22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

AU CAZUT CAPETE – Avocatul Ionel Hasotti a demisionat din functia de vicepresedinte al UNBR, dupa ce participantii de la Congresul Avocatilor l-au acuzat ca fraudeaza voturile pentru aprobarea investitiei de 18 milioane euro a CAA. Decanul Gheorghe Florea i-a plans plecarea si l-a aparat pe Nicu Tiberius: “Cea mai mare durere pe care o am este pentru doi oameni pe care ii iubesc si ii stimez… Sunt oameni de toata isprava pe care ii rog din toata inima sa ma ajute sa imi duc mandatul”

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

30 March 2014 12:56
Vizualizari: 10770

Cel de-al 24-lea Congres al Avocatilor s-a incheiat sambata, 29 martie 2014, intr-un mod cu totul neasteptat. Cel care era dat drept castigator al viitoarelor alegeri pentru presedintia Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, condusa in prezent de avocatul Gheorghe Florea, a demisionat din functia de vicepresedinte in fata intregii audiente prezente la Congresul UNBR. Este vorba despre avocatul Ionel Hasotti (foto 1), care a anuntat de la prezidiul Congresului Avocatilor ca isi da demisia din functie, act care a fost primit cu aplauze de participantii la Congres. Motivul care a stat la baza deciziei de renuntare la functia de vicepresedinte al Uniunii este unul cat se poate de serios.


Dupa replici acide intre Ionel Hasotti şi diversi participanti, privind bugetul UNBR, avocatii din sala l-au acuzat pe deja fostul vicepresedinte al Uniunii ca fraudeaza voturile. Intamplarea face ca motivul care a creat isterie in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental unde a avut loc Congresul, a fost dat de investitia de 18 milioane euro pe care Casa de Asigurari a Avocatilor a propus-o Consiliului UNBR pentru ridicarea unui sediu de birouri in Bucuresti. Mai exact, dupa ce avocatii din sala au cerut explicatii pentru introducerea şi aprobarea unei astfel de initiative, multi dintre ei dorind sa isi exprime punctul de vedere, Ionel Hasotti le-ar fi taiat microfonul şi ar fi trecut la a supune la vot propunerea. De la acel moment, vazand cum sunt numarate voturile, avocatii l-au acuzat pe Ionel Hasotti ca in mod intentionat face o numaratoare gresita pentru propunerea privind aprobarea bugetului UNBR, care prevedea şi investitia de 18 milioane euro ptr CAA. De altfel, acelasi lucru i s-a reprosat avocatului Hasotti şi in prima zi de Congres cand au fost supuse la vot alte propuneri. 

La auzul acestor acuzatii, avocatul Ionel Hasotti şi-a iesit din fire şi a anuntat ca isi da demisia, precizand in acelasi timp ca nu este vorba de o gluma. Ulterior, pana la finalul Congresului, chiar liderii Uniunii au avut grija sa se inteleaga ca intr-adevar gestul lui Ionel Hasotti nu este o gluma şi ca trebuie sa se constate foarte clar ca avocatul a demisionat din functia de vicepresedinte al UNBR.

Alaturi de avocatul Ionel Hasotti a fost asupru criticat de participantii la Congres şi presedintele Casei de Asigurari a Avocatilor, avocatul Nicu Tiberius. Acesta a fost acuzat ca gestioneaza deficitar fondurile Casei şi ca are un stil total netransparent de a conduce CAA. Nicu Tiberius nu a demisionat insa din functie!

Andrei Zamfirescu: “Am fost confruntati cu o situatie inedita”

La finalul conferintei, presedintele de onoare al UNBR, avocatul Andrei Calin Zamfirescu (foto 2) a tinut sa evidentieze meritul pe care avocatul Ionel Hasotti l-a avut asupra evolutiei avocaturii in Romania, precizand ca desi are o fire “usor inflamabila”, care ar trebui controlata, asta nu inseamna ca nu trebuie sa ii fie recunoscute calitatile: “Astazi, la cel de-al 24-lea Congres am fost confruntati cu o situatie inedita. Demisia domnului viepresedinte al Uniunii, domnul Ionel Hasotti, pe care l-am intalnit prima data in 1990 la primul Congres al Avocatilor şi care in mod constant a indeplinit diverse functii in cadrul Uniunii. Nu stiu daca se va reveni asupra hotararii. Indiferent de contextul in care s-a produs, totusi socotesc ca este de datoria nu numai a mea şi a celor cu care a lucrat in cadrul Uniunii sa afirm ca domnul Hasotti a fost intransigent, moral, competent, usor inflamabil, usor reactioneaza sub imperiul unor stari care ar trebui controlate, mai ales la valoarea lui. Asta insa nu diminueaza cu nimic meritul pe care l-a avut şi eu personal tin sa ii multumesc pentru meritul pe care l-a avut asupra intregului corp al avocatilor şi asupra Uniunii. Socotesc tot de datoria mea ca aplauzele pe care nu le-am inteles, care au insotit plecarea lui, e adevarat, putine, pot fi acoperite de aplauzele pe care eu i le aduc, impreuna cu dumneavoastra, pentru tot ceea ce a facut la Uniune. Ii multumesc”.

Gheorghe Florea: “Cea mai mare durere pe care o am este pentru doi oameni pe care ii iubesc şi ii stimez pentru munca lor, domnul Hasotti şi domnul Nicu Tiberius, care sunt pe nedrept acuzati, pentru ca realmente sunt niste oameni dedicati, care poate ca au deficient de comunicare şi nu suporta loviturile cum le suport eu”

Asa cum era de asteptat, lucrarile Congresului au fost incheiate de presedintele UNBR, avocatul Gheorghe Florea (foto 3), care a tinut sa isi exprime regretul pentru demisia avocatul Ionel Hasotti din functia de vicepresedinte al Uniunii, considerand ca aceasta decizie a fost luata pe fondul “temperaturii” dezbaterilor din cadrul Congresului Avocatilor. Seful UNBR a concluzionat ca modul in care au decurs lucrarile Congresului, incluzand şi demisia avocatului Hasotti, arata ca avocatura a evoluat, ca urmare a schimbarii de generatii. Dat fiind motivul pentru care a demisionat avocatul Hasotti şi reactiile pe care le-au starnit propunerile Casei de Asigurari a Avocatilor, spre finalul discursului sau, Gheorghe Florea a tinut sa precizeze ca atat avocatul Ionel Hasotti, cat şi seful CAA, avocatul Nicu Tiberius, sunt doi oameni dedicati, care nu au facut niciodata un sacrificiu al intereselor generale in favoarea intereselor personale, fiind in prezent acuzati pe nedrept.

Prezentam in continuare discursul de final de la Congresul UNBR al avocatului Gheorghe Florea:

Va spun cu toata sinceritatea ca sentimentul care ma incearca este un sentiment de responsabilitate cu privire la imprejurarea ca incidentul care s-a produs este posibil sa fie produs şi datorita faptului ca eu as fi condus lucrarile Congresului. Imi pare tare rau şi cred ca este de datoria mea sa fac un apel ca eventuala decizie care este influentata de temperatura dezbaterilor din Congres (…). Va spun sincer ca nu am facut-o decat cu intentia de a explica propunerile pe care le-am facut, iar explicatiile mele poate unerior sunt prea lungi au demonstrate ca este şi o oboseala in conducere, dar şi o oboseala care este influentata poate de imprejurarile activitatilor profesionale din ultimele zile, sedintele Comisiei Permanente, Consiliu, Congres. Este imposibil sa nu isi puna amprenta cu privire la evolutia lucrarilor. Este o perioada in care imprejurarea ca democratia profesionala se manifesta cu mai multa insistenta şi aparent este mult mai mult orientata spre ceea ce inseamna activitatea de decizie la nivel national, este un lucru care trebuie sa ii bucure pe toti cei care se implica in ceea ce priveste constructia institutionala de buna credinta a profesiei. Este un congres din care rezulta ca avocatura a evoluat. Avocatura care se realizeaza la nivelul anului 2014 este una dintre acelea care isi are reprezentanti şi a caror contributie la acest Congres este una care marcheaza un tip de activitatea influentat de schimbarea generatiilor care sunt reprezentate in Congres, dar şi de imprejurarea ca responsabilitatea implicarii in acte decizionale care au efecte pe termen lung, este una dintre cele care trebuie sa ne angajeze pe tot mai multi.

Faptul ca in Congres numeroase ONG au pregatit reprezentati special desemnati pentru ca puncte de vedere a unor avocati de buna credinta sa fie aduse la cunostinta publica in Congres este expresia faptului ca profesia functioneaza ceea ce este un lucru laudabil, demn de apreciat şi care demonstreaza ca se lucreaza responsabil din toate punctele de vedere.

Timpul care are sa se scurga pana la viitorul Congres (…) va fi puternic marcat de o efervescenta campanie electorala care vizeaza fie alegeri la nivelul barourilor, fie la nivelul filialelor, fie la nivelul Uniunii.

Constructia profesiei s-a facut in timp cu oameni dedicati, (…) domnul  vicepresedinte Hasotti, oameni care au condus şi conduc şi in prezent organele executive ale Uniunii, oameni care nu au facut niciodata un sacrificiu al intereselor generale in favoarea intereselor personale, iar acest barometru este un barometru in raport de care sincer va spun ca nazuiesc ca predarea stafetei de generatii sa se faca cel putin pe aceste coordonate. Marele castig al evolutiei profesiei, acela de a ramane o profesie apolitica, a carei politica profesionala sa se faca in randul profesiei, sa fie deviza in raport de care sa reusim sa ne mentinem independenta profesiei, sub toate aspectele, fara de care o avocatura, indiferent de ce credem noi despre ea in intima noastra convingere, intr-un stat de drept, nu poate sa reziste şi nici nu va fi apreciata ca atare de cei care au dreptul permanent sa o tina sub lupa de control pentru ca in realitate au toate sperantele ca este singurul refugiu al celor sunt in situatia de a lupta cu abuzuri. Va doresc sa aveti parte de sanatate, de minte curata şi mai ales de multa realizare in familie. Multumesc pentru forta de a rezista pana la sfarsit intr-un Congres impregnat de evenimente, a caror evolutie o regret şi sunt dator moral sa spun in final ca cea mai mare durere pe care o am este pentru doi oameni pe care ii iubesc şi ii stimez pentru munca lor, domnul Hasotti şi domnul Nicu Tiberius, care sunt pe nedrept acuzati, pentru ca realmente sunt niste oameni dedicati, care poate ca au deficient de comunicare şi nu suporta loviturile cum le suport eu sau altii. Poate ca antrenamentul de a rezista este unul dintre acela care, in realitate nu a putut sa fie armat suficient pentru ca in realitate este clar ca sunt supusi unor lovituri pe nedrept. Sunt oameni de toata isprava pe care ii rog din toata inima sa ma ajute in continuare sa imi duc mandatul, in conditiile in care nu intervin alte situatii. Va doresc succes şi sanatate”.

Comentarii

# eu date 30 March 2014 10:49 +10

marele regret s-ar putea sa fie ca cei doi,Hasotti si Tiberiu, stiu prea multe si odata demisi sau demisionati ar putea intoarce armele.si poate spun in stanga si-n dreapta prea multe si te pomeni ca aflam acum ceva despre Banca Religiilor si fondul CAA-urmatorul devalizat. pun pariu ca la un control vor fi surprize,surprize...

# Carusso date 30 March 2014 13:51 +16

Macar omul si-a dat demisia de onoare, inainte ca Parchetul si DNA sa intre pe fir in legatura cu administrarea fondurilor avocatilor.Spor la lucru DNA!

# avocatul date 31 March 2014 09:50 +1

stai calm; vor avea renta toata viata pt ce au fost si facut...

# Dr.Vasile Botomei Presedinte UNBR Bacau date 30 March 2014 12:16 0

Dr.Gheorghe Florea a pierdut in timpul presedintiei unicitatea Ordinului profesional al UNBR-ului pe care il ,reprezinta.Dr.Vasile Botomei a reusit ceea ce nimeni nu s-a gandit. A demonstrat prin teza de doctorat pluralismul Ordinului profesional al avocaturii prin legalitatea inregistrarii, autorizarii si functionarii a mai multor UNBR-uri in temeiul Legii 51/1995 republicata.Oamenii inteligenti citesc si www.unbr.info. 

# BOTOMEL PENAL INTELIGENT date 30 March 2014 17:27 0

inteligentu Botomiei, In dos. 3353/1/2013 al Curtii de Apel BACĂU, la data de 7 oct. 2013, a primit ,,sanctiunea de 1000 lei amendă judiciară pentru abuzul dedrept constând în exercitarea cu rea credinţă a drepturilor procesuale.”

# saracu dottor botomel date 30 March 2014 17:30 +1

saracu dottor botomel; il asteapta ani multi la Penitenciaru BC: ,,va fi condamnat pentru inselaciune, fals, ultraj, avocatura ilegala si multe altele: Jud. Bacău - dos. nr. 16700/180/2012, dos. nr. 12179/180/2011 si dos. nr. 16037/180/2013, Judecătoria Suceava - dos. nr. 17458/180/2011, Curtea de Apel Iaşi - dos. 458/32/2013.

# botomiel agramatiel date 30 March 2014 17:34 +1

,,care il ,reprezinta.Dr,, ,,Botomei prin legalitatea inregistrarii, a mai multor UNBR-uri,, ,,Oamenii inteligenti citesc,,...oamenii normali scriu...corect!!! hihihi!!!

# Avocatul31 date 30 March 2014 17:52 +4

Saracu Florea are impresia că traieste pe vremea lui ceausescu,daca se foloseste in mod abuziv de banii avocatiilor comunisti acreditează ideea unui monopol inafara legii,esti un băsist imputit florea,dna-ul să te viziteze de Pasti.

# eueueueu date 30 March 2014 13:37 +3

Am zis eu ca vor cadea capete! inca de anul trecut. sa vedeti ce urmeaza acum... putina rabdare.

# o pensionara date 30 March 2014 13:56 +6

da.da inteleg si-a dat demisia ,dar pana la urma cum a ramas cu investitia de 18 milioane de euro?si nu numai atat ...si-a dfat demisua,dar daca marii grofi ai avocaturii nu o sa o accepte?

# Stimata doamna ,,pensionara\'\' date 30 March 2014 14:15 +2

Pai cum credeti ca o sa ramana cu investitia? merge totul inainte ca si pana acum, doar stiti si dvs. ca tara asta e batuta de D-zeu, in 20 de ani nu sa schimbat nimic. Acum va asteptati la schimbari? la pensie? poftimmmm?? ce inseamna pensie? fostii securisti conduc avocatura fix asa ca si inainte si sic! mai sunt si inexistenti de jure

# ioanid date 30 March 2014 22:05 +1

@o pensionara - demisia este act unilateral, nu e nevoie de acceptarea sa, face obiectul doar a procedurilor de comunicare si inregistrare. Meseria asta de jurist, e grea....

# o pensionara date 30 March 2014 22:56 +1

ioanid,ia o foaie si pix si noteza:demisia este un act unilateral in orice alta democratie europeana sau extraeuropeana (si nu ma refer aici la orient)la noi la romaniaca sau punctual adica la congres,a fost rostita pe cale orala asa cum le place grofilor securistoizi ......deocamdata pana la aceasta ora nu s-ainregistratsi nici nu s-a luat act de ea ,iar daca citesti mai atent si vei reusi sa procesezi si informatia zamfirescu a spus la un moment dat\"nu stiu daca se va reveni asupra acestei hotarari\".Si da ai dreptate meseria de jurist este grea intr-adevar,dar cea de avocat este plina de provocari.

# ioanid date 30 March 2014 23:17 0

@o pensionara - te citez : \"dar daca marii grofi ai avocaturii nu o sa o accepte ?\" Nu o mai da dupa copac cu avocatura din tine. Ca Hassoti poate reveni asupra demisiei, da, e posibil si perfect legal. Dar ca sa spui ca demisia trebuie acceptata, imi pare rau ptr. tine insa ai dat cu nuca-n perete. In concluzie, ai o mare provocare in a mai studia nitel materia.

# zuza date 30 March 2014 13:57 +6

sa fie oare o coincidenta faptul ca Basescu l-a laudat deunazi pe Hasotti pentru calitatile lui si pentru tot ce inseamna in avocatura, iar apoi a demisionat, evident la constrangerile avocatilor? nu e curios si ca toata lumea a avut grija sa evidentieze ca hasotti a plecat din uniune? eu as indrazi sa spun ca sunt jocuri mai urate in spate si tot circul asta si supararea lui florea au fost cauzate de altceva, nicidecum de plecarea lui hasotti. plecarea lui prevesteste de fapt altceva... zic si eu! aaa si ca un fapt divers, tocmai cand le-a ajuns cutitul la os celor de la CAA cu Hotelul din Techirghiol, fix in momentul ala isi da demisia si Hasotti din functie, Hasotti care este in baroul Constanta. nu dau cu parul, zic si eu

# crustaceu date 30 March 2014 16:55 +1

noi, clandestinii va felicitam pentru realizariele obtinute cu prilejul congresului vostru, ca o sa aveti cat de curand un sediu exdtraordinar, (vedeti ca mai e si pentagonul, casa poporului si catedrala neamului), poate intrati in cartea recordurilor si o sa fiti cunoscuti pe mapamond drept baroul, fara acte de infiintare, fara clienti si fara minte ! nu incetam sa ne minunam de voi!, apucartiva de asceza ca in curand nu o sa mai mancati nimic, sau nu in UE se arunca80% din mancare, somerii de obicei arunca mai mult, deci nu s-au discutat si lucruri minore ca acte de infiintare, formare prfesionala, eliminarea penalilor din baroul vostru si a lichelelor doar cu pile si fara minte, proceduri de atragere a clientilor aflati in deriva si cu baii de RATB ramasi inxca in buzunar,

# avocatul date 31 March 2014 09:54 +2

RETARDULE

# crustaceu date 30 March 2014 16:58 -2

pune-ti si voi cratima la apucati-va si mai corectati eram euforica indragostita si molesitade orade vara

# crustaceu date 30 March 2014 17:05 0

cred ca aia de la noi care mai aveau un cui pt bota, acum o sa vina cu soclul in academiei pt statuie, de un timp imi negrijez toate fiindcaintru pe luju si ma tot minunez, ieri m-am minunat de una care isi cumparase 3 paini si o feliase la belforno, e mare gradina Domnului si ma apuca o fericire maxima cand vad atitea mii de av mai prosti ca mine nu prin prisma cunoasterii legii ci a lasitatii si umilirii la care sunt supusi, cred ca sunt destui gunoieri, care odata in viata vin beti la matura, isi baga ceva in.... sefului si isi da demisia! luati exemplu, fiindca asa nu or sa mai vrea nici acei gunoieri sa divorteze la voi, fiindca la primarie e digur, 10 ron si tipa de la casierie nu fuge cu banii cum faceti voi

# crustaceu date 30 March 2014 17:10 0

stati!, nu va grabiti, nu va faceti sediu, cu baii inchiriati pelesul pe un an si ceva, findca sefii vostrii spun ca voi sunteti av. pe vecie, cevba de la fertdinand citire, numai ca ala era doar curvar nu si securist si comunist, vedeti cum negociati, poate asa faceti rost si de acte d infiintare! iau comision pt idee, hai floreo lucreaza-mi o saptamana actele ca nu mai fac fata!

# avocat Bucuresti date 30 March 2014 22:04 +1

Auzi gagica crustaceu!mai intai invata gramatica si apoi,dupa ce, desigur, mai inveti si ceva drept,apuca-te de postat.Styii tu cum se scrie in romana,,apucati-va,, si ,,vostrii,,?ca de greselile de redactare nici nu mai vorbim.

# VEZI CINE date 31 March 2014 10:33 0

papusa scumpa, nu numai ca nu stii sa scrii romaneste dar nu stii nici istorie... cum dracu ai trecut examenele... nu Ferdinand era curvar ci Carol al II-lea... dupa cunostiintele unora indraptatiti... sunteti jalnici in comentarii si va descalificati... un avocat cu demnitate si educatie se poate abtine sa comenteze subiecte pe care nu le stapaneste... dar cum astazi domina lumea ghertoilor spoiti prin cine stie ce facultati asa-zis autorizate... este explicabil, din pacate! :sad:

# cad capete date 30 March 2014 17:23 +5

Cad capete si atit. Voi cu banii luati si ei cu averi impresionante. Apropo ati vazut la antena 3  ieri ce averi din banii statului au facut avocatii lui basescu?

# jurist date 30 March 2014 19:07 +8

avocatura e in faliment in provincie..pe bucuresti mai e ceva insa e dezastru oamenii se reprezinta singuri in maj cazurilor pt ca nu mai au bani sa plateasca av...iar bosorogii astia nu ne inteleg ca nu avem bani sa dam contributiile lunare,abia traim rusine  bosrog de florea si toti acolitii profesiei liberale

# jurist date 30 March 2014 19:09 +3

avocatura e in faliment in provincie..pe bucuresti mai e ceva insa e dezastru oamenii se reprezinta singuri in maj cazurilor pt ca nu mai au bani sa plateasca av...iar bosorogii astia nu ne inteleg ca nu avem bani sa dam contributiile lunare,abia traim rusine  bosrog de florea si toti acolitii profesiei liberale

# avocatul date 31 March 2014 10:00 -1

asta pt ca probabil , ca si dupa nume, esti un jurist retard care era invatat sa ciupeasca pe 2 fronturi de la cate unmos/baba cu care se judeca pt 3 lei.. dar promitea marea cu sarea si erA DL AVOCAT al societatii respective...un bashinos care isi taraia jegul pe holul instantelor.... Astia sunt si in Bucuresti insa de o vreme incoace lumea i-a simtit (si nu doar dupa miros) asa ca au ramas pe afara... Concluzie: nu trage tu concluzii despre avocatii din provincie; pune mana si deschide cartea aia mucegaita a ta..Codul civil...

# NEMERNICU VIOREL, SOCOLA IASI, PRESEDINTELE AVOCATI. UNIVERS date 30 March 2014 20:05 -1

DAR DE MINE ATI UITAT DE TOT? VREAU SI EU SA DEMISIONEZ CA ASTIA, CU ATATA BANET, MA AJUTATI?

# oarecare date 30 March 2014 23:26 +2

Eu nu-mi dau demisia ca imi convine sa-mi trag lozul de pe spinarea fraierilor. Asa ca va rog tineti-va gura si cotizati la tatucul stalin al avocaturii. Baa daca nu va convine valea la bota.

# robert miron date 31 March 2014 01:59 +1

Da pina la urma nu putem sa-i dam jos deloc pe zdreanța asta de Florea si adunatura...???

# Alex date 31 March 2014 07:29 +2

Tu ai impresia ca esti intr un stat democratic sa supui la vot ? Te inseli prietene ! Avocatura este a mafiei din capitala Florea, Zamfirescu, Bostina si alti nenorociți !!  Va fi din ce in ce mai rau si mai rau ....! 

# avocatul date 31 March 2014 09:56 0

pai e AVOCAT la alternativi...ce dracu pretentie sa ai de la unul care o fi terminat dreptul pe la ..Biotera..cu o diploma de bac facuta din hartie igienica pe baza celor 8 clase la industrial Sinaia...?

# avocatul date 31 March 2014 09:58 0

mesajul era pt\"crustaceu\" care bine se autointituleaza drept un ..nimic

# crustaceu, \\ date 31 March 2014 10:28 +1

pt av traditional, sigur, scrisesem de mai multe ori, credca si mai sus ce trebuie corectat, nu recitesc ce scriu, insa nu cred ca de asta te oftici pw mine ci fiindca eu o duc bine si tu nu, eu nu ma plang de conducre pe cand tu da , ba mai sustineti in congres ca nu aveti clienti si vreti av de familie, sa iti fie rusine

# noi date 31 March 2014 10:39 -1

daca o duci bine nu prea ai timp sa comentezi pe acest site... 8)

# crustaceu date 31 March 2014 10:32 +1

asa ca teapa fraiere, daca m-ai cunoaste ai vedea ca am si studii postuniversitare la o facultate de stat de drept din Franta, schimb de experienta cu facultatea de drept Bucuresti, pt simplu motiv ca am realizat cel mai mare contract international al unui SA, ia si tu divorturi pana ajungi la ce am facut eu, a, uitasem , acum se divorteaza la notar sau primarie

# curiosul date 31 March 2014 10:40 0

hasoti,de ce si-a dat demisia acum?sa raspunda impreuna cu ceilalti pentru investitia facuta.a fost atentionat sa plece? a aflat ca poate veni dna-ul? cine stie?

# 1989 date 31 March 2014 13:57 +9

Gheorghe Florea si Nicu Tiberius au nevoie de mandate de.....arestare si nu sa isi duca la capat mandatele in fruntea UNBR.Ne faceti de ras domnilor.Ne este rusine ca sunteti in fruntea acestei profesiuni frumoase.Noi cei ce cotizam va cerem DEMISIA!!!!SI LA BRUTARIE CU VOI!!!!!

# LIMBA DE LEMN date 31 March 2014 15:06 0

LIMBA DE LEMN CA LA FLOREA :D SI IORDACHESCU :D MAI RAR :) :D :D :D :D :D :D :D :D FRUMOS MAI ..... FOARTE BINE MAII ...N-AM INT5ELES NIMIC :D

# LIMBA DE LEMN date 31 March 2014 15:11 0

LIMBA DE LEMN CA LA FLOREA :D SI IORDACHESCU :D MAI RAR :) :D :D :D :D :D :D :D :D FRUMOS MAI ..... FOARTE BINE MAII ...N-AM INT5ELES NIMIC :D

# crustaceu date 31 March 2014 15:21 0

tocmai fiindca stiu istorie interbelica, nu se inata la scoala comunista scriu asta, si ferdinand umbla de ii sareau calcaiele, apoi el a lasat in veci de veci avocatura de la traditionali, scrieti pe luju dar nu intelegeti ca nici florea nici bota nu reprezinta in locul vostru, habar nua au clientii de ei, ci voi reprezentati avocatura, voi va reprezentati singuri in fata clientilor, organelor statului, judecatorilor, voi va creeati clienttela, nu vine bata sau florea sa va bage in sac sau pe usa cabinetului, cum aveti coloana vertebrala asa vin si clientii adusi unii de altii, nu de pe luju nu din publicitate te miri pe unde

# Stelica Florea date 31 March 2014 16:55 +1

Nici acum nu va este clar ca Florea a acceptat propunerea magistratilor si politicului de a ajuta la distrugerea profesiei de avocat? Cine crede-ti ca-l va controla vreodata pe el??? A gasit oportun sa devalizeze bugetul avocatilor prin metoda clasica de furt a banului public. Se doreste un avocat obedient, sperit si care sa nu puna prea multe intrebari......cu alte cuvinte unul comod!!!!

# 8034 date 31 March 2014 19:52 +4

Cand pleca Florea si Tiberus?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva