2 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NICUSOR A BLOCAT TRAMVAIUL CA GHIOLBANUL – Exclusiv: dispret fata de legea rutiera si participantii la trafic. Deputatul USR Nicusor Dan, individul care se lauda ca vrea sa salveze Romania si sa conduca Bucurestii, nu respecta regulile de circulatie. Dan a fost amendat din cauza ca a blocat timp de zeci de minute circulatia tramvaielor 24 si 44, parcandu-si ilegal masina cu numar de USR (Document)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

13 September 2020 13:38
Vizualizari: 11999

In ciuda faptului ca deputatul USR Nicusor Dan (foto) se lauda ca vrea sa salveze Romania, politicianul nu este in stare nici macar sa respecte niste reguli de baza. De exemplu, regulile de circulatie rutiera.La 1 iulie 2019, Politia Rutiera Bucuresti l-a amendat pe parlamentar din cauza ca a blocat timp de 35 de minute circulatia tramvaielor 24 si 44, parcandu-si aiurea masina. Informatia apare in adresa trimisa de catre Brigada Rutiera catre Societatea de Transport Bucuresti (STB) in 26 februarie 2020.

Totusi, politistii nu precizeaza cuantumul amenzii aplicate lui Nicusor Dan.

Curios este faptul ca deputatul nu s-a ales cu dosar penal, in conditiile in care art. 339 alin. 2 din Codul penal (privind impiedicarea sau ingreunarea circulatiei pe drumurile publice) spune ca „se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda” „asezarea de obstacole care ingreuneaza sau impiedica circulatia pe drumul public, daca se pune in pericol siguranta circulatiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic”.

Faptul ca numarul de inmatriculare VS 01 USR ii apartine lui Nicusor Dan a fost dezvaluit public inca din martie 2018 de catre deputatul USR de Vaslui Mihai Botez, potrivit Vremeanoua.ro.

Iata adresa Politiei Rutiere catre STB (vezi facsimil):

„Urmare a adresei dumneavoastra inaintate Brigazii Rutiere si inregistrate cu numarul 1098627/25.02.2020, prin care ne solicitati sa va comunicam datele de identificare ale persoanei care a stationat neregulamentar cu autovehiculul cu numarul de inmatriculare VS-01-USR, la data de 01.07.2019, in intervalul 12:00 – 12:35, pe strada Grigore Cobalcescu, intrerupand circulatia tramvaielor liniilor 24 si 44 in intervalul orar sus-mentionat, va comunicam urmatoarele:

In urma verificarilor efectuate, a rezultat faptul ca autovehiculul in cauza a fost condus de numitul Dan Nicusor Daniel, (…), intocmindu-se pe numele acestuia procesul-verbal de constatare a contraventiei seria PBW nr. 100705 din 01.07.2019”
.

 


Comentarii

# Ana date 13 September 2020 14:56 0

Asa salvează tara și Bucureștiul, nerespectând reguli elementare de circulație!! Halal!!

# Neanae date 13 September 2020 16:12 +12

CINE E Mucușor Dan? Cică matematician! DE UNDE! Însurat cu Mirabela Gradinaru, care ia o pâine albă babana de grupul Renault, dansul a frecventat școala superioară de la Paris și o alta prin România. NU SE ȘTIE PE CE PROFIL, Superioară fata de ce? De școala elementara, de Medie? Deveniră deputat și se făcură om. Cine e mai abil ca mine in cercetări pe google, mai ales cine poate sa facă ceva investigații cum și de unde a aterizat acest NIMIC cu fața de tont, ca sa facă și el o uniune ca sa salveze Bucureștiul. Descoperiți va rog cine îi dă acestui tăntălau șuturi in tur ca sa facă pași înainte. De la sine merge doar de-a bușilea ... Nu cred ca exista cineva mai neterminat ca el in jurul politicii, administrației! O paiață cretinoida acest sac gol ... a blocat tramvaiul? Asta da succes ... a reușit fără ajutor!!!

# mitica date 13 September 2020 16:22 -1

Care este motivul ca nu i s-a intocmit dosar penal? Locul acestui infect este la puscarie.

# X date 13 September 2020 19:24 +18

Veți rămâne cu jigodiile asta 4 ani. Orice veți vota, tot ei vor câștiga. Nu contează cine votează, contează cine numără. Oare cine numără? Cred ca știți cu toții. Cine a numărat la prezidențiale, numără și acum. Trebuie sa se aleagă praful de tara noastră pentru ca asa sunt dispozițiile. Uitati_va ce nenorocire de guvern avem. Unul mai prost și mai incompetent decât altul în acest guvern.

# Vasile date 13 September 2020 23:02 0

Nu ati murit voi dupa basescu nu o sa muriti nici dupa ce iese firea pe locul 2. :P

# YES. date 13 September 2020 23:53 -1

Nicusor Dan = PINOCHIO !!..pentru Bucuresti.

# Vali date 14 September 2020 00:47 -3

Domnule Neanae, spre stiinta dumneavoastra L'École normale supérieure de Paris este una dintre cele mai bune facultati din Franta. In 2016 a fost pe locul 33 din lume in clasamentul QS, pe locul 39 in clasamentul CWUR, pe locul 66 in clasamentul THE si pe locul 87 in clasamentul ARWU. Acolo si-a facut Nicusor Dan facultatea si masteratul. De asemenea, la 29 ani a terminat un doctorat in matematica la Sorbona, cunoscuta si ca Université Paris-XIII. Ca cititi si traduceti cuvant cu cuvat denumirile, este problema dumneavoastra. Daca va credeti capabil intelectual, va invit sa mergeti la Paris si sa faceti si dumneavoastra facultatea de matematica, masterul si doctoratul, tot in matematica, in Franta., dupa care sa afirmati ca are fata de tont. Pe bune, din toata clasa politica este cel mai titrat personaj in ce priveste studiile. Mai spuneti unul cu doctorat la Sorbona... Faceti comparatie cu distinsul deputat Iordache, cu doctorat in Drept sustinut la Balti, Republica Moldova...

# nae girimea date 14 September 2020 07:33 +1

Ah , ce delir va fi 4 ani cu asta! Voi sta si voi privi cum Nicusor si trupa lui vor schingiui 4 ani Bucurestiul. La urma urmei nu-l avura pe Halaicu , Lis , Basescu ? Asta ar fi cireasa de pe tort .

# Lorenzo de Medici date 14 September 2020 09:39 +8

Domnule #Vali. Nicușor Mucușor Plicușor nu candidează la vreun post universitar de profesor doctor docent academician de renume mondial în matematică. Dacă individul a făcut școli la Paris, să-i fie de bine, dar îmi permit să vă reamintesc versurile unui poet, de mai mică importanță decât marele Nicușor Mucușor Plicușor, pe numele lui Eminescu, care punea întrebarea ”Ce a scos din voi Apusul, când nimic nu e de scos ?”. Așa și cu Nicușor Mucușor Plicușor, al dvs. idol, putea să facă toate școlile din lume că la capitolul politică și administrație publică, unde se bagă și candidează, omul e ”monedă calpă”, ca să-l citez din nou pe marele realmente poet național. Apoi, nu trebuie să faci școli înalte, ca să ai minimul bun simț fie să nu blochezi circulația rutieră ca un ”cocalar”, fie să nu te scarmeni grobian în nas și să-ți etalezi și exaltezi secrețiile nazale (mucii, adică), atunci când ți se ia un interviu. Părerea mea !

# banditu coroiu date 14 September 2020 09:53 0

Titrat rau mucisor gologan asta.. A stat si a invatat matematica, s-a facut cult in cap, dupa care s-a intors pe plaiul mioritic unde a inceput sa dea bani cu imprumut (nicidecum n-a facut camatarie pt. ca-i prea titrat sa faca asa ceva), dupa care a gasit el o modalitate de jumulit bani de la firme cu asociatia aia a lui de jepcari oportunisti cu care blocheaza lucrarile din care simte el, cu nasul lui de titrat, ca poate sa scoata niste bani prin santaj. Defapt cred ca-i cel mai titrat camatar santajist din Romania si lumea ar trebui sa-l voteze ca deh.. bah nu face nimic, fura de stinge dar iata... are diploma la Paris. Atat mai poate natia asta momentan in materie de alegeri, si dupa ce a votat un dobitoc sinistru pe post de presedinte acum urmeaza sa voteze un camatar titrat la primarie. Hai SICTIR pdl-usr.

# Neanae date 14 September 2020 11:54 +2

Mersi #Vali, oricâte scoli mărețe ar face Mucușor, tot față de tântălâu are. Degeaba “are carte” dacă nu are minte! Cunosc o droaie de genii la deriva, mai toate caută de munca. Mucușor e mai șmecher, vrea in politica. CE CAUTA UN GENIU IN POLITICA? Mai e unul la Cotroceni, dar amu n-om face din toate hahalerele hoțoase de case și de fonduri ciudate Primari și Președinți. Cunosc oameni munciți și care au făcut “seralul”, au făcut cale bătută cu profesia obținută transpirând! Dar sunt profesioniști serioși, cu politica stau și observa!!! Acest individ “sorbonizat” este tont in mod trist! E simpatic când își caută inspirația cu degetele prin nas. Mucușorul!

# xyz date 14 September 2020 12:43 +1

Si el e manevrat tot de Basescu, nimic nou sub soare.

# Assa Spade date 14 September 2020 13:15 -2

EU cred ca astepta parcat pe linie tramvaiele alea turcesti pe care le-a luat firea. Rectific pe care nu le mai ia ca a fost licitatia declarata incorecta... dar nu era pe bani si pe spaga ...nuuuu aveau doar o culoare care se asorta la unghiile lui sarmulita.

# pmb date 14 September 2020 19:13 +1

Sunt intrutotul de acord ca ce a facut Nicusor Dan este deplorabil si de sanctionat si, bineinteles, de scrid un articol in luju despre blocarea circulatiei tramvaiului. Acum, ma astept sa apara un alt articol despre tramvaie, unul mai amplu si poate chiar mai bine aprofundat: despre licitatia trucata a celor 100 de tramvaie , organizata de d-na. primar general Gabriela Firea , licitatie trecuta la secret , iar ulterior in urma contestatiei facuta de firma romaneasca Astra Arad, a fost descalificara compania turceasca protejata si desemnata castigatoare cu 99 puncre, in locul Astrei Arad cu 98 puncte. Astept articolul cu interes, mai ales ca veti dovedi prin aceasta ca nu sustineti partidul d-nei Firea (pt.ca , pana acum, prin ce ati postat, asa imi dati de inteles)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 1.02.2023 – CSM schimba regulamentul pentru numirea sefilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva