22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SLUGARETE SI-A FACUT-O CU MANUTA LUI – Avocata Ingrid Mocanu: “Solutia era curatirea magistraturii de cei 'rai' si intarirea statutului celor 'buni'... Deci raspunderea si independenta. Asadar, domnul 'Slugarete' (pardon, Mateescu, dar m-a luat valul colegilor dvs., magi-hastagii) de la acele momente trebuia sa faceti curatenie. Domnul 'avocat' Netejoru, ati gresit profund!... Cand a ajuns la voi, e nasol? Ce sa zic? Sa fie suferit! Ca ce tolereaza omul cu pixul lui 'Slugarete' se cheama”

Scris de: George TARATA | pdf | print

17 May 2021 14:29
Vizualizari: 8853

Avocata Ingrid Mocanu (foto), victima unui infiorator abuz comis de DNA intr-un dosar in care a fost tinuta cu lunile in arest si apoi achitata definitiv, comenteaza ultimul scandal care a explodat in Justitie. Si anume aparitia comentariilor atribuite sefului CSM Bogdan Mateescu, zis “Slugarate” (click aici pentru a citi), in care acesta ironiza si ataca magistrati si politicieni, dupa ce anterior in presa fusese publicate discutii ale judecatorilor si procurorilor #rezist.


 

Ingrid Mocanu ii transmite presedintelui CSM ca a ajuns in aceasta situatie intrucat nu a dorit sa faca curatenie in magistratura, prin indepartarea personajelor nocive si prin intarirea statutului celor care cu adevarat vor o Justitie puternica si corecta. “Deci raspunderea si independenta”, scrie avocata Mocanu intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Ingrid Mocanu are un mesaj si pentru seful Inspectiei Judiciare Lucian Netejoru, caruia ii aminteste ca ea personal a facut sesizari fata de modul in care anumiti magistrati se manifestau public, insa demersurile sale au fost respinse. “Acum stam si ne uitam socati la cum s-a ajuns aici... pai dvs., domnilor 'magistrati' ati permis asta. Acum, cand a ajuns la voi, e nasol? Ce sa zic? Sa fie suferit! Ca ce tolereaza omul cu pixul lui ... 'Slugarete' se cheama”, concluzioneaza Ingrid Mocanu.


Iata postarea avocatei Ingrid Mocanu:


“Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

Cu multi ani in urma, cand inca mai credeam ca societatea asta se mai poate salva, va tot spuneam ca justitia e cheia tuturor problemelor. Alegeri corecte, drepturi, bunastare colectiva, totul este la mana justitiei, o mana de oameni mai buni sau mai rai, la fel ca restul cetatenilor.

Solutia gasita de mine era curatirea magistraturii de cei 'rai' si intarirea statutului celor 'buni'... deci raspunderea si independenta.

Asadar, domnul 'Slugarete' (pardon, Mateescu, dar m-a luat valul colegilor dvs., magi-hastagii) de la acele momente trebuia sa faceti curatenie. Domnul 'avocat' Netejoru, ati gresit profund! Eu personal am facut doua actiuni disciplinare pentru modul in care unii magistrati intelegeau sa se manifeste public. Nici dvs, nici instantele (unele) nu au catadicsit sa-si faca treaba. Acum stam si ne uitam socati la cum s-a ajuns aici... pai dvs., domnilor 'magistrati' ati permis asta. Acum, cand a ajuns la voi, e nasol? Ce sa zic? Sa fie suferit! Ca ce tolereaza omul cu pixul lui ... 'Slugarete' se cheama.

PS - ma refer la 'portalul Slugarete' din primul comentariu (nr. - este vorba despre ubn comentariu facut de Ingrid Mocanu la propria ei postare, in care a distribuit site-ul slugarete.wordpress.com in care au aparut comentariile lui Bogdan Mateescu)”.

Comentarii

# Florin date 17 May 2021 17:25 +8

Deși părea neverosimil iată că se arată că dl Netejoru chiar este avocat și la baroul Giurgiu. Bizar e că a devenit avocat în 2018 în timp ce era judecător în funcție, nesuspendat, și șeful inspecției judiciare. Poate careva din magistrații independenți să explice chestia asta sau să vadă dacă nu cumva din ”calitățiile” sale l-au ”ajutat” în șmecherozeala asta? Cum o fi fost făcut el avocat fără să apară pe listele de examen la barou??? Câți bani o lua ca avocat ?? Altfel unebereurile și barourile sunt foarte vocale cu ce nasoale a fost la Roșu că ce dezastre fac magistrațiii etc.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva