4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

OFTICA - Monica Macovei acuza Consiliul Baroului Bucuresti ca a creat un precedent periculos prin mentinerea lui Adrian Nastase in avocatura: “Cred ca toti avocatii corecti din tara asta se simt insultati”. Macovei omite sa spuna ca Nastase nu a fost condamnat pentru fapte comise in calitate de avocat, ci intr-un dosar strict politic. Decizia nu este nici pe placul sefului UNBR, Gheorghe Florea: “Nu cred ca un condamnat cu executare poate profesa avocatura”

Scris de: G.T. | pdf | print

22 October 2013 13:52
Vizualizari: 8222

Decizia Consiliului Baroului Bucuresti de luni, 22 octombrie 2013, de a nu-l exclude pe ex-premierul Adrian Nastase din avocatura, pe motiv ca faptele care au stat la baza condamnarii acestuia nu au afectat demnitatea profesiei de avocat, a enervat-o la culme pe fosta ministresa a Justitiei, Monica Macovei (foto). Dupa ce in urma cu o saptamana a incercat sa puna presiune pe membrii Consiliului, afirmand ca amanarea luarii unei decizii “dauneaza profesiei de avocat”, imediat dupa hotararea Consiliului Baroului Bucuresti Monica Macovei a acuzat ca prin ramanerea in avocatura a lui Adrian Nastase a fost creat un precedent periculos.


Mai mult, Monica Macovei este convinsa ca toti avocatii corecti se simt insultati de hotararea Consiliului Bucuresti si ca de acum inainte orice avocat condamnat va putea sa se foloseasca de cazul lui Adrian Nastase pentru a ramane in Barou: “Cred ca toti avocatii corecti din tara asta se simt insultati pur şi simplu. Este evident ca orice condamnare penala pentru o infractiune cu intentie lezeaza prestigiul profesiei. De ce au facut asta? Ar trebui sa ii întrebam pe fiecare in parte si sa stim exact cum au votat. Se creeaza un precedent foarte periculos. Pentru ca de acum inainte orice avocat condamnat definitiv va putea sa invoce acest articol. Aici este vorba de a fi demn sau de a nu fi demn. O sa ne trezim si cu judecatori sau procurori condamnati care o sa spuna ca raman in functie ca e bine”.

Fosta ministresa a sustinut la Realitatea TV ca Adrian Nastase trebuia exclus din avocatura in baza articolului 27 din Legea 51/1995 privind profesia de avocat, potrivit caruia “calitatea de avocat inceteaza daca avocatul a fost condamnat pentru o fapta prevazuta de legea penala si care il face nedemn de a fi avocat, conform legii”: "Legea este foarte clara. Nu pun presiune pe nimeni, decat sa respecte legea. Legea spune clar ca un avocat care este condamnat definitiv prin hotarare judecatoreasca la o pedeapsa cu inchisoare pentru comiterea unei infractiuni intentionate este nedrept sa fie avocat. Intr-un alt articol din legea profesiei de avocat, articolul 27, se prevede incetarea calitatii de avocat daca avocatul a fost condamnat definitiv. Mai exista, dupa o virgula, daca condamnarea e de natura sa aduca atingere prestigiului profesiei. Nu vorbim de prestigiul lui Adrian Nastase, care pentru multi nu mai exista. Vorbim de prestigiul profesiei de avocat”.

Ce omite sa spuna insa Monica Macovei este ca Adrian Nastase nu a fost condamnat pentru fapte comise in calitate de avocat, ci pentru acuzatii care aveau legatura cu calitatea sa de presedinte al unui partid politic, intr-un dosar strict politic. De asemenea, fosta ministresa uita si ca Adrian Nastase este suspendat din profesia de avocat din 2012.

Gheorghe Florea: “Din punct de vedere moral, nu cred ca un condamnat cu executare poate profesa avocatura fara a aduce atingere imaginii acestei profesii”

Decizia Consiliului Baroului Bucuresti nu este nici pe placul presedintelui Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, avocatul Gheorghe Florea. Acesta a declarat pentru ziarul Romania Libera ca, din punctul sau de vedere, un avocat condamnat cu executare nu poate activa fara sa aduca atingere acestei profesii: ”Din punct de vedere moral, nu cred ca un condamnat cu executare poate profesa avocatura fara a aduce atingere imaginii acestei profesii. In lipsa unei motivari apte sa convinga faptul ca cel mai mare Barou din Romania respecta legea, nu se pot face comentarii privind legalitatea deciziei! Ramane aspectul de moralitate, cata vreme legea permite celui in cauza sa renunte la calitatea de avocat, pentru ca institutia Baroului trebuie sa inspire permanent incredere in triumful moralei”.

Comentarii

# Oblio date 22 October 2013 14:01 +26

Cine vorbeste: cel mai puturos procuror (198 dosare nerezolvate cu vechime de 60 - 1030 zile). Isi dadu demisia din PARCHETUL GENERAL ca altminteri zbura din magistratura! Cit e de naroada si pe alte planuri - e pierdere de timp sa facem sapaturi. Doar o pilda: a afirmat pe 12.09.2012 ca [Turcia, Grecia pun probleme economice] in UE, asa de catastrofa e euroflasneta PDL ! ! !

# monikk date 22 October 2013 15:07 +19

Inafara de aceste apucaturi, nu era prietena la catarama a sticlei cu vin rosu in cantitati uriase,pana la cazut sub masa, a se vedea Vox Maris 2007, casatorita cu un securist pe timpul lui Ceasca ca sa vina de la Giurgiu la Bucuresti,procuror care lovea cu flecul in cap inculpatii, se giugiulea cu politistii si emitea autorizatii in alb? Noi nu credem asa ceva, ca tine de reputatia unui ministru integru al justitiei, dar cam asa se zvoneste prin targ.O fi adevarat oare?

# Remember date 22 October 2013 16:46 -10

E o victima, fu filmata de SRI cind se giugiulea cu un colaborator mai tinerel intr-o masina! Dar cine fu ghiolbanul care a dispus ca SRI sa o pozeze pe ditamai ministresa  in intimitatea sa cea mai profunda ? ? ?

# ce e in creierasul tau? date 22 October 2013 17:11 +1

si care-i problema ca o fata se giugiuleste cu un baiat? ce esti de ti se pare chestia asta nelalocu ei? pai daca in lume ar fi doar adrieni nastasi si bucurenci si catalini botezati ne-am duce p__lii de suflet ca omenire.tu cum te-ai facut de-ai ajuns asa? pai tatal tau nu s-a giugiulit cu mama ta cu dansa intr-ansa? 

# Salvamar date 23 October 2013 13:04 -1

nu aqpucaturile aproape pedofile ale cucoanei ma deranjeaza, ci ca un fost PROCUROR COMUNIST, vrea sa ne dea lectii deespre justitie intr-un stat democrat. Eu as cerceta dosarele facute in epoca comunista de aceasta individa, fosta sotie de ofiter de securitate, precum si ale fostei procuroare comuniste Livia Stanciu, astazi presedinta a ICCJ in calitate de (culmea) judecator. daca vrem lustratie, ar trebui sa incepem cu fostii procurori comunisti - sa practice orice meserie juridica (avocatura, jurist), dar nu cea de procuror sau (culmea) judecator. Fostii procurori comunisti nu au ce cauta in sitemul juridic romanesc. Madam Macovei si madam Stanciu sau Hainealaq, ne dovedesc din plin acest lucru. Daca nu primenim justitia de \"justitiarii stalinisti\" nu vom avea stat de drept. Pe langa asta, madam Macovei este o paranoica...probabil i se trage si de la butelca...plina de ura.

# Remember date 26 October 2013 00:01 0

Succesuri MLM: Une éminente eurodéputée roumaine (presa franceză, cînd cobea răsbel civil) = psihopată incapabilă de empatie [OAMENII MAI SI MOR] = meşteră la fals intelectual (cazul Freedon House) = cel mai mincinos politician (1,5 milioane voturi fraudate ÎNTR-UN SINGUR DOSAR) = cel mai lăudăros PDL-ist [SUNT CEA MAI CREDIBILA] =  cel mai slab deputat PE [TURCIA, GRECIA PUN PROBLEME ECONOMICE] = cel mai puturos procuror (198 dosare nerezolvate cu vechime de 60-1030 zile; şi în timpul controlului întîrzie 2 ore - greţuri matinale? fu la utrenie? cufureală acută?) = cel mai devotat procuror ceauşist (respinse anularea cazierului luptătorului anticomunist Ogoranu) = cel mai necinstit ministru de justiţie (dosar vila Petrini judecat CONCOMITENT de 2 complete) = cel mai pervers creştin greco-catolic (apărătoarea iconică a lui Grig, amator de sex pe morminte; îl pofti să cuvînte la fabrica de cadre SRI + SIE pe profu de pedofilie Hekma, ăla cu teza [COPIII  TREBUIE FORTATI SA FACA SEX]).

# Remember date 26 October 2013 23:24 0

Cine s-a gasit sa arunce piatra! Ia sa ne mai amintim cum fu cu vila Petrini:  1940 – Av. Petre P. Petrini cumpara vila din Intrarea Ioanid 3; 1950 – vila e nationalizata; 1972 – vila inchiriata dlui V. Gherghescu; 1996, 25 iulie – fiica si mostenitoarea dlui Petrini cere retrocedarea si notifica Primăria să NU vândă casa; 1996, 26 oct. – în ciuda notificării oficiale făcute de proprietarul legal, familia Monicăi Macovei a cumpărat casa; 2002 – T B i-a recunoscut dnei Petrini deplina proprietate asupra imobilului. 2005, 23 sept. – Completul iniţial de judecători, în recursul declarat de tatăl lui Macovei, a deschis şedinţa de judecată. La câteva minute de la începerea şedinţei, cei 3 judecători au descoperit că nu mai aveau dosarul, deoarece acesta fusese dat unui complet nou de judecători, care se pronunţa asupra aceluiaşi caz, în acelaşi moment, dar în altă sală de judecată!

# manipulare date 22 October 2013 14:26 +19

Cata mani******re, cata nesimtire ! Indiferent de cat de corupt ar fi Nastase, tocmai tov. flocea s-a gasit sa vorbeasca despre moralitate ?! E ca si cum Stalin ar vorbi despre apararea drepturilor omului. E incredibil ce se intampla in tara aceasta de tip african. Nu se spune nimic despre ultra-coruptia existenta in casta-flocea, despre faptul ca aceasta e inexistenta juridic intrucat nu a dobandit PERSONALITATE JURIDICA, etc. Mani******rea nationala, cu privire la legalitatea barourilor, continua ! Pana cand ?!

# unul din lumea cea mare date 22 October 2013 19:03 +7

ei lasati!!!!!!ca nici judecatorii nu au sarit sa/l apere pe birsan cind nenorocitii de la dna au facut toate cite le/au facut!!!!!!nu am vazut nici un judecator sa se ,,lege cu lanturile,,sau sa iasa in semn de protest pentru FACATURILE DIN JUSTITIE(IN AFARA DE ONORABILA CIOCEA)A avut vreun ,,curajos de judecator sa iasa? si sa cirteasca ceva???o sa zica unii judecatori ca ,,nu puteam sa facem nimic!!!!!!!ca basescu!!!ca hir ca mir!!!!,putea sa va ARESTEZE BASESCU DACA IESEATI TOTI IN PROTEST???(VOI JUDECATORILOR CARE ,,TOTI,,stati pe post de stergatoare de picioare nu ati avut curaj sa lasati ,,ciocanelele pe mesele voastre cind ati votat si unul ca vasilica si ghica ,, sa plece.voi judecatorilor o sa fiti blamati o gramada de ani pentru cum v/ati comportat pentru referendum,atunci aveati CEA MAI BUNA OCAZIE SA VA RIDICE POPORUL ROMAN IN CERURI PE VECI SI SA VA CISTIGATI ONOAREA SI CREDIBILITATEA(si sa nu o mai cerseasca lupascu si toti aia cu sarmale sau muci in cap)

# Bolondito Belendek date 28 October 2013 12:44 0

Suntem foarte inculti! LE MONDE zice ca e [aparatoarea iconica a libertatilor romanilor]. Nu va impacientati, nu fura jurnalistii frantzuji sub cele fereshti ale euroflasnetei PDL, articolul e al unui linge-blide de-al nostru ce nu le are la artimetica, afirmind ca KUKKUVAGHIA EX-MINISTRESA sade intr-un apartament modest de 2 camere, ii fu greu sa enumere toate proprietatile imobiliare . . .

# sa reclame cine este integru date 22 October 2013 14:47 +17

nu monica macovei.

# Remember date 22 October 2013 16:43 -20

\"Monica Macovei e un samurai fragil, un luptator translucid, care nu cistiga prin violenta si masivitate. Armele ei sint precizia, detaliul si consecventa.\" De asta ce parere aveti?

# anti-lingau date 22 October 2013 18:58 +9

Un lingau de profesie  Andrei Plesu, Dilema veche - 30.09.2005

# Si Marcuta are limbuta date 23 October 2013 02:06 +2

Langa el mai vine unul, acum mai de curand,... \"Monica Macovei este sufletul reformei in Romania. Este mentorul meu.\" Mark Gitenstein, Ambasadorul SUA la Bucuresti - 22.03.2012 Dar Monico...de ce ai ochii asa de rosii?

# steadfast date 23 October 2013 23:47 0

A spus asta in alt context.  Sunt aici pentru tine, la un swingers organizat de ACCEPT !

# Dora date 23 October 2013 00:55 +5

Parerea mea este ca ori esti superbasista oriesti dusa rau cu pluta.A distrus si a pus la cheremul lui Basescu justitia din Romania.A facut mult rau romanilor si Romaniei ca europarlamentar.Doresc sa nu mai aud niciodata acest nume iar istoria sa o consemneze la capitolul \"Asa nu\"

# snobu date 27 October 2013 13:33 +1

De-ar sti ex-ambasadorul Mister G cum l-a învins fostul procuror ceauşist pe luptătorul anticomunist Ogoranu - ar fi într-o mare DILEMĂ ! Fie rămîne căzut În popou de admiraţie faţă de mentorul său condamnînd politica SUA, fie se consolează cu lirica americană: [In ochii mei - atît de jos a cazut,/ Ca-am auzit cum a dat de Pămînt/ Si s-a spart in ţăndări de pietre/ In fundul propriului Gînd.// Soarta haină, o mustram mai puţin/ Pe mine mă dojeneam mai tare,/ Ca-am ţinut pe poliţi de-Argint/ Un Blid Poleit oarecare]. Ogoranu s-a încadrat cu întreaga viață deplin și pentru totdeauna în Rezistența armată anticomunistă din România, conducând șapte ani Grupul Carpatin Făgărășan. A desfășurat un parteneriat militar cu NATO anticomunist în anii 1951-1954. Timp de 29 de ani, organele securității nu au putut să-l captureze. Prins în 1976, a fost salvat  de la execuție la intervenția directă a președintelui american, Nixon.

# oftica-i ... date 22 October 2013 14:49 +15

sa crape f....in ei de ciuda...aviz basinescu, monica, florea doar spera sa-l puna pi ginersu Predoi prezidantiabil , sa-l lase basescu \"urmas la tron\" Javrili...

# facatura romaneasca date 22 October 2013 14:53 -2

hai sa adunam toti infractorii in avocatura, sa stim macar cu cine avem de-a face. Oare cum se simte un avocet care si-a vazut toata viata de dosare si a fost onest in fata unei asemenea grozavii tipic romanesti. Rusinos.

# Dr.Vasile Botomei date 22 October 2013 14:54 0

Dr.Vasile Botomei apreciaza la fel ca si Baroul Bucuresti ca este legala decizia de insriere in avocatura a dlui prof.univ.dr.Adrian Nastase.Dnul dr.Adrian Nastase are insa dreptul de a fi inscris in UNBR(unbr.info),ca forma de pluralism al organizatiilor profesionale de aparare cu organizare la nivel national. Vezi in arhiva tezelor de doctorat pewww. cnaarm, teza autorului Botomei Vasile.

# doctoru vasîli ciocoflender date 22 October 2013 16:54 0

Vasileeeeeee, mai intai da teza la romana, ba falsificatorule de documente si bataus de femei nevinovate, si lasa doctorii adevarati sa faca aprecieri, nu tu. :-* Cum sa fie, ba nanacule, Nastase lasat sa profeseze avocatura, cu condamnarea lui CU EXECUTARE, pentru faptele pe care le-a facut!?!? Baaaaaa, esti bolnav psihic. Si tu, si ciudatul ala de Iordachescu, militianul... :-* Rusineeeee!

# Dora date 23 October 2013 00:51 +5

Despre ce fapte ale dl Nastase vorbesti?Nici nu ai avut curiozitatea sa citesti motivarea sentintei care in estenta suna cam asa: nu sunt dovezi directe dar trebuia dat un exemplu.

# Fisherman date 23 October 2013 18:40 0

Da, da...trebuia dat un exemplu...Dora, fata mea, asculta-ma...daca pacaliciul ala de Sova \"descopera\", sa zicem, accidental contractul cu BECHTEL (o alta prosteala pesedista fata de natia acestei tari), Nastase o sa faca un \'la loc comanda\' direct la Alcatraz, si o sa mai faca inca vreo 33 de ani de parnaie, asa de hobby sau de exemplu, na! Adica sa fie un exemplu pentru aia mici care se duc la gradinita si nu mananca tot la gustare! Dar nu se va intampla. Sova a mancat contractul cu Bechtel, sau si l-a bagat in anus, ca sa nu bage nimeni mana dupa el.

# Suceava date 22 October 2013 15:01 +10

Doamna Monica Macovei, avocatii din structura Bota sunt avocati corecti? Daca da, va rog frumos sa aduceti in dezbatere publica si in dezbatere politica atat in tara cat si in Parlamentul Europei clarificarea definitiva a acestei probleme ce politicienii si magistratii nu vor sa o rezolve de 11 ani, cu toate implicatiile nationale si de curand internationale ( vezi ce se intampla in Italia ) datorita ministerului justitiei. Daca nu, faceti aceleasi presiuni si cereti inceperea urmaririi penale impotriva a peste 4000 de cetateni romani si straini care sunt infractori in rbe prin instante romane si europene. Inclusiv pe la CEDO

# oarecare date 22 October 2013 22:10 0

Bota vorbeste de avocatii condamnati ? El nici macar in calitate de avocat nu a fost condamnat, ar fi vrut el sa aiba onoarea sa fie macar o zi condamnat !

# care oare? date 22 October 2013 22:14 0

Ce mai cugetare, mai draga animalule! :-*

# OARE KKRE date 22 October 2013 23:00 +1

oare ******re, iar te bagi in seama ? Toti iti spun sa nu ne mai plictisesti, tu cand intelegi ?

# oarecare date 23 October 2013 06:54 0

Daca ar fi fost macar o zi condamnat in calitate de avocat, s-ar fi dat mare smecher. Dimpotriva, a fost condamnat pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat chiar. Mai mare penibil nu exista plus ca urla peste tot contra condamnatilor din baroul legal. Mare om, mare caracter ...

# care oare? date 23 October 2013 18:48 0

Ce mai cugetare...cred ca voiai sa spui \"condamnatilor din baroul legal DESFIINTAT\', dar voi, latraii anonimi evitati cuvinte d\'astea grele care atarna de sfanta zeciuiala. Cand va-ntreaba lumea cand v-ati infiintat, voi cutumiarii tolerati, amutiti brusc si va-nghititi limba. Apropos, toashu florea, stapanul plantatiei de negri, nu a prezentat instantelor nici pana in zilele noastre, actele organizatiei de cartel. De ce? Pentru ca nu le are, dar tot spera ca maimutele alea din guvern sa-i tina palma la cur cat s-o putea. Si nu s-o putea prea mult timp de aici incolo! Crede-ma!

# oarecare date 23 October 2013 20:01 0

As cere si eu de la Bota actele voastre de infiintare dar cu conditia sa fie nescrise si din hartie moale : singura destinatie normala a acestora !

# oare kk re date 23 October 2013 20:06 0

legea 3/48 ! Singura voastra lege ! Citeste mai jos pe luju: http://www.luju.ro/avocati/barouri/explozie-in-razboiul-barourilor-pompiliu-bota-il-someaza-pe-gheorghe-florea-sa-prezinte-actele-de-infiintare-ale-uniunii-sale-in-baza-unei-sentinte-penale-definitive-a-judecatoriei-sectorului-1-care-a-desfiintat-plangerea-unbr-florea

# oare cacare date 23 October 2013 20:13 0

Esti un dobitoc, incapabil sa aduci argumente juridice! Un latrau anonim, frustrat si slab pregatit! Te fac bucati in instanta, pe tine si d\'astia ingramaditi ca tine! Nu te mai screme sa raspunzi, ca pute/!

# pt oarecare pervers date 23 October 2013 21:12 0

mai turbatule, vrei hirtie moale sa o bagi in gura? florea stie ca tacaniti are in parohie?

# oare KK RE date 23 October 2013 19:25 0

Oare ****** re, daca ai stii citi hot judecatoresti ale lui bota poate ai intelege ! Da de unde citire la un analfabet ca tine !

# oare KK RE date 23 October 2013 19:27 0

Scuze ,,ai sti citi,,

# oarecare date 23 October 2013 19:57 0

Oamenii isi aleg pseudonime care ii reprezinta. Eu recunosc ca sunt un \" oarecare \" in lumea avocaturii. Tu in schimb .... puti si prin internet dar, multumim, ti-ai ales pseudonimul care pe deplin te caracterizeaza. Si acum, pa, maine am instanta, invata, da examen si o sa afli ce inseamna sa intri linistit in sala de judecata !

# tembelule date 23 October 2013 22:48 0

Ba, tembel oarecare, ne-am prins; argumentele juridice nu te intereseaza. Unicul tau scop e sa ne enervezi, incercand sa faci misto, desi esti penibil.

# oare KK re date 23 October 2013 23:01 0

oare KKre, chiar esti avocat ? unde ai proces sa venim sa te vedem !

# valeu_vai=vai date 22 October 2013 15:46 +12

waw! Daca te trezesti noaptea si o vezi , ai ocazia sa faci infarct !!! Doamne ce URATA - cum este la fi8gura asa este si la suflet ...!!! Fereasca-ne Dumnezeu de aceasta facatura !!! Ptiu doamne ... !!! Bleah ,,, !!!!

# Remember date 22 October 2013 16:50 +3

Va inselati! Amintiti-va ca a pozat pentru o revista straina ca exemplu de femeie puternica. Desigur urinoterapia + orgasmul urinar predicat de amicul ei Grig o face sa fie mai puternica si decit un barbat!

# Pol date 22 October 2013 16:08 +12

Ma simt insultat ca Monica Macovei mai respire din aerul nostrum, platit cu sange in decembrie 89 si cu tarnspiratie in ultima zi cu soare frumos a celor 8,4 milioane de romani votanti....Nici nu mai am saliva pentru a ma exprima artistic!

# Remember date 22 October 2013 16:37 +4

Euroflasneta PDL se rusineaza sa zica ce facu in zilele revolutiei. Dar s-a straduit dupa sa intre pe sub pielea timisorenilor. E o blasfemie ca fostul procuror ceuasist ce nu a rezistat tentatiei de a-l invinge pe luptatorul anticomunist Gavrila Ogoranu sa paseasca prin acel oras. Ion Gavrilă Ogoranu s-a  angajat ca luptător anticomunist în facultate, la Cluj. S-a încadrat cu întreaga viață deplin și pentru totdeauna în Rezistența armată anticomunistă din România, conducând șapte ani Grupul Carpatin Făgărășan. În această calitate a desfășurat un parteneriat militar cu NATO anticomunist în anii 1951-1954. Pentru lupta sa a fost condamnat de instanțele comuniste în contumacie la zeci de ani închisoare și, la urmă, de două ori la moarte. Timp de 29 de ani, organele securității nu au putut să-l captureze. Prins în 1976, a fost salvat de la execuție la intervenția directă a președintelui american, Nixon. Ex-ministresa i-a respins anularea cazierului ! ! !

# Avo date 22 October 2013 16:26 +10

Doamna aceasta ar face bine sa-si țină veninul si frustrarile pentru ea, cine e curat sa arunce prima piatra...

# macovista securista tradatorea romaniei date 22 October 2013 16:34 +9

:-* scorpia macovei fata de securist ia procuror comunist ,tortionara infipta dupa 89,in gasca lui basescu alt criminal securist,hot,mincinos votat de mortii in 2oo4,a fraudat voturile cu securistii sa traiasca bine, :eek: jefuitorii siau organizat stat mafiot cu justitia,ccr,dna,csm,inalta curte gestapoul dela auswiz,cuptorele mortii cei multii condamnati,care nu fac plecacunii,in fata lui basescu,macovei,haineala,kövesy,georgescu gunbix,maior,coldea,eba,pa-pici gunoi comunist indracit cu totii :P lingaii tai de mai sus,udrea elena din troia ,pdl,boc catelul pechinez cu care nei taiat bani,ca sati renovezi vila dante cu 1,5 .mil. euro ,nu ai frica de dumnezeu care te vede cum jefuesti tara,pedeapsa pe capul tau,va veni fi sigur nu a scapat stalin,ciausescu,hitler,gadafy,sadam,mubarac,nici basescu tortionarul amin.

# o fata date 22 October 2013 17:04 +4

,,Macovei omite sa spuna ca Nastase nu a fost condamnat pentru fapte comise in calitate de avocat,, zice inimosul autor Tarata. Pai nici Ceausescu n-a fost condamnat in calitate de cizmar, nici Dan Voiculescu pentru calitatea de turnator, nici chiar Sorin Rosca Stanescu nu-i condamnat pentru santaj, nici Gigi Becali pt calitatea de plimbator de oi.Asta inseamna ca cizmarilor, familistilor, ziaristilor (nu vuvuzele), ciobanilor le crapa obrazul de rusine cu atari aratari, deci cu atat mai mult se va simti insultata breasla onorabililor avocati carora li s-a bagat pe gat aceasta buruiana fruntasa din gradina de corupti ai patriei noastre.

# unul din lumea cea mare date 23 October 2013 01:51 +4

pentru o fata//mai fetito!!!!!a fost condamnat pe bune!!!!!pe probe???daaa nici ceausescu nu a fost condamnat pe fapte tot pe facaturi!!!!asa s/a nascut justitia de azi handicapata!!!!!!stii ceva fetito!!!!!!!! eu cred ca trebuie sa va adunati intr/o fundatie care sa plateasca alaturi de judecatorii care l/au condamnat pe nastase . sa platiti impreuna dupa ce cedo o sa condamne romanica.eu unul m/am saturat sa platesc din banii mei facaturile voastre ale basistilor ultracorupti si cu nasul in suflet fi/v/ar al dracului nasul!!!!!!!!!

# Tudor Raneti date 22 October 2013 17:45 +2

Precedentul l-au creat cand au ignorat dosarele penale in flagrant a avocatilor infractori Kinstellar SPARL si Magda Volonciu si Asociatii. Dupa asta, pot sa bage pe dracu-n avocatura, fiindca nu mai exista credibilitate dupa ce au incalcat in flagrant deontologia avocatului si legea 51/1995 si si-au demonstrat pilele cu porcurorii care nu le-au trimis dosarul in judecata, ca si cum nu-l pot trimite chiar eu cu mana mea :D

# MATEI date 22 October 2013 20:21 +1

monicuta sa-si tina gura, iar Florea nu stie cate prune are in straita.

# Mircea PELEA date 22 October 2013 20:58 -6

Legea 51 /1995 IMPERTIV este clara pentru orice avocat din Romania. Cum se face ca fostul avocat si fost prim-ministru al Romaniei, condamnat definitiv si irevocabil la inchisoare cu executare, poate fi in continuare avocat in barou ? Acest lucru va crea imediat un mare precedent pentru o lunfa perioada de timp in lumea justitiei. p.s. Sincere si frumoase urari dragilor mei colegi Ravan Savaliuc cu care am realizat 12 episoade sub genericul \" ILIESCU-KGB\" serial cu un un pact extraordinar asupra alegerilor din 1996) si Adina Anghelescu, cu care am lucrat la cotidianul ZIUA, in peroada 1994-1996 prof. Mircea PELEA jurnalist radio-tv-colaborator, membru al Uniunii Jurnalistilor din Romania avocat titular mirceapelea@yahoo.com Contact tel: 0724619081

# unul din lumea cea mare date 22 October 2013 21:11 +5

pentru mircea pelea//este o mare diferenta intre pact(pactul ribentrop molotov de exemplu)si impact(asa cred ca ati vrut sa afirmati) ,,impactul justitiei asupra justitiabilor spre exemplu,, deci ce ati vrut pact sau impact????

# d. date 22 October 2013 22:28 +11

baba asta senila ar trebui sa-si puna singura intrebati... nu cumva este ea cea nebuna? ura asta patologica pe care o are in ea ar trebui sa-i dea de gandit. eu cred ca trebuie sa se caute, sa verifice daca nu are probleme (eu cred ca are, grave) la mansarda.

# Oblio date 29 October 2013 13:22 0

@d. N-ai să vezi! Fu trimisă la psihiatru o judecătoare ce a protestat în Piaţa Universităţii! Credeţi că mai e nevoie de a fi autorizată că nu are toate ţiglele pe casă ? ? ? Se vede şi din avion după cum se manifestă că e bună de azilul de la Săpunari, dar şi acolo e mare aglomeraţie . . .

# emil date 22 October 2013 22:32 +9

...si noi romanii ne simtim insultati  pentru simplu fapt ca exista un astfel de specimen uman cu numele de Macovei. 

# lili date 23 October 2013 08:32 +5

Monica are ochii rosii de la...SUDURA! A sudat prea multe sticle de vin si prea multe p..le prin parcari...uitati-va la moaca ei de alcohoolista semidementa, la persoanele din anturaj si veti constata ca nu merita nici macar o flegma. Un rebut total care, in mo0d fraudulos, ne-a repreyentat pretutindeni. Spinyuratoarea e cel mai bun loc de unde sa fie admirata!

# livia date 23 October 2013 09:15 +4

Cand spune \'avocati corecti\" se refera si la ea? Oare cand nu-i vom mai auzi numele si nu-i vom mai vedea mutra?

# gorila macovei lui grivei papici date 23 October 2013 10:13 +1

:P cine credeti ca ia dat ideia lui lingaul papici cum sa inventeze cazl mortul de acum 25 de ani ???? macovei dupa o betie cu basescu care vrea sa demonstreze ca sau furat 2 mil.de voturii la referendum si ca el nu a fost demis cu 53% :lol: iar mortii care lau votat in 2oo9 tac numai unul face o reclamatie scrisa la dna pentru liviu dragnea cum ca a zis haideti la vot sa scapam tara de satana basescu cel rau ,hot,mincinos cu dosare multe un mafiot dement ca macovei turbata ce musca din usl,antena 3,care ne arata marsaviile lor gunoiele pdl,procurorii basisti si judecatorii :P ajutati de securistii sri maior cel cu 7 capete,coldea gestapoul modern 8) 8) 8)

# santinela date 23 October 2013 11:11 +1

Hei OFTICATO ca si alti ofticati de pe aici.Stati sa vedeti cind Nastase va cistiga la CEDO si-si va recupera toate functiile avute.Atunci sa va vad pe unde va mai exprimati \"expertiza\" in domeniu.

# legea 51 date 23 October 2013 11:50 +3

Din titlu: Macovei omite sa spuna ca Nastase nu a fost condamnat pentru fapte comise in calitate de avocat, ci intr-un dosar strict politic. Luju omite insa in mod clar voit faptul ca Legea 51 nu prevede nicaieri faptul ca infractiunea trebuie sa fie comisa in calitate de avocat. Inteleg partinirea celor de la luju, dar chiar asa pe fata?!

# Bolondito Belendek date 26 October 2013 23:18 0

Le are la omisiuni, sa recunoastem! Ne-a reclamat la European Utopia ca il dam jos pe Morar, omitind un detaliu insignifiant - avu deja 2 mandate...

# Alberto Kurtyan date 24 October 2013 11:15 0

Gheorghe Florea are dreptate aici. Un condamnat pentru o fapta savarsita cu intentie cum este a lui Nastase il face nedemn de a exercita profesia. In plus, Nastase a pierdut deja la CEDO.

# nastasel date 24 October 2013 12:08 +2

Cand a pierdut ca de abia au trimis actiunea ? Ai vazut ceva pe website-ul CEDO si nu stim si noi ??

# pensionaru date 24 October 2013 11:43 +2

nu-i mai puneti poza betivei ca imi sperie nepotii

# avocata date 24 October 2013 17:33 +2

Doamne,ce creier purulent poate avea aceasta creatura purtatoare ilegala de sex aceasta adevarata fiica a mamei Pauker.......madam macovei ,mai usor cu bautura.......ca stim toti ce faci ...a inceput sa se vada efectele consumului exagerat si pe fata ce echipa faci cu refulatul de la Cotroceni.....Vedeti efectele faptului ca acum aproape 60 de ani nu existau prezervative ?S-au nascut aceste struto-camile precum macomei...basescu etc...

# Oblio date 25 October 2013 23:56 0

Cit  de seksy arata dupa terapii Grig (urinoterapie + sex pe morminte + orgasm urinar): http://www.antena3.ro/politica/martisor-anticoruptie-pentru-macovei-28706.html Vremuri bune, giugiuleala cu colaboratorii, filmari deocheate facute de SRI in afara Ministerului Justitiei, nu ni se spune cine fu ghiolbanul ca ditamai ministresa sa beneficieze de tehnica de filare ...

# mihaela date 25 October 2013 13:01 +1

ce comportament mizerabil are aceasta fiinta, domnului Nastase chiar i s ar fi facut o mare nedreptate prin aceasta excludere la presiunea unei obsedate

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 26 October 2013 19:51 +2

Ce spune Macovei Monica de barourile \"casice\" sau \"traditionale\" este egal cu zero, cat timp ele nu au acte de infiintre legala, astfel nici nu pot raspunde de fatele lor indivizii care au luat acele hotarari privind pe Nastase Adrian sau /si altii nici nu pot reprezenta principiile comune unei entitati nelega infiinatata ca persoana juridica de peste 23 de ani de la Victoria Revolutie Romane din decembrie 1989 (art.14 Decret-Lege nr.90/M.Of.nr32 din 28.02.1990. Stia domnia sa in caliate de Ministrul al Justitiei de art.1 alin.5 din Constitutie, respectiv art.51 din Conastitutia 1991 ca sumele derulate de la Bugetul institutiei statului pentru onorariile avocatilor \"clasici\"sau \"traditionali\" aparatori in cauze penale sustinute din oficiu de indivizi care functioneaza in aceste entitati ilicite, astfel sunt contrare normelor care reglementeaza imperativ M.J., si raporturile juridice fata de aceste entitati, si faptul toate normele incalcate astfe ea sunt ordine publica si nule ?

# de interes pt LUJU date 13 November 2013 17:28 0

http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj-justitie/smecheriile-unei-avocate-clujene-fosta-sotie-si-avocata-l-au-facut-de-bani-in-tandem/ ,,Sanda Albu are deja o condamnare la activ. Într-un alt dosar judecat la Curtea de Apel Cluj,  avocata Sanda Albu a fost condamnată,  pe 27 iunie 2013, pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals la şase luni de închisoare cu suspendare.\'\'

# Aluas Gedo date 12 February 2014 18:06 0

http://www.date-financiare.ro/10074390-cabinet-individual-avocat-albu-sanda-lucia :zzz

# BI date 20 December 2013 20:31 0

Acest prost oarecare nu stie ca pana si pseudonimele se scriu cu litera majuscula, gramatical vorbind, asa se vorbeste si se scrie coreca cum spun cu majuscula in limba romane prost ce esti.

# gater date 20 December 2013 20:38 0

Dr.Botomei, am si eu o masea aglomerat de cariata, poti s-o rezolvi, ca esti doctor ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva