Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

SEFA ICCJ IN VILELE SRI – Coalitia Romanilor din SUA solicitare bomba catre CSM: ”Sa ii solicitati doamnei judecator Cristina Tarcea, presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, sa clarifice public imprejurarile si scopul pentru care a frecventat in repetate randuri vilele de protocol ale SRI... Prezenta doamnei Tarcea la respectivele vile ale SRI este de notorietate in randul magistratilor din Romania, iar prezenta dansei la acele vile ne-a fost confirmata de multiple surse convergente”

Miercuri, 13 iunie 2018 18:47 | Scris de B.G. | pdf | print | email

Coalitia Romanilor din SUA, condusa de preotul Chris Terhes, a adresat o solicitare exploziva Consiliului Superior al Magistraturii. Printr-o adresa de miercuri 13 iunie 2018, Coalitia cere CSM sa ii solicite presedintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie Cristina Tarcea (foto dreapta, alaturi de generalul SRI Florian Coldea) explicatii in legatura cu vizitele pe care le-ar fi facut in vilele SRI. Asta intrucat, arata Coalitia Romanilor din SUA, Cristina Tarcea ar fi frecventat in mai multe randuri vilele de protocol ale Serviciului Roman de Informatii.


In aceeasi solicitare se precizeaza ca vizitele sefei ICCJ sunt de notorietate in randul magistratilor, prezenta Cristinei Tarcea in aceste locatii fiind confirmata de mai multe surse. De asemenea, Coalitia Romanilor din SUA aminteste ca protocolul dintre SRI si ICCJ nu a fost desecretizat nici pana in prezent, fapt care nu face decat sa alimenteze speculatiile privind legaturile nefiresti dintre reprezentanti ai puterii judecatoresti si Serviciul Roman de Informatii.

Prezentam integral solicitarea trimisa CSM de Coalita Romanilor din SUA:

13 iunie 2018

Catre

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii

Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii

(via email: secretar_general@csm1909.ro)

Doamnei judecator Simona Marcu

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii

Stimata doamna presedinte,

Subscrisa Romanian Community Coalition, cu sediul la 290 Duranzo Aisle, Irvine, California, 92606, SUA,

Va solicitam prin prezenta ca, la proxima sedinta a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, sa ii solicitati doamnei judecator Cristina Tarcea, in prezent presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, sa clarifice public imprejurarile si scopul pentru care a frecventat in repetate randuri vilele de protocol ale Serviciului Roman de Informatii (SRI).

Mentionam ca prezenta doamnei presedinte Tarcea la respectivele vile ale SRI este de notorietate in randul magistratilor din Romania, iar prezenta dansei la acele vile ne-a fost confirmata de multiple surse convergente.

Data fiind pozitia pe care doamna judecator Tarcea o ocupa in stat si in cadrul puterii judecatoresti, este imperativ ca aceasta sa clarifice imprejurarile si scopul pentru care frecventa vilele de protocol ale SRI.

Conform art. 5 alin. (1) din Legea 303/2004 a statutului judecatorilor si procurorilor 'functiile de judecator, procuror, magistrat-asistent si asistent judiciar sunt incompatibile cu orice alte functii publice sau private'. Mai mult, art. 7 din aceeasi lege prevede ca 'judecatorii, procurorii (…) nu pot fi lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii'.

De asemenea, art. 90 alin. (1) tot din Legea 303/2004 prevede ca 'judecatorii si procurorii sunt datori sa se abtina de la orice acte sau fapte de natura sa compromita demnitatea lor in profesie si in societate'.

In mod evident, prezenta doamnei judecator Tarcea la vilele SRI este de natura sa creeze o puternica aparenta a existentei unor legaturi ce contravin legii intre reprezentanta puterii judecatoresti si Serviciul Roman de Informatii, motiv pentru care domnia sa are datoria de a lamuri public toate aspectele privind prezenta dansei la vilele de protocol ale SRI.

Asemenea precizari din partea domniei sale sunt necesare nu doar pentru a clarifica aceste informatii, extrem de grave, care circula in randul magistratilor, dar si pentru evita o noua lovitura data increderii in justitie, puternic discreditata de incheierea de protocoale secrete cu serviciile de informatii.

Mentionam, in acest sens, ca nici pana azi protocolul dintre ICCJ si SRI nu a fost declasificat, ceea ce nu face decat sa alimenteze speculatiile despre legaturile nefiresti dintre reprezentantii puterii judecatoresti si SRI.

Cu stima,

Cristian Terhes
Presedinte
Accesari:6513

Comentarii

# Roxana date 13 iunie 2018 19:01 +22

Ne pierdem timpu cu javrele de 13 ani. Ăştia nu mai vor să plece de la Butoane nici cu dovezi nici chiar cu LEGEA ÎN FAȚĂ, după câte se cunoşte în istorie nici o dictatură nu s-a oprit singură din ilegalități şi opresiune față de popor decât prin revoluție! .poate de data asta poporul va fi inteligent să facă o revoluție de catifea' fara violență ca în nici un caz nu merita 'sa moară oameni' ca să cadă securiştii justițiari!!

# sorin date 13 iunie 2018 20:48 +1

Astia trebuie ei insusi judecati de catre noi. Adica ei care sunt judecatori, ne judeca pe noi care comitem infractiuni, dar cand ei comit infractiuni calcand legea si incheind protocoale, ei de ce sa nu fie judecati de popor? Mi se pare absurd ca oamenii sa fie condamnati de catre chiar javrele acestea care au calcat legea. Solicitam infintarea Curtii cu Jurati! Poporul ce formeaza completul Curtii cu Jurati, sa ii judece pe Kovesi, Stanciu, Tarcea, Coldea, Maior, s.a.m.d.

# Lidia date 14 iunie 2018 01:25 +1

Nu vezi ca deja e miercuri si de sambata de cand a fost mitingul cu sute de mii de oameni nici vorba sa se desecretizeze protocoalele ilegale !? Dragnea crede ca a facut mitingul doar pt el si PSD sa arate la lume ce tari sunt ei sa-si rezolve doar ei problemele. Hai Dragnea cu desecretizarea protocoalelor si interzicerea lor, lasa-ne cu vrajeala sau vacantele. Doar credca nu doar te-ai folosit de miting ca apoi sa te doara-n cot de restul romanilor!

# Sanki date 14 iunie 2018 11:54 +2

Acesti impostori in loc sa fie demisi si anchetati in arest preventiv( asa cum fac si ei) sunt lasati liberi sa zburde si pe deasupra sa mai faca si legi si sa decida soarta oamenilor. Niste impostori care incalca ei insisi legea, niste mafioti sa judece?? Pe deasupra nesimtitii de la guvernare nu contenesc in a le acorda privilegii : guvernul a adoptat OUG prin care impostorii din justitie sa primeasca gratuit resedinte oficiale. Javrelor. La ce ati scos sute de mii in strada? Pt astia dati repede OUG, impostorii nu contesta, e corect sa intelegem? De ce nu dati OUG pt desecretizarea tuturor protocoalelor ilegale??? OUG pt interzicerea protocoalelor precum si OUG pt toti cei paraditi pe perioada protocoalelor???? Dupa ce ca timp de 10 ani mai bine justitia s-a facut ilegal, tot astora le acordati privilegii?! Si culmea culmilor ilegalitatile care s-au facut in justitie ,fireste, pt mafioti nu reprezinta o prioritate!!!! Mafia are prioritate, tara sa mai stea la coada!!!!

# gaga date 14 iunie 2018 12:08 +1

Ce cauta Tarcea la intalnirea cu Coldea! EVIDENT CA APRIMIT INSTRUCTIUNI PE CINE SA BAGE LA HAULES!

# Ilie date 14 iunie 2018 14:15 +1


Citeza pe gaga
Ce cauta Tarcea la intalnirea cu Coldea! EVIDENT CA APRIMIT INSTRUCTIUNI PE CINE SA BAGE LA HAULES!
Poza putea fi făcută oriunde , nu-i dovadă. Domnul Cris Terhes , în cazul acesta trebuie să prezinte dovezi solide .!

# Cetateanul turmentat date 13 iunie 2018 20:17 +2

Dacă prima magistrată a țării a facut asta, atunci care mai sunt reperele?!  Un lucru e clar: predecesoarea avea forță, succesoarea e doar un fake

# Exces de shimonoseală pt cineva promovat de PSD date 13 iunie 2018 20:31 0

Doar asta se vede: multă schimonoseală, prea multa schimonoseala date fiind circumstantele legaturii politice 

# Noi stiam numai de PSD nu si de SRI date 13 iunie 2018 20:34 0

Etica sugarniciei

# Judecator iccj date 13 iunie 2018 21:11 +8

Aceasta Garcea este cea mai rușinoasă prezenta in cadrul Iccj. În loc să se preocupe de managementul instanței vizitează locuri obscure convoacă adunări generale in miez de noapte pt lucruri care nu ii intra in competenta invrajbeste judecătorii de la iccj. Habar nu are sa împartă echilibrat judecătorii intre sectii dar împreună cu gașca de la secția penală face pe legiuitorul. Un control pe management ar arăta dezastrul de acolo. Secția pt judecatori nu simte oare nevoia sa ceara inspecției judiciare acest lucru?

# Rusinea justitiei date 13 iunie 2018 21:41 +3

Ce pretentii sa ai de la acest pseudo magistrat ajuns judecător la iccj direct de la judecătorie?nu e in stare decât să se plimbe prin vilele sri sa faca alianțe cu procurorii sa ignore judecătorii. A învățat de asemenea sa puna in functii de conducere doar acolitii ei de la iccj si sa ii determine pe judecătorii cu aptitudini manageriale sa se retragă din cursa. Vezi cazul fostei președinte a secției a2 a civilă. Oare in vizitele de la vilele sri a fost însoțită de Mateescu?

# analfabetie constitutioneasca... date 13 iunie 2018 22:37 +8

CONSTITUTIA? CURTEA ? DECIZIE SI... MOTIVARE?!? Ma lasati sa citesc si io pana ma lamuresc... cu toti consultantii mei pa langa mine... si nu ma dumiresc inca... sa facem o consultare larga cu oamenii mei,,, stati sa-mi iau si geaca... rosie... pardon e vara si e cald afara... ghinion... nu e de geaca... mai am putin sa citesc... io sunt statu'... adica iaca stau si meditez sa fac rost de bani si de case... oare cu cate zile inainte primesc o reducere in teeenerifeeeee.... nu ie motive sa ma autosuspendez... io apar justicea... nu semnez, nu revoc, nu misc ca n-am voie... sa mai discutezam sa bunatatzesecarim legizlatea, sa scrie negru pe albu ca io sunt peste tot si toate si ca fac ce vreau cand vreau... cu mine incepe legea... pentru aia micii, nu pentru dulau... sa ramaie bolentinele de vot 25 de ani sa nu se distruga sa le poata numara oricare necrezator... altfel se poate spune ca votele nu conteaza... listele au fost masluite de siguranta statului care m-am alesu'. EKLAR ?!

# Pintea date 13 iunie 2018 23:14 +4

Stimabila d-na Tarcea parca are si dansa un dosar la sertarul noptierei d-nei k. Nu asta a fost criteriul principal pentru care a fost aleasa in functie? Ne mai miram mult?

# procuroru date 14 iunie 2018 11:46 0

Este evident ca, madame Tarcea este in conducerea statului paralel de accepta sa se intalneasca cu serviciile si sa bage la haules persoane nevinovate. Am crezut ca secu a murit, dar m-am inselat. Base a dus vaporul la chei!

# dezastrul retrocedarilor din romania nu i-a deranjat ? date 14 iunie 2018 12:06 +1

Elena Udrea, ministru, Coreea de Sud, vizita, Samsung Corporation, agentia nationala de cadastru si publicitate imobiliara in coordonare, "in Romania s-a retrocedat mai mult teren in acte decat are tara" ??? NIMENI DIN JUSTITIE NU S-A AUTOSESIZAT SI N-A SESIZAT CA MAGISTRATII IN PRIMUL RAND ADICA CEI CARE CUNOSC CEL MAI BINE LEGEA TREBUIAU SA SESIZEZE CA ESTE NECESARA DESCHIDEREA UNEI ANCHETE ??!? Logic, orice judet si orice localitate au o suprafata bine determinata in documentele utilizate la nivel administrativ (planuri cadastrale). Suprafata totala de teren retrocedata inscrisa in toate titlurilor de proprietate cu suprafete retrocedate nu trebuia sa depaseasca suprafata totala disponibila in planul cadastral au unitatii administrative. Alte noi titluri ar fi trebuit emise eventual numai pentru suprafete echivalente cu cele anulate de catre instanta de judecata... DE CE NIMENI NU VEDE CA STATUL SI MAGISTRATII TAC DE 28 DE ANI ?

# ?????? date 14 iunie 2018 12:26 0

Opinați că autorul articolului și persoanele ce reprezintă ONG -ul la care face referire articolul ar ******ra și privatizarea vilelor aflate în patrimoniu la SRI ?

# AndreiV date 14 iunie 2018 12:44 +1

Va mirati?!!!Eu unul nu.Parca se scria in presa sau se spunea in emisiunile tv,ca aceasta judecatoare ar fi declarat ca nu gasete sa faca publice toate protocoalele.Ba mai mult,de la nivelul inalte functii pe care o detine,nu a facut absolut nimic,pentru a se lua masuri in vederea desecretizarii protocoalelor,pentru a analiza si prezentat public,consecintele influentele negative ale acestor intelegeri secrete si ilegale,asupra actului de justitie, incalcandu-se flagrant drepturile si libertatile omului,dreptul celor judecati la un proces echitabil,bazat pe probe si informatii la care sa aiba acces pentru a se apara si nu pe informatii secrete.Cred insa,ca acestor reprezentati ai institutiilor de forta,nu pe pasa de lege si de juramantul depus.Ei se cred zei si deci de neatins.Imi vine in minte acum,ca aceasta persoana e cea care a semnat ILEGAL MOTIVAREA IN DOSARUL DRAGNEA,ASA CUM A STABILIT CEDO. DAR PENTRU EA SI CEI CA EA NU EXISTA ONOARE,PENTRU CA ALTFEL SI-AR FI DAT DEMISIA .

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 22.01.2019 – Veverita vizionara il consoleaza pe Lucica. Meet Antonia Pink

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER