24 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CCR I-A INGROPAT PE BASESCU SI PE SEFII MARILOR PARCHETE – Prin decizia 284 din 21 mai 2014, Curtea Constitutionala a decis in unanimitate ca presedintele Romaniei "ramane raspunzator pentru toate actele si faptele savarsite in perioada in care a exercitat functia publica si care nu au legatura cu voturile sau opiniile politice". Culmea, hotararea fost votata si de Daniel Morar, care a mintit tot timpul cat a fost seful DNA ca Traian Basescu are imunitate absoluta (Motivarea)

Scris de: Elena DUMITRACHE - Razvan SAVALIUC | pdf | print

25 iunie 2014 18:24
Vizualizari: 12023

Nota – Dedicam acest articol sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, care a cerut daune morale pentru ca i s-ar fi lezat onoarea la acuzatia ca minte privind imunitatea prezidentiala.

Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei l-au ingropat pe Presedintele Romaniei Traian Basescu si pe sefii marilor Parchete! CCR a stabilit recent ca presedintele Romaniei se bucura de aceeasi imunitate ca si parlamentarii, ceea ce inseamna ca Traian Basescu poate fi anchetat penal pentru faptele pe care le savarseste, cu exceptia declaratiilor politice. Precizarea se regaseste in decizia CCR din data de 21 mai 2014, cand judecatorii constitutionali au avut de solutionat cererea premierului, Victor Ponta, privind conflictul juridic de natura constitutionala dintre presedintele Traian Basescu si Guvernul Romaniei.


Incredibil, dar adevarat, in considerentele deciziei 284 din 21 mai 2014, semnata in unanimitate, inclusiv de Daniel Morar, fostul sef al DNA, omul care i-a inventat imunitate absoluta, se arata ca presedintele Romaniei raspunde in aceleasi conditii ca si parlamentarii pentru orice fapta savarsita in perioada exercitarii functiei, care nu are legatura cu opiniile politice. Nu exista niciun dubiu in aceasta privinta intrucat judecatorii CCR fac aceasta interpretare, trimitand la art. 72 alin. 1), care vorbeste de faptul ca imunitatea presedintelui este identica cu cea a parlamentarilor, adica numai pentru votul si opiniile politice exprimate in timpul mandatului.

Conform practicii perpetuate de ani de zile, deciziile Curtii Constitutionale sunt valabile nu numai in ceea ce priveste dispozitiile din dispozitiv, ci si in privinta celor expuse in considerente (motivare).

Decizia CCR ii loveste in plin pe presedintele Traian Basescu, dar si pe sefii marilor parchete, printre care se numara chiar si actualul judecator Daniel Morar, care au inventat conceptul de imunitate absoluta pentru Traian Basescu, blocand astfel toate dosarele penale ale acestuia. Cum a semnat Daniel Morar aceasta decizie ramane un mister, probabil a semnat ca primarul fara sa o citeasca...

Iata ce se precizeaza in decizia nr.284 din 21 mai 2014 a CCR (vezi pag. 19-20):

..."44.De altfel, in ceea ce priveste limitele dreptului de exprimare, Legea fundamentala prevede la art.72 alin.(1), avand ca titlu marginal „Imunitatea parlamentara”, potrivit caruia „Deputatii si senatorii nu pot fi trasi la raspundere juridica pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului”. In conformitate cu dispozitiile art.84 alin.(2) din Constitutie, „Presedintele Romaniei se bucura de imunitate. Prevederile articolului 72 alineatul (1) se aplica in mod corespunzator”. Analizand semnificatia juridica a institutiei imunitatii, Curtea constata ca aceasta este o garantie constitutionala, o masura de protectie juridica a mandatului, care are menirea sa asigure independenta titularului mandatului fata de orice presiuni exterioare sau abuzuri. Garantia prevazuta la art.72 alin.(1) din Constitutie incurajeaza titularul mandatului in adoptarea unui rol activ in viata politica a societatii, intrucat inlatura raspunderea juridica a acestuia pentru opiniile politice exprimate in exercitarea functiei de demnitate publica. Insa, titularul mandatului ramane raspunzator, conform legii, pentru toate actele si faptele savarsite in perioada in care a exercitat functia publica si care nu au legatura cu voturile sau opiniile politice".

"Ramane" sa raspunda in fata legii la fel ca si parlamentarii

Referitor la sintagma folosita de judecatorii CCR "titularul mandatului ramane raspunzator, conform legii", facem precizarea ca aceasta nu face referire la o perioada de timp, ci la faptul ca presedintele ramane raspunzator din punct de vedere penal asemenea parlamentarilor, care pot fi cercetati si trimisi in judecata, in baza art. 72 (1).

Fata de toate acestea, ne intrebam daca imunitatea inventata atatia ani presedintelui de anumiti inalti magistrati nu constituie infractiunea de favorizare a infractorului.

 

*Cititi aici decizia CCR din data de 21 mai 2014

Comentarii

# mircea date 25 iunie 2014 16:44 -52

asa si care s faptele alea 

# mirciulica amaratu date 25 iunie 2014 16:45 +39

Ai obosit mirciulica, esti fara vlaga amaratule :lol:

# mircea date 25 iunie 2014 19:48 -33

zi amaratule, care-s faptele alea ? 

# sered date 25 iunie 2014 20:48 +22

FOTO reprezintă: ,,BĂSESCU LA IMPLANT  DE CEREBEL,,

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 25 iunie 2014 21:01 +19

ptr sered//EXCELENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# mircea date 25 iunie 2014 21:35 -23

mai ridica standardele alea, da-le drq... daca si gluma aia de cola si seminte ti se pare EXCELENTA!!! . 

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 26 iunie 2014 00:29 +16

ptr mircea/dankh/koko//trebuie sa posezi o anume inteligenta ca sa intelegi o gluma si sa poti ride,asa ca intoarce/te la cola si seminte

# lumea mika a lu` ala mare date 26 iunie 2014 12:12 -12

nici io nu sesizez fapte de natura penala in articol; articolu` se refera la imunitate si nu prevede deloc o modalitate de ridicare a imunitatii presedintelui republicii; palavramentu` nu poate ridica imunitatea unui tert (presedintele republicii) cu atat mai putin cu cat n`a fost in strare s`o ridice  ani buni infractorului nastase si altora de aceiasi natura; io zik ca latrina 3 si lingai lui penix pot sta linistiti: D-na Kovesi si-a inregistrat actiunea; pacat ca n`a introdus in proces si luju; postacii luju sa dea o cautare dupa competenta, caz la care urmarirea penala nu poate fi pusa in miscare, nulitati, etc. prin codurile de procedura; sa puna mana si pe articolele scrise in revista Dreptu` de Dl. Vasile Patulea (ma refer la articolele referitoare la garantiile implicite si explicite conferite de CEaDO) tot io zik ca pana la urma toti ashtia ce scriu carti si articole legate de procedura penala nu se pricep delok la drept, norok cu luju si jurnalishtii latrina 3 ;-)

# Zexe date 25 iunie 2014 19:05 +33

Basistii disperati ca li se darama sandramaua iar au dat navala pe LUJU cu comentarii impotriva presei. Purceaua e moarta in cotet. Clanul Basescu se incoloneaza spre puscarie si cei care vor mai sta alaturi de el vor avea aceeasi soarta indiferent in ce institutie se afla

# TRUPA ANTITERO date 25 iunie 2014 19:36 +16

E prea groasa treaba ca sa prezinte incredere niste securisti bugetari scirbiti de a posta aiurea. E de presupus ca intreg clanul BASE (EBA + notaritza + cumnatica + cuscru BEBE + jinerele Pricopie) plus cei bine minjiti au pus la punct un mic nucleu anti-tero ce urmareste media suspecta a dauna nedemnului presedinte. 3-4 tipi cu doxa gata sa ne dea in cap cu argumente meste******te, ca Vasilica. Asta nu are mama, nu are tata (copil din flori si de pripas), "a pierdut" 6 cutii cu probe ICCJ incercind sa-l salveze pe cel Guru Bivolaru care prescria - potrivit rechizitoriului pus la dispozitia presei de Parchetul General - vibratoare cu schimbator de viteze pentru adeptele yoga nevrotice si fara chemare divina.

# FANTELE DE TOBĂ date 26 iunie 2014 04:54 +11

Dupa trădarea fantelui de tobă e nevoie de o celulă anticriză beton. Mai e entuziasmat cel samurai fragil de a-l fi descoperit pe Morar? Ce se mai lăuda: "Morar povesteste cum a fost numit, cum s-a intalnit prima oara cu presedintele inainte de a fi numit de presedinte prin decret. Am recitit si eu ce a scris in interviul din cartea lui Dan Tapalaga, in care presedintele i-a spus, de fata cu mine: ”Nu vă cunosc, dar merg pe mana ministrului Justitiei“. Acum se poate consola împreună cu TB  :D . Ce a scris DT poate fi real or ba. Doar MLM & DT fură imortalizați de SRI giugiulindu-se...

# REFERINȚĂ BIBLIOGRAFICĂ date 26 iunie 2014 12:35 +4

Gen. Dan Gheorghe din 2003 a condus Serviciul de Informatii, Protectie si Anticoruptie din Ministerul Justitiei (SIPA/DGPA), pozitie din care, in anul 2005, a fost trecut in rezerva, ca urmare a divergentelor directe cu ministrul Monica Macovei si consilierul acesteia, Dan Tapalaga. Ca sa citam sursa noastra din Ministerul Justitiei: “Nu i-a dat madamei documentatia video in care ea era actrita porno intr-un taxi parcat intr-un loc dosnic din parcul Operei Romane”. CINE A DISPUS FILAJUL??? UNDE E CASETA BUCLUCAȘĂ? http://www.ziaristionline.ro/2011/11/22/generalul-dan-gheorghe-a-murit-in-tel-aviv-a-fost-primul-sef-al-brigazii-antitero-a-sri-si-a-vazut-o-pe-monica-macovei-intr-o-postura-care-i-a-provocat-demiterea-din-sipadgpa/

# LUISA NO COMMENT date 27 iunie 2014 00:35 +2

Nici o filipica lansata de cel mai puturos procuror (198 dosare NEREZOLVATE cu vechime de 60-1030 zile la PARCHETUL GENERAL) la adresa deciziei CCR? Se poate sa nu aiba un cuvint de spus???

# Dora date 25 iunie 2014 23:32 +20

Sa enumeram:dosarul Flota,dosarul casa din Mihaileanu,dosar de spalare de bani.Mai vrei?

# Radu date 25 iunie 2014 16:45 -49

Vai, vai, luju cum puteti dezinforma prin scoatere din context. Decizia nu are nicio treaba cu imunitatea. Omul are imunitate pe durata mandatului. O sa vedem ce va decide Curtea, caci a fost pe bune sesizata pe tema asta. Pana atunci, hai sa nu ne dam noi cu presupusul...

# radu mamii date 25 iunie 2014 16:57 +38

trebuia sa apara unu ca tine, radu mamii radule. Cred ca tu esti scos din context

# SCHIMBATI-VA NUMELE! date 25 iunie 2014 17:26 +25

Luati alt nume ca radu  mamii e unul singur! Un linge blide ne minte ca e tinerel - 18 yo - si sta pe capul ma'sii, inghesuiti intr-un apartament modest de 2 camere. A cantonat la virsta majoratului desi dupa liceul terminat in Canada statu vreo 2 ani prin Paris iar acu e student in al treilea an in Londra. EBA ne explica: "Noi cei din PD-L ne boicotam intre noi! Monica Macovei de ce zice ca cei din PD-L fura? Ea nu a ajuns eurodeputat tot pe listele PD-L? Si ea cu ce-si tine copilul la Londra? ". 

# dank date 25 iunie 2014 17:09 -35

da..ramane raspunzator...dar dupa expirarea mandatului...

# unul din lumea cea mare date 25 iunie 2014 17:18 +27

vorbi si dankh ca si ele este om!!!!!!!(sau procuror) si daca cumva moare sau se sinucide in timpul mandatului?justitia nu se face ca in romanica cind au chef UNII, se face la momentul faptei sau in momentul cind faptasul este prins!!!!!!!ce parere ai bai ,,PROCAREASO,,..........CRED CA ESTI RUSINEA PROCURORILOR ADEVARATI (daca cumva sint in tarisoara asta)

# Koko date 25 iunie 2014 17:53 -25

Procuror adevarat va fi ala care va solicita punerea ta sub interdictie.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 25 iunie 2014 18:33 +22

PTR KOKO/DANKH//iti mai dai si singura cu verde cind stim cu toti CA ESTI DE ROSU!!!!

# Koko date 25 iunie 2014 20:00 -23

Lasa, prietenul meu, decat sa-mi dea plusuri amicii tai la fel de dezaxati ca si tine, care te inteleg ce spui tu acolo, pe limba ta, mai bine imi dau minusuri, o iau ca pe un semn ca sunt inteligent.

# Kokotescu date 25 iunie 2014 20:03 +20

Gemiule, îți curge din gură, maică!

# Koko date 25 iunie 2014 20:16 -22

Kokotescule, tu nu esti cumva ala care timbra daunele morale la valoare? Ca si ala avea o gramada de plusuri, era destept rau.

# Kokotescu date 25 iunie 2014 20:24 +17

Nu timbrez, maică, dar închide gura că-ți curge rău, gemiule!

# mircea date 25 iunie 2014 21:37 -20

ori esti ala de si zicea " papulici " mai acu vreo saptamana, ori sunteti toti din vreo secta secreta care se inchina la badea. ca de la ala o aveti pe asta cu cursu din gura. O stiu pentru ca la fel de geniala era si acu vreo 5 ani cand inca era prizabil de publicul larg. 

# Kokotescu date 25 iunie 2014 21:48 +15

Gemiule pupinbăsist, poate turcescu să fi folosit termenul de gemiu.

# unul din lumea cea mare date 25 iunie 2014 20:06 +13

ptr koko//LAUDA/MA GURA CA TI/OI DA ........,,.BOT,,....asta apropos ca te/ai referit la botisti

# dank date 25 iunie 2014 17:22 -25

eu unul sustin eliminarea oricarei imunitati..inclusiv a parlamentarilor deci si a presedintelui..dar cum.legile sunt facute de ei si de grupuri de interese politice mafiote...ma indoiesc ca va fi asa...

# zbang date 25 iunie 2014 19:06 +25

Lozinci băsiste pentru proști. Imunitatea dată de funcția politică este necesară tocmai pentru a evita situația în care mafia securistă ar prelua controlul instituțiilor de forță ale statului, după care să înceapă să facă spectacole cu arestări preventive. Drama poporului român e dată de faptul că penalul statului este mai presus de lege. Procurorii au spus oficial că nu pot începe urmărirea penală, deși imunitatea funcției jegului statului nu presupune decât anchetarea lui în libertate, libertate care se poate încheia în momentul condamnării definitive a jegului. Și, bineînțeles. în orice stat civilizat în momentul în care există rumori că ar plana suspiciuni asupra ta, îți dai demisia. Traian Băsescu este șeful mafiei securiste din România și se folosește prin șantaj de toate structurile statului în interes personal.

# Gaura Gogoși date 25 iunie 2014 17:45 +29

Procurorii care l-au declarat pe penalul statului mai presus de lege trebuie să răspundă pentru încălcarea Constituției, abuz în serviciu și asociere la grup infracţional organizat. Șefii instituțiilor care au tolerat încălcarea Constituției României, DNA, PICCJ, CSM, trebuie să-și prezinte demisiile urmând ca instituțiile statului să investigheze dacă aceștia au fost implicați în activitatea infracțională a acestor grupări mafiote.

# dank date 25 iunie 2014 17:51 -25

esti prost Gaura...procurorii si judecatorii nu pot fi acuzati ca asa au interpretat legea ndclara..asa cum nici tu nu poti fi acuzat ca o interpretezi in sens contrar nu?

# Gaura Gogoși date 25 iunie 2014 18:58 +22

OK, deci eu, Gaura Gogoși, sunt prost că orice persoană alfabetizată înțelege un text scris, în schimb absolvenții de drept și pilele admise în magistratură sunt analfabeți funcțional. :-* Și incompetența e penală în acest caz, dar am zis să trec peste texte de doi bani. Procurorii și judecătorii nu pot multe, dar să fie băgați la pârnaie pentru asociere la grup infracţional organizat e perfect posibil și foarte probabil în această speță.

# Koko date 25 iunie 2014 17:58 -24

Eu ma intreb daca nu cumva campania desantata pe care luju o duce in apararea tuturor infractorilor, mai putin a infractorului Basescu, nu constituie cumva o favorizare a infractorului. Asta sa ma exprim apoteotic, la fel ca luju in finalul articolului.

# kokosila date 25 iunie 2014 18:04 +24

Ai o minte cat a unui kokosel  :lol: esti de o "inteligenta" apoteotica. Ai si sarit in apararea sefului

# Koko date 25 iunie 2014 18:17 -21

In cazul in care stii sa citesti, desi ma indoiesc, si mai si procesezi, desi ma indoiesc si mai rau, vei constata ca am afirmat ca si Basescu e infractor.

# unul din lumea cea mare date 25 iunie 2014 18:31 +19

ptr TOTI CONTRIBUTORII//KOKO ESTE UN ALT ALIAS PROST A LUI DANKH!!!!!!

# dankh date 25 iunie 2014 18:44 -19

in micimea ta nu poti accepta ca exista mai multi care te considera diliu...in afara de dank

# unul din lumea cea mare date 25 iunie 2014 19:11 +18

ptr dankh//si raspunsul tau este un ,,raspuns,, l/ai conceput in mintea ta ca fiind koko!!!!!!!

# Koko date 25 iunie 2014 19:56 -16

Iar ai vedenii si simti ca te hartuieste cineva in multiple forme? Daca nu ai observat diferenta dintre noi, dankh isi mai bate capul cu tine cu argumente pe când eu n-am de gand sa explic bolovanilor de ce e iarba verde, eu doar constat ca esti diliu si atat.

# Kokotescu date 25 iunie 2014 20:02 +16

Iarba-i verde, Băsescu-i mafiot. :-*

# unul din lumea cea mare date 25 iunie 2014 20:03 +14

ptr koko//bine dankh........stim ca ai ,,PERSONALITATI MULTIPLE,, si,si din cauza asta esti PERICULOS,pe linga faptul ca esti un ,,procurator,,fara stiinta de carte

# Koko date 25 iunie 2014 20:15 -17

Spre deosebire de mine, tu nu esti periculos, prietenul meu. Pt ca stai linistit in camera de la ospiciu, cu Rudotelul langa tine, cu o camasa cu maneci lungi pe trend, ai si tu o placere nevinovata, sa intri toata ziua pe luju, dar lumea ti-o tolereaza, ca esti inofensiv altfel.

# pt.Koko date 25 iunie 2014 23:24 -9

Lipește un plasture pe web camera-același sfat și pentru Creepcea!

# Creepcea date 26 iunie 2014 07:25 +8

Securiștii ar trebui mai întâi să-mi instaleze driver-ul.

# Ghost date 25 iunie 2014 18:19 +21

Basescu nu a avut niciodata imunitate pentru vreo infractiune pe care a savarsit-o inainte sau in timpul mandatului. Se va constata acest lucru in scurt timp dar e posibil ca majoritatea faptelor sale sa se fi prescris. In aceasta situatie cine va fi raspunzator ? Morar sau Kovesi ? Nu va raspunde nimeni. Sistemul isi bate joc de Constitutie, de romani si de toate legile in vigoare. Ce este Sistemul ????? Cel mai mare grup infractional organizat care actioneaza in Romania si in afara ei !!!!!!

# securistii au intrat in paine date 25 iunie 2014 18:48 +17

Vad cum au inceput securistii sa comenteze, se zvarcolesc. Eu nu inteleg de ce va ambalati atat de tare, cand evidentele sunt care sunt. Serios, se vede de la o posta ca sunteti niste postaci platiti sa injurati

# parere date 25 iunie 2014 18:51 +19

Asa este, presedintele nu are decat imunitatea parlamentarilor. Nu vreau sa incepeti sa ma injurati, cei care sunteti in  tabara probasescu, dar este clar cum stau lucrurile. Morar kovesi si ceilalti care l-au priotejat ani de zile pe presedinte au comis un abuz. bafta multa in continuare

# mircea date 25 iunie 2014 21:47 -19

“Banii primiţi de Mircea Băsescu de la Florin Anghel au fost predaţi de acesta procurorilor DNA încă din anul 2011. Surse din anturajul DNA Constanţa afirmă că Mircea Băsescu a informat procurorii în legătură cu faptul că urmează să primească o sumă de bani de la un membru al familiei Anghel şi că întreaga operaţiune a fost monitorizată de SRI, iar banii au fost predaţi, cu documente, procurorilor DNA. Aceleaşi surse afirmă că nu s-a organizat un flagrant pentru că ancheta viza şi alte obiective şi că în curând vor apărea elemente noi în acest dosar. Dealtfel, pe piaţă au apărut, la scurt timp după izbucnirea scandaluilui, nişte înscrisuri, care aparţin lui Mircea Băsescu, prin care acesta sesiza organele în drept că anumite persoane încearcă să-i ofere bani pentru a interveni pentru Bercea. Înscrisurile sunt datate în jurul datei la care se presupune că Mircea Băsescu ar fi primit suma de bani.

# Creepcea date 25 iunie 2014 21:56 +17

Bună sursa. Comisarul e pentru cretinii cei mai alterați. Și zici că Mircea Băsescu a predat banii în 2011? Și de ce îl țin la pârnaie? Pentru că ești extrem de prost? :-*

# vikkktor date 26 iunie 2014 03:12 +8

Pai nu te-ai prins de ce il tin la celula?? E colonel SIPA si are misiune de investigator acoperit sa-i sparga pe ciori... :lol: Dupa ce o sa isi termine misiunea, la propunerea lui Basescu, UE va da o lege pentru deportarea bercilor si mondialilor la Bug...Deci Basescu, lucreaza neobosit la salvarea poporului, nu e cum ,,crede,, unii...

# vikkktor date 26 iunie 2014 03:16 +8

A...scuze, SIPA s-a desfintat...e agent SBSN...este un nou serviciu secret, Serviciul Basescian de Salvare Nationala...

# ADEVARUL date 25 iunie 2014 22:10 +4

http://3.bp.blogspot.com/-K6h8WbmCohc/T2EfBLfkwkI/AAAAAAAAC20/Ya05IDj3QIo/s1600/basescu-funny-pictures.jpg

# Antici date 25 iunie 2014 23:03 -12

Haida de. Razvan Savaliuc, omul de casa al A3. Acest subiect a fost dezbatut o ora la A3. Probabil unii nu sun familiarizati cu limba romana. "ramane raspunzator" inseamna ca pe perioada mandatului este intrerupta raspunderea penala si este tras la raspundere dupa terminarea mandatului. E si greu de priceput, mie ca om fara party pryuri, nu mi-ar fi trecut prin cap sa sucesc mintea oamenilor dandu-le o interpretare incorecta.

# securist nou date 25 iunie 2014 23:17 +10

Antici, alt securist. Hai dai tare in continuare, sa iti iei leafa ;-)

# ARTILERIE GREA date 25 iunie 2014 23:33 +6

E posibil sa fie din . . . TRUPA ANTITERO (v. comentariu mai sus).

# Dora date 25 iunie 2014 23:53 +11

Constitutia Romaniei,art.16 (2) - Nimeni nu este mai presus de lege.Din ce spui tu si toti procurorii basisti,Basescu este mai presus de lege pentru ca nu raspunde pentru nici o fapta penala.Ce ai zic daca savarseste un "omor din culpa" iar cel decedat ar fi un apropiat al tau,ai avea aceeasi pozitie?

# asa sa fie date 26 iunie 2014 00:29 +10

Doamne ajuta! Poate scapam de mafia incotopenita de Traian Basescu care a promovat persoane santajabile, bollnave psihic, nimfomane si dependente de functii si mariri precum Julia Motoc sau Elenika Udrea, antiromani ca Patapievici, activisti UTC ca MRU. 

# vikkktor date 26 iunie 2014 03:25 +7

Asa cum Securitatea l-a parasit instantaneu pe Ceausescu in 89, tot asa cozile de topor ale marinarului, incearca acuma sa fuga cat mai departe, ca matelotul a ajuns toxic...fiind mort, incepe sa puta...este mort pentru ca nu mai poate ajunge la alt mandat si cel mai important, aparatul de partid nu mai are bani sa castige cursa...criza face usor, usor dreptate, in mod natural, asa cum cetateanul nu a reusit sau nu a vrut...obligatoriu poporul si asa in tensiune si cu starea de spirit deplorabila, trebuie sa primeasca paine si circ...paine nu prea avem de unde, ca FMI daca nu da, nici noi nu avem, asa ca macar circ sa primeasca...Basescu va fi aruncat in arena si sigur nu se va descurca la cate a facut si are in spinare...oricum nu avea stofa de Spartacus...in Piata Chiliei sau la Poarta 1, nu se pregatesc caractere de luptatori...vom vedea lucruri interesante...

# vikkktor date 26 iunie 2014 03:33 +7

In filmuletul de mai jos, vedeti o parte din celulele canceroase care au infestat societatea inainte si dupa 89, sub dieferite nume si fatete si care au adus-o in stadiul actual... Este unitatea antiterorista USLA, Directia 5 de Securitate si Garda, Unitatea Speciala de Lupta Antiterorista in strada Toamnei, la sediu, in 1989...,,Dirijorul,, din mijloc cu caciula de astrahan si ochelari, e demential...Exponent al puterii de ieri si daca-i dai jos caciula, juri ca face parte din parlamentul de azi.Gradul, cel putin colonel.Foarte putini isi mai aduc aminte ca astia acum 25 de ani te bagau la beci daca spuneai un banc si statul de dupa, le-a oferit posturi calde, inalte demnitati in stat si pensii cu multe zerouri...poate il vedeti si pe Traian printre ei, ca si el facea parte dintre gradati... :lol: http://mariusmioc.wordpress.com/2009/03/21/24-decembrie-1989-securistii-scandeaza-jos-terorismul-video/

# vikkktor date 26 iunie 2014 03:35 +6

Asa cum Securitatea l-a parasit instantaneu pe Ceausescu in 89, tot asa cozile de topor ale marinarului, incearca acuma sa fuga cat mai departe, ca matelotul a ajuns toxic...fiind mort, incepe sa puta...este mort pentru ca nu mai poate ajunge la alt mandat si cel mai important, aparatul de partid nu mai are bani sa castige cursa...criza face usor, usor dreptate, in mod natural, asa cum cetateanul nu a reusit sau nu a vrut...obligatoriu poporul si asa in tensiune si cu starea de spirit deplorabila, trebuie sa primeasca paine si circ...paine nu prea avem de unde, ca FMI daca nu da, nici noi nu avem, asa ca macar circ sa primeasca...Basescu va fi aruncat in arena si sigur nu se va descurca la cate a facut si are in spinare...oricum nu avea stofa de Spartacus...in Piata Chiliei sau la Poarta 1, nu se pregatesc caractere de luptatori...vom vedea lucruri interesante...

# santajiuc date 26 iunie 2014 07:09 -12

SI CE SALARIU ZICI CA AI DE LA GRIVCO BAI SAVALIUC SANTAJIUC ? 7000 DE EURO CUM VORBESTE LUMEA ?  :roll:

# bucurestean date 26 iunie 2014 08:54 +11

Citesc niste comentarii de pe aici si vad DISPERARE maxima la ,,securistii lui zeus''! Daca si-au mutat ,,postacii '' platiti de la evz si aici inseamna ca simt ca sfarsitul e tot mai aproape! Problema e ca SLUGILE nu vor misca un deget sa-l ancheteze indiferent ce-ar face pentru ca el si-a NUMIT SLUGILE ! Ne tot ,,abureste'' cu ,,independenta Justitiei''! Pai cum sa fie ,,independenta'', bai securistule, cand ai avut grija sa-ti pui in fruntea institutiilor numai ,,nevertebrate''? Si toata vina o are procuroarea aia comunista care in 2005 a schimbat legea si amesteca politicul in treburile Justitiei! De ce oare? Raspunsul l-am avut in 10 ani de ,,domnie basista''!

# mircea date 26 iunie 2014 10:09 -10

cand eu v-am zis de la inceput ca  pe tigan, cu toti banii lui, nu-l ducea capu' la o asemenea desfasurare de evenimente, si ca miroase a facatura securista varanista, voi nuuu ..  http://www.puterea.ro/bursa_zvonurilor/vulpea-coordoneaza-a-treia-fratie-a-securitatii-95025.html

# Catalin Racaceanu date 26 iunie 2014 11:26 +8

Ai mare dreptate :lol: Al naibii Felix, cum la lucrat pe Băs de la trimis la pupat de pirande si la stat la masa si cu mana intinsa spre buzunarul tiganilor - aia au gandit ca l-au apucat pe D-zeu de-un picior cand de fapt l-au apucat de cuc...Bai ma lasi :D :D :D :D :D :D :D :D :D

# Huhu Rez date 26 iunie 2014 11:42 +7

Inseamna ca dosarul Flota s-a prescris, nu a mai operat suspendarea prescriptiei pe perioada mandatelor de presedinte. Raspund Daniel Morar si Kovesi pentru favorizarea infractorului? Parchetul ar trebui sa-l cheme la audieri pe Basescu in cazul reclamat de Firea, fara sa mai astepte decizia CCR ca urmare a exceptiilor ridicate de domnul Bolcas.

# Vegas mondialul date 26 iunie 2014 14:44 +5

Il da cineva cu mir sa scape de belea ? A bagat poporul inj saracie iar el s-a imbogatit spunand ca apara justitia dar el o instiga la hotii cat timp nu le-a luat din retributii si ei tot fac gasti in avocatura traditionala in scopul de  a lua spaga. Cum va explicati ca traditionalii nu detin acte de infiintare a persoanei judridice si magistratii ii protejeaza in contra unui alt personaj, pe nume bota care detine acte de infiintare si s-a constata de procurori dar si de instante de judecata competente ca asa stau lucrurile ? Pana cand sa suportam coruptia din justitie care lucreaza cu buna stiinta numai la comanda sefului instantelor in fiecare teritoriu ? Inca nu va e clar ?

# Socrates date 26 iunie 2014 17:10 +5

Cam asta a fost planul..... Sa treaca 10 ani de "imunitate" , ani in care multe din faptele basesciene sa se prescrie.Adica exact faptele alea cele mai groase si cu dovezi imbatabile, ca afacerea Nana si scandalul actual cu amicii Bercea , desi acuza dpdv moral presedintele, este greu sa se faca o legatura "penala" cu presedintele nostru mult iubit. Cu un efort minim al procurorilor si judecatorilor "independenti" poate fi usor uitat pe tusa dosarelor. Singura neconcordanta este faptul ca eu credeam ca aceasta decizie o sa apara cu 2 saptamani inainte de terminarea mandatului..... ACUM RAMANE SA ANALIZAM INCA 10 ANI URMATOARELE ART. DIN CODUL PENAL: b) Justificare. Suspendarea prescripţiei îşi găseşte justificarea în împrejurarea că organele judiciare nu au fost inactive şi nici nu au stat în pasivitate, ci au fost împiedicate, în baza unor dispoziţii legale ori din cauza unor împrejurări de fapt, să acţioneze, situaţie de care nu trebuie să profite infractorul. SI ART128 1C   

# tupeul basescu este paranoia date 26 iunie 2014 17:12 +5

:lol: ma chelie basescu???? lasa justitia sa lucreze libera sa te ancheteze cu cazul spaga dela rusii alro 4.oooooo euro cu tamp,stolo udrea,spaga dela bercea 3oo.ooo euro,podul grand,1,5. milioane euro,casuneanu,flota,nana,pricop,ioana,eba, o familie de hotii cu dna,ccr,csm,stanciu,sri catva lingai :P blaga, etc. esti demis porcule salbatic la puscarie pe viata cu gasca ta huuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2022 – La ICCJ se umbla cu masca

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva