14 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LA DOUA CAPETE – Judecatoarea Diana Bulancea, sotia procurorului DNA Marius Bulancea, autorul dosarului prin care a fost executat Tiberiu Nitu, tinteste postul de judecator la Tribunalul Uniunii Europene. Candidatura Dianei Bulancea a fost admisa, iar judecatoarea urmeaza sa sustina interviul. In paralel, Bulancea s-a inscris si la concursul pentru promovarea la ICCJ (Candidatii)

Scris de: G.T. | pdf | print

15 February 2016 12:00
Vizualizari: 12178

In urma cu cateva zile va dezvaluiam ca judecatoarea Diana Magdalena Bulancea (foto) - sotia procurorului DNA Marius Bulancea, fost consilier al Codrutei Kovesi, autor impreuna cu Ioan Amariei al dosarului prin care a fost executat fostul Procuror General al Romaniei Tiberiu Nitu - intentioneaza sa promoveze la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Diana Bulancea de la Curtea de Apel Bucuresti, in prezent detasata la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, s-a mai inscris insa la un concurs. Este vorba despre cel privind desemnarea judecatorului roman la Tribunalul Uniunii Europene.


La inceputul lunii februarie 2016, judecatoarea Diana Bulancea a primit o veste buna. CSM a admis candidatura acesteia la concursul de promovare la Inalta Curte, concurs in care sotia procurorului DNA Marius Bulancea vizeaza un post de judecator la Sectia de contencios administrativ si fiscal a instantei supreme. Recent, judecatoarea Bulancea a avut parte de o noua veste buna. Ea a fost admisa si la concursul pentru desemnarea candidatului Romaniei pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene.

Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe, candidatura Dianei Bulancea a fost admisa impreuna cu cele ale altor 9 magistrati, printre care directoarea INM Octavia Spineanu Matei si fostul Procuror General al Romaniei, Mircea Criste. Sotia fostului consilier al sefei DNA si ceilalti candidati vor sustine interviul in data de 18 februarie, la Ministerul Justitiei.

Iata comunicatul Ministerului Afacerilor Externe:

In temeiul art. 5 alin.1 din Procedura pentru desemnarea candidatului Romaniei pentru functia de judecator la Tribunalul Uniunii Europene, aprobata de Guvernul Romaniei la data de 23 decembrie 2015, membrii comisiei de selectie au decis, in unanimitate, in urma verificarii dosarelor de candidatura depuse pana la data de 5 februarie 2016, ora 17.00, admiterea la interviu a urmatorilor candidati (in ordine alfabetica):

1.BULANCEA Diana Magdalena

2.CRISTE Mircea

3.DUMITRIU SEGNANA Eugenia Elena

4.IVAN CUCU Constantin-Virgil

5.IVANOVICI Laura Mihaela

6.POPESCU Andrei

7.ROSNER Norel

8.SPINEANU MATEI Octavia

9.STANCU Mirela

10.UNGUREANU Diana

Interviul va avea loc in Sala de Consiliu a Ministerului Justitiei, Bulevardul Libertatii, nr. 16, in data de 18 februarie 2016, incepand cu ora 9:00. Durata interviului va fi de aproximativ 45 minute pentru fiecare candidat”.

Mandatul actualului judecator roman la Tribunalul Uniunii Europene, Andrei Popescu, expira in 31 august 2016.

*Cititi aici lista judecatorilor care s-au inscris la concursul pentru promovarea la Inalta Curte
*Cititi aici comunicatul Ministerului Afacerilor Externe

Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CA MARE date 15 February 2016 12:56 +8

LA IRESPONSABILITATE SI CALCAT PE CADAVRE S/A AJUNS IN TARA ASTA!!!!!!!TOT O SA PLATITI INTR/O BUNA ZI

# DODI date 15 February 2016 14:25 +6

Am ajuns cineva în Europa: dăm la export pe BULĂ(chiar dacă figurează acoperit sub numele de BULĂ-n ceai). Și ne mirăm de ce nu ne apreciază europenii? Păi duce ce valori exportăm: Prună, EBA, Bulănceai, Macovei, Preda, etc.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.04.2024 – Deliberari cu judecatoarea ICCJ Lavinia Lefterache: “Esti idioata?”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva