28 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

KARATISTUL S-A RABLAGIT – Judecatorul Cristi Vasilica Danilet recunoaste public ca nu mai poate face spagatul intre scaune. Atentie insa, Danilet a avertizat: “triunghiul mortii il fac impecabil”

Scris de: L.J. | pdf | print

26 septembrie 2012 17:01
Vizualizari: 19675

 

Judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto) membru al CSM, continua sa uimeasca opinia publica. Vasilica Danilet nu pierde nicio ocazie sa se laude cu vasta sa cultura (deunazi a declarat ca a citit “vagoane de carti”), dar si cu abilitatile sale sportive. Mai precis de karatist. Este de notorietate ca in CV-ul sau profesional, judecatorul a precizat ca este detinator de centura neagra: practicant de arte martiale, KARATE TRADITIONAL: obtinut centura neagra 1 DAN la data de 1.12.1996 in stilul Shotokan-Fudokan”.


Avertisment pentru Ponta

Intr-un interviu acordat recent revistei kmkz.ro, in care i s-a adus aminte ca premierul Victor Ponta l-a somat sa nu mai ameninte lumea care a votat la referendum, judecatorul Vasilica Danilet a replicat: “Cat despre cazul concret de la referendum, o sa-i spun lui Ponta ca de la barbat la barbat ca nu e cazul sa ma ameninte... Da, am centura neagra la karate din 1997, nu stiu daca Ponta are asa ceva. Si mai am ceva: o fiica ce este multipla campioana nationala si europeana la karate, ma poate apara si ea”.

Lui Danilet nu-i mai iese spagatul pe scaune, dar se scoate cu “triunghiul mortii”

In interviul acordat, Danilet a fost intrebat si despre realizatorul Antenei 3, Mircea Badea, care a facut glume pe seama lui legate de artele martiale. Danilet nu a ezitat sa se compare la fizic cu Badea: “N-am nimic cu Mircea Badea, suntem amandoi atletici, amandoi suntem buni de gura, dar diferenta dintre noi e ca eu nu ma uit pe blogul lui, pe cand el se uita pe blogul meu. Ii pot da o bere fiindca imi face vizualizari pe blog”.

In final, judecatorul Vasilica Danilet a primit intrebarea de baraj: “Puteti sa faceti spagatul intre scaune, ca Badea?” (n.n. - este vorba de celebra figura a lui Van Damme, imitata de Badea - vezi foto 2).

Raspunsul lui Danilet a fost mortal: “Nu mai imi iese perfect spagatul intre scaune, dar un triunghiul mortii il fac impecabil!”

*Cititi aici CV-ul lui Cristi Vasilica Danilet

*Cititi aici interviul complet din kmkz.ro

Comentarii

# Fracatel date 26 septembrie 2012 18:18 +19

Ce circ a ajuns justitia cu panaramele astea de judecatori :D :D cand introduceti fratilor controlul psihiatric la admiterea in magistratura?

# Av. Catalin Racaceanu date 26 septembrie 2012 19:58 +14

''Triunghiul mortii'' e cu cei trei muschetari de la CSM cred...

# Rheuma date 26 septembrie 2012 23:41 +10

Vasilica asta este lipsit de suplete si la nivel fizic, uite cat e de anchilozat. Dar el insista!

# Ion date 26 septembrie 2012 20:23 +13

"Cum se comportă narcisiştii Aceste persoane sunt caracterizate de un sentiment grandios de autoimportanţă. Sunt extrem de lăudăroşi şi îşi supraestimează capacităţile şi realizările, afirmînd că toată lumea atribuie aceeaşi valoare calităţilor lor; sunt surprinşi cînd nu primesc laudele pe care consideră că le merită şi au fantezii legate de succes nelimitat, putere sau frumuseţe. Tind să subaprecieze realizările celorlalţi, considerînd că numai ei sunt capabili să realizeze ceva deosebit. Narcisiştii se consideră persoane speciale, superioare oamenilor obişnuiţi. La ei stima de sine este ridicată dar fragilă, fiind foarte preocupaţi de felul în care arată şi de cît de favorabil sunt văzuţi de cei din jur. Le fac mare plăcere complimentele şi sunt vulnerabili la critici. Ei consideră că trebuie să aibă un statut privilegiat faţă de restul oamenilor, putînd afirma, de exemplu, că nu trebuie să stea la rînd în faţa altora sau că priorităţile lor sunt cele mai importante."

# cocardase date 26 septembrie 2012 21:04 +7

eu unul cand vad poza astuia in chimono, cu pleata in vant si cu piciorul ala ridicat asa, mi-aduc aminte, nu stiu de ce, de desenele acelea animate comuniste cu lupul si iepurasul, stiti voi, ,,Nu zaietz, nu pagadi!" si il asociez cu lupul care o lua pe coaja mereu  :lol:

# Doru date 26 septembrie 2012 23:18 +10

Sunt profund impresionat, mi sau deschis sfincterele de admiratie! Ii iese triunghiul mortii impecabil, va dati seama? A, nu stiti cum e triunghiul mortii? Va spun eu, culcat pe podea, pe burta, cu picioarele desfacute, te sprijini in varful degetelor mari de la picioare apoi iti incordezi spatele si te scremi sa te ridici in cuc, cucu si degetele de la picioare formeaza un triunghi, cel mai greu e sa tii spatele drept .

# JUS date 27 septembrie 2012 03:52 +6

GENIALLL doru!!!

# george date 27 septembrie 2012 00:00 +10

extraordinar, ceva mai penibil nu am mai vazut in occident de 22 de ani de cind traiesc aici, atita prostie , atita lipsa de discernamint a unui asa zis jude, este un unicat in EU. de o prostie nemaiintilnita, noi spunem la astfel de FATALEI mai timpit o (du bist ein arsch-loch)

# hhh date 27 septembrie 2012 07:37 +2

suntem penibili.

# BERCEA MONDIAL: ,,e manevra lu frații miei ......,, date 27 septembrie 2012 07:48 -1

    Eu nu pot să mă pronunț de cât asupra comportamentului rezultat din articolele LUJU.      Concluzia mea este că nu are nici-o treabă cu CSM-ul. Susținătorii acestuia probabil au un interes să-l mai protejeze până după alegeri, ca diversionist sau dezinformator.     Felicitării și șefelor acestuia Alinutza și Haima.

# viziru date 27 septembrie 2012 07:50 +5

Vai de capul nostru.Toti paranoicii sunt in "scaune" sus puse!! Si nu vad cum au ajuns acolo cind avem atit de multi adevarati profesionisti care nu au loc de ei. Ati vazut dragi romani ce inseamna sa fi parte din stupul de viespii al lui Basescu? Toti o apa si un pamint si... perimetrul din jur INFECTAT DE DUHOARE

# ion date 27 septembrie 2012 09:19 +2

da lu Monicuta ii placea de Vasilica cand facea spagatul? in birou sau in masina? si tot combinate cu diazepam si votca? 

# BERCEA MONDIAL: ,, sunt sătul de manevra lu frații miei,, date 27 septembrie 2012 13:34 -1

Cititi presa internațională : Ghica și Haineală în compania Monicai macoviei la Consiliul Europei, de ce ?

# vasilica date 27 septembrie 2012 15:10 0

apropo! danilet ai mai citit printipiile de la BANGALORE privind conduita judiciara a magistratilor? lecturati-o ! poate va va fi de folos si iese csm-ul din prosteala

# liviu date 28 septembrie 2012 12:28 +1

Asta merita sa joace in filme de groaza.Vai si amar de bita noastra justitie,a ajuns sa fie reprezentat de asa un specimen.Totusi,ce cauta in justitie asemenea oameni.NE FACEM DE RAS IN TOATA LUMEA

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.06.2022 – S-a decis soarta lui Scutea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva