5 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DE ASTA NU SE ATINGE KOVESI DE BASESCU? – Fostul deputat Sebastian Ghita revine cu noi dezvaluiri: “Am auzit despre cazul lui Dan Voiculescu de la fostul presedinte Basescu. Mi-a spus ca are inregistrari cu felul in care s-a planuit, executat, organizat inchiderea lui Voiculescu... Am vazut ce a facut Kovesi... Isi dorea un caz spectaculos si m-a folosit pentru a fabrica un dosar... Voi reveni” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

29 December 2016 23:46
Vizualizari: 20704

Pe piata a fost lansat episodul 2 din serialul de dezvaluiri video pregatit de fostul deputat Sebastian Ghita, disparut de cateva zile. Este vorba despre o noua inregistrare in care Ghita ofera detalii despre modul in care in Romania pretinsa a fi un stat de drept se fabrica dosare si se executa oameni la comanda politica. In acest al doilea episod, Ghita da informatii despre dosarele sale instrumentate de procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti, reluand inregistrarile audio deja aparute in presa. Este vorba despre inregistrari in care Ghita sustine ca procurorul Negulescu ar fi surprins in timp ce ameninta si profeseaza injurii la adresa sa si care ar demonstra in acelasi timp implicarea SRI in anchetele parchetului anticoruptie.


Noua inregistrare a fost data publicitati, joi seara 29 decembrie 2016, de postul Romania TV. Pe langa aspectele legate de dosarul sau, Sebastian Ghita dezvaluie o informatie extrem de interesanta. Si anume ca fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, i-ar fi dezvaluit ca detine inregistrari cu modul in care s-a planificat executia si aruncarea la inchisoare a lui Dan Voiculescu, in celebrul dosar “Telepatia”. O executie inceputa, asa cum bine se stie, de fostul procuror DNA Emilian Eva si finalizata de judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea de la Curtea de Apel Bucuresti, in urma unei mascarade judiciare, pe parcursul careia insasi sefa DNA, dr. Laura Kovesi, a iesit public sa avertizeze ca exista riscul ca faptele din dosarul “Telepatia” sa se prescrie. Ceea ce, dupa cum s-a dovedit ulterior, nu avea nicio legatura cu realitatea.

De asemenea, Sebastian Ghita sustine ca ar fi fost folosit de Laura Kovesi la fabricarea dosarului de santaj impotriva lui Sorin Ovidiu Vintu. Acelasi Ghita afirma ca detine date despre modul in care Sistemul l-a executat pe fostul patron al Pro TV Adrian Sarbu.

Sebastian Ghita a tinut sa precizeze ca, zilele urmatoare, vor fi date publicitatii noi episoade cu dezvaluiri despre sistemul ocult care conduce Romania: “Voi veni in episoadele urmatoare cu noi date, elemente si detalii care sa va faca sa intelegeti bine cum functioneaza acest sistem, cine sunt sefii acestui sistem, cine sunt beneficiarii si de ce ni se intampla ceea ce ni se intampla”.

Iata un fragment din declaratia lui Sebastian Ghita:

Am vazut cu ochii mei ce a facut Laura Codruta Kovesi in cazul Realitatea Media. Isi dorea un caz spectaculos si m-a folosit pentru a fabrica un dosar. Am auzit despre cazul lui Dan Voiculescu de la fostul presedinte Basescu. Mi-a spus de-a fir a par si mi-a spus ca are inregistrari cu felul in care s-a planuit, s-a executat, s-a organizat inchiderea lui Dan Voiculescu. La fel, am date si informatii despre felul in care acest sistem represiv l-a executat pe Adrian Sarbu. Toate dosarele cu patroni de media au fost masluite, aranjate”.

Video (I)

Video (II)


 

Comentarii

# justiție independentă date 30 December 2016 08:20 +22

Gura păcătosului adevăr grăiește. Vom vedea și următoarele episoade și aștept chiar o sesizare din oficiu a procurorului general.

# DODI date 30 December 2016 13:21 +13

Poți să aștepți mult și bine. Procurorul Lazăr se teme de luluța mai rău decât se teme ciolanis de nevastă. Comparabil doar cu teama lui ciolanis să nu supere sistemul.

# adi date 30 December 2016 08:37 +12

DE altfel se poate foarte bine ca si intrarea PMP in parlament sa fie un ajutor pentru basinecu ,ca de altfel cele doua NUP-uri ,toate acestea pentru a se marii lupta impotriva instalarii noului guvern.Caci odata cu noul guvern ar trebui inceperea cercetarii activitatii binomului din ultimii 10-12 ani si eventual arestarea imediata ce aceasta activitate se adevereste a fi in neconcordanta cu legile in vigoare a statului roman.

# escu date 30 December 2016 09:45 +12

Este o știre pe care o bănuiam de mult, de când Băsescu tot transporta bagaje de la Cotroceni la Scroviștea și în Mihăileanu. Șantajist prin născare era de așteptat ca să-i facă să stea în banca lor pe procurori și judecători. Așa se și explică NUP-urile date pe bandă rulantă în ultimele zile pentru Băsescu și că nu au aplecare mai profundă pentru a fi anchetat în dosarele pe care le are. Totul nu v-a dispărea decât atunci când Kovesi și apropiații vor fi demiși din DNA. Slabă speranță, Johannis, și el cu probleme, nu v-a face schimbarea așteptată deoarece îi convine mediul toxic creat de Băsescu.

# J.B. date 30 December 2016 13:14 +11

Sper ca aceste personaje MAGNA CUM LAUDE ale SISTEMULUI SECURIST si MAFIOT să dea socoteală cât mai curând în faţa justiţiei, iar cei care i-au acordat medalii şi diplome, să şi le ia înapoi doar pentru a şi le îndesa undeva. Toţi cei care au contribuit la formarea acestei caracatiţe, sunt raspunzători în faţa poporului pentru toate fărădelegile comise, iar justiţia purificată de "acoperiţi", de Camelii, Livii, Vasilici, să-şi facă datoria şi să-i judece pe masura faptelor lor.

# Legiuitorul nelegiuit date 30 December 2016 15:00 -4

Daaa..i au bagat lu Sarbu in contabilitatea milioane de euro pe facturi fictive sa ocoloeasca fiscul :Dvaaai ce manipulare...asta da filmulet publicitatii spunand ca  va da alt filmulet interesant..sau ca altii au filmulete interesante :lol:gen taieturi din ziare care ar proba fapte penale... :lol: :lol:

# Edelweiss - Grămătic de Bucovina date 30 December 2016 19:01 0

În sfârșit, maimuțoiule de bombardament, scrii și tu corect „NELEGIUIT”. Eram curios să văz când începe să-ți fie rușine de agramatismul tău! Ai disponibili 137 de leuți, macacule urlător? :P https://www.universenciclopedic.ro/produs/pachet-promotional-dex-doom-gramatica

# gelu date 30 December 2016 16:13 +10

Cea mai grava afirmatie a lui Ghita este aceea in care spune cu subiect si predicat cum ca justitia in Romania din 2010 si pana astazi se face la sediul SRI unde un reprezentant CIA al ambasadei americane se intalneste de 2 ori pe saptamana cu gen. Coldea si Luluta a lui Plagiatu si le da ordine acestora ce dosare penale sa deschida si pe cine sa mai bage la puscarie. Acuzatie foarte, foarte, foarte grava pe care nici un ziarist de la Cotidianul si din mass-media romaneasca nu s-a invrednicit s-o comenteze si s-o dezvolte??? De ce oare??? Pentru ca toti jurnalistii din mass-nedia romaneasca sunt controlati intr-o forma sau alta de serviciile de informatii din Romania si avem vreo 7 servicii de informatii ceeace face ca aceste servicii sa controleze tot ce misca in mass-media din tara noastra. Nici un ziarist dar nici un partid politic in frunte cu PSD si Alde nu vor s-o faca. La lingatorii de clante DNA si SRI din PNL, PMP si USR era de asteptat ca sa treaca in derizoriu aceasta stire

# Edelweiss - Rarinc de Bucovina date 30 December 2016 16:24 +6

Mey fratiwearilor, am și Io* un offtopiq: Pusăi amu ceva vreme o cerere de recuzare a unui procoror de ședință, semnatar al memorandumului acela ciudat prin care cereau să le deie și la juzi încă o basculantă de parale (am postat la vremea ei textul ineditei cereri de recuzare. Cererea mi-o respins-o un pâcălici de la PJ Sv. – chiochiu cătălin, temporar prim-procuror cu zapiscă la PJ Sv. și permanent viclean copchil de casă al damului – Guru-ul fondator al Școlii Peripatetice a Nelegiuirii și Ticăloșiei de la Parchetul Diribau aka Parchetul de pe lângă Lege din Republika Autonomă Rădăuți. Amu, faza faină o fost că mi-o f***t anapoda și o amendă judiciară de 2.000 de lei, pe motiv de „abuz de drept”. Booon! Io* am contestat repidi-repijor amenda judiciară, că tot aceluiași căpcăun fraier i-am anulat amu’ un an o altă amendă, pe același motiv: în dosarul în care s-a întocmit rechizitoriul, ...

# Edelweiss - Rarinc de Bucovina date 30 December 2016 16:25 +5

... competența de constatare și aplicare a amenzii judiciare este atributul exclusiv al judelui, nicidecum al (prim) procurorului. Amu norocuțul meu o fost că în 26 octombrie mi-o mai făcut pocinogul și CCR care o bătut cu ciocănelul lui Thor-neconstituționalul în prevederile art. 70 C.p.p. și i-o luat la prim-procuror inclusiv plăcerea de a soluționa cererea de recuzare a porcușorului de ședință. Zâce clar CCR că în dosarul de pe pupitrul instanței SUVERAN este Judele iar prim-procurorul poate să meargă să-și ieie niște cornuri, iaurturi și reviste tematice cu Vlad Țepeluș în interpretarea lui Jasmine Rouge și Titus Steel. Pentru ca în final, alaltăieri să opțin DEFINITIV anularea amenzii judiciare aplicate de nătăflețul ăla. Dară, cum sunt deja 2 ordonanțe diferite, aplicate de același nătăfleț în spețe diferite, la interval de 1 an și 2 Hotărâri definitive, dispuse de 2 instanțe diferite care anulează respectivele amenzi, mă gândesc că deja ...

# Edelweiss - Rarinc de Bucovina date 30 December 2016 16:26 +4

... sunt întrunite condițiile de la art. 99 lit. t) din legea 303/2004 – „exercitarea funcției cu rea-credință”, raportate la art. 99^1 alin. (1) – „Există rea-credinţă atunci când judecătorul sau procurorul încalcă cu ştiinţă normele de drept material ori procesual, urmărind sau acceptând vătămarea unei persoane.” Așadar, m-am gândit că-i bine să fack așa: 1. Să-i fac o plângere penală la PCA Sv. sub aspectul comiterii infracțiunii de „Abuz în serviciu”. Chit că nu rezolv nica cu asăminea acțiune, că mi-io ține martin constantin 1 an de zile în Sfânta și Nesimțita Nelucrare, apoi mi-o clasează, contest pe 339 la lămașanca și asta ia cu copy-paste CALUPURI ÎNTREGI DE TEXT, CU TOT CU GREȘELI DE ORTOGRAFIE SAU DE EXPRIMARE, din ordonanța lu’ MARTIN și-mi clasează și ea plângerea, apoi contest pe 340 la CA Sv. ș-acolo veta a lu’ nechifor face aceeași mișculație CTRL+A / CTRL + C / CTRL +V din ordonanțele primilor și-mi respinge și ea contestația.

# Edelweiss - Rarinc de Bucovina date 30 December 2016 16:28 +4

Bașca mă mai pune să plătesc anapoda 2000 de lei efortul ei de copy-paste. 2. Să-i fac o sesizare la Cooperativa Nufărul din CSM – Infecția Judiciară, comisia pentru procurori. Dară și asta iarăși este o activitate iluzorie, atâta timp cât s-au înnoit membrii CSM-ului dară washmaschinele de la Cooperativa Nufărul sunt aceleași. 3. Apăi nu-mi mai rămâne decât să fack o sesizare la prosecutorul general al Rromânicii, în care să expun potlogăriile nătăflețului, dimpreună cu alte năzbâtii tulburătoare ale aceluiași pâcălici, năszbâtii care au ținut prima pagină și au făcut ratingul ziarelor locale. Poate-poate se hotărăște să nu-l mai țină în funcția de prim-procuror cu zapiscă de delegare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, nu de alta dar la ce prostii tulburătoare scornește piticul ăla judiciar chiar că se sparie mintea și se cutremură cugetul.

# Edelweiss - Rarinc de Bucovina date 30 December 2016 16:29 +5

Da oare dacă trimit buluc toate trii plicuri, o să opțin vreun efect similar celei al unei frecții galenice la un chicior din lemn de ulm? Întreb și Io*, nu dau cu paru’. :o

# pelin date 30 December 2016 18:00 +9

Ma vad obligat sa repet intr-un fel ceea ce relatam pe 28.12.2016.Informatiile bomba,absolut uluitoare ce vin dinspre S.GHITA,sunt demne de luat in seama prezentand interes,avand valoare operativa pt.intreaga activitate a CSM,respectiv a sistemului judiciar.In fapt sunt practici folosite de procurorii DNA mult cunoscute,dar nimeni nu avea curajul de a le scoate la suprafata.Cred ca "serialul"lui SG este mult mai lung,ramane sa vedem urmarile!Respectiv cine si daca se va trece la verificarea acestor masacarade mizerabile si perverse!!!!!!

# Taranu de la Tara date 30 December 2016 18:32 +5

Prieten drag, Edelweiss! Ce mai astepti? Fa-l cunoscut pe nemernic. Pentru aflarea ADEVARULUI, nimic nu e prea mult! Am zis! / Cat priveste povestea lui Sebi Ghita, e un cartof fierbinte pentru multi. Razboiul e intre esaloane, pe de-o parte, si intre membrii (tri)binomului, pe de alta parte. Presupun ca SG e in Tara, protejat sa furnizeze materiale. Intreaga inlantuire de evenimente si proceduri (inclusiv solutii...), conduce spre un cutremur. Pe 6 ian. se instaleaza noul CSM. DOAMNE AJUTA, SA NU NE DEZAMAGEASCA! ;-) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# Edelweiss - Rarinc de Bukovina date 30 December 2016 22:40 +3

Îl fack, peizane din village, îl fack de ocara lumii. Dar cum bine zâci tu, azvârl plicurile la poștă după 6 ianuarie, ca să le fack pocinog de belșug la Ma'am Baltaga&Co, ca să le meargă bine tăți cei șase ani. :roll:

# Golan date 31 December 2016 12:12 +7

Dupa cum se vede partenerul strategic USA,a impanzit serviciile dmocratice romanesti cu agenti CIA.Cum SUA,sprijina acerb dictaturile de ''dreapta'' intotdeauna,nu e de mirare ca si ambasadorul lor o lauda pe Ciordutza apreciind incatusarea celor ce fura din ''averea poporului''.De aceea nu a contat votul din 11 dec.si s-au descihis toate fronturile pentru stoparea prin mijloace securistice a guvernului legitim PSD -ALDE-UDMR.D'a nu-i bai,in caz ca se modeleaza cum trebuie eventual si o dictatura ''de stanga'',care sa raspunda la comenzi,treaba va fi rezolvata.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.10.2022 – La vremuri noi, tot ei! Completul Negru se reuneste la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva