1 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GRUP LEGAL ORGANIZAT – Procurorii DIICOT Floarea Hodor si Mircea Ioan Andres le-au dat NUP avocatilor din UNBR-Bota pe care Baroul Timis i-a acuzat de constituire a unui grup infractional: "Nu sunt constituiti intr-un grup infractional specific crimei organizate, ci intr-o forma de asociere profesionala... In mod corect a retinut procurorul in solutia atacata, este indubitabil ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii". Tribunalul Timis a confirmat solutiile (Documente)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

14 November 2014 14:24
Vizualizari: 7595

Disputa dintre barourile paralele UNBR-Florea si UNBR-Bota, alimentata de sutele de plangeri penale depuse pe la mai toate parchetele din tara de avocatii "traditionali" impotriva avocatilor "constitutionali", a ajuns si la DIICOT. Daca pana acum eram obisnuiti cu acuzatii precum exercitarea fara drept a profesiei, falsul, folosirea fara drept a denumirilor si insemnelor de avocat sau inselaciunea, iata ca avem de-a face si cu fapte mult mai grave, de crima organizata. Reclamantul, Baroul Timis traditional, condus astazi de avocatul Valeriu Rauta, a depus in urma cu cativa ani o plangere penala la DIICOT-ST Timisoara, prin care a acuzat nu mai putin de 55 de avocati de la Baroul Timis – aripa Bota, reprezentat de avocatul Sabin Marius Gentimir, de constituire a unui grup infractional organizat.


Dosarul a ajuns la procurorul Floarea Hodor de la DIICOT-ST Timisoara, care, prin Ordonanta din 9 august 2010, a dispus neinceperea urmaririi penale fata de cei 55 de avocati membri ai Uniunii conduse de Pompiliu Bota (foto), sub aspectul savarsirii infractiunii de constituire de grup infractional organizat:

"In fapt, se sustine ca prin comunicarea nr. 625/A din 12 martie 2009, conducerea Curtii de Apel Timisoara si cea a Judecatoriei Timisoara au sesizat reclamantul despre faptul ca la data de 10 martie 2009, numitul Gentimir Sabin Marius s-a autointitulat Decan al Baroului Timis si a depus la cabinetul presedintilor celor doua instante 'Tabloul anual al avocatilor definitivi si stagiari din Baroul Timis' cuprinzand un numar de 76 de persoane despre care se afirma ca sunt avocati si detin 'cabinete de avocat', stagiari si definitivi in cadrul autointitulatului 'Barou Timis' care exista paralel cu baroul legal. Acelasi Gentimir Sabin Marius a depus o lista identica inregistrata sub nr. 1465/A din 7 mai 2010 si la Tribunalul Timis cuprinzand un numar de 56 de persoane. Examinand continutul plangerii constat ca din datele prezentate rezulta in mod indubitabil ca nu sunt indeplinite elementele constitutive ale infractiunii de initiere sau constituire a unui grup infractional organizat sau aderarea ori sprijinirea unui astfel de grup, fapta prevazuta de art. 7 alin. (1) din Legea nr. 39/2003 privind combaterea criminalitatii organizate. (...) Pe de alta parte, persoanele incriminate care se considera in legitimitate referitor la calitatea de avocat nu sunt constituiti intr-un grup infractional specific crimei organizate, ci intr-o forma de asociere profesionala cu un statut discutabil raportat la prevederile Legii nr. 51/1995 republicata, respectiv ale Deciziei in interesul legii nr. 26XX din 16 aprilie 2007 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie".

Ordonanta procurorului Hodor a fost confirmata atat de seful DIICOT- Timisoara, cat si de Tribunalul Timis

Desi favorabila UNBR-Pompiliu Bota, solutia a fost atacata si, cum era de asteptat, mentinuta ca temeinica si legala, prin Ordonanta din 20 octombrie 2014 a procurorului sef Mircea Ioan Andres de la DIICOT-ST Timisoara: "Din analiza plangerii depuse, asa cum in mod corect a retinut procurorul in solutia atacata, este indubitabil ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de initiere sau constituire a unui grup infractional organizat sau aderarea ori sprijinirea unui astfel de grup".

Cele doua solutii ale parchetului au fost confirmate apoi in instanta, Tribunalul Timis – Sectia penala, prin Hotararea nr. 673 din 29 octombrie 2014, respingand definitiv plangerea UNBR-Bota impotriva ordonantelor de neurmarire dispuse de DIICOT-ST Timisoara.

*Cititi aici minuta Hotararii nr. 673/29.10.2014 a Tribunalului Timis si cele doua Ordonante ale DIICOT-ST Timisoara

Comentarii

# Catalin Racaceanu date 14 November 2014 13:41 +11

Aici e valabila treaba cu''viceversa'' apropo de grupul infractional.

# xx date 14 November 2014 13:43 -12

hai ca incep sa vada si ei ilegalitatile botistilor: "cu un statut DISCUTABIL raportat la prevederile Legii nr. 51/1995 republicata, respectiv ale Deciziei in interesul legii nr. 26XX din 16 aprilie 2007 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie " incet, incet se misca masinaria justitiei si botistii vor ajunge sa cerseasca la intrarea in instante. :P

# Vieri date 14 November 2014 14:27 +9

Da, analfabetule juridic, latul incepe sa se stranga, cu diferenta ca in jurul castei mafiote si ilegale-flocea. Explicatiile unor procurori semi-lasi, care n-au avut curajul sa spuna tot adevarul, ma lasa rece. Pentru legala UNBR-Bota vorbeste realitatea juridica si vasta jurisprudenta care-i este favorabila. Muriti de frica, lacheilor flocisti ca prin avertismentul, cu declansarea procedurii INFRINGEMENTULUI, dat de Comisia Europeana statului roman, se va dovedi definitiv faptul ca doar UNBr-Bota functioneaza legal!!!

# remember date 15 November 2014 20:45 +2

Nu fac parte din vre-o tabara a avocatilor in schimb, am ramas cu un gust amar de cate ori am avut nevoie de serviciile lor.Cred ca in provincie s-au adunat toti repetentii facultatilor de drept si toti pacalicii spiritisti iar singurul lor scop se pare a fi, sa-ti ia banul si sa nu faca nimic.Inca n-am intalnit un avocat cu care sa semnezi un contract si in baza respectivului contract, sa-si onoreze obligatiile ,adica sa-ti asigure dreptatea,chiar si pe banii lui la nevoie,atunci cand isi da seama ca in spatele procesului se afla papusari ce doresc sa intineze actul de justitie.Ei ar trebui sa stie cel mai bine acest lucru si sa "muste judecatorul sau procurorul de gat" la nevoie.Nu mai vorbesc de faptul ca unii iti iau onorariul, te asculta si apoi te toarna la politie sau procuratura.In ce priveste avocatii din oficiu, dincolo de faptul ca sunt alesi dintre cei mai slabi in meserie, cei mai multi dintre ei nici nu incearca sa profite de conjunctura si sa incerce sa-si faca un nume.

# remember date 15 November 2014 22:59 +1

Pe mine, cel ce va plateste, nu ma intereseaza jocurile voastre de glezne si tabara din care faceti parte.Pentru mine, cel mai important ar fi sa excludeti impostorii dintre voi si dincolo de organizatiile din care faceti parte,botisti,spiritisti ,floristi sau ce mai sunteti voi,sa va faceti treaba "la bara" indiferent de unde va vin banii.Si voi puteti contribiu la consolidarea unui stat de drept dar pentru asta, ar trebui mai intai de toate, sa invatati sa va faceti meseria pentru care ati optat.Cand intru pe holurile tribunalelor si vad ce colectie de "pipite" ofilite la fata si la creier ati promovat in randul avocatilor, ma intreb de multe ori daca n-am nimerit intru-un salon de prezentare a produselor cosmetice!!!!Pe ce criterii le-ati promovat???? :roll: :roll: :roll: :roll: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> :P :P :P :P :P

# dan date 14 November 2014 13:50 +12

Deciiii? Sunt legali ! Asa ca intrati fratilor in sala si aparati drepturile cetatenilor cu onoare si demnitate indiferent din ce barou faceti parte !

# avocat BB 53 date 14 November 2014 14:10 +11

La asemenea plangeri chiar ca nu ma asteptam. De aici rezulta ura lor fat de noi si faptul ca ei s-au organizat in grup de la ultimul barou din tara pana la UNBR florea ptr. a ne tortura psihic timp de peste 11 ani prin formularea de plangeri si in parte au si reusit. Ne-au murit colegi din cauza stresului in anchete si hartuielii profesionale in urma plangerilor formulate de acestia. Cred ca noi cei de la BOTA ar trebuii sa ne intalnim toti la sediu inclusiv cei care au plecat s-au detasat prin aripa lui Nimernicu si sa le formulam plangeri penale comune pentru comiterea de catre acestia a mai multor infractiuni. In acest caz sa vedem cum o mai scot la cap cand vor fi reclamati de aproximativ 5000 de oameni si sa vedem unii procurori ca ex. Bujorean cum ii mai scot "basma curata" Solicit convocarea de catre d-nul Bota de urgenta a tuturor avocatilor de la noi in acest sens. Cea mai buna aparare este tot atacul. Cu acesti "traditionali" in alt mod nu ai cum sa o scoti la capat.  

# bombardierul date 22 November 2014 20:12 0

o sa se adune vreo 20-30 de fraieri.Dar voi stiti sa intocmiti o plangere?Eu am vazut aproape toate plangerile lui bota si m-am convins ca nu prea are habar de drept.Ar trebui sa va luati avocati de la traditionali pentru plangerile alea.

# Catalin Racaceanu date 22 November 2014 20:24 0

Pe bune ... deltaplanule...

# Valeriu Mangu date 14 November 2014 14:20 -1

 Articolele "Vai steaua ta cu "barbarii tăi tirani"!" și "De ce este votat domnu' Fonta?", pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu 

# anda date 14 November 2014 14:22 +3

Perfect de acord ! Faceti un grup pe facebook intram toti ca majiritatea au fb si stabilim intalnirea !

# PAI DA date 14 November 2014 14:25 -9

MAI BINE INTILNITI-VA LA SEDIUL PARCHETULUI D EPE LINGA JUDECATORIA TIMISOARA CARE LA ACEST MOMENT A EMIS PROCEDURAL CITATII PENTRU TOTI CEI INSCRISI IN STRUCTIRA MAFIOTA BOTA! SAU MAI BINE RETRAGETI-VA DIN ACEASTA STRUCTURA ILEGALA,DESISTATI FAPTELE SAVIRSITE IN PAERTICIPATIE CU ASAZIUL VOSTU DECAN,IAR MAI APOI APELATI LA SINGURA SOLUTIE APTA SA VA CURETE DE PACATE/STRANGUL ....PRECUM IUDA BOTA CARE SI A TRADAT CUNOSTINTELE SI VOI A-TI TRADAT INCREDEREA CETATENILOR...STREANGUL PENTRU IUDE!

# PAI NU date 14 November 2014 15:21 +1

Vai, ce ne-ai speriat. Am facut deja pe noi de frica...ha,ha,ha...

# ROLAND MINDRILA date 14 November 2014 14:36 0

EXISTA o declaraţie a unuia dintre propriii săi avocaţi,  Dumitru Roland Mândrilă, care îl acuză de înşelăciune pe cel care l-a îmbrăcat cu roba de avocat şi i-a dat toate documentele pentru a-şi putea exercita profesia pentru care se înscrisese în barourile Bota. Mândrilă a declarat că nu a avut cunoştinţă despre faptul că barourile Bota se află în afara legii şi, potrivit declaraţiei depuse la dosar, îl acuză pe Bota că l-a înşelat. Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2013-07-06/Pompiliu-Bota-acuzat-de-inselaciune-de-unul-dintre-propriii-sai-avocati#ixzz3J2to1700

# ROLAND MINDRILA date 14 November 2014 14:38 -1

S-au încheiat contracte vădit imorale şi abuzive, cu onorarii de succes de până 50% din cuantumul despăgubirilor (n.r.- în cazul victimelor accidentelor rutiere) şi clauze de reziliere a contractului cu sume exorbitante”. „Inculpatul Pompiliu Bota a organizat în mod repetat concursuri de admitere în profesia de avocat ilegale, a eliberat documente fictive privind admiterea în profesie , a imitat însemnele şi denumirile profesiei de avocat, reglementate de Statutul profesiei de avocat (Baroul Tradiţional), pentru a crea în mod deliberat confuzie cu această structură. În intervalul 13.02.2006 -31.08.2012, inclusiv, inculpatul a eliberat către toţi cei 20 de coinculpaţi în cauză documente fictive: decizii privind înscrierea în Tabloul Avocaţilor - Baroul Suceava, respectiv Botoşani, procese verbale privind  admiterea în profesia de avocat, procese verbale privind depunerea jurământului, etc., documente cu care coinculpaţii s-au folosit pentru a justifica calitatea de avocat 

# SCABIA BOTA date 14 November 2014 14:44 -4

Pompiliu Bota a fost condamnat, anul trecut, de Curtea de Apel Alba Iulia la închisoare cu suspendare pentru exercitarea fără drept a profesiei de avocat. În primă fază, Bota a fost condamnat de Jud Deva  pentru exercitarea fără drept a profesiei de avocat. Prin aceeaşi decizie, instanţa a stabilit un termen de doi ani şi şase luni de încercare, perioadă în care Bota nu trebuia să comită nicio altă infracţiune. Bota a făcut recurs faţă de această decizie, care a fost judecat de Curtea de Apel Alba Iulia, iar instanţa a respins recursul, în 29 mai 2012, şi a decis ca sentinţa Jud Deva să rămână definitivă. Pompiliu Bota a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului ICCJ la sfârşitul lunii aprilie 2007, pentru exercitarea fără drept a profesiei de avocat. Anchetatorii au stabilit că, 2002, Pompiliu Bota a făcut demersuri pentru înfiinţarea a două asociaţii, iar ulterior au fost înfiinţate în ţară mai multe structu

# Traiasca Bota date 14 November 2014 14:54 +5

Traiasca Bota, spaima mafiotilor din casta mafiota-flocea si a magistratilor corupti care o protejeaza. Ar trebui decalarat erou national pentru lupta pe care a dus-o pentru vindecarea profesiei de avocat de cancerul flocist. Reformarea avocaturii a devenit, datorita lui Bota, un proces ireversibil ! Nu ne vom lasa pana cand nu vor fi trasi la raspundere magistratii care, incalcand cu nerusinare legea, ne-au persecutat vreme de peste 10 ani.

# RECHIZITORIUL ACTUAL AL LUI BOTA date 14 November 2014 14:53 -6

Avocaţii din acest barou practicau meseria fără să fie înscrişi în niciun barou oficial sau tablou al avocaţilor. Culmea, toţi aceşti ”falşi avocaţi” şi-au exercitat ilegal profesia timp de opt ani, încasând comisioane grase. Abia în 2012-2013, judecătorii sesizându-se că aceşti avocaţi nu ar avea dreptul de a profesa.  Se presupune că numai botoşăneanul Marian Jurgiu ar fi cerut în doar două dosare despăgubiri  1.500.000 de euro în numele clienţilor săi. În urma proceselor ar fi trebuit să primească între 30% şi 50% din suma câştigată. 

# sa mori tu ? date 14 November 2014 14:59 +3

Ba, bolsevicule diversionist, am facut deja pe noi de frica "rechizitoriului". E vorba cumva de "rechizitoriul" mafiotului analfabet, Bujorean, pe care, in curand, il va manca puscaria ?! ha,ha,ha...

# oarecare date 14 November 2014 15:59 +3

Asta este avi avi, acelasi sfertodoct care isi apara fratii infractori. El nu spune ca anchetele lui bujorean au fost facute in stilul anilor ceausisti, de altfel acesta a fost rasplatit cu admiterea in casta mafiota florea. Vi se pare corect ca imediat dupa acea ancheta acesta sa fie admis avocat??? Cat priveste mai avi ca scrii despre datele din ancheta ca avocatul nostru are comisioane mari foarte bine, inseamna ca e istet. Pai inseamna mai loaza ca un om care munceste cinstit are voie sa cistige bani, el nu face bani din contracte cu statul asa cum fac pseudoavocatii vostri, care efectiv datorita relatiilor clientelare se imbogatesc fata sa faca nimic spectaculos.

# DOREL PENTRU ,, RECHIZITORIUL,, date 14 November 2014 15:57 +1

MAI ,, RECHIZITORIULE,, SE VEDE PE MOACA TA CA ESTI OFTIGAT PINA LA DUMNEZEU!!! CE AI MAI CU AVOCATII LEGALI CINSTITI!!???? TE-A BAGAT MATA SI TACTU IN BAROUL FLOCIST CU PILE SI ACU NU MAI POTI DE CIUDA CA NU MAI SUNTETI SINGURI SA MONOPOLIZATI PROFESIA SUB APANAJUL CA , VEZI DOAMNE STITI CARTE!!! HAI LASA-MA CA STIU EU CE SCURSURI UMBLA PRIN BAROUL FLOCIST!!!! PE MULTI I-AM AVUT ADVERSARI SI I-AM FACUT MUCI!!!! HABAR NU AVEAU CE E  ALA UN TERMEN IN CUNOSTINTA!!! MAI JEGULE, TACI CA NU STII CE VORBESTI!!! E ADEVARAT CA BOTA E UN CONDAMNAT ESCROC INSA AVOCATII LEGALI SI-AU CONTINUAT DRUMUL SI LUPTA SI SEVEDE CA VOR BIRUI MAFIA STALINISTOFLOCISTA CU TOT CU TATUCII POLITRUCI MAFIOTI FLOREA IORDACHESCU SI CEILALTI CARE EXPLOATEAZA AVOCATII CINSTITI!!  

# DOREL date 14 November 2014 16:06 +1

MAI ,, RECHIZITORIULE,, SE VEDE PE MOACA TA CA ESTI OFTIGAT PINA LA DUMNEZEU!!! CE AI MAI CU AVOCATII LEGALI CINSTITI!!???? TE-A BAGAT MATA SI TACTU IN BAROUL FLOCIST CU PILE SI ACU NU MAI POTI DE CIUDA CA NU MAI SUNTETI SINGURI SA MONOPOLIZATI PROFESIA SUB APANAJUL CA , VEZI DOAMNE STITI CARTE!!! HAI LASA-MA CA STIU EU CE SCURSURI UMBLA PRIN BAROUL FLOCIST!!!! PE MULTI I-AM AVUT ADVERSARI SI I-AM FACUT MUCI!!!! HABAR NU AVEAU CE E  ALA UN TERMEN IN CUNOSTINTA!!! MAI JEGULE, TACI CA NU STII CE VORBESTI!!! E ADEVARAT CA BOTA E UN CONDAMNAT ESCROC INSA AVOCATII LEGALI SI-AU CONTINUAT DRUMUL SI LUPTA SI SEVEDE CA VOR BIRUI MAFIA STALINISTOFLOCISTA CU TOT CU TATUCII POLITRUCI MAFIOTI FLOREA IORDACHESCU SI CEILALTI CARE EXPLOATEAZA AVOCATII CINSTITI!!  

# rechizitoriu date 15 November 2014 08:41 +1

Daca rechizitoriul e facut de exprocurorul  bujorean actual avocat in baroul fara acte florea, stati linistiti ca nu are nici un efect. O facatura nu poate fi rechizitoriu. Daca el acuza ca de 8 ani astia profeseaza dupa mintea lui ilegal, indirect ii face prosti pe toti judecatorii si procurorii care au constatat legalitatea baroului bota. De fapt omul isi face publicitate mascata, cine a auzit de neica bujorean un procuror obisnuit de judecatorie de provincie? S-a gasit moldoveanul sa stabileasca el care barou este legal dupa parerea lui. Sa fim seriosi dar nu cred ca isi exercita functia cu buna credinta.

# bota date 14 November 2014 14:55 +2

Pompiliu Bota are anterior acestei hotărâri 99 soluţii de NUP pentru exercitarea fără drept a profesiei de avocat. Pompiliu Bota v-a deschis ochii ca să nu funcţionaţi 99 ani fără acte de înfiinţare.

# ACEST PEDOFIL ESTE PRIETEN CU BOTA APARAT DE AV SAI date 14 November 2014 14:58 -2

Paolo Ghelardini, un italian în vârstă de 70 de ani, stabilit de câţiva ani buni în Constanţa, judecat pentru pornografie infantilă şi condamnat la 12 ani de închisoare, după care pedeapsa i s-a redus la 10 ani, după noile legi, a cerut, din nou, revizuirea dosarului. Solicitarea a fost înregistrată la Tribunalul Constanţa pe 12 noiembrie, urmând să fie stabilit şi primul termen. Menţionăm că Paolo a mai cerut revizuirea dosarului însă magistraţii nu au fost de acord cu el. Individul a fost săltat de DIICOT în luna mai 2011, după ce, pe 11.02.2011, reprezentanţii Facebook au făcut public profilul lui Paolo Ghelardini, insistând asupra faptului că italianul promova relaţiile sexuale cu minorii, posta fotografii indecente ale acestora şi chiar îşi invita prietenii din Italia să vină în Constanţa, întrucât România oferă o libertate aproape totală amatorilor de sex cu minori.

# esti nostim date 14 November 2014 15:08 +1

pai, cam cu asta se ocupa avocatii...

# pt luju date 14 November 2014 15:09 +4

LUJU ce te-a apucat ?! Stergi comentariile care exprima realitatea juridica si il apara pe Bota si uniunea avocatilor pe care o conduce de atacurile mizerabile ale unor badarani, de care nu te atingi. Sunteti foarte ciudati uneori sau s-a strecurat vreo cartita flocista si la voi...

# IN SFIRSIT DREPTATE date 14 November 2014 15:00 +2

:lol:ADEVARAT DAR CELE 99 NUP PRIVESC LIPSA LATURII SUBIECTIVE SUB ASPECTUL NECUNOASTERII LEGISLATIEI.ACUM SE VA APLICA PRINCIPIUL NEMO CENSITUR LEGEM

# da' esti tembel date 14 November 2014 15:25 0

Zici ca de 99(!) de ori procurorii au statuat ca Bota n-a cunoscut legislatia. Pai, n-ar fi trebuit s-o cunoasca dupa primul NUP ?! Doamne, da' cat poti fi de intarziat mintal !

# ESTE CHIAR RECHIZITORIU date 14 November 2014 15:04 -7

:lol:STIU CA DIVULGAREA SECRETULUI LUCRARILOR PENALA ESTE O INFR DAR MERG PE PREMIZA BIBLICA CINE RE URECHI DE AUZIT...DENUNTATI AUTORUL MORAL AL FARADELEGILOR VOASTRE EXCROCUL BOTA SI MAI APOI DUPA DESISTARE PARASITI DEMN ACEASTA VIATA.VA RECOMAN DDT-UL DREPT USA DE SALVARE DINAINTEA LEGII.INGERAT INC ANTITATI MARI UNEORI STERILOZEAZA...AVOCATURA 

# Valeriu Mangu date 14 November 2014 19:00 -1

Articolul "Un vot universal în străinătate l-ar consacra pe dl. Klaus Werner Iohannis drept următorul Președinte al României", pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# ADEVARUL date 14 November 2014 20:09 -1

MAI BINE CULCĂTE VALERIU CĂ VINE ZIUA ALEGERILOR ȘI TE PRINDE OBOSIT,VEZI SĂ NU-L VOTEZI PE PONTA...SĂ-I SPUI IN LOC DE LA REVEDERE...MUIE LUI BĂSESCU :-)

# tot NUP pt 281 la TM date 14 November 2014 20:02 0

si pentru 281 c.p. s-a dat tot NUP - exercitare CU DREPT A PROFESIEI DE AVOCAT !  http://bota.ro/wp-content/uploads/2014/05/JUD-TM-2014.pdf

# ADEVARUL date 14 November 2014 20:06 +2

CĂ BOTIȘTII SUNT OK. OK. DAR TRADIȚIONALII...COMUNIȘTI PĂSTRAȚI DIN INERȚIA MAGISTRAȚILOR... :-* :-* :-* :zzz :zzz :zzz :-x :-x :-x

# justo date 14 November 2014 20:18 +4

Romania este plina de interlopi. Cei mai periculosi sunt interlopii politici care se trag din interlopii avocati ai lui florea. Astia sunt crescuti de securisti iar unul dintre ei va dori sa iasa presedinte duminica. Eu nu votez asa ceva, mai ales ca au prigonit avocatii cinstiti din baroul Bota. Ponta mincinosul nu e presedintele meu.

# autentical justo date 22 November 2014 20:29 0

ce faci mai acesta,iar te semnezi cu numele meu?Ponta ca Ponta,dar sa vezi ce o sa va faca Iohannis!?!

# ady date 15 November 2014 10:39 +2

romania cea mai saraca tara din ue (sub conducerea lui ponta care a facut ingerinte in actul de justitie,un protector al coruptilor din psd si un fan al avocatilor desfiintati prin legea 3/1948.  CEL MAI MARE MINCINOS,SARLATAN ESTE VICTOR PONTA!!!UN PLAGIATOR CORUPT...

# ady date 15 November 2014 10:40 0

romania cea mai saraca tara din ue (sub conducerea lui ponta care a facut ingerinte in actul de justitie,un protector al coruptilor din psd si un fan al avocatilor desfiintati prin legea 3/1948.  CEL MAI MARE MINCINOS,SARLATAN ESTE VICTOR PONTA!!!UN PLAGIATOR CORUPT...

# Asa date 15 November 2014 15:54 0

Adevarat plagiator corupt este Ponat.

# avi avi date 15 November 2014 17:50 0

Nici eu nu votez PONTA plagiatorul! 

# EU date 15 November 2014 21:13 +3

PERSONAL EU RAMAN MASCA LA COMENTARIILE RAUTACIOASE LA ADRESA DOMNULUI BOTA POMPILIU.AR FI BINE CA CEI CARE POSTEAZA SA CITEASCA MULTITUDINEA DE HOTARARI FAVORABILE STRUCTURII UNBR-BOTA SI SA NU MAI DEZINFORMEZE PRECUM NEGU RODICA, NIMERINCU, BOTOMEI SI COCO STIRBUL DE VICTOR CONSTANTIN, CA PE DE O PARTE NU MAI AU CALITATEA DE AVOCATI SI LE INTELEGEM FRUSTARILE. CAT DESPRE ASA-ZISII TRADITIONALI SE PARE CA LI SE VA CANTA PROHODUL DUPA PROCEDURA LA CARE ESTE SUPUSA ROMANIA.FLOREA LA REVEDERE RELICVA COMUNISTA DE DOI BANI.FELICITARI DOMNULE BOTA.

# DOREL PENTRU ,, EU ,, date 16 November 2014 11:53 -1

DAAAA!  MAI OMULE, DA TU CHIAR NU INTELEGI CA UN CONDAMNAT NEAVOCAT NU POATE STA IN FRUNTEA UNEI UNIUNI!!??    ESTI IDIOT!!?? BOTA E CONDAMNAT DEFINITIV SI PINA LA REABILITARE MAI ARE! NU MAI ZIC DE FAPTUL CA ARE RADIAT CABINETUL DE AVOCAT DIN 2007!!! CREZI CA uNIUNEA eUROPEANA SE RFERA LA BOTA CIND NE DA DREPTATE...NUU!!! SEREFERA LA CEI APROXIMATIV 2000- 3000 DEAVOCATI MEMBRI AI UNBR!!!! UNBR NU E SRL-UL LUI BOTA, E UNIUNEA NATIONALA A BAROURILOR DIN ROMANIA!!! LA ASTA SE REFERA  U.E...... BOTA NU E DECIT UN ESCROC CARE A SCOS OAMNEII LA INAINTARE  DACA AVEAI PROBLEME SI-L INTREBAI CEVA RASPUNDEA INVARIABIL CU ,,DESCURCA-TE...,,, NU A FACUT NIMIC PENTRU OAMENIILUI CI DIMPOTRIVA OAMENII CARE NU-I CONVENEAU ERAU AMENINTATI CU EXCLUDERE SAU CHIAR EXCLUSI DACA INCERCAU SA-L FACA ATENT CA NU SUNTEM PRIMITI IN INSTANTE CI SUNTEM UMILITI SI VAI DE CAPUL NOSTRU!!! ASA CA NU MAI FOLOSITI SINTAGMA ,, UNIUNEA LUI BOTA,, AIA A MURIT SI UNBR 2004 I-A LUAT LOCUL.  

# pt EU date 16 November 2014 14:20 0

Nu trebuie sa ramai masca, dezinformatori, lichele si putregaiuri fara coloana vertebrala si singe-n sula tot timpul au fost si vor fi.Asa e lumea, noi doar trebuie sa luptam sa-i inlaturam pe bolsevicii tributari unei caste medievale de tip comunist, care au mintit lumea si tinerii aspiranti la o profesie LIBERA cu ,,efectul legii''.Cam de 2-3 ani incoace se putea preconiza lovitura bumerangului,,Bota'' si iata ca in 2014, loveste.Stati doar linistiti, inca putin pana la victoria finala, sa vedeti ce va fi la anul!in rest spor la lucru tuturor avocatilor si spor la lucru si DNA-sper ca o sa va faceti treaba in legatura cu ,,decanii'' actuali si cei vechi ai barourilor traditionale

# DOREL date 16 November 2014 11:57 0

APROPOR,ALA DIN POZA DE LINGA BOTA NU E VICTOR CONSTANTIN CUMVA!!!???? :lol: :lol: :lol:

# dodorel nu e avocat date 16 November 2014 13:32 0

dodorele, de cand esti tu avocat asa de analfabet ?  SE RFERA  CIND NE DA  SEREFERA  DEAVOCATI  NU E DECIT   OAMNEII   OAMENIILUI CI  !!!

# DOREL date 16 November 2014 14:06 0

PIPILICA BOTA NU E AVOCAT, E UN CONDAMNAT JALNIC VAI DE MAMA LUI CARE DE CIUDA NU FACE DECIT SA IMPROASTE CU NOROI PE LUJU!! FUGI PIPILICA!!! VEZI CA S-AU PRINS OAMENII CINE ESTI SI AI RAMAS SINGUR!!! TU CENTREZI, TU DAI CU CAPUL!! VEZI SA NU TI-L SPARGA CEI INSELATI!!

# AVI DODOREL COCOSATU FARA DINTI date 16 November 2014 20:39 0

Bota a ramas singur cu 6000 de avocati, iar tu cocosatule fara dinti ai ramas cu puscariasii escroci si analfabeti Iorgulescu, nimernicu si lobotomiei !

# @AVI DODOREL COCOSATU FARA DINTI date 17 November 2014 12:01 +1

Bine le-ai mai zis-o, niste jeguri care arunca cu mizerii. Voi ati avut c..ie sa va luptati cu sistemul corupt , lasilor ,Bota a venit la usa voastra sau invers.  Primeste prostul in casa si-ti face numai necazuri...felicitari BOTA. 

# dan date 18 November 2014 16:14 +2

Dragi avocati din Unbr2004 va rog trimiteti mesaje catre moderatorul emisiunii jocuri de putere ,respecric Rares Bogdan (facebook) cu hotararile favorabile pentru ca in curand se va dezbate aceasta tema pe realitatea tv dar este nevoie de implicare voastra a tuturor ! O seara buna

# justo date 18 November 2014 16:52 +2

Repeta mesajul dan pina or sa-l citeasca toti avocatii lui Bota. Sa se sparga buboiul coruptiei din justitia aservita securistilor! La puscarie cu mincinosii si impostorii care vor sclavie pentru colegii avocati. Gata cu spaga si minciuna.

# avi cocostirbu JICNESTI date 19 November 2014 20:44 0

Pai tu esti avi, cocostirbu, dupa agramatisme esti UNIC ! TOT JICNESTI !!!

# DOREL date 22 November 2014 17:18 0

ATENTIUNE NATIUNE!!!!! IN POZA  DE MAI SUS APAR DOUA PERSONAJE  FOARTE USOR DE RECUNOSCUT: UNUL ESTE PIPILICA BOTA CU PARULPROASPAT VOPSIT SI VECHEA LUI CRAVATA DIN EVUL MEDIU IAR CELALALT ESTE  ****** COCOSTIRBU.... :lol: :lol: :lol: OARE ASTA E GRUPUL LA CARE SE REFERA ARTICOLUL???? CRED CA DA!!!!! CEI DOI FAC UN GRUP .......MINUNAT! :-x :-x :-x !!

# DOREL date 23 November 2014 09:39 0

BOTA, NU MAI CORECTA GRESELI DE TASTARE!!! FUGI LA BALACEANCA SA TE TRATEZI!!!!!!!!!!!!! :-x

# excrocul bota date 24 November 2014 16:53 0

<img src=ops:' />MI-AR FI RUSINE SA MA AFISEZ CU UN EXCCROC PENAL CA SI CTIN VICTOR COMPLICELE TIGANULUI FESTIT BOTA CARUIA I-A DAT DONATII CONSISTENTE CA SA POATA PROFESA AVOCATURA CU O DIPLOMA CU NOTA 5!!! EXCROCULE BOTza TU CIT zaI PE DIPLOMA ? ABIA ASTEPT SA INCHEIEM SOCIOTELILE...NU AI E MULT....

# CONSTANTIN VICTOR AV TRADITIONAL! date 28 November 2014 17:42 0

# excrocul bota  date 24 noiembrie 2014 16:53 0

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.09.2022 – Premiu pentru procurorul Nita, palma pentru judecatoarele Panioglu si Gulutanu (Galerie foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva