24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ADVERTORIAL – SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A., aliatul de incredere pentru un sector curat, in plina dezvoltare in ton cu primavara si cu sarbatorile pascale ce bat la usa

Scris de: L.J. | pdf | print

1 April 2024 14:41
Vizualizari: 1331

SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A., aliatul de incredere pentru un sector curat, in plina dezvoltare in ton cu primavara si cu sarbatorile pascale ce bat la usa.Echipa societatii SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A., de la mic la mare, incepe oficial de astazi, 01.04.2024, o ampla actiune de salubrizare pe raza administrativ-teritoriala a Sectorului 5, incluzand atat zonele cu trafic, cat si zonele dintre blocuri, totul pentru a asigura un ambient curat si respirabil pentru cetatenii din sector.

Asa cum transmitem de fiecare data, prin campanii de constientizare, evenimente comunitare de curatenie, promovarea reciclarii si colectarii selective, educatie ecologica in scoli si campanii de plantare de arbori, putem contribui la salubrizarea Sectorului 5, asigurand astfel un mediu benefic copiilor nostri, totul pentru un viitor la cote maxime.

In perioada urmatoare, reprezentantii nostri vor fi pe teren 24/7 pentru a asigura servicii de tipul curateniei stradale, maturatului mecanizat, colectarii si transportarii deseurilor dar si reimprospatarea zonei prin servicii de o calitate superioara.

SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A., operatorul ce mentine Sectorul 5 la standarde inalte in materie de curatenie!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva