27 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUSTITIA A STOPAT PROCESUL LUI HAINEALA DE LA CORNETU - Curtea de Apel Bucuresti a suspendat dosarul civil intentat de sefa CSM, Oana Haineala, publicatiilor Lumea Justitiei, Antena 3 si Sursa zilei, in care aceasta solicita sa ni se interzica prin ordonanta presedintiala sa mai scriem articole „mincinoase” despre ea si sa retragem articolele si emisiunile cu interceptarile ei de la DNA

Scris de: L.J. | pdf | print

30 October 2013 15:04
Vizualizari: 6843

Exista si judecatori care nu se infioara la auzul numelui sefei CSM Oana Haineala (foto) prima procuroare din istoria Justitiei care a pus stapanire pe fraiele CSM, contrar protestelor unor judecatori din Consiliu si a asociatiilor profesionale ale magistratilor. La cererea de stramutare, cu suspendare, formulata de Jurindex Media (editorul siteului Lumeajustitiei.ro, aparata de avocatul Marius Arizan) si Antena 3, Sectia a IV-a civila a Curtii de Apel Bucuresti prin judecatoarea Daniela Moraru, a dispus suspendarea dosarului nr. 4746/1748/2013 de la Judecatoria Cornetu, in care sefa CSM, printr-o cerere de ordonanta presedintiala cerea nici mai mult nici mai putin decat interzicerea noastra de a mai scrie despre ea „articole mincinoase”, inclusiv sa mai scriem despre desfasurarea acestui proces, dar si retragerea tuturor articolelor si inregistrarilor referitoare la cum a fost ea interceptata de DNA in convorbirile ei cu Rita Branga. Precizam ca o asemenea actiune precum cea a Oanei Haineala nu s-a mai vazut, ea fiind din punctul nostru de vedere o incercare de cenzura a libertatii de exprimare, cu atat mai mult cu cat vine din partea unei sefe a CSM care a pretins ca prin mediatizarea actiunilor ei s-ar fi atentat la imaginea CSM.


Motivele cererii de stramutare cu suspendare

In dosarul nr. 6878/2/2013, Curtea de Apel Bucuresti a decis astfel ca pana la judecarea cererii de stramutare solicitata de noi si Antena 3, care va avea loc la data de 19 noiembrie 2013, procesul de la Judecatoria Cornetu va fi suspedat. Iata minuta hotararii: "Dosar nr.6878/2/2013 - Sectia a IV-a Civila. Sedinta din Camera de Consiliu de la data de 29.10.2013. Admite cererea. Dispune suspendarea cauzei ce formeaza obiectul dosarului nr. 4746/1748/2013 al Judecatoriei Cornetu pana la solutionarea cererii de stramutare. Masura suspendarii procesului va fi comunicata de urgenta Judecatoriei Cornetu. Fara cale de atac."

Amintim ca Jurindex Media si Antena 3 au solicitat stramutarea cauzei datorita a doua cauze principale:

- prima pentru ca Oana Haineala tergiversa cauza si nu doreste sa se judece, de cateva termene ea isi trimitea avocatii de la prima ora sa amane, cerand extinderi ale actiunii sale de ordonanta presedintiala la noi si noi articole si emisiuni, fapt pe care noi il consideram neserios, sicanatoriu si contrar conditiilor de urgenta specifice unei asemenea ordonante. Unde mai e urgenta, cand insasi reclamanta cere amanare dupa amanare?

- a doua pentru ca la Judecatoria Cornetu s-a comis un fals evident, comunicandu-ni-se actiunea civila fara datele de identificare ale reclamantei Haineala, iar dupa ce am semnalat public incalcarea prevederilor legale privind verificarea paternitatii unei cereri si comunicarea ei, o mana criminala a sters cu pasta corectoare viza de primire a unei cereri de completare de date personale si a aplicat o alta viza de intrare, de data aceasta cu stampila Sectiei penale, desi ne aflam intr-o cauza civila. Pentru acest motiv am formulat plangere penala la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, procurorii solicitand deja dosarul in copie legalizata pentru cercetari. In plus, am dezvaluit faptul ca sefa Judecatoriei Cornetu, Nicoleta Constantinescu, a fost transformata din procuror, in judecator, de catre CSM, chiar in timp ce era urmarita penal de PCA Galati, pentru infractiunea de vatamare corporala grava din culpa, ea spulberand un preot si trei fete ale acestuia cu masina personala, si fiind absolvita de raspundere printr-o solutie de scoatere de sub urmarire penala intemeiata pe o dubioasa expertiza care a pretins ca i s-ar fi blocat directia. Evident, dupa o asemenea dezvaluire, si dupa plangerea penala, cine ar putea crede ca am fi avut parte de o judecata obiectiva si impartiala, si cu sefa CSM pe deasupra!

Mai aveam si o alta banuiala, de ce a preferat Haineala sa aleaga competenta Judecatoriei Cornetu, si nu a unei judecatorii din Bucuresti, cand numai una din cele patru parti chemate in judecata de ea avea sediul in judetul Ilfov? De ce tocmai la aceasta instanta supraincarcata si cu mari probleme penale si disciplinare?

In data de 19 noiembrie 2013, Curtea de Apel Bucuresti se va pronunta si pe cererea de stramutare propriu-zisa, noi cerand mutarea dosarului de la Judecatoria Cornetu, la o alta judecatorie de pe raza Curtii.

 

 

Comentarii

# Ultimul Charlot date 30 October 2013 15:16 +34

Clar ca exista, dar cati? Asemenea magistrati ar trebui sa preia conducerea CSM, dupa ce se curata cu napalm

# Ce rusine! date 30 October 2013 15:42 +28

Mai grav e ca in fruntea CSM exista individe ca aceasta Haineala care asmute institutii de forta impotriva presei, care ajunge sa forteze actiuni civile, ba la CNA, ba in instanta impotriva presei. Se face de ras, tot ce a scris presa despre ea e suta la suta adevarat. Ca s-ar face ea de ras n-ar fi nimic, dar compromite institutia. CSM trebuia sa evite razboaie cu presa, cum au lasat-o sa se produca pe Haineala ca la piata????

# COMPLICITATE date 30 October 2013 15:57 +19

\"Toti pentru unul si unul pentru toti\" - toti membri CSM sunt solidari prin tacere si acceptarea situatiei.

# Bolondito Belendek date 30 October 2013 22:34 +1

Eliberati cei 10 negri mititei legati de scaun in CSM: 1. OASH = eroare judiciara. 2. A. T. Neacsu: – acuzat de procurorii DNA de fals intelectual… 3. A. Ghica a respins, ca neîntemeiată, acțiunea disciplinară contra jud. Veronica Cîrstoiu. 4. B. Gabor: formulind plangere penale contra soferului A. Rosca, recunoaste implicit ca SMS-urile au existat cu adevarat. Ar trebui ca PICCJ – DNA sa se autosesizeze, pentru a stabili daca in CSM se voteaza prin trafic de influenta. 5. D. Ciochina: nu si-a depus declaratia de avere si cea de interese desi au trecut mai bine de trei luni de cand a fost validata de Senat in functie. Pe cine ne baga pe git Uniunea Juriștilor din România! 6. Gh. Muscalu: acuzat de Inspectia juridica de GRAVE ERORI PROFESIONALE – dosar Tiriac jr. 7. L. Palade = pseudo-procuroare. 8. M.-L. Neagoe: Tribunalul Mehedinţi a votat pentru revocarea sa (INVIDIA?). 9. N. H. Dumbrava – spalat de ANI. 10. Vasilica – contestat de cei ce l-au propus in CSM!

# Oblio date 30 October 2013 22:30 +3

Boassa CSM se produce nu ca la piata ci ca la mahala! Tot bătînd drumurile la PODU TURCULUI s-o fi abătut cu amica ei Rita prin cea mahala şi şi-a mai îmbunătăţit MANAGEMENTUL  :D  :lol:  :D

# Trafic de confluenta date 30 October 2013 16:45 +13

Sa isi puna Ghica haina de naparlita pe ea si sa se duca sa faca ordine la Curtea de Apel Bucuresti. Nesimtirea si lipsa de respect fata de CSM au atins cote alarmante. Si sa il ia si pe Vasilica cu el, ca sunt frati de revocare.

# Oblio date 30 October 2013 22:38 +2

Ei, de s-or gasi niste zdrahoni de gardieni pe acolo, s-o sacrifica sa faca o inspectie dar nu se compara cu o deplasare ici colea la Honk Kong  :lol:  :lol:  :lol:

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 31 October 2013 02:28 +1

PENTRU Ultimul Charlot//hopaaaaaaaa!!!!!!ai preluat si tu expresia mea????nu cer drepturi de la orda si nici nu o inregistrez la osim,dar numai napalmul mai curata locul (in)justitiei.ma gindeam oare agentul orange(nu culoarea pdl) ci ala folosit in NAM o ajuta si el???.ca sa se faca napalm mai este fabrica de furfurol de la slobozia?ca am vazut ca coceni de porumb s/au facut anul asta(maduva din cocenii de porumb este materia prima pentru furfurol/napalm - na ca dau si explicatii de chimie militara)

# Babette date 30 October 2013 15:58 +22

Ce vrea sa zica Haineala cand cere interzicerea presei? Ca nu a vorbit la telefon cu infractoarea Rita si-i zicea sa stea linistita ca \"se rezolva, ca DNA a inventat stenogramele? Pe cine vrei sa prostesti madam?

# Bolondito belendek date 30 October 2013 22:41 +1

Si ce daca a vorbit? Bobocica dnei Gasca Berlineza e mai presus de lege! Face jalba pe fila cu antet + parafa CSM, ca doar are piinea + custurea ! ! ! 

# adrian date 30 October 2013 16:57 +13

aceasta .. judecatorie a fost anfiintata ptr asemenea smacherii !!!!!!

# saracul date 30 October 2013 17:40 +9

aicea la Cornetu totul pute de la arhiva pana la registratura unde toti te trateaza cu curul ce sa mai spui de presedinta. si-a gasit sacul petecul!

# un parat date 30 October 2013 17:50 +9

Vorbim de arhiva de la Cornetu ? Acolo e una care lucreaza acolo si care cum te vede ca ai vreo problema cu ceva acte sau intr-un dosar incalcit te scoate afara din arhiva iti spune cam cum se rezolva problema si mai ales cu CATI ( bani ) si...gata !N-ai cum s-o ratezi ,prima pe stanga! DNA-ul cand mai trece pe acolo ?

# Inspectia Jugulara date 30 October 2013 17:55 +7

Cand o sa treaca si pe la Inspectia Judiciara, sa vada cum iau soferii 9.21 la examene. Am auzit ca il cauta cei de la Academia Romana ca sa il ia la ei.

# antena trei e cea mai tare date 30 October 2013 18:31 -4

si io ce trebe sa inteleg deaici, ca acum aveti voie sa publicati minciuni si calomnii la adresa dujmanilor varanului?

# Mititelul date 30 October 2013 20:06 +6

nu, doar adevaruri dureroase despre Haineala, Basescu, Vasilica, Alinutza, Kovesi si restul familionului care va da socoteala in curand :) AMR 52 de saptamani  :D

# Gicu de la scularie date 30 October 2013 18:45 +2

De sursazilei si de luju am auzit. Cine-i Antena 3?

# ioo date 30 October 2013 19:47 +9

cind se va insanatosi Romania ???? cind vor dispare aceste ciume care chipurile fac dreptate ?????sunteti atit de bolnavi pina in maduva oaselor .Toti ar trebui pusi la zid si executati ,sa vedeti atunci ce disciplina si corectitudine va fi ....dar sa nu-l uitati pe ****** ..el a facut cel mai mult rau tarii....sa plateasca TOTI ...

# Oblio date 30 October 2013 23:09 0

Raspuns: la PASTELE CAILOR! Nu ati observat cum e scos in fata Vasilica ca bun de ministru de justitie? El care s-a rusinat sa scrie in raportul cu CAZUL MISA despre echipamentul sportiv pentru YOGA confiscat (vibratoare . . . )!

# Lache de la Curte date 30 October 2013 20:59 +6

Ce distractie la CA Bucuresti! Mai ales la sectia a IV-a civila! Pai sa ne amintim ca judecatoarea Moraru Daniela Laura este fost procuror! Faptul ca a dispus suspendarea pana la solutionarea stramutarii poate fi mai periculos decat pare! Pe deasupra mai e si moldoveanca din Tecuci. Parca si Haineala de tot din zona. Mai trebuie retinut ca sotul Danei Moraru este procuror. Chiar crede cineva ca e totul intamplator? Si daca va dispune stramutarea acolo unde convine Haimanalei? 

# Lache de la Curte date 30 October 2013 22:07 +4

Am omis sa scriu ca suspendarea de azi nu presupune admiterea cererii de stramutare. Foarte bine poate fi respinsa, caz in care suspendarea nu are niciun efect, ci va fi apreciata ca o modalitate de tergiversare a procesului! In asta consta frumusetea dreptului...conform teoriei lui Zegrean.

# Lui Lache date 30 October 2013 23:21 +2

Tergiversare cu hotarare judecatoreasca? Ma lasi!?

# curiosu\' date 31 October 2013 06:13 +1

haineala......urata femeie..!! Apropo.....o fi femeie sau barbat.....!?

# cic date 31 October 2013 11:01 -6

Existenta unor magistrați ca Hăineală ne dă speranțe că justiția din România va reuși destrămarea clanurilor mafiote din toate sferele sociale. Pasi importanti au fost făcuți până acum. Toată stima pentru această femeie frumoasă si deșteaptă. 

# coracora date 31 October 2013 11:45 +2

Abia ati aterizat de pe alta planeta? Numai asa s-ar explica ineptiile pe care le sustineti despre Haineala. Sau poate sunteti doar ironic  ;-)

# Outsider date 31 October 2013 13:54 0

Să recunoaştem: Bobocica dnei Gâscă Berlineză şi-a îmbunătăţit fantastic stilul de management! Dacă la numire ca boassă la CSM îl conducea pe SUSPENDATU DUBLU la lift, plină de satisfacţie de a-şi fi văzut sacii în căruţă dar nu spre Dealu Morii, apoi s-a pus serios pe treabă, conducînd cu pricepere şi hotărîre pe cei 4pezi! De ce o fi nemulţumită că i se face reclamă pe gratis la ce stil original de conducere are? Numai un ghiolban oarecare poate zice că e făcut de ruşine. Avem pretenţii de la titulara unui aşa job! Sau e prea bine ancorată în mintea sa educaţia primită de la cel tătic procuror: [Dai în mine, dai in fabrici şi uzine!].  Dar şi uzinele s-au închis . . .

# cotcodac date 31 October 2013 15:58 +2

Haineala este defapt MRU travestit cu peruca de rabin !

# cotcodac date 31 October 2013 16:17 0

Haineala este defapt MRU travestit cu peruca de rabin !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.11.2022 – Judecatoare cu poze XXX (Galerie foto si video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva