor, el fiind prezentat in detaliu deja de Lumea Justitiei (click aici pentru a citi). Ei bine, fiind disperati probabil ca intreaga lume a vazut cum a fost fabricat dosarul impotriva lui Anton, dar si de faptul ca este clar ca o asemenea constructie judiciara nu are cum sa tina in instanta, cei care au pus la cale executia avocatului ar apela in prezent la alte metode pentru a-si duce planul la bun sfarsit. Auzim in acest sens ca fosti clienti ai avocatului ar fi fost contactati din partea DNA si intrebati daca nu cumva Alin Anton le-a cerut bani promitandu-le ca le poate obtine solutii favorabile in dosare. Adica aceeasi poveste vanturata deja in dosarul in care Anton a fost trimis in judecata. Cu alte detalii despre ampla operatiune judiciara care il vizeaza pe avocatul Alin Anton vom reveni in editiile viitoare. Ramane insa intrebarea: pe cine a suparat acesta, de atatea energii sunt consumate pentru linistirea sa?


* Asa cum v-am informat deja, saptamana trecuta a fost declansat concursul pentru numirea in functia de inspector judiciar la Directia de inspectie pentru procurori din cadrul Inspectiei Judiciare. Concurenta este una destul de puternica, 45 de procurori luptandu-se pentru cele zece locuri disponibile. Rezultatele finale se vor afla oficial abia in iulie 2024, insa prin sistem au inceput deja sa circule nume de procurori despre care se afirma ca sunt ca si ajunsi la Inspectia Judiciara. Spre exemplu, o certitudine este considerata numirea in functia de inspector judiciar a procuroarei PICCJ Maria Magdalena Militaru. De asemenea, cica la Inspectia Judiciara vor ajunge procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan si procurorul militar Bogdan Pirlog, cei doi fiind puternic sustinuti de membrul CSM Daniel Horodniceanu. Data ca sigura este si sefa Parchetului Judecatoriei Sectorului 4, procuroarea Elena Cazan. Si ar mai fi o procuroare pe linia unui alt membru CSM, procurorul Bogdan Staicu.

In schimb, se aude ca de la Inspectie vor pleca procurorii Gheorghe Spaiuc si Robert Fleckhammer.

Altfel, lumea zice ca nu toate cele zece posturi de la Directia de inspectie pentru procurori vor fi ocupate, ci doar opt.

Dar despre alte lucruri care se asteapta a se intampla la IJ, in curand. Pana atunci, puteti vedea listele cu candidatii pentru functia de inspector judiciar (judecatori si procurori) aici si aici.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atar

Comentarii

# Gabi date 11 April 2024 01:38 -2

Vedeti ca aveti informatii false! Eu va pot dovedi ca denuntatoarea nu a fost sunata sa faca un denunt ,ci a contactat direct DNA Bucuresti pentru un denunt impotriva avocatului Anton Alin. Asta in urma promisiunor avocatului ca va inapoia banii!Voi cum demonstrati ca e cum ziceti voi?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva