28 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TABARA #REZIST SI-A LUAT PAPARA – Exclusiv. Vicepresedinta Curtii de Apel Bucuresti Elena Costache a invins-o pe preferata magistratilor activisti Lucia Anamaria Zaharia. Costache a trecut in etapa nationala a alegerilor pentru CSM, cu 101 la 84 voturi. A fost nevoie de un tur II, dupa ce in prima faza Costache ratase la un vot nominalizarea. Judecatorii Bogdan Voinescu si Daniela Panioglu nu au avut nicio sansa

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 aprilie 2022 15:46
Vizualizari: 7720

Vicepresedinta Curtii de Apel Bucuresti, judecatoarea Elena Costache (foto), a trecut in etapa nationala a alegerilor pentru Consiliul Superior al Magistraturii care isi va incepe mandatul in 2023. Costache a invins-o joi, 28 aprilie 2022, pe judecatoarea Lucia Anamaria Zaharia, preferata magistratilor #rezist si activisti, avocata exclusei Camelia Bogdan in dosarele disciplinare.


Potrivit informatiilor in posesia carora Lumea Justitiei a intrat, Elena Costache a obtinut 101 voturi, in timp ce Zaharia a luat 84 voturi, 2 voturi fiind nule.

Victoria lui Costache a avut loc intr-un tur II, dupa ce initial, tot joi, 28 aprilie 2022, dar cu cateva ore inainte, vicepresedinta CAB ratase trecerea in etapa nationala a alegerilor pentru CSM din cauza unui singur vot. Elena Costache stransese 93 de voturi, avand nevoie de 94 pentru a obtine majoritatea voturilor exprimate de judecatorii prezenti, in timp ce Zaharia fusese votata de 57 de judecatori.

Ceilalti doi candidati care au participat la alegerile interne pentru CSM nu au avut nicio sansa. Astfel, dupa primul tur, in spatele Elenei Costache si Luciei Zaharia s-au clasat judecatorii Bogdan Voinescu (30 de voturi) si Daniela Panioglu (5 voturi).


Contracandidatii lui Costache


Elena Costache va participa asadar la etapa nationala a alegerilor pentru noul CSM, care se va desfasura in 22 iunie 2022, in urma carora se vor afla numele celor trei reprezentanti ai curtilor de apel in CSM. Costache ii va avea contracandidati ii va avea pe Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj, presedinta Curtii de Apel Targu Mures Andreea Ciuca, presedintele Curtii de Apel Galati Cosmin Mihaila, judecatoarea Gratiela Ramona Milu de la Curtea de Apel Brasov, presedintele Curtii de Apel Craiova Adrian Gluga si seful Curtii de Apel Alba Iulia Liviu Odagiu.

Comentarii

# Felicitări judecatorilor CAB! date 28 aprilie 2022 16:01 -2521

Alegerile de astazi de la Curtea de Apel București au trasat linia viitorului CSM. Este o veste foarte buna pentru ca judecătorul ELENA COSTACHE este impecabila in funcția de execuție și, cu siguranța, va fi un membru CSM de anvergura.

# M date 28 aprilie 2022 16:04 0

daca vrea domnu usor usor poate scapam de jigodiile rezist din acest sistem , cu doamna Ciuca, Lupea si aceasta doamna poate reusesc sa sparga gruparea asta nenorocita din CSM

# Doliu in clan date 28 aprilie 2022 16:18 -716

Ma refer la clanul Ghica-Voinescu. A fost cea mai tare lovitura primită de ciocoime. Sunt judecător in. Curtea de apel și cunosc foarte bine dedesubturile jocurilor făcute de ei. Unicul scop a fost acela de a pune mâna pe putere. Pentru ei. Multe vor ieși la iveală in perioada urmatoare

# Vasile date 28 aprilie 2022 19:42 -10

Un trio de vis ar fi Adina Lupea CA Cluj Andreea Ciuca CA Tg Mures si Elena Costache CA Buc

# Eu date 29 aprilie 2022 09:07 -35

Un trio de vis.sunt sigur ca cele 3 vor reusi.ciuca, lupea,costache-suntem alaturi de voi.justitia trebuie ,in sfarsit, sa avanseze.puneti capat abuzurilor.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.06.2022 – S-a decis soarta lui Scutea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva