13 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PAS IN SPATE DUPA DOSARUL DNA – PSD anunta decizia ministrului Agriculturii Adrian Chesnoiu dupa ce DNA a cerut ridicarea imunitatii intr-un dosar de abuz in serviciu: „Domnul Chesnoiu solicita tuturor deputatilor din toate partidele vot pentru ridicarea imunitatii parlamentare... Adrian Chesnoiu a luat decizia de a se retrage din functia de ministru si de a se suspenda din Partidul Social Democrat”

Scris de: L.J. | pdf | print

24 June 2022 13:46
Vizualizari: 2489

Ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu (foto) face un pas in spate dupa ce DNA a cerut ridicarea imunitatii sale intr-un dosar privind pretinse fapte de abuz in servciu si instigare (sub forma participatiei improprii) la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii ce nu sunt destinate publicitatii, in scopul obtinerii pentru altul de foloase necuvenite, in legatura cu organizarea unor concursuri pentru functiile de consilier clasa I, sef serviciu, director executiv adjunct si director executiv ai unor directii judetene.


 

Prin intermediul unui comunicat de presa de joi, 23 iunie 2022, PSD precizeaza ca Adrian Chesnoiu s-a retras atat din functia de ministru al Agriculturii si s-a suspendat din PSD, cerand in acelasi timp deputatilor sa voteze pentru ridicarea imunitatii.


Iata comunicatul PSD:


Cu privire la comunicarea Directiei Nationale Anticoruptie prin care se solicita ridicarea imunitatii parlamentare pentru ministrul Adrian Chesnoiu, facem urmatoarele precizari:

Asa cum a anuntat deja, ministrul Adrian Chesnoiu doreste ca institutiile abilitate sa faca cercetarile necesare pentru eliminarea oricaror suspiciuni cu privire la activitatea sa. In acest sens, domnul Chesnoiu solicita 'tuturor deputatilor din toate partidele vot pentru ridicarea imunitatii parlamentare'.

De asemenea, Adrian Chesnoiu a luat decizia de a se retrage din functia de ministru si de a se suspenda din Partidul Social Democrat.

PSD considera ca pe durata intregului mandat de ministru, domnul Chesnoiu si-a indeplinit sarcinile in mod profesionist si cu integritate, fiind unul dintre cei mai eficienti membri ai actualului guvern.

PSD va respecta deciziile luate de domnul Chesnoiu. Conduita onorabila a acestuia, de a se retrage prompt din toate functiile detinute in Guvern si in partid, va permite institutiilor abilitate sa faca cercetarile necesare cat mai rapid, pentru a inlatura astfel orice suspiciune asupra activitatii sale”.

Comentarii

# # jos magarii !!! date 24 June 2022 16:06 +136

MIZERABILII au reintrat in actiune, s-au reinkrnat odata cu reactivarea sri... MUYANI'S wener klausstofobul vegheaza... Va ajunge oare ca petrov??? ciolan(c)u'- sri e pazit ...

# Ioana M. date 24 June 2022 17:18 +203

Ministrul s a straduit sa spijine, in sfarsit si fermierii romani. Ba chiar vorbea si de irigatii....Hopa si dosaru' penal.O fi adevarat...n-o fi adevarat ce se spune... Si daca va fi achitat, ca in atatea alte cazuri DNA, cine raspunde?

# maxtor date 24 June 2022 17:41 0

3 apr. 2022 · Ce se întâmplă cu ministrul condamnat pentru trădare prin transmitere de secrete. Codruț Șereș a....Fostul ministru al Comunicaţiilor Nagy Zsolt, condamnat la-e adevarat:fostul prezident Moshe Katsav a fost condamnat pentru viol dar probabil ca tot tradare era in fond,trebuiau sa faca ce nu vor sa faca intre ei,"sa ridice piatra primul cel fara de pacat".

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.08.2022 – Exces de zel la CSM, dupa pofta lui Predoiu. Corbu se simte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva