4 iunie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SCRISORILE ELECTORALE OTRAVITE – Lumea Justitiei a identificat cine se afla in spatele teroristilor electorali. Codul QR de pe scrisori duce la un site al USR Sector 6. Cerem Parchetului General sa se autosesizeze pentru folosirea de catre propagandistii USR a datelor personale a mii de tineri care au implinit 18 ani, pentru a le trimite acasa scrisori cu promisiuni de avantaje personale in schimbul votului pentru USR-PLUS (Codul QR)

Scris de: L.J. | pdf | print

24 mai 2019 19:14
Vizualizari: 10143

Lumea Justitiei continua dezvaluirile despre o manevra electorala care risca sa se transforme intr-un scandal electoral. Si anume folosirea datelor personale a mii de tineri care au implinit recent 18 ani, pentru trimiterea la domiciliile acestora de scrisori prin care respectivii tineri sunt imbiati sa dea votul Aliantei 2020, formate din USR si PLUS, sub amagirea ca astfel vor putea primi:

-roaming accesibil;

-calatorii fara granite;

-burse Erasmus si schimb de experienta in strainatate;

-festivaluri internationale si concerte;

-brandurile preferate.


Din informatiile de pe scrisorile trimise unor tineri din Sectorul 6 al Capitalei, rezulta ca tipografia care a printat aceste mesaje electorale pe coli de hartie A4 - SC Higia Hi-Serv SRL - le-a tiparit intr-un tiraj de 5.973 de exemplare, cifra ce releva ca aceste scrisori au fost transmise la 5.973 de destinatari. Toti persoane care au implinit recent 18 ani. In fapt, toate scrisorile incep cu mesajul:

SALUTARE!

AI TRECUT DE MAJORAT! FELICITARI!”.

De unde sa fi stiut propagandistii USR ca 5.973 de persoane au implinit recent 18 ani, si de unde sa detina adresele acestora, daca nu dintr-o baza oficiala de informatii privind Evidenta Populatiei?!?

Codul QR duce la USR Sector 6

Pe verso-ul scrisorilor otravite, atentie, este publicat un Cod QR (vezi foto 1), care se poate citi cu orice telefon mobil ce are instalat programul de citit acest cod. Folosind aplicatia potrivita, am constatat ca respectivul Cod QR duce la un site de campanie al USR Sector 6, unde sunt publicate o serie de clipuri electorale menite sa-i faca pe tinerii naivi sa empatizeze cu USR-PLUS si sa-si dea votul. Unele clipuri contin secvente cu animalute (pisici si caini), despre care se stiu ca provoaca oricui emotii pozitive, mesajele electorale otravite fiind astfel bine garnisite cu ingredientul principal pentru atragerea de simpatizanti.

Lumea Justitiei semnaleaza faptul ca in cazul unei asemenea scrisori, destinatarul, un tanar de 18 ani, a fost revoltat de mesaj si este foarte posibil ca in curand sa faca personal plangere penala. Mai mult, tanarul in cauza tocmai se mutase recent la o adresa din Bucuresti si avea scrisa viza de flotant la adresa la care a primit scrisoarea otravita, indiciu care exclude posibilitatea ca datele personale sa-i fi fost luate folosindu-se baza de date comerciala a vreunui magazin sau operator de telefonie / televiziune. Ci mai degraba conduce la ideea ca cineva a avut acces la baza secreta oficiala a Evidentei Populatiei, unde sunt inregistrate toate domiciliile si vizele de flotant, in care nu se poate patrunde decat prin intermediul unui angajat autorizat sa o acceseze.

Lumea Justitiei solicita oficial Parchetului General sa se autosesizeze si sa deschida o ancheta sub aspectul unei posibile patrunderi fara drept in baza de evidenta a populatiei Romaniei, accesarea, sustragerea si folosirea datelor cu caracter personal nedestinate publicitatii.

De asemenea, potrivit art. 12 din Legea 78/2000 privind prevenirea si combaterea faptelor de coruptie, se pedepsesc cu inchisoare de la 1 la 5 ani:

"Sunt pedepsite cu inchisoarea de la 1 la 5 ani urmatoarele fapte, daca sunt savarsite in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite: (...)

b) folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii".

Accesarea Codului QR te duce automat la siteul sector6.usr.ro:


Comentarii

# Maria date 24 mai 2019 20:00 +20

Si baiatul meu a a primit o scrisore de acest fel,cu nume ,prenume adresa. a implinit de cateva zile 18 ani.Am pastrat-o .Am vrut sa le raspund cum ca baiatul unei presupuse penale abuzata de statul de drepti, NU POATE SUSTINE USR-PLUS!

# DODI date 24 mai 2019 22:11 +8

Coaliția USR MINUS PLUS fiind două scule ale SRI sursa bazei de date este evidentă. La fel de evidentă este și nesimțirea cu care procurorii pupincuriși vor trata cu flit această încălcare fățișă a legii. Comparația USR cu Legionarii nu este greșită! Diferența dintre cele două organizații extremiste constă doar mijloacele moderne utilizate de USR. În rest, intoleranța este aceeași, disprețul față de lege la fel, impostura, aroganța și tupeu așijderea. Așa că nu ne miră faptul că ciolanis a lăsat decapitate DNA și Procuratura generală tocmai pentru ca slugoii sistemului (printre care și el) să-și poată face de cap fără bătăi de... cap.

# Viorel date 25 mai 2019 17:55 +1

Faceţi o sesizare pe https://www.dataprotection.ro

# Andrei date 24 mai 2019 20:16 +8

@Maria: dacă ați primit o astfel de scrisoare, n-o țineți de amintire. Depuneți plângere penala, atât pe numele celor de la evidenta populației, cât și pe numele lui Barna și Cioloș.

# golan date 24 mai 2019 20:39 +4

Partidul noii secu,cum sa nu aiba baza de date si a celor ce au implinit recent 18 ani.Doar au protocol de cooperare cu toate institutiile,iar cum urmaresc prin dosarre de urmarire informativa pe toti cetatenii patriei,e clar ca au ceva lege secreta prin care au toate datele individuale la dispozitie.Cred ca pe langa interesul punctual de acum,vor sa mai induca si teama, inclusiv ''tinerilor frumosi si liberi'',ca uite au adresele,varsta,pozele,numerele de telefon s.a.,iar fonduri nemarginite in acest scop,numai pe intercepttari consumand peste 100 de miliarde de euro.

# imun/teanu date 25 mai 2019 08:42 +2

La TV perindati tineri ai infloritului (din "spuma marii") partid. Privind ecranul cu "sinceritate" in ochi replica "ager" orice indiferent de probleme. Necontand ca si fara vreo legatura cu prefectura, cam aceleasi idei (fixate) le sunt vomitate la un unison evident "educat". Pentru cine-si aduce aminte sesizezi celebrul traditional antrenament al "interogatoriului incrucisat" cu lampa in ochi. Era la o "scoala" "particulara". La stat. Acum cursuri sa fie si la private?, eventual si prin acele acele firme particulare a caror activitate e interzis a se controla? Si daca n-ai "eventual"?!, ca-n vechiul banc in care erai trimis sa-ti iei prealabil. Baietii astia vadit au si prealabil. Atat de tineri si deja-n meserie? /in alt banc vechi "popescu deja". Solda tot de la firmele alea? Cu si finantare externa? /si rusi-naine-si plateau KGB-istii, dar fosta Secu era cu ochii pe ei si nu-n concubinaj.

# AdiP date 25 mai 2019 19:02 +5

Deci: - Secretul listelor electorale nu e protejat! - Secretul votului nu e protejat: daca refuz sa votez la referendum, voi fi identificat cu nume, prenume si CNP si oricine poate vinde aceasta informatie oricui: omul care verifica identitatea votantilor, toata comisia electorala de la sectie si centrala, etc. Nu am incredere nici in mama in privinta asta pentru ca ea semneaza orice daca vine cineva in costum la usa. - Votul meu s-a dovedit inutil pentru ca Ciolanis si gasca lui fac ce vor ei. Nu exista sanctiuni sau legea nu e aplicata. Ce a ramas? Nimic decat calugarirea sau solutii mai putin elegante. Nu mai sunt o persoana, sunt un sclav la dispozitia unor golani fara valoare! Cine e de vina? Ceasca care a vrut sa ne reduca la anonimat si sa nu opunem rezistenta. Mai nou, Statul Procurorilor pentru care suntem doar carne de tun. Noroc ca o sa crap curand!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 146
    • VERDICTUL ZILEI - Este legala starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.06.2020 – Negulescu a vrut sa-l faca pe Cazanciuc

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva