6 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

STAGII DE PRACTICA PLATITE PENTRU STUDENTII LA DREPT. Cunoscuta casa de avocatura MUSAT & ASOCIATII anunta continuarea programului ”Mentor”, prin care ofera celor mai buni studenti 10 stagii de practica platite in cadrul firmei. Programul educational este dezvoltat impreuna cu Facultatea de Drept - Universitatea Bucuresti, prin intermediul Asociatiei Studentilor in Drept

Scris de: L.J. | pdf | print

22 March 2017 16:14
Vizualizari: 10344

Casa de avocatura MUSAT & ASOCIATII anunta continuarea programului “Mentor”, prin care invita viitorii avocati sa ia parte la stagii de practica platite in cadrul firmei. Dezvoltat impreuna cu Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, prin intermediul Asociatiei Studentilor in Drept, programul educational ofera studentilor oportunitatea de a se integra in echipe de avocati cu experienta in mandate complexe, intr-o cultura organizationala care incurajeaza dezvoltarea talentului natural si atingerea potentialului maxim de performanta.


Paul Buta (foto 1), Partener in cadrul MUSAT & ASOCIATII, arata ca programul se adreseaza tinerilor talentati care sunt interesati sa faca primii pasi in cariera: ”Credem ca este un gest firesc sa sprijinim tinerii interesati de o cariera in avocatura sa descopere frumusetea acestei meserii intr-un cadru riguros dar divers. Fiind destinat celor mai buni studenti la Drept din anii III si IV de studiu, programul isi propune sa deschida calea catre o cariera in cadrul firmei noastre viitorilor avocati talentati, cu pasiune pentru meserie si cunostinte temeinice”

”MUSAT & ASOCIATII Mentor” este un program ce isi propune sa raspunda nevoilor educationale ale profesiei de avocat, sa le ofere studentilor un inceput profesional de calitate, astfel incat ei sa fie motivati sa isi urmeze vocatia dupa ce au inteles cum functioneaza una dintre cele mai mari case de avocatura din Romania.

Prin aceasta actiune, MUSAT & ASOCIATII ofera celor mai buni studenti 10 stagii de practica platite, cu durata de o luna. Proiectul a fost prezentat atat in cadrul Facultatii de Drept, in prezenta a peste 100 de studenti, cat si in cadrul vizitei studentilor organizata la sediul firmei.

”Au fost intalniri informale in cadrul carora am discutat cu studentii despre mandatele noastre complexe din ultimul an si le-am povestit cat de importanta este pasiunea pentru meseria pe care si-o aleg. Si in avocatura se aplica principiul potrivit caruia o cariera de succes este determinata de pasiune si talent, dar si de multa munca, perseverenta si rabdare. Aceste intalniri sunt, in opinia noastra, deosebit de utile, deoarece viitorii avocati isi pot forma o opinie mai clara cu privire la nivelul de pregatire si abilitatile personale necesare unui avocat de business”, a declarat Paul Buta, Partener in cadrul MUSAT & ASOCIATII.

Indiferent de aria de practica in care studentii isi vor efectua stagiul ca membri ai echipelor MUSAT & ASOCIATII (Litigii, Arbitraj, Drept Comercial, Drept Imobiliar, Proprietate Intelectuala, Drept Concurential, Consultanta Fiscala), ei vor fi implicati in probleme de drept interesante si vor avea de rezolvat subiecte ce le vor provoca gandirea si priceperea juridica.

Studentii pot aplica la programul MUSAT & ASOCIATII Mentor prin intermediul Asociatiei Studentilor in Drept, tinerii interesati fiind invitati sa isi trimita documentele de candidatura (CV, scrisoare de intentie, scrisoare de recomandare si o dovada a notelor obtinute in anii de studiu) la adresa de e-mail successusperlabor@asd-ub.ro, sau direct, la adresa de e-mail cariere@musat.ro.

MUSAT & ASOCIATII este casa de avocatura din Romania recunoscuta de-a lungul anilor in calitate de formator a sute de avocati, multi dintre ei recunoscuti pe plan local si international pentru expertiza si profesionalismul lor. Excelenta si profesionalismul sunt valori datorita carora MUSAT & ASOCIATII a devenit una dintre cele mai respectate case de avocatura din Romania.

Despre MUSAT & ASOCIATII:

MUSAT & ASOCIATII este una dintre primele case de avocatura infiintate in Romania, dupa 1 ianuarie 1990. Avand 20 de parteneri si peste 100 de avocati si consilieri, MUSAT & ASOCIATII acorda servicii de consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale, drept penal

MUSAT & ASOCIATII este recunoscuta ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din Romania, iar publicatiile internationale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomanda cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pietei avocatiale, multi dintre avocatii firmei fiind la randul lor nominalizati de aceste publicatii ca facand parte din elita avocaturii de business din Romania.

In 2015, MUSAT & ASOCIATII a castigat premiul “Firma de avocatura a anului in Romania”, distinctie acordata anual de reputata publicatie britanica “The Lawyer” firmelor de avocati din Europa care au obtinut performante deosebite in anul de referinta.

In anul 2013, MUSAT & ASOCIATII a fost desemnata „Casa de avocatura a anului in Romania”, de catre International Financial Law Review, fiind pentru a doua oara cand MUSAT & ASOCIATII isi adjudeca acest valoros premiu, dupa distinctia primita in 2011, anul in care Romania a fost inclusa pentru prima data in lista tarilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea in 2012, MUSAT & ASOCIATII a fost recompensata cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai buna casa de avocatura din Europa Centrala si de Est”, distinctie acordata de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente inregistrate in Romania de echipa de avocati MUSAT & ASOCIATII, in ceea ce priveste evolutia portofoliului de mandate in practica de fuziuni & achizitii si strategia de management adoptata.

Totodata, renumita publicatie Chambers Europe a decernat firmei MUSAT & ASOCIATII trofeul „Romanian Law Firm of the Year", pentru casa de avocatura cu cele mai bune performante in Romania, in cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUSAT & ASOCIATII acorda in mod regulat consiliere juridica celor mai cunoscute si respectate corporatii din Romania, precum si institutiilor publice si financiare locale in tranzactii corporative si financiare sofisticate si in proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 3.000 clienti, majoritatea din categoria investitorilor straini si corporatii multinationale.

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.02.2023 – Numirea sefilor PICCJ si DNA intra in linie dreapta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva