2 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRINOMUL CARE A ORCHESTRAT FACATURA BLACK CUBE – Judecatorul Dumbrava de la TMB a dispus ridicarea controlului judiciar dispus fata de colonelul SRI Daniel Dragomir in dosarul “Black Cube”. Desi au trecut mai bine de doi ani de cand l-au saltat si aruncat dupa gratii pe motiv ca ar fi coordonat asa-zisa operatiune de spionare a Laurei Kovesi, DIICOT inca nu a finalizat dosarul lui Dragomir. Colonelul SRI acuza: “Sunt trei oameni care se afla in spatele acestui dosar: Pahontu, Coldea si Kovesi”

Scris de: George TARATA | pdf | print

17 October 2018 17:31
Vizualizari: 7743

Se fasaie de tot marele dosar de spionaj “Black Cube”. La mai bine de la doi ani de la momentul in care colonelul SRI Daniel Dragomir a fost saltat, retinut si apoi aruncat dupa gratii peste trei luni, pe motiv ca ar fi coordonat asa-zisa actiune de spionare a Laurei Kovesi, DIICOT nu este capabil sa trimita dosarul in instanta. Asta desi chiar Daniel Dragomir cere cu insistenta acest lucru. Si nu doar ca nu doar ca nu l-a trimis in instanta, dar nu mai reuseste nici macar sa pastreze masurile preventive fata de colonelul SRI.


Tribunalul Bucuresti a dispus miercuri, 17 octombrie 2018, ridicarea controlului judiciar fata de Daniel Dragomir. Mai exact, judecatorul Edgar Laurentiu Dumbrava a hotarat admiterea contestatiei formulata de Dragomir la masura DIICOT de prelungire a controlului judiciar, decizia fiind definitiva.

Dragomir prezinta tripleta care s-ar afla in spatele dosarului “Black Cube”

Anuntul privind ridicarea controlului judiciar a fost facut chiar de Daniel Dragomir. Intr-un clip video postat pe pagina sa de Facebook, Dragomir a explicat ca este pentru prima data in mai bine de trei ani cand nu mai are nicio masura preventiva, stiut fiind ca inainte de a fi saltat in dosarul “Black Cube” colonelul SRI fusese arestat intr-un dosar al DNA, dosar care s-a soldat cu achitare pe linie pentru pretinsele fapte pentru care fusese aruncat dupa gratii, fiind condamnat cu chiu cu vai la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru participatie improprie la fals.

De asemenea, Daniel Dragomir a tinut sa sublineze ca intregul dosar “Black Cube” este unul politic si ca va face orice este nevoie astfel incat adevarul sa fie aflat. In acest sens, Dragomir a precizat ca in spatele dosarului s-ar afla fostul prim adjunct al SRI Florian Coldea (foto 1), fosta sefa DNA Laura Kovesi (foto 2) si directorul SPP Lucian Pahontu (foto 3).

Amintim ca in dosarul “Black Cube” Daniel Dragomir a fost retinut in 14 septembrie 2016, dupa care arestat preventiv si tinut dupa gratii pana in 27 decembrie 2016. De atunci, el s-a aflat in arest la domiciliu, dupa care sub control judiciar. Colonelul SRI a fost acuzat de DIICOT de constituire a unui grup infractional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operatiuni ilegale cu dispozitive si programe informatice, instigare la fals informatic, in forma continuata si instigare la violarea secretului corespondentei.

Iata declaratiile lui Daniel Dragomir:

“Am vrut astazi sa va impartasesc o veste foarte buna, si o mare victorie. Pentru prima data din 12 ianuarie 2015 (n.r. - data la care Dragomir a fost retinut si apoi arestat in primul dosar fabricat impotriva sa, cel de la DNA) sunt un om liber. Astazi, instanta a decis sa ridice in totalitate masura controlului judiciar in dosarul Black Cube. Pentru prima data dupa trei ani si ceva nu mai am niciun fel de masura preventiva, si o instanta a decis ca mizeria de dosar Black Cube trebuie sa ramana fara acel umilitor si preventiv control judiciar.

A venit momentul sa aruncam in aer aceasta mizerie de dosar Black Cube. El este un dosar politic, sunt nevinovat si acest dosar trebuie sa iasa la iveala. Ma voi lupta pana la capat. Va spun ceea ce urmeaza sa se intample in urmatoarele trei luni. Sunt trei oameni care au facut acest dosar, si care se afla in spatele acestui dosar Black Cube: directorul SPP Lucian Pahontu, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi. Din momentul acesta, nemaiavand nicio restrictie si masura preventiva, ma voi lupta ca un leu ca acesti trei oameni sa fie trasi la raspundere pentru faptele lor si pentru ca m-au arestat in acest dosar politic.

Practic, DIICOT a ascultat niste infractori, DIICOT a cazut de papagal in acest dosar. Imi doresc ca acest dosar sa ajunga intr-un final la instanta si imi doresc sa demonstrez tuturor ca am fost arestat politic in acest dosar, si este momentul ca acest dosar sa se incheie”.

Comentarii

# In sfarsit Dragomir a recunoscut. date 17 October 2018 17:49 -15

Ce sunt 3 ani pentru cineva care are 80 la dispozitie? Nimic.

# Gilu date 17 October 2018 17:57 +7

Parerea mea este ca izraelienii au vrut sa sustraga stiinta de carte din mintea baschetbalistei Nefertiti ( cum o alinta d- l CARTOF BELIT ) si au gasit un fel de Desertul Gobi ... Poznasii astia de izraelieni sunt mereu in cautare de oameni geniali ...De data asta au dat chix : le - au explodat computerele , deoarece spionata era rea conducatoare ...

# DODI date 17 October 2018 17:59 +16

De mult așteptăm ca acestor trei zburătoare (CUCUVEAUA MOV = Slujirea, CIOARA VOPSITĂ = Pahonțu și PAPAGALUL jumulit = coldea) să li se taie din aripi și să fie puse la fezandat. Deocamdată singurul care mai este în funcție este sppistul șef purtat pe la Roma și transformat în hârtia igienică a lui ciolanis în caz de diaree verbală. Așteptăm pe dl. Dragomir să scuture bine copacul și toate trei aripatele să cadă în cioc.

# Dorina date 17 October 2018 20:25 +1

Genial!

# Edelweiss - Zicălaș de ocări și sudălmi (de BUKOWINA) date 17 October 2018 19:14 +6

Mey, Io* mi-am fixat definitiv colimatorul plaivazului pe porcușorii din Ministerul fără minister și nimică nu mă poate suci în convingeri. Dar, mă jur că, în ziua în care o să văz un PROCUROR cu har și dragoste de meseria ce și-a ales-o, CARE O SĂ-I ÎNCĂTUȘEZE ȘI-O SĂ-I AZVÂRLE ÎN OCNĂ PE BORFAȘII ĂȘTIA POLINOMIALI, din zâua aceea o să înalț numai Ode, Imnuri de slavă, Osanale și Cântări elogioase la adresa Procurorilor. Oare câte dezvăluiri mai trebuie făcute ca să aibe careva curajul să le ațină calea la golanii ăștia NĂIMIȚI AI ALOGENILOR, să le ferece încheieturile mânurilor cu câte-o pereche de clanțe oțelite și să le declame la modul teatral: ÎN NUMELE LEGII ȘI AL POPORULUI ROMÂN SUNTEȚI ARESTAȚI; NEMERNICILOR!”, Până atunci, cât timp or să mai îmble slobozi și nestingehriți acești cârdași polinomiali, nu pot să zid despre procurori decât măscări, ocări, sudălmi și insulte! ;-) „Caut un Om cinstit!” zâcea Diogene, ziua la nămiezi cu fânaru-n mânuri. Io* caut un PROCUROR!

# Megatronix date 17 October 2018 19:52 +2

Nu cata câ-cați digeaba !

# Edelweiss - Grapholog de BOKOWINA date 17 October 2018 20:08 +3

Tu-i mamucuța ei de virgulă! Poț' să citești „Nu căta, că cați degeaba!” sau poate fi cetit „Nu căta căcați, degeaba!” :sigh: nota: „că” - uzanța populară substituind conjuncția „căci” (rezultată din îmbinarea lui „că” și „ce”)

# tutua autenticata date 17 October 2018 21:12 +1

:lol: Megatronixul a gresit virgula,dar merg pe mana rezumatului facut de el, sa nu't fie cu banat Edelweisse ca cati digeaba ,va ramane fara finalizare. :-) cu toate lumanarile aprinse nu gasesti cinstea,suntem intr-o perpetua diogenica catare. :lol: >,.,,

# Dorina date 17 October 2018 20:22 +2

Sfanta Treime cu epoletii la vedere! pe care o frecventeaza chiar si famiglia Klaus Werner Iohannis... in mod regulat, in fiecare sfarsit de saptamana … de obicei la Sibiu!

# Edelweiss - teolog consubstanțial (de BUKOWINA) date 17 October 2018 21:00 +2

Hă, hă, hă! Lucică-zărghitul e Tatăl, Lulutza - huiduma hermafrodită e Fiul iar cărăușul răpănos (pahonț) e Sîntul Duh - purtător de iscodeli și îmbârligături. Structura Homoousious a Trinomului - trii descreierați irecuperabili, numai buni de cetluit în chimeși cu mâneci largi și de închis la Socola!

# Liliana date 23 October 2018 21:25 0

Tu cred ca esti cu capul daca compari Sfanta Treime cu... trei oameni... si cred ca trebuie sa te internezi putin pe la Socola

# Liliana date 23 October 2018 21:38 0

Tu cred ca esti cu capul daca compari Sfanta Treime cu... trei oameni... si cred ca trebuie sa te internezi putin pe la Socola

# Edeweiss - ACI passionate (from BUKOWINA) date 17 October 2018 22:40 +3

Wow! Ce dixtracții alternative am găsât la postăceala aiurea pe LuJu, ca Moise în pustie. Prima: ce bistoș e de ascultat clipuri audio de pe REAL ATC – real aviation communications. Înregistrările convorbirilor reale dintre Tower și diferite aeronave aflate în situații de urgență. Când mă plictisesc de REAL ATC, dau pe flight radar 24 – tracker live al aeronavelor din spațiul aerian, iar simultan cu acesta lansez aplicația live ATC – convorbirile în timp real ale controlorilor de trafic approach și tower ale diferitelor aeroporturi. Dau click pe OTP (Otopeni), dau și flightradarul tot pe otopeni, ascult și văd cum vin aeronavele la aterizare la OTO PENI (it!). Cu aste ocupații inutile ies la fel de câștigat ca și postăceala de pe luju: nu pierd nimic, nu câștig nimic, bașca că pe RealATC+ flightradar nu mă enervez! P.s. să-mi deie și mie careva un mail când or termina de intrat la ocnă toți șobolanii și politrucii! :P dragnea 3 decimal 5 heavy, ABORT POLITICS,GO AROUND!

# jude la opinca ţării date 18 October 2018 11:18 0

Edelzeiss, clarvazător de Bukovina, nu te stiam asa de aerian ! Aseară la orele 22 si fro 23 min,  au auntat că Speranţa a decolat cu bine din Bukovina dar în drum spre Bucuresti a intrat în  vrie şi s-a prăbuşit deasupra PICCJ.  Nu vreau să fiu piază rea, constat numa’ că pe tine toate femeile te părasesc. :-* Asa că lasă mail-ul ăla strănepotilor tăi şi  când or prinde de veste, ţi-or spune dacă dorinta s-a împlinit.

# Edelweiss - AT controller in the ivory tower date 18 October 2018 14:24 +1

Taci... din gurî, uăi jude opincar obraznik! Io* nu-s clar-văzător, ci-s clar-privitor. Adică e diferență între a privi doar ceea ce-ți place :zzz și a vedea cu de-a sila :o cum în Rromânika1984 se războiesc aiurea un hoț derbedeu, din țarcul de dreapta, cu alt potlogar hoțoman din țarcul din stânga, ambii având de dinapoia lor turme imense de cornute mici behăitoare! Dezgustătoare și scârbavnică panoramă! Nu mai bine pierd Io* timpul privind la cum se fabrică propulsoarele Rolls-Royce Trent1000 sau cum se asamblează Airbusurile A380? Știai, jude căcăcios și opincar, că UK este a doua industrie aeronautică pe plan mondial? (după Colonia penitenciară a mormonilor americani). Știai că aripile de Airbus se fac în UK, fuzelajele în Jermanika, landing-gear-urile în Spania iar montajul final în Franța? Apăi, în asăminea condiții, îmi esplic de ce pe britanici îi doare fics în pics de uniunea sovietică europeană a prostalăilor de la Briusel!

# Dragaica din talpa ţării date 18 October 2018 16:13 0

a dreaq tu, Spurcăciune de Bukovina, de ce tre să-mi lauzi mie toti colonialistii? :cry: Pot trăi linistită si fară să cunosc performantele lor în  fuste_laje  şi  mandră îs ca am avut primii cai din istoria aeronauticii : vezi Calu’ lui Harap-Alb, Calu’ lui Fat-Frumos. :eek: Parcă englezu’ stie cine avu primul lumina stradala din Europa sau cum  te visezi tu Traian Vuia la relanti. Dacă  te mai prinz o data că-mi vorbeşti nehigienic, îţ tupăi o opincă dupe ceafă, de rămâi aplecat în  apostila căcăciosilor.

# Edelweiss - mic la stat și degrabă impulitoriu de drăgaice date 18 October 2018 17:43 0

„Pot trăi LINIȘTITĂ...” :sigh: Zău, fa Pitzipoancă? Judele de la talpa Țării este purtătoare de fustă! 'tu-ți brânza ta de clonțoasă obraznikă, apăi tu îndrăznești, de la anvergura celor 4 picioare și 7 inci ai tăi, să te dai hutza de oauțele mele? Ai tropotit cumva cu mine dimpreună pe podețul lingvistic și forumistic? 'Au nu cumva am fost amândoi colegi în BT 20 ANP când ne-o dus pe mine la Găești și pe tine la Târgșor? Am poștit cumva aceeași țâgară în plimbătorul pârnăilor? Vezi-ți de anvergura ta, mărunțico, și nu căta „cârcotă cu hoții”! :P ( vorba cânticelulu': „'tu-le muma-n k*r de juzi / și pe jude când le prinzi!”

# 3 lepre si toti 3 sa ma rahatzesc pe ei ! date 18 October 2018 18:07 +2

Schizofrenicul , dolofana-gretoasa si facocerul , o tripleta a sistemului care trebuie distrus pana la temelie ! Inca noi mai platim salariile la acesti paraziti ; PSD+ALDE , ce faceti ba , treziti-va dracului !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.09.2022 – Premiu pentru procurorul Nita, palma pentru judecatoarele Panioglu si Gulutanu (Galerie foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva