1 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Detinutii care vor sa faca muschi in puscarie au fost deposedati de anabolizante si telefoane

Scris de: | pdf | print

11 August 2010 15:04
Vizualizari: 11652

Detinutii din mai multe penitenciare au ramas fara anabolizantele aduse de familii, pe care urmau sa le foloseasca pentru “a-si umfla muschii”, dupa ce gardienii le-au confiscat, pe motiv ca sunt substante interzise. Anabolizantele sunt substante utilizate de sportivii care vor sa acumuleze masa musculara intr-un timp record. Familiile celor inchisi le aduceau, la cererea acestora, pitite prin cutii de conserve, borcane cu muraturi sau paine. Cele care au “scapat” de filtrele de control ale gardienilor si au ajuns totusi in mainile detinutilor au fost folosite de acestia pentru a-si creste masa musculara, dar si cu gandul la a castiga concursul de skandenberg la care i-a provocat din libertate Ionut Oncescu, campion la acest sport.

Familiile celor inchisi le aduceau, la cererea acestora, pitite prin cutii de conserve, borcane cu muraturi sau paine. Cele care au “scapat” de filtrele de control ale gardienilor si au ajuns totusi in mainile detinutilor au fost folosite de acestia pentru a-si creste masa musculara, dar si cu gandul la a castiga concursul de skandenberg la care i-a provocat din libertate Ionut Oncescu, campion la acest sport.

Telefoane si medicamente printre untura si carnati

Substantele anabolizante nu sunt singurele pe care detinutii le primesc de la rude si prieteni, ascunse in diferite obiecte. Conform unui comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, numai in perioada 8-10 august au fost descoperite, in mai multe penitenciare, 21 de telefoane mobile pe care rudele celor inchisi incercau sa le introduca in penitenciare. La Penitenciarul din Baia Mare, gardienii au descoperit trei feluri de medicamente, Danabol, Sustanol si Nandrolona, ascunse „intr-un recipient de plastic in care se aflau untura si carnati”. La Penitenciarul Giurgiu „o persoana necunoscuta s-a apropiat de gardul unitatii si a aruncat doua pachete ce contineau 6 telefoane mobile si un incarcator, in care erau ascunse doua pungute de plastic ce contineau mai multe pastile si o substanta de culoare maronie”.

Tot la inchisoarea din Giurgiu, la controlul de la poarta, au fost descoperite sapte telefoane mobile, ascunse in doua conserve de sunca. Inventivitatea detinutilor si a complicilor acestora din afara, in a introduce in penitenciar droguri, telefoane mobile, arme albe, nu cunoaste limite. Pozele alaturate, vorbesc de la sine.

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.09.2022 – Premiu pentru procurorul Nita, palma pentru judecatoarele Panioglu si Gulutanu (Galerie foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva