16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROCUROR CU COMANDA LA SRI – Dezvaluiri incendiare facute de colonel-magistratul Constantin Udrea, fost judecator la Curtea de Apel Militara, despre acoperitii SRI din Justitie: “Am intalnit date concrete in dosare... Judecand un dosar al unui ofiter SRI, cand respectiva persoana fusese trasa la raspundere pentru ca scapase, divulgase numele unui procuror care era ofiter deplin acoperit” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 August 2022 15:22
Vizualizari: 8956

La Curtea de Apel Militara se afla dovada existentei ofiterilor SRI in randul magistratilor. Devaluiri incendiare au fost facute chiar de un fost judecator de la Curtea de Apel Militara, colonel-magistratul Constantin Udrea (foto).


 

Intr-o conferinta de presa sustinuta in 18 august 2022, in calitate de vicepresedinte al partidului Alianta pentru Patrie (APP) - in care impreuna cu fosta judecatoare si presedinta a Tribunalului Arges, Mariana Varga, la randul ei vicepresedinte APP, au analizat noile Legi ale Justitiei - Constantin Udrea a relatat un episod uluitor care i-a confirmat existenta acoperitilor SRI in Justitie. Mai exact, Udrea a dezvaluit ca a avut de solutionat dosarul unui ofiter SRI, trimis in judecata pe motiv ca divulgase numele unui procuror care la randul sau era ofiter deplin acoperit al SRI.


Prezentam declaratia colonel-magistratului Constantin Udrea, fost judecator la Curtea de Apel Miltara, in prezent vicepresedinte APP:


Ce se intampla cu cei care (n.r. - ofiteri SRI) patrund in sistemul judiciar fie ca judecatori, fie ca procurori? Eu am intalnit date concrete in dosare solutionate complet. Nu pot sa le spun numele pentru ca... Aici sunt doua chestiuni: legea speciala care guverneaza activitatea serviciilor secrete spune ca orice activitate a lor este secret de stat, adica strict secreta, in timp ce legea noastra, legea de organizare judiciara, legea statutului magistratilor, nu sunt legi speciale privind protectia secretului de stat. Cu alte cuvinte, daca vrei sa te protejezi trebuie sa ai grija sa nu le comunici numele. Dar eu am intalnit in cauze, judecand un dosar al unui ofiter SRI, cand respectiva persoana fusese trasa la raspundere pentru ca scapase, divulgase numele unui procuror care era ofiter deplin acoperit.

Acest lucru nu e de joaca, si trebuie sa stiti ca atunci cand un magistrat, fie ca e procuror sau judecator, se afla in legatura unui serviciu secret, indiferent ca este cadru acoperit, deplin conspirat cum spun ei, sau colaborator, informator sau orice altceva, trebuie sa stiti ca acela nu mai este magistrat, deoarece este la ordin. Serviciile secrete lucreaza dupa principiul organizarii si functionarii organismelor militare, adica la ordin. Acolo neexecutarea ordinului, ca in orice structura militara, inseamna infractiune, insubordonare”.


Vedeti mai jos dezvaluirile judecatorului colonel-magistrat Constantin Udrea (de la min 42):


Comentarii

# Baston Adrian -Nicolae date 28 August 2022 16:52 +32

Justiția actuală este condusă și la ordinul politicului, care la rândul său este la cheremul serviciilor. Este un fapt o realitate....nu are rost să ne mai ascundem după deget...!!!

# maxtor date 28 August 2022 22:25 0

pare mai mult "neindeplinirea atributiilor de servici"....(s-a servit de copiutze).

# YanY date 29 August 2022 10:54 +1

Cele mai îmbîcsite instanțe de judecată cu ofițeri S.R.I.sub acoperire,colaboratori, informatori din toate profesiile, avocați,consilieri juridici,procurori,judecători ș.a.profesii,sunt cele din județul Suceava-România . Garantat.

# Gica contra sistemului date 29 August 2022 20:55 +2

De-asta multor judecători li se rupe de procedură și de Drept în general. Te crucești ce masuri pot dispune sau ce soluții dau. Asa a fost devalizat Statul roman și trecute în proprietatea securimii toate bunurile sale. Po******ția s-a mulțumit sa privească la "tilivizor" , sa se distreze și sa voteze hoții, ca ăștia le dădeau și lor ceva de ronțăit. Vine criza, prăpădul, iar domnia și mai ales prostia mulțimii vor fi plătite scump.

# Pompiliu Bota date 1 September 2022 23:23 0

Colonelul-Judecător Constantin Udrea de la Curtea de Apel Oradea este unul dintre cei mai mari/tari penaliști din Romania !!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva