14 aprilie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ASTA NU E JUSTITIE, E DOAR UN SIMULACRU – Batjocura totala la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul Elenei Udrea. Cererea de recuzare a judecatoarei Claudia Jderu, formulata de Elena Udrea pe motiv ca aceasta a scris carti cu procurorul Marius Bulancea, a fost respinsa de judecatorul Andrei Viorel Iugan. Incredibil: judecatorul Iugan este si el autor de carti impreuna cu Claudia Jderu si Marius Bulancea

Scris de: George TARATA | pdf | print

5 martie 2021 13:57
Vizualizari: 5793

Este strigator la cer ce se intampla in anumite dosare in care tintele DNA trebuie executate cu orice pret. Asa cum este cazul Elenei Udrea, care dupa ce a primit o condamnare de 8 ani (mai mare decat cele aplicate in cazul unor criminali sau violatori) s-a trezit ca DNA cere plasarea sa sub control judiciar. Control judiciar ce va fi solutionat de Claudia Jderu, adica aceeasi judecatoare care a pronuntat condamnarea. Asa cum am dezvaluit deja in articolul “Binomul Jderu-Bulancea”, Elena Udrea a recuzat-o pe Claudia Jderu pe motiv ca aceasta a scris carti impreuna cu procurorul Marius Bulancea (click aici pentru a citi). Cererea de recuzare a fost respinsa, insa halucinant este cine a respins-o.


 

Concret, cererea de recuzare a fost respinsa chiar de un coleg de carti al Claudiei Jderu si al lui Marius Bulancea. Ne referim la judecatorul Andrei Viorel Iugan de la Curtea de Apel Bucuresti, cel care apare coautor impreuna cu Claudia Jderu si Marius Bulancea la doua lucrari (vezi facsimil). Adica un judecator aflat fix in situatia judecatoarei recuzate de Udrea este pus sa solutioneze cererea de recuzare.


Trebuie precizat insa ca in momentul in care a fost investit cu cererea de recuzare a judecatoarei Claudia Jderu, judecatorul Andrei Viorel Iugan a formulat cerere de abtinere, care insa i-a fost respinsa de un alt judecator.


 


Comentarii

# Neamul lui Bicilis date 5 martie 2021 14:10 +9

Clanul paraditorilor :)))))))) Ce recuzare??? :)) Inainte marsi, pana ce totul tandari va fi! La vremuri noi, tot voi.... securistii!

# Antisistem date 5 martie 2021 14:45 +8

"Sunt fan, susțin!" vorba unui clasic în viață! România se îndreaptă spre ceea ce merită!

# Gilu date 5 martie 2021 15:20 +2

Noi ,naivii,credem că soluția vine de la ei...Aiurea,așteaptă semnalul de la stăpânii de afara:aceia vor da OK-ul ; la Înaltul Stabor Romanes,soluția ar putea fi schimbată.Depinde ce vor papusarii cu Elena Udrea .

# nae din dealul feleacului date 5 martie 2021 16:55 +4

#Antisistem si eu sunt fan,sustin!Stai sa vezi ,ca o sa fie si mai "bine"!Stati in casa,spalati-va pe miini ,chinezii o sa va dea un alt "virus"sa invatati sa va spalati si pe picioare.

# maxtor date 6 martie 2021 12:45 -1

ha,ha,ha, asta este clasic:judecatorul a facut o sustinere SUBIECTIVA.

# Matrioska date 6 martie 2021 13:05 +1

Corect, iar justiția din titlu' e de tip Matrioska, nu sunt dovezi că unele decizii sunt luate chiar de acele instanțe, ci par "livrate pe copiuțe" din alt sistem, unul infracțional de Stat ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.04.2021 – Ionut Matei se face notar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva