17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXPLOZIV – Iata dovada ca SRI a bagat Justitia in campul tactic. Folosind bani europeni, SRI a antrenat 1.000 de judecatori si procurori intr-un program camuflat sub egida Ministerului Muncii, organizat, in fapt, la Academia Nationala de Informatii a SRI. 53 de judecatori si 147 de procurori au raspuns prezent. CSM nu s-a opus, desi legea interzice magistratilor sa colaboreze cu serviciile de informatii sub sanctiunea destituirii din functie (Documente)

Scris de: Elena DUMITRACHE - Razvan SAVALIUC | pdf | print

2 February 2016 16:40
Vizualizari: 18614

Serviciul Roman de Informatii, institutie care pregateste ofiteri de informatii, a incercat, in 2015, sa recruteze 1.000 de judecatori si procurori, toti cu functii de conducere, pentru a-i pregati in "campul tactic" sub egida unui program cu finantare europeana. Nu se stie la ora actuala daca in cadrul programului de formare profesionala a judecatorilor si procurorilor derulat la Academia Nationala de Informatii a SRI au existat sefi de instante si parchete care s-au prezentat la "instructaj". Cert este ca CSM, in loc sa fie un garant al independentei Justitiei, s-a derobat de sarcina de a se pronunta asupra legalitatii participarii la asemenea programe, astfel incat problema a fost pasata direct la instante si parchete. Cu privire la programul derulat sub bagheta SRI, opinia noastra este ca acesta nu privea doar formarea profesionala a magistratilor ci, dimpotriva, miroase o ampla actiune de antrenare a sefilor de instante si parchete in "campul tactic" recunoscut de capii SRI ca operand de la inceperea urmaririi penale si pana la solutia definitiva din instanta.


Legea interzice magistratilor sa colaboreze cu serviciile de informatii

In pofida faptului ca CSM este, prin lege, "garantul independentei Justitiei", avand pe frontispiciu acest motto, si in pofida faptului ca legea interzice magistratilor, sub sanctiunea destituirii lor din functie, sa fie ofiteri acoperiti ori colaboratori ai serviciilor de informatii, CSM a girat actiunea de la Academia SRI, fara sa constate ceea ce ar fi vazut si un student la Drept, ca o pregatire profesionala la Academia SRI poate fi asimilata unei colaborari cu Serviciul de Informatii.

Iata ce spune articolul 7 din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor:

"(1) Judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat acestora si personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si parchetelor nu pot fi lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

(2) Persoanele prevazute la alin. (1) completeaza, anual, o declaratie autentica, pe propria raspundere potrivit legii penale, din care sa rezulte ca nu sunt lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

(3) Consiliul Suprem de Aparare a tarii verifica, din oficiu sau la sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii ori a ministrului justitiei, realitatea declaratiilor prevazute la alin. (2).

(4) Incalcarea dispozitiilor alin. (1) conduce la eliberarea din functia detinuta, inclusiv cea de judecator sau procuror".

"Grup tinta" - 1000 de magistrati - asta a fost formula imbietoare din adresa catre CSM

In plin scandal declansat de declaratiile facute de generalul SRI, Dumitru Dumbrava, care a afirmat, in aprilie 2015, ca instantele reprezinta "camp tactic" pentru Serviciu, Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", institutie aflata in subordinea SRI, propunea Consiliului Superior al Magistraturii sa dea sfoara in tara si sa aleaga un numar de 1.000 de judecatori si procurori pentru alcatuirea unui "grup tinta" care sa fie perfectionat si evaluat de o comisie formata din reprezentati ai Academiei Nationale de Informatii "Mihai Viteazul" pentru dobandirea "ocupatiei de 'expert in egalitate de sanse' ". Si nu din orice procurori si judecatori, ci numai din conducatori de instante si parchete. Acest lucru reiese dintr-o serie de documente ale Consiliului Superior al Magistraturii, ajunse in data de 1 februarie 2016 la redactia Lumeajustitiei.ro. Interesul Serviciului Roman de Informatii in Justitie este urias si ridica probleme privind independenta magistratilor. Este anormal ca, fie si sub forma unei "formari profesionale", sa se permita implicarea si chiar evaluarea unor magistrati de catre "reprezentati" ai unei institutii aflate in subordinea SRI.

Pe bani europeni, SRI a camuflat operatiunea sub un parteneriat cu Ministerul Muncii

"Departamentul pentru egalitate de sanse intre femei si barbati" – institutie de specialitate aflata in subordinea Ministerului Muncii - in parteneriat cu Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", a transmis, in data de 15 iunie 2015, presedintelui CSM de la acel moment, judecatorul Marius Tudose, o invitatie de participare la Proiectul "Start – o viata de calitate si siguranta", desfasurat in perioada iunie-septembrie 2015, cofinantat de Fondul Social European, prin POSDRU 2006-2013 – Axa prioritara 6 "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de interventie 6.3 "Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii", care presupunea formarea profesionala a 1000 de magistrati, 500 de judecatori si 500 de procurori. Proiectul urmarea "sa formeze in total un numar de 1.000 de persoane din grupul tinta" in "experti in egalitate de sanse". Partea interesanta in acest proiect o reprezenta etapa a treia, care prevedea "evaluarea fiecarui cursant de o comisie formata din reprezentati ai Autoritatii Nationale de Certificare (ANC) si al Academiei Nationale de Informatii (ANIMV).

Invitatia transmisa presedintelui CSM in data de 15 iunie 2015 provenea de la Secretarul de stat in Ministerul Muncii Ioana Liana Cazacu si de la conf.univ.dr. Niculae Iancu, rector al Academiei Nationale de Informatii "Mihai Viteazul", aflata in subordinea SRI. Pesemne, SRI si-a dat seama ca in interiorul CSM s-ar fi putut crea o vulnerabilitate care sa devoaleze interesul sau fata de Justitie, din moment ce Tudose nu a raspuns in prima instanta acestei invitatii – vazand ca e vorba de Academia SRI – astfel ca, potrivit documentelor pe care le detinem, in 6 iulie 2015, invitatia a fost reiterata, insa de aceasta data purtand doar semnatura secretarului de stat, Liana Cazacu din Ministerul Muncii (pentru ca suspiciunile sa fie adormite din fasa).

In cele din urma, anuntul a fost repartizat in instante si parchete, unde din cei 1.000 de candidati doriti de ANC si Academia SRI, doar 53 de judecatori si 147 de procurori si-au exprimat disponibilitatea de participa la proiect. Nu cunoastem daca aceste efective au fost instruite si evaluate de SRI.

Dupa ce a indeplinit etapa "racolarii de magistrati" CSM a verificat legalitatea actiunilor sale si a stabilit ca legea permite ca Academia "Mihai Viteazul" sa "formeze profesional" magistratii

Uterior, procurorul Flavian Popa (foto 2), sef al Serviciului Afaceri Europene si Relatii Internationale din CSM, a solicitat Serviciul formare profesionala si statistica judiciare (SFPSJ) din CSM, prin adresa nr. 43/14729/07.07.2015, sa isi exprime un punct de vedere cu privire la legalitatea si oportunitatea urmarii de catre judecatori si procurori la programele de formare profesionala organizate de Academia Nationala de Informatii a SRI, in asa fel incat sa fie format "grupul tinta" de 1.000 de magistrati, exact asa cum prevede proiectul Academiei Nationale de Informatii a SRI (care presupunea la Activitatea 4 "Dobandirea de competente profesionale in domeniul incluziunii sociale relevante pentru prevenirea si combaterea violentei domestice si a traficului de persoane"). Conditia selectarii magistratilor era ca acestia "sa aiba studii superioare, sa fie manageri/experti (judecatori sau procurori) din cadrul instantelor de judecata sau a unitatilor de parchet din Romania, experienta anterioara in domeniile violenta domestica, trafic de persoane sau egalitate de sanse".

CSM a batut palma cu SRI

Ceea ce s-a si intamplat. Potrivit punctului de vedere nr.44/14729/2015, din data de 15.07.2015, semnat de directorul adjunct al Directie Resurse Umane si Organizare – Serviciul formare profesionala si statistica judiciare (SFPSJ), procurorul Constantin Micu, si avizat de seful SFPSJ, judecatorul Ionel Cristian Ionita, invocand dispozitii din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor (respectiv, art. 35 alin. 1 si 2; art. 36; art. 37 alin. 1,2,3 si 4) a decis:

"Din dispozitiile legale anterior expuse rezulta ca magistratii pot participa nu numai la programe de formare profesionala continua organizate de INM, ci si de institutii de invatamant superior din tara sau din strainatate ori la alte forme de perfectionare profesionala. Potrivit HG nr. 952/2010, Academia Nationala de Informatii este o institutie militara de invatamant superior cu sediul in Bucuresti, aflata in subordinea Serviciului Roman de Informatii. Prin urmare, participarea magistratilor la programe de formare profesionala continua organizate de Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul" – institutie de invatamant superior – este permisa de dispozitiile legale si regulamentare (...)

In concluzie, in lipsa unor reglementari exprese si neechivoce, excede atributiilor Plenului Consiliului Superior al Magistraturii sa se implice in deciziile magistratilor de a participa la cursuri de formare profesionala.

Fata de cele precizate, propunem inaintarea prezentei note pentru a analiza si a dispune, Comisiei nr. 2 – Eficientizarea activitatii Consiliului Superior al Magistraturii si a institutiilor coordonate, parteneriatul cu institutiile interne si societatea civila pentru:

-a aprecia ca excede atributiilor legale ale Consiliului Superior al Magistraturii sa decida asupra participarii reprezentatilor CSM, cat si a magistratilor la poiectul "Start – o viata de calitate si siguranta"

-a aprecia, de asemenea, ca excede atributiilor legale ale Consiliului sa se implice in participarea magistratilor la programele de pregatire profesionala.

-a aprecia daca se impune transmiterea unor circulare catre instante si parchete pentru ca judecatorii si procurorii care si-au manifestat intentia de a participa la acest curs, sa faca demersuri directe pentru participarea la acest program, in situatia in care apreciaza ca imbunatatirea calitatii activitatii curente si, in consecinta, a actului de justitie, sunt favorizate prin participarea la proiectul "Start – o viata de calitate si siguranta", derulat de Departamentul pentru Egalitate de Sanse intre Femei si Barbati, in parteneriat cu Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", institutie aflata in subordinea Serviciului Roman de Informatii".

Dupa raspunsul din data de 15 iulie 2015 al Directiei Resurse Umane si Organizare – Serviciul formare profesionala si statistica judiciare (SFPSJ), Comisia nr. 2, coordonata de presedintele CSM de la acel moment, judecatorul Marius Tudose (vezi foto 1), a decis, potrivit punctului 8 de pe ordinea de zi solutionata a sedintei din data de 21 iulie 2015, urmatoarele:

"Comisia si-a insusit nota DRUO, si a decis transmiterea unui raspuns DESFB in sensul ca solicitarea excede competentelor Consiliului Superior al Magistraturii (nefiind implicat in acest proiect), cu precizarea ca formarea magistratilor se face potrivit legii prin INM.

De asemenea, Comisia a dispus transmiterea unor circulare in acest sens instantelor si parchetelor in vedere informarii judecatorilor si procurorilor".

Lumeajustitiei.ro solicita asociatiilor profesionale ale magistratilor sa ia atitudine fata de imixtiunea SRI in activitatea profesionala a judecatorilor si procurorilor intrucat este anormal ca magistrati de scaun si procurori sa ajunga sa fie evaluati la note de agenti ai SRI, in conditiile in care Academia SRI este o institutie militarizata, componenta a unui serviciu de informatii cu care magistratilor le este interzis, prin lege, sa colaboreze.

Danilet a prins de veste si incearca sa bagatelizeze infiltrarea SRI in "campul tactic" al Justitiei

Foarte ciudat, probabil ajutat de niste baieti care se ocupa cu informatiile, vestitul membru CSM, Cristi Vasilica Danilet, a aflat ca documentele privind programul SRI au ajuns la presa. Cine l-o fi informat? Si mai ciudat, Vasilica Danilet a simtit nevoia sa iasa public pe Facebook sa bagatelizeze impactul dezvaluirilor noastre, inainte ca acestea sa se produca. 

Iata ce a publicat judecatorul Cristi Vasilica Danilet pe Facebook pe 1 februarie 2015, orele 21.55, urmatorul text:

"Maine veti auzi o stire – considerata 'bomba' - chipurile despre 1.000 de magistrati racolati de SRI si de cineva care detine un document doveditor. Subiectul vinde, ne asteptam la multe click-uri, dar... iata cum stau lucrurile:

-documentul a fost in CSM, e o banala nota interna in care se descrie o cerere si o posibila rezolvare a ei;

-nu e vorba despre SRI, ci despre un Departament din cadrul Ministerului Muncii care efectueaza un training. Acest training face parte dintr-un proiect mai larg, unde este trecut ca partener celebra Academia de Informatii Mihai Viteazu;

-magistratii nu au fost racolati de SRI, ci invitatii sa participe la un curs cu privire la violenta domestica si trafic de persoane organizat de acel Departament;

-nu e vorba de 1.000 de magistrati, ci de 53 de judecatori si 147 procurori care si-au aratat disponibilitatea de a participa la curs;

-CSM s-a opus participarii magistratilor inca din data de 21 iulie 2015, a raspuns astfel Departamentului si a trimis o adresa in acest sens catre toti magistratii" – dupa care Danilet face trimitere la punctul 8 din sedinta Comsiei nr. 2 prezentata mai sus.

*Cititi aici corespondenta intre CSM, "Departamentul pentru egalitate de sanse intre femei si barbati" si Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", si punctele de vedere ale CSM

*Cititi aici decizia Comisiei nr. 2 a CSM - vezi punctul 8

Comentarii

# Camp tactic date 2 February 2016 17:31 +22

Formarea magistratilor se face potrivit legii prin INM.... Asadar si prin urmare nu au fost deturnate fonduri europene in scopul de a controla mai bine po******tia civila? 

# MISCAREA DE REZISTENTA (remember-asociat) date 2 February 2016 20:16 +13

Campule tactic, se pare ca ai dreptate.Lucrurile trebuiesc studiate dar dupa stiinta mea, serviciilor secrete le este interzis institutional sau prin intermediari sa accseseze fonduri europene. Fii convins ca sefii UE nu sunt atat de idioti sa lase fondurile europene pe mana serviciilor..Daca e asa, atunci initiatorii proiectului au comis fals in acte si au deturnat fonduri europene. Fii sigur ca vor trage presul pe tambal,vor da banii inapoi si nimeni nu va pati nimic.Oricum, actiunea pusa la cale ilegal, pe bani europeni, le-a adus foloase imediate in sensul ca pe langa cei 1000 de procurori si judecatori colaboratori cu SRI sub o forma sau alta sau mai adaugat 147 de procurori si 53 de judecatori...sau astia au fost special plimbati prin public ca sa abata atentia de la colaboratorii reali??Stii, povestea ma duce cu gandul la "Colectiv".Stim ca securistii sunt peste tot in locuri rau-famate si aglomerate.Ai auzit de vre-un securist parlit la "Colectiv"??Sau or fi stiut ce urmeaza?

# ARGUS date 2 February 2016 20:57 +3

A fost unul,dar a murit,Dumnezeu sa-l ierte!

# MISCAREA DE REZISTENTA(securistul de serviciu-afiliat) date 2 February 2016 23:10 +4

pamflet (sau caterinca) scrisa sub motto-ul"CRISTOSUL MAMAEI VOASTRE DE NEMERNICI"...Ma copii, ma uitam la articolele de azi si va spun sincer, nici nu stiam la care sa ma opresc.Peste tot, postacii ne injurau pe toti securistii, cu mult spor.Pana la urma m-am decis.Subiectul de mai sus ma incita in sensul in care stiu despre ce este vorba.Am fost acolo si m-am ocupat de detalii.In primul rand testam la acea vreme noul nostru parfum COKO-securel iar la programul respectiv am invitat mai ales procurori si judecatori mai rezervati,mai nealiniati.Cu parfumul n-a prea mers ca eram la inceput dar am continuat cu filme pe a caror benzi erau imprimate mesaje perceptibile subconstientului, prin care incercam sa sugeram ca a fi turnator este o datorie de onoare, a fi lichea securista este un titlu de glorie sau a fi colaborator al serviciilor este o datorie fata de statul de drepti.Da' sa stiti ca n-aveti de cei plange pe baieti (si fete). Am tras niste chiolhane pe cinste.

# obiectiva date 3 February 2016 09:56 +1

ABUZ, DE 1000 DE ORI ABUZ......DE CAND PARCHETUL DE PE LANGA TRIBUNALUL BOTOSANI NAVALESTE PESTE 2 BATRANI DE 80 DE ANI, GRAV BOLNAVI DE INIMA, FARA CITARE, SI DIN ALT JUDET, LA 400 KM DISTANTA, SA LE IA DECLARATII INTR-UN DOSAR PENAL ?????? 

# obiectiva date 3 February 2016 14:48 -1

NU MA MAI ENERVATI !!!!! :cry: :cry: :cry: ```Un cutremur subcrustal cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter s-a produs in ziua de 3 februarie in regiunea Vrancea. Cutremurul a avut loc la ora locala 9h48min08min (7h48min 08sec UTC).```` 

# obiectiva date 3 February 2016 14:50 -1

asta noapte l-am visat pe agentul MOSSAD..........era urat ca dracu` , umflat si degradat fizic, voia sa ma ucida si sa rapeasca COPILUL......in plus, dimineata mi se zbatea ochiul stang ........deci, sa fiu atenta , pe viitor , la aceste semne !!!!!! :P :P :P

# Nelu date 2 February 2016 18:19 +13

Vrem sa vedem lista pionierilor recrutati de >celebra> ANI.... Ce mizerie ordinara!

# DODI date 2 February 2016 18:27 +15

SRI are deja atâtea fumuri încât nu se mai ferește de nimic. Lucrează UNUL PE FAȚĂ (ofițerii acoperiți din așa zisa presă independentă) și DOI PE DOS (distrugerea carierelor celor care nu se aliniază acestei practici). În condițiile în care au reușit să pună mâna pe întreaga putere din România, direct  sau prin intermediul unor interpuși (nulități precum Ciolanis și guvernul meu, actualii șefi de partide și din Parlament), soarta românilor este pecetluită. Trebuia să intrăm în UE să se întâmple asta. 

# unul din lumea cea mare date 2 February 2016 18:44 +12

parca mai era nevoie si de dovada asta ,nu erau destule si inaintea asteia>?

# obiectiva date 2 February 2016 19:06 +7

unule, ca de obicei ai avut dreptate si cu TENDER  :P Așa numita afacere Matser. Banii provenind din banca Santander din Bogota, Columbia, ar fi urmat sa intre in conturile firmei Tender SA din Timisoara. La audieri, Matser ar fi recunoscut ca sarcina lui in operatiune era sa falsifice documente pentru a ascunde sursa reala a banilor, o tara cunoscuta ca fiind implicata in producerea si traficul de droguri. Trebuia sa para ca banii provin din afaceri legale cu petrol si mine din America de Sud ale firmei Tender. Tender a fost cooptat în afacere, in aprilie 2001, cu ocazia unei reuniuni de la Bucuresti a serviciilor secrete din mai multe tari NATO si candidate la aderare. Willem Matser, cetățean olandez, a participat, anul trecut, la doua reuniuni ale serviciilor secrete din tarile NATO si candidate tinute in Romania: cea din aprilie 2002, de la Sinaia, cand ar fi fost cooptat in afacerile firmei Tender, si cea din septembrie 2002 de la Snagov,  

# unul din lumea cea mare date 2 February 2016 23:12 +3

ptr obiectiva//nimic nu/i nou sub soare sau,,NIMIC NU S/A INVENTAT IN MATERIE DE SEX DE LA ADAM SI EVA PINA AZI,, Ccu alte cuvinte in vremea lui ceausescu aceste operatiuni se numeau ,,OPERATIUNI SPECIALE DE APORT VALUTAR CF DECRET 90,,(cine stie ce am boloborosit eu acolo INTELEGE).OBIECTIVO ,in vremurile premergatoare lui dec 89 mermelica avea un cuvint de spus in asemenea chestiiin africa .sa nu uitam de diamantele din imperiul centrafrican(jean bedel bokasa a fost casatorit cu o romanca ,si i s/a inscenta o chestie de alerga noapte in chiloti pe la piata lahovari,cind romanca a fost extrasa din imperiul centrafrican a plecat cu cca 6 kg de diamante,la fel de adevarat ca o expozitie romaneasca -chiar si cu tehnica de transmisiuni- a fost sechestrata acolo,impreuna cu unu oncescu care era secretar 1 la ag ec din zaire)obiectivo daca as sta sa/mi aduc aminte,,stiu povesti,, adevarate, de pot spune macar o saptamina, cu pauza odata la 4 ore pentru un pahar de apa

# obiectiva date 3 February 2016 00:35 0

tot asa am patit si eu, mi-au inscenat o operatiune speciala si mi-au furat butoiul de apa :cry: din fata casei, securistii invizibili au furat si jucariile fetitei, imi vine sa ma mut la Vaslui :P :P :P

# obiectiva date 3 February 2016 07:52 0

draga mea clona, pentru ACEL butoi cu apa, porcurorii trebuie sa trimita in judecata si asa, in rem,  cu RECHIZITORIU, datorita deciziei CCR  :P :P :P AU RENUNTAT LA URMARIREA PENALA..... :P :P :P daca nu o fac, sunt pasibili de urmarirea penala SI EI ... :-x :-x :-x 

# obiectiva date 3 February 2016 07:53 0

UNULE, abia astept sa ne intalnim ...... :P :P :P ca sa moara ``duJmanii```.........sa vezi ce ne vor fila securistii si se iau de cap...... :P :P :P

# unul din lumea cea mare date 2 February 2016 23:43 +2

tot ptr obiectiva// j.w.matser a fost adus in ro de fostul sot(olandezul jan) al angelei similea,inainte de 89.ramificatiile se duc in africa de south la un israelian ,proprietarul unei mine de diamante .am mai spus eu, exista o mare rotativa cu dosare la mae cu informatii care duc la multe case (chiar si regale) in europa si nu numai.si cum am mai spus bucurestiul era o placa turnanta a europei asa cum era beiruth in liban.sefii pietii negre de armament isi faceau cumparaturile in ro(in special la tirgul romtehnica,la acest tirg puteai cumpara avioane kc130 care se aflau in cuba,si pentru care noi romanii aveam exclusivitate si drept de revinzare,daca ti/as mai spune ca tot noi romanii hraneam trupele americane stationate in eu si cumparaturile se faceau direct in bonuri de tezaur american-adica plata era in lingouri de aur,deal secret aranjat de ceausescu in vizitele din sua-legea sua interzice furnizarea de alimente armatei sua din afara granitelor sua)exemplele ace

# obiectiva date 3 February 2016 08:01 0

destept a mai fost si ceausescu, sa ceara lingouri de aur.....UN VIZIONAR !!!!! asa i-am sfatuit si eu pe IRANIENI...... sa ceara valoarea in AUR a banilor sechestrati din 1979, caci dolarul american valoreaza, la ora actuala, cam cat hartia igienica.........SUA se va autodizolva.........ce sa ii faci, KARMA  :P :P :P :P cine i-a decimat pe AMERINDIENI ????? un stat cu o istorie de 300 de ani si-a asumat sarcina mondiala sa distruga state multimilenare........ :eek: :eek: :eek:

# oarecare date 3 February 2016 08:49 +1

Obiectivo eu stiu cine ti-a furat butoiul de apa. E unul din baroul cutumiar care se prezinta cu porecla avi avi. Nu e baiat rau, doar are IQ -ul scazut. 

# Malec date 3 February 2016 21:30 0

Bonsoir! pai cum sa nu lucreze justitia cu serviciile de informatii? Pai de unde atunci informatii despre mafioti? Sa fim seriosi..

# isac alexandru date 13 February 2017 11:16 0

Subs ISAC Alexandru (...) inainte de alte demersuri inclusiv pe facebook precizez ca nu ma deranjeaza ,, campul tactic ‘’’ daca nu influenteaza solutionarea cauzelor etc de aceia astept opinia dvs si un raspuns privitor la urmatoarele : 1 - care credeti ca sunt motivele datorita carora nu imi pot recupera - Carnetul de munca care de 17 ani este este la Angajator din 01 dec 1999 - 14 febr 2017 desi sunt parte in peste 150 de procese ? 2 - nici Echivalentul drepturilor Salariile de la Statul Roman pe cei 17 ani de procese ? etc

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva