4 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

WEBINAR BREXIT – Camera de Comert organizeaza un seminar avand ca tema noile reglementari privind regimul vamal, transportul de marfuri si efectele asupra activitatilor de import/export. Obiectivul este furnizarea de informatii exhaustive privind noile conditii de desfasurare si reglementarile aferente principalelor domenii de cooperare economica cu Marea Britanie, avandu-se in vedere iesirea acesteia din Uniunea Europeana  

Scris de: L.J. | pdf | print

10 decembrie 2020 17:41
Vizualizari: 3074

Guvernul Romaniei, prin autoritatile abilitate, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) va organiza, in data de 15 decembrie, cu incepere de la ora 10.00, un seminar online, avand ca tema principala noile reglementari privind regimul vamal, transportul de marfuri si efectele asupra activitatilor de import/export.


 
La eveniment vor participa reprezentanti ai Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Ministerului Finantelor Publice, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Directiei Generala a Vamilor, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.
 
Obiectivul general al acestui seminar este furnizarea de informatii exhaustive privind noile conditii de desfasurare si reglementarile aferente principalelor domenii de cooperare economica cu Marea Britaniei, avandu-se in vedere iesirea acesteia din Uniunea Europeana.
 
In deschiderea seminarului, vor sustine declaratii presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei,  Mihai Daraban, precum si secretarul de stat din cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Dan Dragos Dragan.
 
Reprezentantii companiilor interesati sa participe la eveniment se pot inregistra utilizand acest link:
https://roconference.webex.com/meet/office
 
Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a CCIR.
https://www.facebook.com/ccir.romania

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2021 – Werner iar s-a tras in poza cu Corbu. Lui Citu & co. le crapa capul dupa solutia din dosarul 10 august

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva