24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INM a publicat rezultatele obtinute la examenul pentru ocuparea unei functii de conducere in parchetele din Romania. Procuroarea Lia Palade, actual procuror general al Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, a luat nota 10, cea mai mare din concurs. Urmeaza testarea scrisa (Rezultatele)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

28 November 2012 18:30
Vizualizari: 12563

 

Institutul National al Magistraturii a publicat rezultatele obtinute de procurori in urma sustinerii proiectului privind exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere din cadrul concursului sau examenului pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor la curtile de apel, tribunale, judecatorii, precum si parchete de pe langa acestea. In urma afisarii rezultatelor, la proba sustinerii proiectului, procuroarea Luminita (Lia) Palade (foto) de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, care candideaza pentru functia de procuror general al PCAB, a fost singura care a obtinut nota 10. La polul opus s-a situat procurorul Lajos Imre Miklos, care candideaza pentru functia de de prim-procuror la Parchetul Tribunalului Bihor, si care a luat nota 6,32.


Ultima proba va avea loc pe 2 decembrie

Prima etapa a examenului a fost cea referitoare la testarea psihologica, evaluarea capacitatii candidatilor de a lua decizii si de a-si asuma raspunderea si verificarea rezistentei la stres, care s-a desfasurat, conform calendarului, in perioada 4-11 noiembrie 2012. Cea de-a doua etapa a fost sustinerea proiectului referitor la exercitarea atributiilor specifice functiilor de conducere, ea avand loc intre 16-27 noiembrie 2012. Ultima etapa va avea loc pe 2 decembrie 2012. Este vorba despre sustinerea testarii scrise privind managementul, comunicarea si resursele umane.

*Cititi aici rezultatele obtinute de procurori in urma sustinerii proiectului privind exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere

*Cititi aici calendarul stabilit de INM pentru concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor la curtile de apel, tribunale, judecatorii, precum si parchete de pe langa acestea

Comentarii

# Tempo date 28 November 2012 19:09 +9

Ar fi interesant de stiut ce magistrati fac parte din comisie.. ca sa vedem daca s-a intalnit cu ei prin dosare :D

# pentrupenaliidinpenal date 29 November 2012 12:06 -9

Aşa deci! Dacã ia omu 10 sã vedem cine a facut parte din comisie. Dacã lua nota mica, tipati ca uite, nu  ştie carte. Încã odata mi se confirma ca lichelismul este o boala fara leac. Iatã ca s-au gasit cinci , ba nu, sase cu autorul laturilor, lichele, care sa caute sa manjeasca reputatia unuia dintre cei mai  buni si verticali procurori ai  României. Un profesionist desãvârşit a ajuns sã fie împroşcat cu dejecţii de nişte abjecţi care probabil nu-i ajung nici mãcar la degetul mic în materie de ştiinţã de carte şi probitate profesionalã. Pãi bãi hahalerelor, poate voi aţi fost anchetaţi în dosarele doamnei pg şi acum vã scuipaţi frustrãrile ! Lichelelor! 

# pentru penalul din penal date 29 November 2012 13:37 +4

Băi penalule din penal si pupiîncurismul este o boala fara leac.Nu cred ca te mai faci bine,pentru ca iti place.Tu inspiri repulsie cu activitatea ta de pupici pe care o aplici in partea din dărăt a p.g.Bai hahalera colectivistă las-o mai moale cu probitatea ca nu e chiar asa.Ţi-aş da un exemplu, la concret, de câtă probitate are p.g.-ul tău.Dar deocamdata mă abţin;am zis deocamdata.

# pentrupenaliidinpenl date 29 November 2012 14:28 -8

Bãi maimuţoiule, eşti cam obraznic. Mã intreb ce belele ai pe cap de te iritã pupincurismul meu. Lasã-mã pe mine cu pupincurismul si tu pune mâna de învaţã gramaticã prostule, cã dindãrãt se scrie legat. 

# pentru maimuţoiul agramat date 29 November 2012 16:44 +2

PUPIÎNCURISM? Haaaaa, haaaa! Eşti tare moshule! Hai ca poate treci clasa la toamnā. Eşti prost cu crengi si n-are rost sā-mi pierd vremea cu tine.....auzi, pupiÎNCURISM....aoleu!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva