1 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ADMITERE IN PROFESIE –UNBR a anuntat data la care se va sustine examenul pentru dobandirea calitatii de avocat definitiv sau stagiar. Dupa dezastrul de anul trecut, cand promovabilitatea in randul celor inscrisi a fost de 9% si 3,5%, UNBR a decis sa majoreze taxa de examen si sa modifice cererile de inscriere (Formularele)

Scris de: E.D. | pdf | print

12 July 2015 12:00
Vizualizari: 11488

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania condusa de Gheorghe Florea a anuntat procedura in care se va organiza examenul de primire in profesia de avocat din sesiunea septembrie 2015 pentru dobandirea titlului profesional de avocat stagiar si de primire in profesia de avocat pentru obtinerea titlului de avocat definitiv. Potrivit UNBR, toti candidatii, fie ca vorbim de absolventi ai facultatilor de Drept recent licentiati sau de persoane care au profesat in domeniul juridic cel putin cinci ani, vor sustine examenul in data de 14 septembrie 2015, in centrele Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA) din Bucuresti si din tara.


Astfel, incepand cu data de 31 iulie si pana in 17 august 2015, cei care doresc sa dobandeasca titlul profesional de avocat stagiar sau cel de avocat definitiv trebuie sa depuna la secretariatul baroului la care urmeaza sa isi desfasoare activitatea o cerere de inscriere in examen.

Pentru sustinerea examenului, fiecare candidat va trebui sa achite o taxa de examen in cuantum de 1000 lei, care se va depune in contul INPPA din Bucuresti nr.3 RO56RNCB0082044172480001 deschis la B.C.R. – Sucursala Unirea – Bucuresti cu mentiunea „Taxa examen primire in profesie ca avocat stagiar, sesiunea septembrie 2015”, respectiv „Taxa examen primire in profesie ca avocat definitiv, sesiunea septembrie 2015”.

Trebuie precizat ca, spre deosebire de sesiunea de anul trecut, UNBR a majorat taxa de sustinere a examenului, in 2014 aceasta fiind de 800 lei. 

Potrivit programei, examenul de primire in profesia de avocat consta in verificarea cunostintelor juridice cu caracter preponderent teoretic, pentru dobandirea titlului profesional de avocat stagiar si cu caracter preponderent practic – aplicativ pentru dobandirea titlului profesional de avocat definitiv.

La fel ca si anul trecut, examenul de primire in profesia de avocat se va desfasura prin sustinerea unei probe tip grila, care cuprinde:

-100 de intrebari cu caracter preponderent teoretic, cate 20 de intrebari din fiecare materie de examen, pentru candidatii pentru dobandirea titlului profesional de avocat stagiar;

-100 de intrebari cu caracter preponderent practic – aplicativ cate 20 de intrebari din fiecare materie de examen, pentru dobandirea titlului profesional de avocat definitiv.

Vor fi declarati admisi candidatii care vor obtine cel putin 10 puncte la fiecare disciplina in parte si un punctaj total de cel putin 70 de puncte.

Materiile de examen sunt:

-organizarea si exercitarea profesiei de avocat;

-drept civil;

-drept procesual civil;

-drept penal;

-drept procesual penal.

Tot grile au avut de rezolvat si candidatii inscrisi anul trecut in examenul de admitere in profesie, fiind primul an in care subiectele au fost sub forma de grila. A fost, de altfel, si anul in care promovabilitatea la examen a fost extrem de mica, in randul candidatilor inscrisi pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar promovabilitatea fiind de 9%, iar in randul candidatilor care au dorit sa obtina calitatea de avocat definitiv de doar 3,5%! 

Facem precizarea ca, in data de 3 iulie 2015, Comisia Permanenta a UNBR a adoptat Decizia nr. 13 prin care se rectifica Anexele nr. 1 si 2 la Regulamentul Cadru privind organizarea examenului de primire in profesia de avocat si admiterea in cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA), in cuprinsul acestei decizii find atasate si noile formulare de inscriere in examen pe care Lumeajustitiei.ro le-a atasat la finalul articolului.

Prezentam in continuare precizarile UNBR cu privire la taxele care trebuie achitate, documentele necesare inscrierii, precum si locatiile unde urmeaza sa fie desfasurat examenul de admitere in profesie:

"Examenul se va sustine in mod unitar, in cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor – I.N.P.P.A. (in continuare I.N.P.P.A.) si se va desfasura prin I.N.P.P.A. Central – Bucuresti si prin centrele teritoriale ale acestuia, in conformitate cu Regulamentul de examen, adoptat prin Hotararea nr. 1115/05.06.2015 privind completarea Regulamentului – cadru si republicat in forma consolidata prin Hotararea nr. 1117 / 05.06.2015 pentru republicarea in forma consolidata a Regulamentului – cadru privind organizarea examenului de primire in profesia de avocat si admitere in cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (in vederea dobandirii titlului profesional de avocat stagiar) si de primire in profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat in alte profesii juridice.

Tematica de examen a fost stabilita prin Hotararea nr. 1117 / 05.06.2015 pentru republicarea in forma consolidata a Regulamentului – cadru privind organizarea examenului de primire in profesia de avocat si admitere in cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (in vederea dobandirii titlului profesional de avocat stagiar) si de primire in profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat in alte profesii juridice, publicata pe site-ul U.N.B.R. (www.unbr.ro)

Arondarea candidatilor pentru sustinerea examenului se face in raport de baroul la care s-a depus cererea de inscriere la examen si la care, in caz de primire in profesie, candidatul care a promovat examenul este obligat sa se inscrie, fara a putea sa se inscrie in alt barou, astfel:

a)I.N.P.P.A. central (Bucuresti): Barourile Bucuresti, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Constanta, Tulcea si Dambovita;

b)Centrul teritorial Brasov: Barourile Brasov, Buzau, Covasna, Harghita, Mures, Prahova si Sibiu;

c)Centrul teritorial Cluj-Napoca: Barourile Alba, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj si Maramures;

d)Centrul teritorial Craiova: Barourile Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Arges, Teleorman si Valcea;

e)Centrul teritorial Iasi: Barourile Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui;
f)Centrul teritorial Galati: Barourile Galati, Braila si Vrancea;

g)Centrul teritorial Timisoara: Barourile Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Satu-Mare si Timis.

Inscrierea la examenul de primire in profesie pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar si pentru persoanele care au sustinut examenul de definitivat in alte profesii juridice se va desfasura astfel:

-Cererile de inscriere a candidatilor la examen, se vor depune in intervalul 31 iulie 2015 – 17 august 2015 la secretariatul baroului la care candidatul urmeaza sa-si desfasoare activitatea in cazul in care va fi declarat admis.

-Cererile vor fi insotite de actele prevazute in Regulamentul de examen.
-In perioada 18 – 20 august 2015 barourile vor verifica dosarele de inscriere la examen iar rezultatul verificarilor se afiseaza conform prevederilor Regulamentului de examen. In perioada 22 – 24 august 2015 se vor solutiona contestatiile formulate de candidatii carora li s-a respins inscrierea la examen.

-In cazuri temeinic justificate, cu aprobarea Comisiei Permanente a U.N.B.R., dosarul poate fi completat cu actele ce nu au putut fi procurate din motive imprevizibile si insurmontabile, cu cel mult 5 zile inainte de data examenului. Exclusiv pentru candidatii care au sustinut examenul de licenta in anul universitar 2015 si numai daca unitatile de invatamant absolvite de acestia nu au emis diplomele de licenta, se admite depunerea adeverintei de absolvire a examenului de licenta, eliberata de unitatea de invatamant, in locul diplomei de licenta prevazuta la art. 15 alin. 2 lit. b) din Statutul profesiei de avocat; in acest caz, nu se cere ca adeverinta de absolvire sa fie insotita de foaia matricola.
-Taxa de examen este de 1000 lei si se va achita in contul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor – I.N.P.P.A. din Bucuresti nr. RO56RNCB0082044172480001 deschis la B.C.R. – Sucursala Unirea – Bucuresti cu mentiunea „Taxa examen primire in profesie ca avocat stagiar, sesiunea septembrie 2015”, respectiv „Taxa examen primire in profesie ca avocat definitiv, sesiunea septembrie 2015”.

Este interzisa perceperea de catre I.N.P.P.A. sau barouri, cu orice titlu, de sume suplimentare pentru operatiuni care au legatura cu inscrierea candidatilor la examen sau cu sustinerea acestuia".

*Cititi aici Decizia nr. 13 si descarcati formularele de inscriere la examenul de primire in profesia de avocat stagiar/definitiv

 

Comentarii

# cine are curaj sa dea examen de tip mafiot? date 12 July 2015 16:03 +12

din start va spun ca nu are rost sa arunci 10 milioane pe apa simbetei pentru urmatoarele motive: 1) examenul cuprinde intrebari pompieristice, formulate eronat pentru ca raspunsul sa poata fi interpretabil. 2) asa-zisul examen este o gluma, pentru ca in prima faza sa reuseasca doar cativa indivizi care fie au subiectele fie chiar au invatat dumnezeieste. 3) abia la contestatie urmeaza sa intre grosul, cind incep licitatiile cine ofera mai mult persoanei care trebuie. In concluzie profesia de avocat e cea mai corupta profesie si va recomand sa sabotati inscrierea in aceasta pacaleala nationala. Orice avocat, jurist, judecator, procuror cu experienta de o viata NU TRECE ACEST EXAMEN. 

# Asorel date 12 July 2015 18:46 -5

Evident ca in ultima propozitie te referi la Bota. Inseamna ca ii invidezi pe cei care au intrat in avocatura fara sa participe la vreo licitatie. Asa, saBOTeaza mai cu foc, sa se adune haita de botisti enervati, ca la concurs.

# oo date 12 July 2015 20:48 +5

mai azorel cu "s", latra la alt barou ca sa -ti primesti osul.  :P

# pol date 15 July 2015 09:07 +2

s-a vazut anul trecut ca doar 9% dintre cei inscrisi au reusit sa promoveze la stagiari (adica foarte puteine rude se mai avocati, restul se fac notary sau executor judecatoresti), iar dintre cei deja stagiari, doar 3,5% dintre inscrisi au reusit sa promoveze intrucat maestrii care I-au avut in stagiu au fost la randul lor insuficient pregatiti in materia dreptului, pregatirea fiind doar la spaguit...Asa ca nu mai latra la luna asorele, ci la decanii baorurilor ilegale si la Florea...poate se sperie si lasa osul jos!

# Bis date 12 July 2015 18:41 +6

Nu sunt nebun sa-i cred ca sunt seriosi!.... Examenele sunt trucate iar lucrarile tib grila se completeaza dupa examen numai de cei care dau spaga.

# Asorel date 13 July 2015 07:43 +3

Hati sa-ti spun eu cum e un test grila "trucat". Pur si simplu scrii in textul introductiv "Bifati raspunsurile gresite" si 99,9% dintre candidati il pica pt. ca nu citesc totul cu atentie. Stiu asta pt. ca experimentat un astfel de test si, desi le-am spus sa fie atenti la enunturi iar daca gresesc au voie sa ceara un nou formular, doar unul singur si-a dat seama, insa si el cu "ajutor".Pt. ca a terminat primul si mi-a pus testul pe masa, i-am spus ca nu a expirat timpul si poate sa-si verifice cu atentie raspunsurile,insa daca e sigur pe el ca e OK, poate sa plece. Tipul a avut fler si s-a intors in banca lui, recitind cu atentie. Dupa un timp s-a luminat la fata, a inceput "sa se rada" de unul singur si a cerut un nou formular. Ceilalti n-au priceput nimic. Desi intrebarile nu erau dificile, am trucat testul in acest mod pt. ca locul de munca pt. care se candida necesita nu doar pregatire juridica ci si simtul observatiei in conditii de stres.

# Ghica date 12 July 2015 18:45 +5

Am avut sa cunosc ca judecatori ca Dumbrava de la CSM n-a luat exemenul la ei si un proaspat absolvent la ce te astepti?.... Ori sunt prosti , ori se fac ca sunt destepti.

# examen date 12 July 2015 22:16 +6

Daca aceste examene sunt corecte nea florica ia spune de ce grangurii politicii intra cu scutire de examen?  Astia nu au nici macar un minut de experienta dar devin avocati peste noapte si isi fac cabinete cu ajutorul carora sifoneaza bani din institutiile statului cum e cazul soca, ponta , gorghiu. Asta e avocatura traditionala? O pacaleala pentru ca fraierii sa cotizeze ca sa-ti faci birou de lux?

# alex date 12 July 2015 22:50 +3

poti da examenul fara sa ai recomandari, adica indrumator, adica pile?

# pacaleala date 13 July 2015 01:12 +5

Simulacrul de examen este praf in ochi. Chiar daca-l promovezi, nu poti accede in casta-florea fara un asa-zis indrumator care te costa peste 10 000 de euro !!!

# pt. Bota și ai lui date 13 July 2015 08:27 -6

Sunt acri strugurii, așa-i Botiștilor? Stați numai la margine și comentați pe luju că așa veți fi avocați la paștele cailor!!! De câți ani așteptați pe marginea drumului ca acest iluzionist să vă ”facă” avocați fără examene?

# pt al de sus date 13 July 2015 11:43 +6

or fi strugurii acri dar nici noi nu suntem prosti sa-i ingrasam burdihanul lui florea si a altor indivizi pusi pe imbogatire. bagati-va testele undeva si fraieri pe cine vreti voi cu testele voastre ridicole de amatori. oricum tare ma tem ca e ultimul test pe care o sa-l mai apucati, ca e cam groasa cu RIL-ul masluit a lui Nitu. Orice judecator cind o sa vada ca nu aveti acte si hotararile prevad ca nu aveti acte si functionati doar prin bunavointa politicienilor murdari, o sa va dea verdictul de care fugiti, functionati ilegal desfiintati de legea 3/1948.

# Normal ca au marit taxa :) date 13 July 2015 08:29 +4

Normal ca au marit taxa, este inainte de RIL si va fi ultimul examen pe sistem de frauda  :eek:. Or sa si-o ia in botic domnii traditionali  :P. Faieri ca inca se scriu la examen, dupa ce bataie de joc a fost anul trecut...,.

# dandeac date 13 July 2015 10:53 +2

cam asa ceva,vor intra doar cei care vor cotiza dupa contestatie :D :P :lol:

# Marin date 13 July 2015 14:59 +5

ACESTA NU ESTE STAT DE DREPT! PARLAMENTARII  CORUPţI  AU FACUT LEGI PENTRU A întretine corupţia, nu pentru a face dreptate poporului după idealurile Revoluţiei   române şi după principiile statului de drept.Nu poti să faci lege ca o anumită grupare de tipul acesteia, in speta, UNBR(cine este aceasta,instituie a statului sau grupare privată?), să organizeze examen si să dea profesia de, în speţă, avocat . Potrivit  Constitutiei  profesia o dă doar sistemul de învăţământ. Toate structurile  statului apărut după Revoluţie  au fost încadrate  cu toti cei care au promovat ,,principiile” mineriadelor, pentru sufocarea drepturilor legitime ale poporului  român. Uitaţi-vă  cum procedează acum Procurorul General al  RomâNIEI pentru ,,asasinarea" celor care sunt  în structura  Bota?Declară recurs  în interesul legii pentru a  concluziona  că toţi acesti botişti sunt infractorii Romaniei!Este un abuz în serviciu şi o inducere în eroare a organelor judiciare!Afară cu toţi falşii funcţionari!

# Gigel date 13 July 2015 15:20 +5

Poate cineva sa explice din ce motiv a crescut taxa de la 800 de ron la 1000 de ron ? A fost inflatie de 25 % in anul 2014 !!!???? adica la iNM este 450 de ron, iar la avocati 1000 de ron !!!!

# @Gigel date 13 July 2015 16:14 +2

Pentru ca acesti neinfiintati nu dau explicatii nimanui, nici macar instantelor care le pun in vedere sa prezinte actele de infiintare si ei zic lg 51/1995 ne-a infiintat. Pacat ca se vor inscrie in numar mare si de data aceasta..... Ar trebui sa nu se mai inscrie nimeni sa vada cum e sa nu-ti mai vina banuti nemunciti.  Niste otrepe ale sistemului! Sau e ultima strigare pana la RIL si sa adune si ei ceva si aibe bani de avocati cand ii cheama sa scrie  :eek:

# doina date 6 August 2015 02:57 0

Taxele s-au marit pentru ca presedintele comisiei de examen a luat anul trecut 3000 de euro-si a fost Dan Oancea iar managerita INPPA Mordecut cica s-a bifat cu ore suplimentare pe organizare de examen ca si cum nu ar fi obligatia ei de serviciu cu circa 8000 de lei deci aproape 2000 de euro pe cateva zile muncite,in care ia si salariu.Deci de asta se maresc taxele ,supravghetorilor de sala le da ca la ametiti doar 500 de lei pentru 8 ore de raspundere ii mai cheama si vreo doua zile inainte.Acum precis il va face pe Ciobanu Petrut sef de examen ca sa ia el banii aia multi deasta s-a marit taxa.Iar presedintele Florea habar nu are cred .Sau primeste si el ceva de la ceilalti?

# ptr Domnu Marin date 13 July 2015 15:58 0

Doamne bine spuneti,pentru ce au murit atitea oameni la revolutie?,sa stiti ca poate vor fi in complet la acest R.I.L judecatorii care vor transa corect si vor respinge acest recurs

# Erwen Ormel date 13 July 2015 18:42 +3

Acest examen ar trebui desfiintat. Nu UNBR trebuie sa faca politica de angajari ale formelor de exercitare a profesiei de avocat. Aceasta se rezolva de la sine prin prin sistemul cel mai bun rezista. Concurenta nu a facut nimanui rau, poate doar dinozaurilor, iar dinozaurii din avocatura vor avea parte de acelasi sfarsit.

# pt domnul avi avi date 13 July 2015 21:04 +4

Domnule avi avi te rog frumos sa-mi spui cat mai este spaga pentru nea florea? Cat sa pregateasca tata pentru examen? Stiu ca dumneata stii preturile ca doar faci parte din gasca. Multumesc fainosag

# Inca o dovada ca fac ce vor date 14 July 2015 08:09 -1

T. Clul o sentinta corecta, dar din pacte o vor ignora cei de la BAroul CLuj. Asta este inca o dovada ca exista mafie in asa zisa profesie libera si liberala http://unbr.eu/sites/unbr.eu/files/documente_articole/TB%20CLUJ%20ACTE%20BAROU%20MAFIOT%20CJ%20%28JURGIU%29.pdf

# O alta eroare a mai marilor mafioti date 14 July 2015 08:39 +1

 Mai marele maestru Lovin nu stie ca B. Ilfov nu putea sa se infiinteze printr-o hotarare a UNBR, deoarece Lg 51 interzice infiintarea de barouri. Sediul B Ilfov este in Bucuresti, in spatele mag. Cocor, desi in lg 51 spune ca trebuie sa se afle in judet respectiv. Si bolovanul crede ca in 21.09 vor admite RIL-ul hahahah  :D

# Si link-ul date 14 July 2015 09:34 +1

http://www.juridice.ro/386750/serban-lovin-avem-si-proiecte-proprii-dar-si-proiecte-ale-unbr-pe-care-le-vom-sprijini.html

# ion bleahov date 14 July 2015 18:42 0

ti-ai dat singur link-ul ca sa citim prostiile pe care le-ai debitat la interviu? sa-ti fie rusine, probabil esti avi avi la intelect.

# pol date 15 July 2015 09:16 0

lui Lovin asta de ce nu i se face plangere pentru infiintarea ilegala de barouri de dupa repub. din 2004? implicit si pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat a celor care sunt trecuti pe Tabloul de avocati ai unui Barou neinfiintat legal? si deci inclusiv a d-lui Florea, care a girat un asemenea act illegal si a perceput taxe de intrare in acest barou, etc....lantul e mare si se strange!

# pt avi avi date 15 July 2015 22:27 +1

Multumesc tov avi avi pentru aportul banesc adus la hotelul de la teghirghiol. Am profitat la maxim pe banii vostri. E binisor, cu 1000 de euro, pe care voi nu-i aveti, am atat ca boierul. E buna si zeciuiala voastra la ceva, voi cotizati si noi ne bucuram.

# te astept... date 17 July 2015 08:47 0

Avi avi daca ai sti ce bine ma simt pe banii tai la techirghiol  :D :D  te astept sa vii... :-*

# Vuuu date 17 July 2015 20:17 0

Treba ii groasa rau baaaa! Traditionalii sunt urmariti penal.

# margareta date 22 July 2015 06:57 -2

de ce pentru smecherii judecatori sau provurorii aproba eliberarii cnditionale iar pentru omul de rand le resping am si eu un nepot are de ispasit 6 ani are efectuati 3 ani si 9 luni si nu aproba eliberarea conditionala el se afla  in arest la braila 

# Mare mizerie in justitie date 22 July 2015 12:41 -1

Avocatul apararii infractorilor in cazul minorei violate, procurorul de instant si judecatorul de caz au constitutit grup organizat impotriva minorei violate favorizand toti acei infractorii. Indiferent ca si-au recunoscut fapta nu trebuia sa beneficieze de acea clementa pentru judecare in stare de libertate dacat daca nu cumva au dat spaga magistratilor. Trebuie depusa plangere penala importriva magistratilor de indata.

# pentru Bota date 23 July 2015 18:51 0

ULTIMATUM pt. BOTA!!! Dacă RIL va fi contra ta trebuie să pleci din București, ori dai toți banii înapoi,(...). 

# Bota date 23 July 2015 20:10 0

Ce insemna ,,Dacă RIL va fi contra ta,, ? Spune-ne tu, absolvent de scoala primara !

# pentru ,,pentru Bota'' date 24 July 2015 11:24 -2

Dar Rilu aiesta, undye se judyeca bai ,,pentru Bota'' la Judecatorie ori pe la careva Tribunal? ce e ala ril?

# Coruptilor date 24 July 2015 16:19 +2

Judecatorii din toata tara sunt corupti. Dovada este si hotararea data in favoarea violatorilor din Vaslui .

# Mara Mafie date 25 July 2015 17:09 +1

Nicivorba de Bota ca nu ar fi legal constituit in barou si UNBR, dar mafia este mare in sistemul judecatoresc si Ministerul de justitie in general. Ei fac legea in tara dupa cum doresc muschii lor si iterpreteaza textele normelor si a Constitutiei cum vor numai ei. Parlamentarii ori cate legi vor da tot nu vor fi bune legile pentru ei magistratii din Romania.

# Evaziunea date 26 July 2015 12:27 0

Niciodata nu voi sustine un nou exemen la traditionali pentru ca stiu bine ce mafie este in structurile acestor imbecili traditionali.

# Mrluciu date 26 July 2015 19:18 0

Pentru traditionali nestiutori de carte si neinfiintati ca personalitate juridica.Ctra toate barourile si UNBR traditional sa stiti ca pana si Certificatul emis de ANAF pentru Cabinete Avocatiale Individuale toti avocatii lui Bota au ca izvor hatararea judecatoreasca definitiva de obligare a institutiei satului sa emita documentul, intrucat se opuneau acestui drept legal obtinut dupa infiintarea barourilor de entitatea lui Bota infiintata legal ptint-o hotarare ramasa definitiva.

# Renate date 27 July 2015 20:07 0

Sa retineti ca Bota a respectat pas cu pas Constitutia si legea pentru infiintarea barourilor si UNBR. Traditionalii sunt cutumiari si neinfiintati legal pana in zilele noastre. Sistemul de justitie corupt pana in maduva oaselor ii accepta si asa pe tradidtionali, fara acte de infiintare si fara acte de inregistrare, spunand ca tot ei sunt cei legali potrivit Legii nr. 51/1995. Vedeti cazul Rarinca si al Violatorilor din Vaslui seamana identic cu abuzul indreptat impotriva avocatilor inscrisi in UNBR infiintat legal de Bota.

# UNBR-FLOREA-PCR date 30 July 2015 21:33 +1

FRAERI SUNT CEI CARE SE VOR INSCRIE SI ANUL ACESTA LA RAHATUL DE EXAMEN UNBR-FLOREA ...CEI CARE DAU 1000 DE LEI PENTRU MIZERIA DE EXAMEN I DAU DEGEABA UITATI PE CE MA BAZEZ: :)) In acest sens, avocatul Corneliu Liviu Popescu il da exemplu pe fostul presedinte al CSM si ex-presedinte al Curtii de Apel Targu Mures, judecatorul Horatius Dumbrava, care nu a reusit sa promoveze examenul de admitere in profesia de avocat, obtinand nota 4,70, in urma contestatiei, la materia Drept procesual civil, asta “in conditiile in care nu este judecator penalist”. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :D

# avi avi date 31 July 2015 08:08 0

Schimbati ,mai botistilor(1 ori 2) placa.Aceleasi idei absurde le afisati de ani de zile.Examenul e greu si de aceea nu aveti acces.Nu stiti carte si nici nu vreti sa invatati.Va bazati pe aburelile gastii de pe Academiei.Vorbeste unul pe aici de biruri.Pai legea obliga la plata unor sume de bani(cota barou,cotizatie pensie).Daca bota se da avocat cu unbr legal ar trebui sa respecte legea.La voi nu exista legal constituite comisia permanenta,consiliul uniunii,nu tineti sedinte,nu aveti casa de pensii si aigurari sociale.Pratic nu aveti nici o activitate.Dumbrava nu a stiut.Spre deosebire de Neacsu.Asa ca solutia este cartea si nu aburelile lui bota.PS.cartonasele rosii pe care le voi primi vor fi dovada adevarului spus de mine.

# SINGURUL ADEVAR date 31 July 2015 09:12 0

SINGURUL ADEVAR avi atoare : nu esti avocat, pentru ca nu ai studii de drept. Lasa dezinformarile si cauta-ti ceva de lucru.

# PAI DA CAS NU AM MERS LA CHISINAU date 31 July 2015 10:03 0

:lol:adevarat,nu am parasit satra din DEVA  ca sa imi termin studiile la CHISINAU! nici nu am excrocat ȚnaiviiȚ dornici sda isi aroge titluri necuvenite donind unui rom lautar...ce ridicol ca adeptul lui aGALIT  mai supravietuieste printre noi...juristii cinstiti precum avi!!!

# avi avi date 31 July 2015 13:23 0

sa mori tu,mai singure?Ce eu nu puteam si inainte inginer si apoi sa fac dreptul.Dar eu l-am facut pe bune,la o facultate serioasa nu la scoala de drept din Lugoj.

# ADEVARUL date 31 July 2015 14:07 0

nu ne spui si noua facultatea, avi ? sau macar liceul ? 

# avi avi date 31 July 2015 16:46 0

Te dai jmegher,mai acesta?Nu mai bine iti spun scoala primara ori gradinita?Fa sapaturi,nu in zadar esti din zona speciala a comorilor dacice.Auzisem ca dadeai si consultatii ,,juridice,, braconierilor de pe acolo.Cel putin,asa mi-a zis un procuror ,care te-a avut in atentie(poate si acum).

# avi flocica date 1 August 2015 21:07 0

Asta este sistemul care ne judeca pe noi. Horatiu si cei nominalizati UNBR - Florea - PCR. Nu va fortati ca nu luati exemenul decat cu spaga la traditiune.

# Avocat si doar atat date 12 August 2015 18:14 0

Ce se mai zice despre avocatura - Este sau nu legal UNBR FLOREA http://www.timpuladevarului.ro/?m=201503

# rog un raspuns date 11 September 2015 11:39 0

stie cineva unde se va da anul asta examenul in ce locatei? 

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.01.2023 – DNA pregateste artileria grea: cumpara Biblii si asteapta trei politicieni grei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva