22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

GALA WOMEN IN BUSINESS LAW – Casa de avocatura Popescu & Asociatii a fost desemnata Firma Anului din Estul Europei la Gala Women in Business Law 2023 de la Londra, fiind singura firma de avocati din Romania care a urcat pe podium. Printre principalele aspecte evaluate se regasesc inovatia, excelenta si capacitatea companiilor de a sprijini dezvoltarea femeilor in profesia juridica si de a le oferi programe echilibrate profesional si personal, pentru a le permite sa se dedice carierei

Scris de: L.J. | pdf | print

3 July 2023 16:41
Vizualizari: 2861

Casa de avocatura Popescu & Asociatii a obtinut miercuri, 28 iunie 2023, premiul a fost desemnata Firma Anului din Estul Europei, premiul fiind acordat in cadrul celei de a 13-a editii a Galei Women in Business Law EMEA 2023 care a avut loc la Londra pe 28 iunie.Pentru trofeul Eastern Europe Firm of the Year, Popescu & Asociatii a concurat alaturi de alte sase companii cu activitate importanta in regiune. In cadrul Galei, au fost acordate peste 70 de trofee, societatea de avocatura fiind nominalizata si la categoria Women in Business Law National Firm of the Year.

Popescu & Asociatii este singura firma de avocatura din Romania care a urcat pe podium, castigatorii fiind desemnati de catre o comisie formata din editori seniori, in urma unui amplu proces de analiza a intregii activitati din anul 2022. Printre principalele aspecte evaluate se regasesc inovatia, excelenta si capacitatea companiilor de a sprijini dezvoltarea femeilor in profesia juridica si de a le oferi programe echilibrate din punct de vedere profesional si personal, pentru a le permite astfel sa se dedice carierei.

Premiile acordate anual au drept principal obiectiv incurajarea si recunoasterea proiectelor complexe si inovatoare care promoveaza atat eforturile la nivelul companiilor, cat si la nivel individual, cu accent deosebit asupra activitatii femeilor-avocat din peste 30 de arii de practica. De asemenea, printre criteriile care fac diferenta in desemnarea castigatorilor se afla raportul ce vizeaza numarul femeilor si al barbatilor avocati pe toate nivelurile, desemnarea femeilor-avocat la nivel de partener si incurajarea initiativelor privind diversitatea si egalitatea de sanse.

In cadrul procesului riguros de analiza juriul a evaluat atat contributiile femeilor-avocat de top pentru ariile lor de practica, cat si eforturile colective ale societatilor de avocatura de a imparti activitatea cat mai echilibrat si de a contribui astfel, in mod continuu, la dezvoltarea companiei si la atingerea obiectivelor propuse. Prin urmare, titlul de Eastern Europe Firm of the Year, alaturi de nominalizarile din acest an, onoreaza si responsabilizeaza in acelasi timp intreaga echipa POPESCU & ASOCIATII, toate victoriile si premiile de pana acum fiind meritul fiecarui avocat din cadrul societatii.


Avocata Loredana Popescu (foto dreapta) – partener la Popescu & Asociatii – a declarat:


Suntem incantati si onorati de acest rezultat extraordinar. Trofeul primit in cadrul Galei Women in Business Law 2023 este o recunoastere a modului in care incurajam leadership-ul feminin in cadrul firmei si demonstreaza determinarea in ceea ce priveste promovarea egalitatii de sanse si sustinerea in cariera de care se bucura avocatii nostri. Mai mult decat atat, alaturi de toate reusitele de pana acum, si acest premiu reprezinta atat munca si eforturile constante din partea colegilor, cat si increderea pe care ne-o acorda clientii nostri zilnic”.


Avocata Dana Bivol (foto stanga) – partener la Popescu & Asociatii – a afirmat:


Aceasta distinctie este o dovada in plus ca reusim sa oferim servicii premium clientilor nostri. La nivel managerial alocam toate eforturile si resursele necesare pentru a oferi oportunitati egale tuturor celor care isi doresc sa progreseze. De asemenea, printr-o organizare cat mai buna, reusim sa echilibram timpul dedicat profesiei noastre cu viata personala”.


Lista tuturor castigatorilor si criteriile de evaluare pot fi consultate pe pagina oficiala: https://awards.womeninbusinesslaw.com/Europe .

Popescu & Asociatii este societatea de avocatura din prima linie ce pune la dispozitia clientilor premium servicii integrate de exceptie, atat in Romania, cat si peste hotare, in toate ariile de practica relevante si in mod special, in industriile de interes pentru jucatorii economici activi.

Popescu & Asociatii si avocatii sai sunt inclusi in elita avocaturii de business din Romania in arii precum Corporate/Fuziuni si Achizitii, Litigii, Parteneriate Public-Privat si Achizitii Publice, Restructurare si Insolventa, Taxe si Dreptul Penal al Afacerilor, in baza capabilitatilor extraordinare in sectorul juridic si a aprecierilor clientilor, recunoasteri acordate de cele mai recente editii ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation si Legal 500 EMEA.

Societatea a fost desemnata Firma Anului in Avocatura in cadrul Galei Romanian Legal Awards 2022. De asemenea, a fost inclusa pe lista scurta a Premiilor Benchmark Litigation pentru Firma de Avocatura a Anului in Litigii si de catre Europa Property, publicatia specializata in sectorul imobiliar comercial din Europa Centrala si de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatura a Anului in Romania in Imobiliare in cadrul SEE Real Estate Awards, editia a 15-a.

Popescu & Asociatii a primit in 2022, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de cea mai apreciata firma de avocatura (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei in cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firma de avocatura din Romania, cu mai putin de 3 ani de activitate la momentul acordarii premiului in 2021, care a obtinut aceasta recunoastere, pozitionarea in clasament vizand o categorie regionala, dominata de nume cu rezonanta in avocatura europeana.

Popescu & Asociatii a primit, de asemenea, premii pentru Cea mai Buna Firma de Avocatura in Litigii din Romania, Cea mai Buna Firma de Avocatura in Drept Bancar din Romania, Cea mai Buna Firma de Avocatura in Drept Imobiliar din Romania si a fost recunoscuta printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din Romania, in baza experientei extraordinare si a recunoasterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din Romania.


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva