22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

ASA AU BAGAT FRICA IN POPULATIE – Unde sunt miile de imbolnaviri pe zi, pe care le propovaduiau slugile regimului PNL ca sa justifice starea de urgenta? De ce s-a distrus economia privata romaneasca? Dr. Rafila in 25 martie: “Se poate sa ajungem la mii de cazuri pe zi?... Probabil ca mai spre sfarsitul lunii aprilie s-ar putea sa ajungem in astfel de situatie”. Peste o luna, adevarul s-a aflat: “Sunt foarte multi pacienti de care nu putem spune ca au murit datorita infectiei cu COVID”

Scris de: George TARATA | pdf | print

10 May 2020 13:31
Vizualizari: 18515

Romanii au fost panicati in ultimele luni cu mesaje alarmiste lansate de fel de fel de oficiali care anuntau apocalipsa, dar care in final s-au dovedit a fi doar niste dezinformari. “Fake-news”, cum ar spune Grupul de Comunicare Strategica. Totusi, asemenea “avertizari” fara acoperire au contribuit la instaurarea isteriei in randul romanilor, care in multe momente si-au pierdut ratiunea, cum a fost cazul cumparaturilor facute in prostie, dar si la luarea unor decizii de blocare a anumitor ramuri economice. Nu spunem ca mesajele de preventie ale autoritatilor nu au fost oportune si ca ele nu au contribuit la respectarea de catre oameni a masurilor luate pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu coronavirus, insa observam ca printre aceste mesaje si-au facut loc si unele care nu au avut nicio acoperire in realitate.


 

Un exemplu in acest sens este o declaratie alarmista facuta de profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie (foto 1). In 25 martie 2020, intr-o declartatie acordata postului Digi 24, Rafila anunta ca Romania va ajunge sa se confrunte cu mii de infectii de coronavirus in fiecare zi. Doctorul Alexandru Rafila oferea si o data la care acest lucru se va intampla, mai exact spre sfarsitul lunii aprilie (vezi facsimil).

 

Iata declaratia in care Alexandru Rafila confirma ca se va ajunge la mii de cazuri de infectii cu Covid-19 pe zi, redata de site-ul Digi 24 (click aici pentru video):


Moderator: Ce va arata, domnule Rafila, noul bilant - 906 cazuri, 144 de cazuri noi in ultimele 24 de ore - ca tendinta?

Alexandru Rafila: Imi arata, bineinteles crestere este in mod evident... Cresterea este mai mica decat am asteptat eu, dar cred ca odata cu marirea capacitatii de diagnostic de laborator si numarul de cazuri pozitive va creste mult mai rapid.

Moderator: Odata cu aceasta masura de a-i izola pe romani in case, luata ieri, mult mai repede daca ne uitam la numarul de cazuri decat in alte state, mai estimati ca varful pandemiei sa ajunga pana in 10.000 de cazuri?

Alexandru Rafila: Cred ca o sa fie mai mult de 10.000.

Moderator: O sa fie mai mult de 10.000 chiar si cu aceste restrictii?

Alexandru Rafila: Da, dar depinde in ce interval de timp, v-am spus. Conteaza cate cazuri noi o sa avem zilnic. Adica, daca o sa discutam de sute de cazuri noi zilnic, deja discutam de sute, sau daca o sa discutam de mii de cazuri noi zilnic. Despre asta discutam.

Moderator: Si se poate sa ajungem deja la mii de cazuri pe zi confirmate?

Alexandru Rafila: Pai nu acuma, dar probabil ca mai spre sfarsitul lunii aprilie s-ar putea sa ajungem in astfel de situatie”.

 

Recordul de noi cazuri intr-o zi a fost de 523. Unde sunt miile de imbolnaviri zilnice?


Asta a fost avertismentul doctorului Alexandru Rafila. In realitate, Romania nu a ajuns niciodata la mii de cazuri de infectii de coronavirus pe zi. Dovada sunt cifrele oficiale publicate de Grupul de Comunicare Strategica. Recordul de infectii pe zi a fost atins in 11 aprilie 2020, cand au fost inregistrate 523 de noi cazuri de coronavirus. Deci nicidecum, mii de cazuri pe zi.


Iata evolutia infectiilor cu coronavirus dupa 25 martie 2020, cand Alexandru Rafila a anuntat ca vom avea mii de imbolnaviri zilnice, si pana la finalul lunii aprilie:

26 martie: 123 noi cazuri;

27 martie: 263 noi cazuri;

28 martie: 160 noi cazuri;

29 martie: 308 noi cazuri;

30 martie: 192 noi cazuri;

31 martie: 293 noi cazuri;

1 aprilie: 215 noi cazuri;

2 aprilie: 278 noi cazuri;

3 aprilie: 445 noi cazuri;

4 aprilie: 430 noi cazuri;

5 aprilie: 251 noi cazuri;

6 aprilie: 193 noi cazuri;

7 aprilie: 360 noi cazuri;

8 aprilie: 344 noi cazuri;

9 aprilie: 441 noi cazuri;

10 aprilie: 265 noi cazuri;

11 aprilie: 523 noi cazuri;

12 aprilie: 310 noi cazuri;

13 aprilie: 333 noi cazuri;

14 aprilie: 246 noi cazuri;

15 aprilie: 337 noi cazuri;

16 aprilie: 491 noi cazuri;

17 aprilie: 360 noi cazuri;

18 aprilie: 351 noi cazuri;

19 aprilie: 328 noi cazuri;

20 aprilie: 190 noi cazuri;

21 aprilie: 306 noi cazuri;

22 aprilie: 468 noi cazuri;

23 aprilie: 386 noi cazuri;

24 aprilie: 321 noi cazuri;

25 aprilie: 218 noi cazuri;

26 aprilie: 401 noi cazuri;

27 aprilie: 303 noi cazuri;

28 aprilie: 277 noi cazuri;

29 aprilie: 362 noi cazuri;

30 aprilie: 262 noi cazuri;

 

Decese raportate “la hectar”


Mesaje de acest tip au fost insotite si de alte avertismente ale specialistilor care anuntau ca se apropie varful pandemiei in Romania. Ba la mijlocul lunii aprilie, ba la finalul lunii aprilie, ba la inceputul lunii mai. Insa, asa cum se stie, tara noastra a inregistrat cresteri constante de infectii cu coronavirus, fara sa se mai ajunga nici macar la recordul din 11 aprilie de 523 de noi cazuri. Sunt aspecte ce ne fac sa ne intrebam daca specialistii vazuti zi de zi pe la televizor au avut vreo baza factuala sau informarile lor au fost facute strict pe opinii personale.

Cert este ca in final, chiar un oficial al Ministerului Sanatatii, ne referim la secretarul de stat Horatiu Moldovan (foto 2), a recunoscut romanilor li s-au livrat zilnic decese ale unor persoane infectate cu Covid-19, fara sa existe certitudinea ca acestea au incetat din viata din cauza coronavirusului, si ca sunt raportate decese ale unor oameni care mor din alte cauze. Acelasi Horatiu Moldovan a recunoscut ca romanii infectati cu Covid-19 care au decedat ar fi murit oricum intrucat aveau si alte comorbiditati.

 

Iata declaratiile facute in 4 mai 2020, la Antena 3, de secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan:


Sunt raportate multe decese la pacienti care mor din alte cauza. Urmarim in fiecare zi decesele punctual, caz cu caz, si 80% sunt pacienti care au comorbiditati. Care ar fi murit oricum. Care au cancer terminal.

Fenomenul mortii e un fenomen complex din punct de vedere medical. In momentul trecerii in nefiinta, sau in instalarea suferintei terminale, pacientul dezvolta multiple complicatii, se infecteaza, isi pierde imunitatea.

Pana la urma, intr-o epidemie de COVID, ia si COVID.

Dar el moare de insuficienta cardiaca terminala, moare de cancer cu boala metastatica avansata, moare de ciroza hepatica.

Incidenta acestor pacienti este relativ importanta.

Dupa parerea mea, fara sa fim in posesia unor date statistice precise, pentru ca sunt greu de facut, vor trebui sa fie facute la un moment dat, sunt foarte multi pacienti de care nu putem spune ca au murit datorita infectiei cu COVID”.

Comentarii

# DanTeo date 10 May 2020 13:56 -4

Ne vedem la proces.

# N date 10 May 2020 13:57 +21

Manevre puse la cale de hoți școliți în acest domeniu. Acum se poate fura, lua comisioane de la bănci în urma unor inprumuturi cu comisioane numai de ei știute. Acesta este scopul acestor ordonanțe militare și a altor dispoziții, cine știe ce ma evre sau făcut cu aceste măști, halate etc, nimeni nu ii poate controla iar acest parchet numit și DNA doarme în loc sa ii aresteze pe loc pe toți acești tâlhari cu rang de demnitari

# Pintea date 10 May 2020 14:41 +6

site-ul: Gateway pundit - The Event 201 scenario 2019 -Bill Gates Event 201 simulates an outbreak of a novel zoonotic coronavirus transmitted from bats to pigs to people that eventually becomes efficiently transmissible from person to person, leading to a severe pandemic. The pathogen and the disease it causes are modeled largely on SARS, but it is more transmissible in the community setting by people with mild symptoms. The disease starts in pig farms in Brazil, quietly and slowly at first, but then it starts to spread more rapidly in healthcare settings. When it starts to spread efficiently from person to person in the low-income, densely packed neighborhoods of some of the megacities in South America, the epidemic explodes. It is first exported by air travel to Portugal, the United States, and China and then to many other countries. Although at first some countries are able to control it, it continues to spread and be reintroduced, and eventually no country can maintain control.

# Pintea date 10 May 2020 14:47 +7

Nu există posibilitatea ca un vaccin să fie disponibil în primul an. Există un medicament antiviral fictiv care poate ajuta bolnavii, dar nu limitează în mod semnificativ răspândirea bolii. Deoarece întreaga po******ție umană este sensibilă, în primele luni ale pandemiei, numărul cumulativ de cazuri crește exponențial, dublându-se în fiecare săptămână. Și pe măsură ce cazurile și decesele se acumulează, consecințele economice și sociale devin din ce în ce mai severe. Scenariul se încheie la punctul de 18 luni, cu 65 de milioane de decese. Pandemia începe să încetinească din cauza numărului în scădere a persoanelor sensibile. Pandemia va continua într-un anumit ritm până când va exista un vaccin eficient sau până când 80-90% din po******ția globală a fost expusă. Din acel moment, este probabil să fie o boală endemică a copilăriei.

# Pintea date 10 May 2020 14:48 +8

There is no possibility of a vaccine being available in the first year. There is a fictional antiviral drug that can help the sick but not significantly limit spread of the disease. Since the whole human po******tion is susceptible, during the initial months of the pandemic, the cumulative number of cases increases exponentially, doubling every week. And as the cases and deaths accumulate, the economic and societal consequences become increasingly severe.The scenario ends at the 18-month point, with 65 million deaths. The pandemic is beginning to slow due to the decreasing number of susceptible people. The pandemic will continue at some rate until there is an effective vaccine or until 80-90 % of the global po******tion has been exposed. From that point on, it is likely to be an endemic childhood disease.

# banditu coroiu date 11 May 2020 07:44 -2

Asa, si daca vaccinul apare la mult timp dupa imunizarea po******tiei la nivel planetar, sau nu apare deloc pentru ca virusul sufera mutatii, ce au de gand sa faca prealuminatii astia cu isteria lor? Programeaza puscarie mondiala 2 luni pe an in perioada de circulatie intensa a virusurilor? Daca tot a ajuns mass-media contor de morti covidati si se screme sa adune cateva zeci de cazuri ca sa mentina panica, restul de 10 luni pe an contorizeaza celelalte milioane de morti din cauze naturale, accidente sau alte afectiuni? Daca virusul dispare definitiv datorita ultravioletelor de la soare astia ce fac? Cu ce mai sperie po******tia ca s-o calareasca in continuare.. asteroizi(?), extraterestri(?), Yeti(?), vampiri? Buei psd.. cu suspendarea nazistului faceti ceva sau asteptati pana distruge absolut tot el si hoarda lui de prostocrati?

# sic semper tyrannis date 11 May 2020 08:45 -2

Este o inceputul unei dictaturi mondiale, interzicerea de a munci, de a distruge economiile, infometare si anarhie. Urmeaza supravegherea in masa 5g, microcipare, distrugerea omenirii. se grabesc rau de tot cu planul asta. peste tot in europa oamenii au iesit in strada pentru ca vad RESTRANGEREA LIBERTATII Noi cand ne trezim ? https://www.youtube.com/watch?v=207HuOxltvI - Presedintele Tanzaniei intrebare catre oms: sa izolam papaya? https://www.redrocknews.com/2020/03/17/do-not-surrender-your-liberty-in-the-fight-against-covid-19/ https://www.theguardian.com/world/2020/apr/17/far-right-coronavirus-protests-restrictionshttps://www.youtube.com/watch?v=AIqNTsvF5tI https://www.youtube.com/watch?v=jhKcIHzprMw&feature=emb_title https://www.youtube.com/watch?v=_S4A-EWGlWw&feature=emb_title

# Pintea date 11 May 2020 09:04 +2

Bill Gates a facut o simulare anul trecut pt o pandemie. Acum traim exact acel scenariu, la care au participat f multe personalitati. De ce nu vorbeste nimeni despre asta? Nici macar americanii!

# escu date 11 May 2020 11:16 -2

Curând o să iasă adevărul, ca uleiul deasupra apei. Toată mascarada a fost pentru a se testa omenirea la un scenariu de supunere și aservire. Nu zice nimeni că nu a fost un virus creat în laborator și, probabil, eliberat conștient pentru a vedea gradul de suportabilitate al oamenilor, dar nici isteria creată în legătură cu acesta. De ce nu se prezintă un bilanț anual al deceselor cauzate de gripa sezonieră sau de alte boli, precum și din accidentele de circulație? Vorba aceea, dacă se moare în accidente de circulație de ce nu interzicem circulația pe drumurile publice? Așa rezolvăm și problema noxelor, respirând un aer mai curat.

# dreptate date 11 May 2020 14:11 +13

citest comentariile aici... Unde-i minte-i si prostie! chiar mesaje de propaganda. Sper ca nu va inmultiti.

# Samoila date 11 May 2020 18:11 -3

Acești indivizi ca Alexandru Rafila , reprezentant ul României la OMS ,NU au făcut decât sa inducă in po******ție aceasta teama de aceasta pandemie care a bulversat o po******ție întreaga, a scos-o din ritmul sau normal de viața.!!! După ce acest guvern liberal sa se ducă dracului , noiii guvernsntii sa ancheteze de ce acest guvern liberal nu a luat măsurile încă dincseara zilei de 1 Februarie 2020. Acest guvern era preocupat de alegerile anticipate , in loc sa se preocupe de luarea acelor măsuri preventive ,pentru a contracara efectele negative ale căderii economice. !!! In politica dacă nu ai capacitatea de a anticipa evenimentele NU ai ce cauta in politica.!!! Romanii își doresc sa revină la viața normala de dinainte de epidemie și sa svem un GUVERN RESPONSABIL PENTRU BINELE ROMÂNIEI ȘI ALE ROMANILOR.!!!!

# Peche date 12 May 2020 15:03 -2

Celebru Doctor Slexandru Rafila pe xare pana ka pandemie nu-l știau romanii a avut niște predicții abdolut halucinante.!!! De ce maestre? Aveați nevoie de îmbolnăviri și decese , in loc sa-i fi tras un șut in c*r lui Costache gudurau încă din devembrie 19 și Ianuarie 20 sa se pregătească de acessta epidemie care se apropia de granițele Europei și ale României.!!!! Unde ați fost atunci ? De ce nu ați ieșit pe posturile TV sa strigați împreuna cu alt celebru doctor pe nume Adrian Streinu Cercel și amândoi sa fi mers la Guvern și Presedentie sa-i trageți dd mâneca.!!! V-ați complăcut și practic ați devenit complici cu totul la aceasta mare mizerie care ne costa domnilor doctori zeci de milisrde de euro.! Și a propos , vi s-au diminuat sslariile pe xare le luați pe spinarea romanilor ??? Nu cred.!!! Nu știți ce insesmna sa muncești in mediul privat !!!!! Habar NU aveți cum se câștiga un van in MEFIUL privat !!! V-ați comportat in aceasta perioada ca niște grofi pe plantație.!!!!

# Mercury date 12 May 2020 18:43 -4

Domn ‘ Pintea sau cum pana mea re cheamă, du-te flăcău la un control ka capatana.!!!! Ești o sluga ordinara a acestui bestial partid antiromânesc pe nume PNL votat dd peste .... milioane de antiromâni cărora le-fist spălat creierul.! De unde ai scos mai cretinuke , 65 de milioane de decese. Numai citi porcăriile unora care sunt demni reprezentanți ai globalismului care va fi strivit in curând.!!! Pe lumea asta mai exista și oameni xare gândesc.!!! Numai colportati dtiri de Fake news.!!!! Iar pe acest PNL f***i norocul ma-și-i cine l-a adus la guvernare , nazistul ăla de la Cotroceni, un nenorocit și un antiroman dovedit.!!! A umilit peste 19 milioane de romani acest individ cu toată camarila lui de nenorociți.!!!!! Dacă individul asta care are pe constiinta sute de decese in România nu-l f***a in c*r cu alegerile anticipate , RONANIA BU AJUNGEA IN HALUL ASTA sa piardă in 292o toată creșterea pe uktimii doi ani 2017-2019.!! Un neisprăvit care s-a cocoțat in scaunul de la Cotroceni.!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva