29 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

L-AU TRIMIS LA BUCATARIE – CSM l-a suspendat din functie pe judecatorul Gabriel Apostol, celebru dupa ce a fost incatusat de politisti in benzinarie, iar recent s-a inscris la concursul MasterChef. Cu o zi inainte de decizia CSM, fostul presedinte al Sectiei penale a Judecatoriei Pitesti s-a dat din nou in stamba. Apostol a adormit in timpul unei probe de la MasterChef: “Eu dorm si in cui, daca e nevoie”

Scris de: G.T. | pdf | print

7 mai 2014 13:30
Vizualizari: 12786

Vesti proaste pentru celebrul judecator Gabriel Apostol (foto), fostul presedinte al Sectiei penale a Judecatoriei Pitesti, cel care a devenit cunoscut dupa ce in toamna anului trecut a fost incatusat intr-o benzinarie de doi politisti pe care i-a facut “militieni”, care a dat usor cu masina peste angajatul unui magazin nemultumit ca trebuie sa stea la coada si care recent s-a inscris la concursul MasterChef, unde isi etaleaza calitatile de bucatar in fata a sute de mii de telespectatori. Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM a decis miercuri, 7 mai 2014, suspendarea din functie a judecatorului Gabriel Apostol.


Nu este insa vorba despre o suspendare pe un termen definit, ci de o suspendare pana la finalizarea cercetarii disciplinare declansate impotriva lui Apostol dupa incidentul din benzinarie. In momentul de fata, Gabriel Apostol este cercetat pentru comiterea abaterilor disciplinare prevazute de articolul 99 din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor constand in “manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu” si “atitudinile nedemne in timpul exercitarii atributiilor de serviciu fata de colegi, celalalt personal al instantei sau al parchetului in care functioneaza, inspectori judiciari, avocati, experti, martori, justitiabili ori reprezentantii altor institutii”.

Apostol a adormit in timpul unei probe, fiind extenuat dupa “maratonul de gatit”

Totusi, Gabriel Apostol nu pare sa fie prea preocupat de sanctiunile pe care CSM le dispune impotriva sa. Magistratul isi vede linistit de concursul MasterChef la care participa. Chiar cu o zi inainte de decizia CSM, mai exact in 6 mai 2014, judecatorul Gabriel Apostol s-a dat din nou in stamba, in timpul unei probe de la respectivul concurs.

De data aceasta, fostul presedinte al Sectiei penale a Judecatoriei Pitesti nu a mai aratat semne obscene, asa cum se intamplase la o editie anterioara. Acum, Apostol a adormit pur si simplu in timpul unei probe, fiind trezit de prezentatorul emisiunii.

Magistratul a recunoscut ca a fost cuprins de somn si a precizat ca el poate sa doarma oriunde: “Adormisem, sincer. Da, eu dorm si in cui, daca e nevoie. E un program destul de incarcat, am facut un maraton de gatit si nu e usor”. In cele din urma a reusit sa se prezinte in fata juratilor cu felul de mancare pe care il preparase si care a fost destul de apreciat.

Comentarii

# ASOCIAŢIA VICTIMELOR MAGISTRAŢILOR DIN ROMANIA(A.V.M.R.) date 7 mai 2014 13:42 +3

Atitudinea de măscărici o dovedesc şi alţi judecători în sălile de judecată. Pt. A.V.M.R., preşedinte Neagu Rodica.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 7 mai 2014 15:14 +3

astia/s buni sa stea NUMAI la cratita.......la dracu RETRACTEZ......sint periculosi pentru societate si acolo......POT SA NE OTRAVEASCA,, SI MAI RAU,,!!!!!(decit ne/au otravit cit timp au fost in (in)justitie..!!!)

# shomo date 7 mai 2014 15:25 +3

multilateraliasm-ul comunist, nu mai exista! ori ai vocatie de jude, ori de bucatar! doar daca ajunge in juriu, la MC, le poate combina! In niciun caz in magistratura clasica!

# o pensionara date 7 mai 2014 22:57 +2

majoritatea juzilor sunt tot un fel de masterchef....tot ce fac e un ghiveci.....

# o pensionara date 7 mai 2014 23:01 +4

....iar asta e avariat grav saracu\'pe bune are probleme grave inclusiv de violenta familiala...saraca nevasta-sa daca ar vorbi mai mult v-ati cruci.cica l-a si reclamat la politie pt asta.

# stan-braila date 7 mai 2014 17:52 -2

este elocvent ca prin justitie se rezolva numai interese.este dezamagitor si josnic ca absolventi  de INM au preluat practicile celor mai vechi in profesie a se citi spagari si amina pronuntarile pina il cauta partea interesata chiar daca are dreptate daca nu da solutie pe invers pentru ca a dat mai mult cealalta parte.mai mult desi scoliti de inm promovati la tribunal renunta la aceasta instanta si revin la judecatorie unde fiind cu ststut de judecator de tribunal fac ce vor ei.REGRETABIL de ce a cheltuit statul bani cu ei.ATENTIE FAMILIA DE JUDECATORI NICOLAU _ BRAILA

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.06.2022 – Scutea a pus ochii pe Udroiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva