21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

SINDICATUL NEMERNICILOR – Mesaj pentru procurorii din CSM de la unchiul Alexandrei: „Imi vine sa fac ceva cu ei... N-au gasit nimic mai bun de spus decat sa-i ia apararea procurorului care a taraganat ancheta si nu a salvat viata Alexandrei... Sectia de procurori, in loc sa se delimiteze de uscaciunile astea, ne cere noua sa tacem din gura, sa avem rezerva, sa le respectam reputatia... Dar reputatia copilului care a avut curaj, nemernicilor, cine o respecta?... E un sindicat acolo”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

30 July 2019 14:05
Vizualizari: 8046

Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii este pur si simplu un sindicat al nemernicilor, in conditiile in care nu a gasit nimic altceva mai bun de facut decat sa dea un comunicat prin care sa-i ia apararea procurorului #rezist Cristian Ovidiu Popescu, cel care ar fi oprit politistii sa intre fara mandat in locuinta criminalului din Caracal si care a asteptat sa se faca ora 6 (click aici pentru a citi). Sunt principalele acuzatii lansate de Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta de 15 ani disparuta fara urma.


Atitudinea procurorilor CSM este cu atat mai abjecta, cu cat ei sunt chemati sa garanteze respectarea legii de catre colegii de breasla. Or, ei nici macar nu au miscat un deget ca sa trimita Inspectia Judiciara sa faca verificari la Caracal, a subliniat Cumpanasu in interventia avuta luni, 29 iulie 2019, in emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3. Intr-adevar: anuntul privind sesizarea Inspectiei Judiciare a fost facut de catre presedinta CSM Lia Savonea, fara ca vreun nume din Sectia pentru procurori sa se ralieze demersului (click aici pentru a citi).

Spre deosebire de gasca CSM-ista, Procurorul General Bogdan Licu l-a asigurat pe Alexandru Cumpanasu ca va merge pana la capat in stabilirea vinovatiilor si ca in niciun caz procurorul respectiv nu va scapa nevinovat daca a gresit”, a mai spus unchiul fetei.

Inainte sa va prezentam cele mai importante afirmatii ale lui Cumpanasu, trebuie sa va spunem ca in imaginea de mai sus ii puteti vedea pe toti cei 5 membri ai Sectiei pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii (de la stanga la dreapta):

- Codrut Olaru

- Cristian Ban

- Florin Deac

- Nicolae Solomon

- Tatiana Toader.

Redam principalele declaratii ale lui Alexandru Cumpanasu despre Sectia pentru procurori din CSM:

Alexandru Cumpanasu: Imi vine sa ma duc la CSM si sa fac ceva cu ei (nu as vrea sa ma exprim altfel), pentru ca oamenii astia astazi n-au gasit nimic mai bun de spus (mai bine taceau) decat sa-i ia apararea procurorului care pur si simplu, din prostie, fiind incapabil, acest om a taraganat ancheta si nu a salvat viata Alexandrei. Nu stiu cat de mult acesti procurori cred ei ca pot sa se sustina intre ei (unii dintre ei), dar este inimaginabil sa citesti comunicatul (n.r. al Sectiei pentru procurori din CSM). Ne indeamna la rezerva, ne indeamna sa fim rezervati.

De la ora 11 dimineata pana la ora 6 seara, procurorul ala n-a cerut Directiei de Operatiuni Speciale localizarea, nu a intrat (desi Constitutia ii permitea sa intre) peste acest criminal, iar Sectia de procurori, in loc sa se delimiteze de uscaciunile astea, ne cere noua sa tacem din gura, sa avem rezerva, sa le respectam reputatia. Auziti, ma? Dar reputatia copilului asta care a avut curaj, nemernicilor, cine o respecta? ii intreb eu pe oamenii astia care sunt acum reprezentantii procurorilor in CSM. Se confirma inca o data ca este un sindicat acolo. Acolo nu avem de a face cu o institutie a statului care sa respecte pur si simplu legea, sa fie un garant al respectarii legii si sa vegheze la respectarea legii de catre procurori si judecatori. Nu! Ei nu au trimis Inspectia Judiciara a CSM-ului nici pana astazi. Nu am vazut caz mai clar, mai flagrant, de incalcare a legii de catre procurori si judecatorul de acolo de la Gorbunov incoace (de la [Penitenciarul] Craiova), iar oamenii astia ne cer astazi sa avem rezerva! (...)

Mihai Gadea: Procurorul General, in discutia pe care ai avut-o, a gasit vreo scuza procurorului care nu a actionat, care i-a oprit pe politisti sa intre in casa groazei?

Alexandru Cumpanasu: Nu. Procurorul General – cu toata sinceritatea pe care banuiesc ca a avut-o fata de mine sau gandeste asa – a spus foarte clar ca, din punctul lui de vedere, va merge pana la capat in stabilirea vinovatiilor si ca in niciun caz procurorul respectiv nu va scapa nevinovat daca a gresit. Nu s-a pronuntat cu privire la vinovatia lui, pentru ca l-am inteles: a trimis un corp de control... Ar trebui cumva sa se antepronunte fata de mine. Dar in niciun caz nu i-a luat apararea, precum Sectia de procurori sau alti indivizi din tara asta.

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 30 July 2019 14:32 +12

imi imaginea ce simti cumpanasule dupa atitea zile de zbucium si alergaturi,dar jigodiile de mermelitori mermelesc fara sa se oboseasca si pe bani multi de la tine,de la mine,de la noi.cumpanasule in acest lung drum pentru care te/ai imbarcat ,o sa simti nevoia de multe ori,SA/I STRINGI DE GIT PE ACESTE CANALII SI NAPIRCI ,NUMITI MINJITIISTATULUI CU IFOSE DE PROCURORI SI JUDECATORI.CREDE/MA CUMPANASULE DE LA EI INCEPE CORUPTIA IN MERMELICA,SI CORUPTIA IN PRIMA EI FORMA ESTE MERMELEALA,DUPA MERMELEALA URMEAZA BANII PENTRU RASPLATA MERMELELEI

# Neanae date 30 July 2019 14:36 +7

MU...E SECȚIA PROCURORI care-l acoperă pe Popescu ca pisica rahatul! DUBLA PORTIE DE MU...E #REZIST, USR, PE LA COTROCENI, PNL-ISTI ORBANISTI, CIOLOȘISTI ... wow cati sunteți sa ne veseliți simțurile! NESIMTITILOOOR ați tot semnat vânt bâșinosilor de ne-ați împuțit aerul, de amu încolo o sa va ia vârtejul ticăloșiilor voastre. Pacostea țării sunteți și in loc sa va trageți măcar o mâna de cenușă pe cap (dar nu-l aveti, aia e problema) continuați sa mâncați ce acoperă pisica. Putregaiurilor. STS SIE ȘI SRI LA CONTROL PE AȚI CHELTUIT MILIARDE DE EURO - LA EI SUNT BANII SPITALELOR ȘI INFRASTRUCTURILOR. M I L I A R D E DE E U R O PE AN !!! Mulțam Băse veniți-ar acru, creasi draci goi, ia da și tu O MU...E

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 30 July 2019 15:01 +5

PTR Neanae//MIE MI/AR PLACEA SA/L AUD PE FLORIN CONDURATEANU VORBIND DESPRE BASESCU,JOIANIS,KOIVESI,SPRINCENATA,HAINEALA,BALTAG,SUTIMAN, SI MULTI ALTII DIN JUSTITIE SI PROCURATURA,DIMINEATA LA BREAKING NEWS(pentru cei ce nu s/au prins,face epitafe misto bine,epitafu/i in versuri dar poate sa fie si necrolog

# unul din lumea cea mare date 30 July 2019 15:08 +7

ptr Neanae// ,,nu/mi placi,, faci discriminare,de ce nu si joianis boul national?daca vorbim de betivul national de ce sa nu fie si urmasul betivului?

# faracatuse date 30 July 2019 15:48 +3

Erau unii pe aici care au spus demult timp ca nu avem nicio sansa, doar divinitatea ne mai poate ajuta... Cu parere de rau, divinitatea i-a dat un dos de palma domnului pupator de procurori si justitie aservita, pupatorului de servicii si paraditorilor de altii... Cand sute de oameni mureau din cauza represiunii nedrepte, era insensibil, punea fiinte, destine, la pagube colaterale... Ma doare sufletul sa-l vad cum sufera, chiar ma doare si ma pun in pielea lui si a familiilor acestor copii.. Sper doar sa mearga pana la capat, sa aibe forta sa spuna lucrurilor pe nume pana la capat. Sa foloseasca ONG-ul sau ce este organizatia aia a lui de modernizare in acest scop. Si sa ceara scuze celor carora nu le-a recunoscut suferinta.

# Edelweiss - Ivory Tower Sophist date 30 July 2019 16:27 +7

Ministerul fără minister (aka ministerul public) este o structură instituțională INUTILĂ, PARAZITARĂ și DĂUNĂTOARE SOCIETĂȚII. Rolul său intrinsec este unul de un preponderent CARACTER ANTISOCIAL și se rezumă doar la protejarea, salvgardarea și perpetuarea intereselor oligarhice ale unor găști și cârdășii. /// AM ZÂS! :roll:

# romanul date 30 July 2019 17:53 +11

Cumpanasu cand spune "E un sindicat acolo" are dreptate! CSM-procurori este un sindicat al mafiotilor, un grup organizat infractional care se apara unul pe celalalt! Jegurile astea trebuie scoase cu bolovani din cladirea CSM!

# Carcotas date 30 July 2019 18:20 -34

Cata izmeneala pe berbecul ala de unchi al Alexandrei! Pai cum, cand el e cineva (asa se crede), cand e un familiar al celor de la ministerul de interne, sa is e întâmple lui, familiei lui asa ceva! Procurorii conduc de forma activitățile polițiștilor ; sunt de obicei tineri si Lipsiți de experiența iar polițiștii cu muuult mai multa experiența si se sclifosesc ipocrit: da sefu, am inteles sefu. Procurorii in vârsta si cu experiența sunt luați peste picior de generație tineri din procuratura si împinși in planuri secunde. Festivalul incompetentei se derulează in Romania de la fondarea statului roman modern.

# coca date 30 July 2019 20:04 +5

Mai Carcotasu, matale nu ar trebui sa fi luat peste piciro, ci de beregata bestie! Oricine ar fi Cumpanasu, copilul ala de ce a trebuit sa moara?

# Neanae date 30 July 2019 20:35 +2

Nea “unul din lumea cea mare” e pe lista Plavanul, e “ascuns vizibil” in Gașca Cotrocenilor! El e cocosul Ogradei de acolo. Lista e lunga cu din astia de pus cu capu-n gard. Dar nu lipsește KWI ... NEVER! Cum pot io sa-l uit pi dânsu’! Vreau sa adaug ceva serios. Sa le fac urări la Luju și sa fie sănătoși ca ne ajuta și pe noi astia dâ rând sa ne refulam cumva. Tensiunea psihologică data de multe evenimente trebuie sa o putem descărca. Iar ce se petrece zilele astea cu faptele monstrului ăstuia de la Caracal este DEVASTATOR. CUMPLIT! Va gândiți și la câte animale a schingiuit Satana asta? Este de pierdut uzul rațiunii la gândul ca acest criminal ar mai putea circula in libertate. Și nu m-ar mira ... cred ca in 10 ne adunam sa-l scoatem de pe ștate ... Doamne iartă-ma!

# Florins date 31 July 2019 00:24 +3

"Dar reputatia copilului asta care a avut curaj, nemernicilor, cine o respecta? ii intreb eu pe oamenii astia care sunt acum reprezentantii procurorilor in CSM" O observatie pertinenta, d-le Cumpanasu: 'astia care sunt acum reprezentantii procurorilor in CSM' NU SUNT OAMENI! Sunt niste animale trufase si, desi nu-i crestinesc, le doresc copiilor/rudelor apropiate sa aiba, o parte din ei, soarta Alexandrei!

# CSMiștilor Din jeg ați plecat, în jeg să vă întoarceți date 31 July 2019 01:50 +1

Codrut Olaru, - Cristian Ban, - Florin Deac, Nicolae Solomon, - Tatiana Toader. Din jeg ați plecat, în jeg să vă întoarceți!

# justitiarul date 31 July 2019 15:05 +1

Cred ca ar fi cazul sa iesim in strada si sa ne lum tara inapoi de la securisti si procurori si sa le dam o lectie sa nu o uite nicidata. Pai ce fac nemernicii astia? Ne distrug sistematic si ne vand strainilor si noi ii mai si platim pentru asta?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva