21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ANCHETA CU DEDICATIE: JANDARMII TREBUIE EXECUTATI – Parchetul Militar lucreaza sambata si duminica, doar pentru a reusi sa infunde jandarmii care au oprit lovitura de stat prin care bandele #rezist au incercat daramarea in forta a Guvernului. Incredibil, Procurorul General Augustin Lazar acuza presa: “Atacurile sistematice, din media, la care sunt supusi unii procurori care instrumenteaza dosarele”

Scris de: George TARATA | pdf | print

17 August 2018 18:13
Vizualizari: 18857

Daca mai era nevoie de vreo dovada a faptului ca la PICCJ se deruleaza in acest moment un simulacru de ancheta prin care se urmareste doar inculparea jandarmilor care au oprit lovitura de stat prin care bandele #rezist au incercat daramarea in forta a Guvernului, ea a fost oferita, in opinia noastra, chiar de Parchetul General. Incredibil, Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti va lucra si in week-end doar pentru a se reusi executarea jandarmilor care si-au facut datoria la mitingul neautorizat din 10 august 2018, cand s-a incercat patrunderea in sediul Guvernului, iar fortele de ordine au fost atacate cu pietre, bare de metal, garduri si chiar urina si fecale.


Ministerul Public a dat publicitatii vineri seara, 17 august 2018, pe pagina sa de Facebook, un scurt comunicat in care ofera detalii stadiul lucrarilor din dosarul privind violentele de la mitingul neautorizat din Piata Victoriei. In acelasi comunicat, PICCJ anunta ca se va lucra in zilele de sambata, 18 august 2018, si duminica, 19 august 2018, cand se vor primi plangeri si denunturi. Foarte interesant, PICCJ precizeaza ca sunt in derulare activitati pentru identificarea persoanelor implicate in comiterea violentelor, dar faptul ca sunt vizate inclusiv membri ai fortelor de ordine este scos in evidenta in comunicatul Parchetului General.

Pe de alta parte, cu un tupeu fantastic, Procurorul General Augustin Lazar (foto) lanseaza un atac impotriva presei. Mai exact, Lazarica acuza atacurile sistematice la care ar fi supusi, in media, unii procurori care lucreaza in acest caz. Este evident, credem noi, ca Augustin Lazar se refera la jurnalistii din presa libera care au dezvaluit anomaliile din dosar, precum actul prin care procurorul militar Bogdan Pirlog s-a autosesizat doar impotriva jandarmilor, ignorand cu desavarsire faptele antisociale comise de bandele #rezist si tentativa de lovitura de stat prin care s-a dorit inlaturarea unui Guvern legitim instalat in functie, in urma unor alegeri libere (click aici pentru a citi).

Comunicate pentru timorarea jandarmilor

Trebuie sa observam, in alta ordine de idei, transparenta brusca de care da dovada PICCJ in acest caz. Ne referim la comunicatele si conferintele de presa extrem de frecvente prin care sunt anuntate masurile luate in dosar, precum si detalii privind numarul plangerilor depuse si al persoanelor audiate. Au existat si alte cazuri de interes national, insa PICCJ nu a procedat deloc in acest mod. Aceste lucruri ne fac sa ne intrebam daca nu cumva prin aceasta metoda de comunicare se urmareste tocmai intimidarea si timorarea jandarmilor, astfel in cat acestia sa nu isi mai faca meseria in timpul viitoarelor proteste care vor avea loc si care vor urmari, la fel ca in 10 august 2018, inlaturarea prin forta a Guvernului.

Iata comunicatul PICCJ:

“Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

In urma activitatilor desfasurate in cursul zilei de astazi, 17 august 2018, in dosarul privind anchetarea evenimentelor ce au avut loc cu ocazia mitingului organizat in Bucuresti, zona Piata Victoriei, in data de 10.08.2018, evenimente care au avut ca rezultat ranirea mai multor persoane, numarul plangerilor inregistrate a ajuns la 238, fiind efectuate pana in prezent 106 audieri.
Sunt in curs de desfasurare activitati investigative pentru identificarea persoanelor implicate in comiterea violentelor, inclusiv din randul fortelor de ordine.

Mentionam ca in perioada 18-19 august 2018, intre orele 9.00-14.00, se va desfasura activitate de relatii cu publicul la sediul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, strada George Georgescu nr. 3, sector 4, Bucuresti, iar incepand cu data de 20 august 2018 se vor efectua acte de urmarire penala, inclusiv primirea de plangeri sau denunturi la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, situat in Bulevardul Libertatii nr. 12, sector 5, Bucuresti.

Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie avertizeaza asupra pericolului generat de atacurile sistematice, din media, la care sunt supusi unii procurori care instrumenteaza dosarele aflate in atentia opiniei publice.

Totodata, reitereaza asigurarea efectuarii unor anchete impartiale si efective pentru aflarea adevarului privind faptele comise, identificarea persoanelor implicate, precum si al stabilirii responsabilitatilor legale”.


Comentarii

# X date 17 August 2018 18:31 +5

Ce face psd + alde ? In vacanta ! Kwi ? La fel. Prostmea se bate ! Halal lideri !

# gelu date 17 August 2018 19:35 +16

Lazar se face vinovat, ca sef la Parchetului General, de apartenenta la un grup de criminal organizata care a avut drept scop rasturnarea ordinii de drept constitutionale in Romania. Deoarece in cele 2 luni de dinaintea mitingului violent de vineri Parchetul General, atat sectia Civila cat si cea Militara, nu s-a autosesizat din oficiu fata de autorii mesajlor aparute in mass-media romaneasca care incitau direct la violenta verbala cat si fizica demonstrantii #rezist si nu numai care vor participa la mitingul Diasporei sa ia cu asalt Cladirea Guvernului,. Tocmai ca prin caderea Guvernului sa poata Johannis sa-si instaureze guvernul lui de tehnocrati din nou in fruntea tarii. Iar dupa ce aceste violente au trecut, Parchetul General a deschis dosar penal impotriva jandarmilor si nu impotriva teroristilor de gherila urbana ce au ranit jandarmii lovindu-i cu pietre, obiecte metalice si pungi cu fecale.

# DOREL date 17 August 2018 21:35 +7

Lazăr a fost instalat de G. Soros prin M. Macovei și Raluca Pruna, simplu ca bonjour! Și, b) : lucrurile erau de mult aranjate, fac parte din planul de disoluție a statului roman, neprietenii vor recurge la cele mai grave, flagrante și ilegale atrocități, ex. acuzarea de înaltă trădare a Viorica Dancila! Părerea mea...

# Retrocedarile in exces neanchetate inca in fiecare judet ? date 17 August 2018 22:08 +7

D'aia avem Procuror General si DNA - Ministrul cu ANCPI in subordinea ministerului sau declara la vizita oficiala la Samsung Corporation in Coreea de Sud ca in Romania s-a retrocedat mai mult teren decat are tara si se autosesizeaza NIMENI. Adica Prefectii prin ORDIN al Prefectului au improprietarit cu mai mult teren decat au judetele? Au emis Titluri de Proprietate (TP-uri)? S-au transformat apoi TP-urile in Titluri de Despagubire sau Actiuni la Fondu' Apropritatea? Titularii le-au intrainat catre... Cei care au devenit apoi actionarii care au preluat controlul asupra Fondului ? PARTIDELE eee TIMIDE ? Care PARTIDE n-au avut toate Preamari si Praefecti in IepocaBaseu ? Daca NIMENI nu zice NIMIC nu va este clar ca buna ziua? Iee multiii in aceeasi barca. Primul Ministru a intrebat vreodata Prefectii si Primarii cat teren total s-a retrocedat comparativ cu suprafata fiecarul judet/oras sau tarla in fiecare an? Aveti o evolutie a stapanilor de actiuni la Fondului Apropitar? E un pamflete.

# un mizantrop date 17 August 2018 18:36 +12

Lovitura de stat a reusit atunci cand securistii impreuna cu slugile lor, procurorii, au preluat conducerea Romaniei, nelegitim si total impotriva Constitutiei. Ce fac acum procurorii e doar o disperare maxima, o zbatere in propriul******(asta pare a fi materialul, de import, in care se scalda si opozitia si hastagii si cu care au fost alimentati "din pachet", daca te uiti la discursurile Pruna si Ciolos). Eu astept, macar, acum, o plangere penala impotriva USR, varf de lance al protestelor ilegale si al liderilor jalnicei opozitii care fac apologia infractionalitatii si condamna interventiile intru apararea ordinii de drept. Apoi, o sesizare a DIICOT, ca in dosarul in care "ancheteaza" omul cu "legitima aparare" sa-i vare si pe Ciolos, Pruna (care afiliata fiind la marea spirala e obsedata de neurotoxine) si Diaconu (psiopupu ala care a "nimerit" profilul pedofilului rutier de-a dat-o-n gard, dar, stie cum e cu gazele...), pentru ca ar avea si ei, in sfarsit, un dosar de terorism...

# milica date 17 August 2018 18:39 +3

sa ii aparam cu precadere pe jandarmii cu banda pe casca, simt ca impotriva lor se va indrepta propaganda sorosista antinationala. stim cu totii ca sunt nevinovati si faptul ca si-au ascuns indicativul nu inseamna ca 'violentele' au fost premeditate

# Wow date 17 August 2018 18:42 -19

Se pare ca unora le e fricaaaaaa.....jamdarmilor?protestatarilor?eu sriu ca in febr 2017 au fost trimisi in judecata si arestati protestatari....nu inteleg de ce acum va e frica...legea e lege pt toti...lasati parchetul sa si faca treaba!

# Gilu date 17 August 2018 18:42 +8

Gusti, te rog sa precizezi " mitingul organizat fara autorizatie " ! Daca ai fi cu adevarat Procurorul General , ai observa ca persoanele care organizeaza si participa la mitinguri neautorizate , in primul rand incalca legea si in al doilea rand se expun voluntar la riscurile inerente masurilor de ordine . Scopul Jandarmeriei , este de a restabili ordinea ,nu de a se lasa batuta de descreerati. Dar tu nu esti decat un om chinuit de dureri de dinti : priveste - ti fotografia ! Primesti ordine si aprobi dand din cap !

# un mizantrop date 17 August 2018 18:43 +8

Nea Tudorele, cat il mai suportam pe ilegitimul asta?! Nici Kovesi nu era o lumina, tot os de tortionar comunist era, dar, Lazar a intrecut toate "asteptarile", cand nu pica de prost, e ridicol si cand reuseste sa nu mai fie ridicol e penibil toata ziua (ca noapte e in capul lui...). Lasa sentimentalismul, copilaria a trecut si da publicitatii evaluarea aia, ca dupa cele cateva sute de puncte de incalcari de lege si deontologie, ca sa eviti contestarea hastagotilor, bag-o pe-aia cu procuror comunist, membru de partid cu legaturi clare cu securitatea (as vrea sa vad cum vine CNSAS-ul sa ne spuna ca un procuror comunisto-securist n-a facut politie politica....) si ai rezolvat-o si cu Iohanis, fara mascarada aia de la cazul LCK!

# Ruxi date 17 August 2018 18:55 +6

Cred ca e singura țara din lume unde se întîmplă așa ceva Este o mani******re grosolana îndreptată împotriva Jandarmeriei Rom,care și-a făcut datoria sa apere o instituție publica de niște vandali... Au fost atacați cu bolovani și bucăți de astfalt și cu urina și fecale ce erau sa facă.....? Vor sa intimideze jandarmii ca data viitoare sa le reușească lovitura Deja se planifica de ziua lui Dragnea o noua debandada Este o anarhie totala in România întreținută de Iohanis și servicii

# Eco date 17 August 2018 18:55 +2

Au mai dat dânșii dovadă de avânt muncitoresc și cu alte ocazii, și munca li.s-a dovedit a fi un mare fâs în instantă.

# o justitiabila! date 17 August 2018 19:48 +1

la Parchetul DE PE LANGA JUDECATORIA RADAUTI,nu te lasa in incinta decat o singura zi pe saptamana ptr a depune o eventuala plangere!(plangera depusa in iulie 2017,nesolutionata nici pina azi )! in rest...........sa fie liniste ,sa nu-i deranjam pe stimabilii! QED!

# Edelweiss - primul postac din Ro paradit de rădăuțeni date 17 August 2018 21:37 +4

Vaileu, tu duoamna justițiabilă! Păi n-ai învățat nimica din cei 4-5 ani de zile în care i-am ocărât pe derbedeii de la Rădăuți iar ei s-au răzbunat manufacturându-mi 2 ture de închisoare? Nu ții minte că Io* sunt autorul expresiei „Republika Rădăuți”, cu referință la Tractirul Damului de pe Călărași 12, expresie adoptată de toți jurnaliștii suceveni? Nu ții minte că Io* sunt autorul celebrei sintagme „Parchetul de pe LÂNGĂ LEGE”, cu referință la același Parchet Diribau de la Rădăuți? Nu ții minte nimic din 2015 când eram cu pancarta, în greva foamei în fața Palatului de Justiție din Suceava, protestând împotriva abuzurilor instrumentate de Parchetul și Judecăcătoria Rădăuți? Fa Duoamnă, în Republika Rădăuți se intră și se iese cu pașaport biometric, Căci legea și legalitatea se opresc la porțile de intrare în acel bizar polis (oraș-cetate).

# Nicu date 17 August 2018 20:13 +9

Taica Lazăr cand iese la pensie ? mai polueaza mult această slugă comunistă peisajul românesc? Imi este sila de acest mod comunist cu gura cat o sura si fara demnitate si onoare ! Trebuia să mult dat naibii afara din magistratură,creatura asta împrăștie nu mai venin,huuuuuuuuuuooooooooooo!!

# mitica date 18 August 2018 20:31 0

[quote name="Nicu"]Taica Lazăr cand iese la pensie ? mai polueaza mult această slugă comunistă peisajul românesc? Imi este sila de acest mod comunist cu gura cat o sura si fara demnitate si onoare ! Trebuia să mult dat naibii afara din magistratură,creatura asta împrăștie nu mai venin,huuuuuuuuuuooooooooooo!![/quote] Pensie nu se da la puscarie.

# Edelweiss – Der Anaytiker von Bukowina date 18 August 2018 21:39 +1

Io* nu că găsesc asemănări, ci, ca un pasionat cititor de literatură cu specific politic, istorie militară, servicii secrete, spionaj etc. pot să spun că VĂD LIMEPDE „pattern”-ul corporatist, al marilor consorții globaliste, aplicabil oricărei republici bananiere, babuinizate. Indiferent care ar fi miza – o mină de aur, de diamante, un zăcământ de metale și nemetale rare, cu valoare strategică, un bogat zăcământ de hidrocarburi etc. întotdeauna megacorporațiile au acționat după următorul stereotip invariabil: au luat legătura, atât prin lobbyști, cât și nemijlocit, cu elemente ale serviciilor secrete. Acestea și-au arătat oferta în ceea ce privește dezideratele politice, pe care le-au conjugat cu interesele economico-financiare ale corporatiștilor. În urma acestei alianțe contra naturii, ÎNTOTDEAUNA s-au contactat, s-au pus pe picioare, s-au finanțat și înarmat ceea ce este cunoscut sub denumirea de „COLOANA a V-a”.

# Statu-Palma-Barba-Cot date 17 August 2018 20:48 +5

Bai nene,un drăcușoru din mine s-a bucurat când a aflat ca dl.Dezgustin a spus ca vor lucra peste programul normal pt a primi plansetele manifestanților. E foarte bine! În acest fel va exista o lista cuprinzătoare cu mitingiștii care au participat la un miting neautorizat,ilegal,anunțat pe rețelele de socializare cu mult timp inainte ca avand ca obiectiv intrarea în cladirea guvernului,ca pe strazi va fi singe ,foc,moarte etc.În aceste condiții toți participanții la miting ,pașnici sau violenti, sunt infractori în raport legea 60/1991 ,iar prin atacarea forțelor de ordine intra sub incidenta codului penal pt ca nu s-au delimitat de cetățenii violenti ,împiedicând in acest fel jandarmeria sa intervină pt a-i neutraliza pe turbulenți.D-le Dezgustin ,de instigatorii de pe net și din presă nu te ocupi?Ei au adus oamenii-n piata și i-au îndemnat la rebeliune. Mai întâi a fost cuvântul!D-acolo au pornit toate sau te faci ca nu știi?

# Ioan date 17 August 2018 20:57 +6

Toata mizeria se fasaie daca,intr-un singur caz,al unui protestar pasnic, care face plangere dupa o saptamana jandarmeria reuseste sa demonstreze convingator,public ce a facut cu adevarat pasnicul,inainte de afi fost asazis agresat.Daca nu gasesc astfel de dovezi vor fimaziliti,pt ca razboiul nu e cu cei din piata.

# Edelweiss - Denken (von Bukowina) date 17 August 2018 21:09 +1

„Poți să faci de toate în viață / Dar fă-le la timpul lor / Să nu uiți un singur lucru / Omule ești muritor.” („Mândră floare trandafir”)

# nume * date 18 August 2018 18:22 0

Nicaragua https://grayzoneproject.com/2018/08/15/a-response-to-misinformation-on-nicaragua-it-was-a-coup-not-a-massacre/ , https://grayzoneproject.com/2018/08/15/how-nicaraguas-left-wing-opposition-mrs-are-ngo-opportunists-lobbying-the-west-for-regime-change/... gasesti asemanari ?

# Edelweiss – Der Anaytiker von Bukowina date 18 August 2018 21:42 +2

Mai departe desfășurătorul este identic din punct de vedere metodologic: ca să-și atingă scopurile oculte și venale, corporatiștii&spaii întotdeauna provoacă haos în țara targhet, utilizând ca element de acțiune înșiși babuinii din Coloana a V-a, prostiți de cap cu niște mărgele colorate, cioburi de oglinzi etc. Iar în urma instabilității create schimbă prin mijloace violente forme de guvernământ, răstoarnă guverne, doboară monarhii, schimbă președinți, care mai apoi sunt înlocuiți cu guverne-fantoșă și prezidenți-marionetă. Ca o concluzie, nu că văd asemănări în speța valahă, ci Io* văd KLAR ca picătura de cleștar însăși SEMNĂTURA AUTORILOR: sunt idioții de corporatiști care, de exemplu, dacă ar fi să poftească la cireșe nelegiuite, nu „împrej******cireșul cu gânduri rele” și apoi să vină la furat în toiul nopții, ci aplică metoda simplistă prin violența soluționării, arhetip de la buclucașul nod al lui Alixandru Machidon: TAIE CIREȘUL CU DRUJBA CA SĂ-ȘI ASTÂMPERE POHTA CE-AU POHTIT.

# Adriana date 18 August 2018 00:34 +3

Se ataca jandarmeria ca rezistii sa-si continue nestingheriti mitingurile.

# livia date 18 August 2018 08:55 0

Nu exista mitinguri din partea huliganilor #rezist /iohannsio , ci păropâtestele sunt folosite de Klaus Iohannsi drept paravane ale intentiilor lui ucigase fata de statul roman.

# santinela date 18 August 2018 07:24 +2

Cit il mai suportam pe nenorocitul asta ?

# livia date 18 August 2018 08:51 0

Atacul asupra Jandarmeriie romane continua prinPICCJ/Lazar Augustin. KlausIohannis il copie pe Basescu Traian, numai ca de data aceasta sunt atacati jandarmii.Daca jandarmii ar fio fost complciii huliganilor #rezist atunci guvernul yarii ar fi fost aOCUPAT DE INSI ASEMENI LUI bOT mALIN.

# Retardanis date 18 August 2018 08:58 0

Este o alta actiune din seria "sa juri pe biblia de pe capota masinii". Pe de alta parte, cei care fac plangeri impotriva jandarmeriei nu ar trebui amendati pentru ca au participat la un miting neautorizat. Opreste, asa, cine vrea circulatia rutiera in tara asta?

# Ganditorul de la Jurilovca date 18 August 2018 10:01 +4

Omul asta trebuie inlaturat in regim de urgenta si invinuit pentru inalta tradare. El executa ordine din afara avand ca scop instalarea unui Guvern marioneta care sa serveasca doar interesele strainatatii. Acuzarea jandarmilor are ca scop intimidarea lor si inlaturarea acetui zid uman care a zadarnicit lovitura de stat.

# Marilena Bara date 18 August 2018 10:42 +3

Pe mine ma framanta 3 intrebari legate de prezenta lui pirlog in comandamentul jandarmeriei si am in minte urmatorul scenariu: 1. pirlog avea asupra lui aparaturaspecializata sii a inregistrat tot ceea ce s-a discutat in timp de 11 ore, cat a stat in piata; 2. pirlog afla care sunt deciziile comandamentului si cum urmeaza sa actioneze si transmitea in direct celor care ii coordonau pe protestararii violenti ce sa faca; 3. ce l-ar fi impiedicat pe pirlog sa puna droguri sau otrava in cafelele sau apa jandarmilor din centru de comanda. De aceea cred ca trebuie pus urgent sub acuzare si sa i se faca perchezitii acasa si la birou. S-ar putea sa avem mari surprize, mai ales dupa ce am aflat despre experienta lui din Afganistan!

# gelu date 18 August 2018 21:03 0

Foarte corect rationamentul tau. Tot la fel cum si cei care au adus rulota in Piata Victoriei puteau s-o folseasca la raspandirea unui virus foarte mortal cu timp de incubatiei de cateva saptamani, tocmai ca sa apara cazuri de deces printre protestatarii #resist iar decesele sa le puna in carca gazelor lacrimogene folosite de Jandarmerie. Bineinteles ca criminalii lui Helvvig prezenti la razbel in piata puteau sa fi fost vaccinati inainte de inceperea ostilitati tocmai ca ei sa scape si sa moara numai dintre cretinii si idiotii #rezist chemati la revolutie de digi.24, realitateatv, protv, ziare com, hotnews si majoritate blogurilor #.

# tamarislucian date 18 August 2018 11:19 +2

Se vede ca in Romania numai LICHELE ajung la sefie.

# cozma ioan date 18 August 2018 16:26 +2

stimata redactie prognoza mea privind anchta jandarmilor =fass la puterea n !de ce ? protestatarii au incalcat prevederile legii 60/1991 republicata de la a la z !am revazut prevederile si sunt sigur de asta ! cine nu crede sa revada ce scrie acolo !jandarmii sunt o,k. cu toate ca la inceput, din ordinele de SUS au incalcat si ei legea permitand inceperea adunarii, pe model vechi #tag-pietari , ca se va desfasura fara violente ! dar s-au prajit si au trecut la aplicarea legii !felicitari ca s-au dezmeticit ! mai bine mai tarziu decat deloc ! cu respect!

# mitica date 18 August 2018 20:27 0

lazar este complice la tentativa de lovitura de stat.El trebuie judecat si condamnat pentru asta.

# Costi date 18 August 2018 20:35 +3

O tara intreaga vorbeste despre ce au facut jandarmii sau ce au facut protrotestatarii dar nimeni nu spune sau nu intreaba ce au facut procurorii civilii sau militari in frunte cu taica lazar. Cate dosare au intocmit, ptr ce infracliuni? Au primit cumva vreo direvtiva de undeva, au avut sau au vreun plan de actiune, vreun ...protocol ceva? De la cine asteptam noi adevarul de la cei care au lasat sa se comiita sute sau poate mii de infractiuni flagrante sub ochii intregii lumi cand ei ersu cei care aveau obligatia sa coopereze cu politia si jandarmeria ptr. a le stopa? Sa spunem bogdaproste ca n-au murit oameni caci mureau sub ocbii lor iar ei nu miscau un deget !Doamne cat de inocenti suntem! Ei sunt cei care cauta vinovatii? Ei pun acum jandarmi si protestatari sub acuzarr dar pe ei cine si cand ?

# adrian date 18 August 2018 21:08 +3

https://www.dw.com/ro/focus/s-10575 Spumele pe care le fac nemtii ne arata ca ei sint autorii din umbra a loviturii de stat din 10 aug! Toti faceti galagie si acuzatii de crime! Ei sint singurii care au organizat moartea ca proces de productie! Otrepele continentului ies la furat asa cum au facut mereu! Acesta este si motivul pt care taranimea retrograda si revansarda din procuratura face ore suplimentare! Servilismul lor abject iese in evidenta la fel ca-n anii 50! Mreu la datorie pt decimarea romanilor in slujba strainilor! Aia doi nu s-au dus degeaba acum citeva sapatamini in germania!

# Edelweiss - Teoretician (de Bukowina) date 18 August 2018 21:46 +1

O inedită revalorizare a conceptului „LEBENSRAUM”, adaptată la realitatea concretă a spațiului european a secolului XXI.

# Edelweiss - virtueller Kommandant date 18 August 2018 21:22 +2

Io* să fi fost comandantul dispozitivului de ordine publică, îi lăsam pe manifestanți să strige preț de vreo 5 minute, atât! În acest timp le vorbeam … pe limba lor, cu accent ostriac: „-HALT! BITTE ZEIG MIR DEINE ERLAUBNIS!” 8) „ – (??????? = canci aprobare pentru manifestație) :-* „-Du hast keine Genehmigung für Demonstration?” :eek: apoi prin sistemul de comunicații radio: Către toate subunitățile, ascultă ordinul comandantului unic: OR-DON E-VA-CU-A-REA! :roll:

# Iulia date 19 August 2018 00:12 +1

Povestea e cusuta cu ata alba. Se pare ca aproape nimeni nu mai tine nici cu jandarmii, nici cu adevarul. Cine incurca sistemul paralel trebuie dat la oparte prin orice mijloace, in timp ce agresorii si provocatorii sunt transformati in victime. Daca pana si cei de la varful justitiei se antepronunta sau tin fara nicio jena cu agresorii, la ce sa ne mai asteptam? Nu m-ar mira ca probele aduse de Jandarmerie sa fie refuzate/declarate irelevante la proces, sau mai rau, sa se invoce pixelul albastru. Sunt curioasa cine va fi judecatorul/completul "impartial" la care va ajunge stufosul dosar, bineinteles dupa o repartizare "aleatorie". Lazar e un personaj extrem de nociv, nu mai are ce cauta in fruntea MP.

# Edelweiss - Österciocoi de Rroemenika date 19 August 2018 12:17 0

„- Mulți bani, Neagule, foarte mulți, zise ciocoiul: eu credeam să fie vreo 200 de miliarde de metri cubi de gaz exploatabile la redevențele infime valabile la data încheierii contractului de prospecțiune” - (Ioan Slavici - „Rroemenika cu noroc)

# AndreiV date 19 August 2018 09:50 +2

Se dovedeste ca procurorii n-au RUSINE,DEMNITATE, COMPETENTA PROFESIONALE,CINSTE,CORECTITUDINE,CI EXECUTA CU CELERITATE ORIDINE SUCCESORULUI NAZIST SI A ACOLITILOR LUI CARE AU ASERVITA TARA STRAINATATII.EI CONTINUA ACTIUNEA NEGOCIATORULUI SEF CU BANCA MONDIALA SI UE,CEL CARE A FURAT FLOTA, A DISTRUS CFR,A RETOCEDAT ABUZIV SI SE VORBESTE CU ACTE FALSE NUMEROASE IMOBILE,SI-A CUMPARAT PAMANT DE LA O FIRMA DE MAFIOTI ITALIENI ETC.!!!.Pana acum,n-au reusit nimic,cu toate interventiile lor si cu ajutorul unor reprezentanti a-i diasporei care l-au votat,pe succesorul nazist.Acum au pus la cale o lovitura de stat si au utilizat huligani si provocatori pentru a ocupa abuziv GUVERNUL,INSTALAT IN URMA UNOR ALEGERI LEGALE SI CORECTE.PENTRU CA NU AU REUSIT,ACUM VOR SA DISTRUGA jandarmeria care le-a dejucat planul.Ba mai mult,CU NERUSINARE,INCALCAD GRAV STATUTUL SI DEONTOLOGIA PROFESIONALA SE ANTEPRONUNTA ACUZAND EXCLUSIV JANDARMII SI ABSOLVINDU-I PE HULIGANII VIOLENTI.Asta e impartialitate sau abuz

# Andrei G date 19 August 2018 11:20 0

Si va mirati ca PG este o persoana lipsita total de caracter?! Sa vedem de unde vine: Augustin Lazăr (n. 25 octombrie 1956, Rădești, România) Toti satrapii, tradatorii si orice alti indivizi lipsiti total de caracter, provin din mediul rural. Chiar daca unii, f putini, s-au nascut prin unele orase, provin din familii care, inainte de 45, se aflau prin sate. Tot ce spun este verificabil chiar si in cazul tortionarilor anilor 50, care provin exclusiv din acest mediu. Nimeni nu vrea sa spuna si sa recunoasca acest lucru, dintr-un sentiment de camaraderie prost inteleasa si care ne aduce grave prejudicii, de f multe zeci de ani! Procuratura este plina de ei si cine-i stie, nu se mira de ceea ce fac absolut deloc! Cum va explicati continuitatea, din 1948 si pina acum, in ceea ce priveste nenorocirile? Coldea, Basescu, Ciolos si multi altii sint nascuti in sate! Ce asteptati sa fie altfel?! Rezitentii sint urmasii flotantilor adusi in anii 60-70 in Bucuresti, oras pe care l-au distrus.

# plotoner tugureanu marin date 19 August 2018 12:40 -7

Aoleeeeuu..... aollllleeeeeuu ..aoleeeeuuuu ... săraci jandarmi care a fost bătuți și exterminați chiar uciși pot să zic.Există legi..există judecători așa că nu-i mai plângeți pe pl@@@@ni cu bastoane.Meseria lor este să asigure ordine publică iar nu să bată protestatari pașnici .Când puterea este abuzivă poprul are dreptul să se revolte.Chiar și jandarmii trebuie să respecte legea și nu să dea cu gaze excesiv și să lovească oamenii în cap . Lasați judecata în mâna celor calificați iar nu a celor cu studii pe la băneasa.Cine a încĂlcat legea manifestant ori jandarm trebuie să plătească.

# Unul care stie date 20 August 2018 17:25 +2

Cand am zis ca asta trebuie lucrat pe la spate si apoi prin fata nu m-ati crezut . Uitati cu ce se ocupa tenia asta acum ! :eek: PS.Alo, reduceti bugeutl SRI la jumate ca altfel le dati bani ca sa va dea-n cap ! Sa vada ca sunt sub cotrol.Orcium ei se ocupa de firmele lor nu cu fisa postului. Astia sunt viermii care l-au terminat si pe Ceausescu , care nu-i lasa sa se imbogatesca nesfarsit !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva