4 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar - 3.09.2018 – Linsarea lui Valcov

Scris de: L.J. | pdf | print

3 septembrie 2018 18:55
Vizualizari: 7879

* S-a dat ordin de zi pe unitate in presa cu hashtag, sa fie linsat fostul ministru de Finante Darius Valcov, pentru publicarea fisei medicale care atesta problema psihica a celebrului protestatar #rezist Sandu Matei, zis Sandy: tulburare polimorfa de personalitate. Invocand drepturile pacientului, propagandistii urla ca din gura de sarpe ca lui Valcov sa-i fie facut dosar penal. Ce te faci insa cand la mijloc apare interesul public? Oare n-are dreptate ex-ministrul sa arate ce specimen s-a autoproclamat lider al miscarii #rezist? Problema este cu atat mai mare, cu cat autoritatile au stiut ca #rezistentul are serioase probleme, si cu toate astea l-au lasat sa zburde liber pe strazi, batand un batran si incaierandu-se cu jandarmii. Chiar faptul ca Sandy a lovit un batran cu boxul arata ca este un pericol public, iar gestul lui Valcov este perfect justificat.


* Isteria creata in jurul informatiilor publicate de Darius Valcov privitoare la Sandy (creata absurd, daca e sa analizam rational si sa tinem cont de pericolul public pe care il poate reprezenta aceasta forma de viata) a deschis o cutie a Pandorei. La urechile noastre a ajuns informatia potrivit careia documente medicale ale unor persoane ar fi ajuns si pe mana unor servicii de informatii, care dupa analize atente au concluzionat ca respectivele persoane ale caror acte medicale le detin pot fi folosite (strategic - cum altfel?) pe post de denuntatori. Soc si groaza, intr-adevar! Nu e insa lipsita de continut aceasta informatie pe care am aflat-o, caci urmaritorii de serviciu cu asta se ocupa ani la randul: fac profilul psihologic al celor buni de folosit in dosare.

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luata sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Danciu Danut date 3 septembrie 2018 20:40 +15

Ce a publicat Darius Valcov este certificatul care se gaseste la dosarul de pensionare ,care este public !

# Faracatuse date 3 septembrie 2018 20:47 -5

Eu nu s hastag. Valcov a greșit. Dacă era Mandolina, cum era vorba de fumoar?!

# un mizantrop date 4 septembrie 2018 20:38 +5

Valcov n-a gresit, a gandit si si-a asumat. Numai ca si tu, ca toata tropozitia ati pus botul la o dezinformare, nu e vorba de un document medical, e unul administrativ, public, pe baza caruia asta incaseaza pensie de invaliditate...E interes public sa stim daca "liderii de piata" sunt dilimaci, sau daca, aia de jignesc pensionarii ca sunt asistati social sunt, la randul lor, asistati social, ba si ilegali, din cate se vede...Si ca sa lamurim ipocrizenia publica, daca pe actul ala scria ca se pensioneaza pe motiv de lipsa unui membru (organ), se "intepau" la fel isteroizii de servicii (!)?! Nu erati la fel de corecti politic cand cu "nebuna de la metrou", cand voiati publicarea tuturor expertizelor medicale...

# visu date 3 septembrie 2018 21:42 +3

Procurorasii in loc sa faca anchete serioase, in interesul societatii, se-apcuca de denunturile astora?! Rusine lor cu anchetele astea odioase!

# Gilu date 3 septembrie 2018 22:48 0

Pe oamenii sanatosi la cap cine - i apara de nebuni in tara asta ? Daca le besteleau pe doamnele liberale cum au facut- o cu cele PSD - iste , ar fi fost grav , imediat s- ar fi miscat statul paralel si i- ar fi bagat la cremenal ... Dar asa , ceilalti sunt cah si merita laturile din partea unora care ...Vorba cantecului : " Spitalul de nebuni are o gaura - n gard ..."

# Der Heilige Geist von Freud date 3 septembrie 2018 22:57 +3

Haidibre, să fim toleranți și înțelegători! Ce a publicat Vâlcov în mod mârlănește (că doar suntem la „mud wrestling”, faza „argumentum ad hominem”) e doar o treabă nevinovată, mai mult o scorneală de-a psychologiștilor ( să ne aducem aminte ce profil de facultate a absolvit sergentul-major florian coldea și putem discerne tradiția motivațională a acestui tip de touch-down jegos!). Ce mare senzație poate stârni un diagnostic ultrabanal: „Tulburare polimorfică de personalitate” ? Fleoșc! Stai să vezi „Spectacolul lumii psihologice”, în amploarea lui flamboaiantă, în Clădirea ceea mare de-i spune „Dormitorul Parlamentului!” Vaileu, fratiweare, să vezi acolo superbețe de personalități multiple! Vaileu, taticule Froid! Dacă te apuci să le aduni lalolaltă personalitățile multiple ale celor 466 de scelerați legislativi, cică (spun surse anonime din ARPP) aduni vreo 4000- 5000 de personagii imaginare.

# Der Heilige Geist von Freud date 3 septembrie 2018 22:59 +2

Dintre acestea, cică vreo două-trei sute sunt Napoleoni, vreo sută sunt Stalini, tot cam atâția Alexandri Macedoni, undeva pe la 80 de manifestări sunt Hitler, Iisus Hristos, Pol-Pot, Idi-Amin, Confucius, Nero, Caligula sau Bucifal – calul lui Caligula (mai ales în Senat). Ca inedit pitoresc al acestui inventar al țâcnelilor legislativ pot fi menționați: Lenin, Lenin-Marx-Engels homoousious, Maica Tereza, Madam Pompadour, Vlad Țepeș, Mihai Viteazul, Madonna, Madona cu pruncul, Mona Lisa, Burebista sau Scorilo. Dar cea mai fain evantai al țâcnelii identitar disociative o găsești printe cei 7.000 de Gunoaie Judiciare. Vaileu, mamicî! Dacă politruci au creirii iremediabil denaturați de boala puterii, Cyborgii și androizii judiciari sunt păliți de boala îndumnezeirii absolute. Statistica fiselor de obervație a acestor DEMENȚI CU ROBE acoperă toate corurile divinităților, din toate credințele religioase: Găsești prin magistratură și Arhangheli, și Seraphimi și Ophanimi,...

# Verba volant scripta manent date 4 septembrie 2018 12:57 0

Incepi sa te crezi Marilyn Monroe,Caligula,Bucifal, atunci cand o ei pe aratura,dementa in roba poate fi usor gasita in traumele din copilarie,in isteria comportamentala,lipsa de decenta ,agresivitate verbala,fizica, ca tulburare polimorfica cu neputinta de tratat.

# erată date 4 septembrie 2018 20:51 0

buey, de aproape o zi tronează pe site o pruostie involuntară și niminea n-a sesizat-o :-? : INCITATUS era calul lui Caligula, ajuns senator. Bucefal a fost calul lui Alixandru Machidon.

# Der Heilige Geist von Freud date 3 septembrie 2018 23:00 +2

... Cherubimi sau Hasmalimi, Ischimi sau Malachimi. Găsești și câteva zeci de Zeuși, Jupiteri, Minerve, Apollo, Ianuși sau Diane. La paritate cu personalitățile divin-închipuite de specific roman, se găsesc cu ghiotura Afrodite, Narciși, Hermeși, Selene, Persefone sau Ganimeji. Ca să nu mai pomenim de unii mai bizari, în special din secțiile penale, care se cred Ciocanul lui Thor, Biciul lui Dumnezeu, Tridentul lui Neptun sau Coada lui Scaraoțchi. Mai greu de înțeles sunt unii (mai puțini, ce-i drept), care se cred cuier, umeraș, biblioraft, press-papier sau perforator de coli. Îți trebuie un picuț de imaginație ca să poți intui care le-au fost traumele copilăriei. :o Așa că, după asemenea voiaj prin HIGH-LEVEL-ul țâcnelii dementoide, a multipolarității disociative identitare, ce mare fason mai pare a fi flecuștețul lui Sandylău? :zzz #giastapisacheic

# un mizantrop date 4 septembrie 2018 00:09 +16

Eu nu mai inteleg nimic...cand e vorba de PSD nu exista privat, dreptul la intimitate ( baiatul lui Dragnea nu e o persoana publica), in schimb e urgie ca s-a aflat despre un # ca e sony! Hai sa ne hotaram, ori suntem golani, ori nu mai suntem, sau "perversa" e permisa numai spre stanga?! Asta cu drepturile pacientului e idioata, pai, un certificat medical e public, acolo scrie un diagnostic, nu e o expertiza, un buletin de analiza o consultatie, e doar un diagnostic si drepturile unor pacienti sunt limitate de drepturile majoritatii nepaciente (bolile psihice, cele contagioase...) Eu cred ca Valcov e un soi de avertizor public pentru #, adica, "vedeti mai, astia, cu copiii la miting, ca pericolul nu vine numai de la gazele jandarmilor, aveti grija cu cine va insotiti", gen... Totusi, ce lideri de "piata" au si astia! Cand s-a dat ordin sa se transforme medicii de familie in operatori calculator, pentru cine credeati ca introduc date?! Cine se ocupa de tehnica si de mentenanta IT?!

# Retardanis date 4 septembrie 2018 10:05 +2

Sunt 2 variante, ori sandy matei este sony pe bune ori nu e sony si si-a bagat o boala nasoala la 'sto ca sa se pensioneze de tanar. In prima situatie, ma intreb daca nu exista o lege care sa ii bage pe cei sony intr-o baza de date pentru ca acestia sa nu ocupe functii publice. In a doua situatie, care cred ca este cea probabila, revolutionarul nostru de carton a facut putina coruptie la cine i-a dat certificatul de sony.

# Iohhanus date 4 septembrie 2018 19:33 +2

Corect........ Sa demaram o campanie #fara nebuni, sifoane și sclavi în funcții publice! :).... as include toate funcțiile plătite din bugetul tarii, inclusiv rectificatii în minus (analizați ce juriști au!). Primul pe lista cu voia Dvs........ Prostu' cel Mare de la 3coceni.

# De pe internet date 5 septembrie 2018 09:59 +1

Valcov face public un document ce confirma partial o informatie publicata in presa din data de 05.12.2017, https://www.bugetul.ro/surprinzator-unde-lucrat-protestatarul-care-l-lovit-pe-batranul-de-71-de-ani-si-ce-varsta-avea-cand-s-pensionat-doar-5-ani-si-jumatate-campul-muncii/ … mai mult informatia a ramas accesibila si in acest moment, la fel ca si documentul publicat de Valcov, https://romanialibera.ro/storage/articole/September2018/sandu%20matei%20fisa.jpg … despre ce incalcare a GDPR discutam cind informatia e publica anterior datei intrarii in viigoare a regulamentului?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.03.2021 – Ziaristii Sistemului, implicati in “operatiunea Udrea”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva