21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

S-AU IMBARLIGAT PANA AU RAMAS BLOCATI – Vai steaua lor: desi sunt cu totii doar sase, procurorii din CSM nu au fost in stare sa-si desemneze vicepresedintele pentru anul 2022. Au candidat Nicolae Solomon si Tatiana Toader, dar amandoi au fost blocati. Intr-un final, procurorii din CSM s-au dat batuti si au reprogramat alegerea vicepresedintelui CSM pentru o alta sedinta

Scris de: George TARATA | pdf | print

25 November 2021 14:46
Vizualizari: 6927

Noi momente hazlii oferite de comicii superiori ai magistraturii. De data aceasta actori principali sunt procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii, respectiv Florin Deac, Cristian Mihai Ban, Codrut Olaru, Nicolae Solomon, Tatiana Toader si Gabriela Scutea.


 

Desi sunt doar sase in tot CSM-ul, cu tot cu membrul de drept Gabriela Scutea, procurorii nu au fost in stare sa isi desemneze vicepresedintele pe anul 2022. Pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru procurori a CSM de joi, 25 noiembrie 2021, figura un singur punct, si anume desemnarea candidatului pentru pozitia de vicepresedinte al Consiliului, care urma sa fie ales in Sectie si apoi validat in Plenul CSM.

Se stia doar despre candidatura procurorului Nicolae Solomon (foto stanga), insa surpriza a venit din partea procuroarei Tatiana Toader (foto dreapta) care la randul ei si-a anuntat candidatura la inceputul sedintei. Or, candidatura Tatianei Toader a dat totul peste cap, in conditiile in care dupa ore de discutii procurorii din CSM nu au reusit sa formeze o majoritate care sa aleaga vicepresedintele.

Concret:

-Nicolae Solomon a obtinut 3 voturi “DA”, 1 vot “NU” si 2 voturi nule;

-Tatiana Toader a obtinut 2 voturi “DA”, 3 voturi “NU” si 1 vot nul.

 

Drept urmare, procurorii din CSM au amanat desemnarea vicepresedintelui pentru o noua sedinta.


Iata minuta Sectiei pentru procurori a CSM:


Sectia pentru procurori, avand in vedere dispozitiile art.67 alin.3 raportat la art.19 din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Superior al Magistraturii, adoptat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.1073 din 03.12.2018, a hotarat inscrierea punctului sus-mentionat pe ordinea de zi a unei sedinte viitoare. (pentru candidatura domnului procuror Nicolae – Andrei Solomon, membru al Consiliului Superior al Magistraturii: 3 voturi da, 1 vot nu, 2 voturi nule) (pentru candidatura doamnei procuror Tatiana Toader, membru al Consiliului Superior al Magistraturii: 2 voturi da, 3 voturi nu, 1 vot nul)”.

 


Comentarii

# CARCOTAS date 25 November 2021 15:16 +378

Ăștia, dacă nu e vorba de ani de închisoare la cei care trebuie paradiți, nu știu să numere, nici să adune ori să scadă!

# MN date 25 November 2021 21:37 +60

Ce ii recomanda pe ticalosi astia sa fie sefi in CSM?, cat tupeu trebue sa ai cand stii ca esti un nimeni in magistratura sa vrei si sef

# McGee date 26 November 2021 01:14 +71

Nişte impostori

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.05.2024 – Inca o palma pentru Justitia din Romania

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva