14 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VERDICT ISTORIC AL CEDO – Crimele din decembrie 1989 nu se prescriu! Ministerul Public a favorizat infractorii! Legea sigurantei nationale este desueta si trebuia abrogata! (Sentinta)

Scris de: Adina A.STANCU - R.SAVALIUC | pdf | print

25 May 2011 17:04
Vizualizari: 19267

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989 Bucuresti, Teodor Maries (foto) a organizat marti impreuna cu avocatul Antonie Popescu din Baroul Bucuresti (foto) o conferinta de presa in care a prezentat traducerea deciziei CEDO de la Strasbourg de marti, in care Romania a fost condamnata pentru tergiversarea dosarelor privind asasinatele din decembrie 1989, dar si pentru incalcarea dreptului la viata privata, prin urmarirea persoanelor pe baza legii sigurantei nationale, care nu ofera nici o garantie privind respectarea Drepturilor Omului. Teodor Maries a multumit reprezentantilor Curtii Europene a Drepturilor Omului pentru celeritatea judecatorii cauzei sale si a Asociatiei 21 Decembrie 1989 si a conchis ca Procurorul General Laura Kovesi si seful Sectiei Parchetelor Militare, gen. Ion Vasilache „au facut posibila aceasta condamnare!” Maries a acuzat faptul ca Ion Iliescu si o serie de lideri liberali din timpul guvernarii lui Tariceanu „au sugrumat dosarele crimelor din decembrie 1989” si l-au eliminat pe procurorul militar Dan Voinea din aceste dosare. Maries a subliniat faptul ca CEDO a atentionat statul roman asupra faptului ca infractiunile din decembrie 1989 prin care au fost ucise peste 1000 de persoane au facut obiectul unor „dosare politice”: „Fac apel la cele peste 8500 de victime sa faca plangeri la CEDO pentru ca au calea deschisa, iar prin presiunea acestor demersuri se va reusi determinarea autoritatilor sa trimita vinovatii in fata Justitiei!”


Pledoaria avocatului Antonie Popescu

Avocatul Antonie Popescu a rezumat concluziile deciziei CEDO de marti, aratand ca judecatorii europeni au subliniat faptul ca agentii guvernamentali din parchete nu pot invoca prescriptia pentru a a ascunde faptul ca nu au facut nimic in dosare, dupa cum nici hotararile Sectiei penale a Inaltei Curti care au mentinut solutiile de NUP date pentru procurorii impotriva carora s-au formulat plangeri penale pentru musamalizarea dosarelor din decembrie 1989, nu au nicio valoare in fata jurisprudentei CEDO: „Ministerul Public trebuie sa redeschida dosarele inchise rusinos, iar noul CSM are obligatia de a urmari respectarea hotararii CEDO”. Avocatul Antonie a rezumat: „Ce aduce nou aceasta decizie este o maniera categorica care aminteste statului roman ca are obligatia de a respecta caracterul obligatoriu al deciziilor CEDO (...) exista o complicitate a Ministerulului Public cu criminalii, o favorizare a infractorilor chiar. Curtea scoate in evidenta ca sunt sute de persoane implicate in procedurile penale si ca in viitor, in numele acestora, s-ar putea aduce noi decizii de condamnare. CEDO a zis sa se elimine obstacolele. Manevra de stergere a urmelor – PRESCRIPTIA. CEDO spune acum: Baieti, aveti obligatia sa aplicati Conventia, sa dati prioritate, de indata, art. 2 din CEDO si sa nu mai invocati prescriptia. Concluzia: uciderea oamenilor nu se prescrie. Societatea trebuie sa stie adevarul. Procurorii si judecatorii trebuie sa-i trimita in judecata si sa-i condamne pe vinovati!

Legea sigurantei nationale trebuia abrogata!

In alta ordine de idei, avocatul Antonie Popescu a precizat ca decizia de condamnare a Romaniei a vizat in cazul lui Teodor Maries si incalcarea dreptului la viata privata a acestuia, prin monitorizarea sa de catre SRI, in baza Legii 51/1991 a sigurantei nationale, despre care CEDO a aratat: Curtea reaminteste ca a analizat legislatia romana referitoare la masurile de supraveghere secreta, legata de securitatea nationala, pentru prima oara in 2000. Curtea a tras concluzia atunci, ca legislatia referitoare la strangerea si arhivarea datelor nu continea garantiile necesare dreptului la viata privata a indivizilor; nu se indica indeajuns de clar extinderea si modalitatile exercitarii puterii de apreciere de catre autoritati, in domeniul respectiv. Ori, in ciuda, in special a unei Rezolutii interimare a Comitetului de Ministrii a Consiliului Europei, Rezolutie care chema la remedierea urgenta si in intregime a acestor carente, executarea acestei decizii este inca in curs si astazi. In plus, cum de asemeni Curtea a constatat in 2007, in ciuda amendamentelor facute in 2003 si 2006 Codului de Procedura Penala, masurile de supraveghere in cazurile de atingere presupusa a sigurantei nationale, astazi inca pot fi ordonate conform procedurii prevazute de catre Legea nr. 51/1991, care nu a fost abrogata”.

Reprezentantii Asociatiei 21 Decembrie 1989 au prezentat si traducerea deciziei CEDO de marti din care rezulta ca nu se prescriu crimele din decembrie 1989, iar legea sigurantei nationale in baza caruia sunt in continuare monitorizati cetatenii romani trebuia abrogata.

* Cititi aici traducerea deciziei CEDO!

Comentarii

# creste date 25 May 2011 16:05 +5

Ha, haaaaa!!!! Pai tocmai m.u.i.e de Voinea a ingropat dosarele...i-a pacalit pa toti fraierii astia care vorbesc de revolutie...a facut de fapt jocurile lu Ilici & comp!!! Uitati-va la totii vechii se(nc)uristi da de fapt din generatia a doua..s-au ajuns..afaceri banoase, masini scumpe..ce naiba..nu va e clar cine-a avut de castigat de pe urma loviturii de stat?!!!

# Kovesi a omorat dosarul lui Ion iliescu date 25 May 2011 19:03 0

Dan Voinea a lucrat doar cativa ani in aceste dosare, in schimb Kovesi si Vasilache au tinut cu dintii sa nu se faca nimic in ele. Cine i-a dat scoatere lui Ion Iliescu? Aucim? Madam Kovesi! Pai despre ce vorbim aici? Kovesi e la finalul celui de-al doilea mandat, iar pe procurorul Vasilache presedintele Traian Basescu l-a avansat la gradul de general cu o stea o data, iar apoi de general cu doua stele pentru performanta de a instrumenta 0 (zero) dosare!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# out off date 26 May 2011 09:05 0

:D 10/04/2010 KGB si revolutiile din Europa de Est Filed under: dosare ultrasecrete,Opinii,Recomandări,Scandalos — Alex @ 23:49 Tags: AVO, Bucuresti, Ceausescu, CIA, DECEMBRIE 1989, Erich Honecker, FSB, GRU, Ion Iliescu, kgb, Lech Walesa, revolutia, romania,STASI, STB, UDB, Vaclav Havel 1 Votes Probabil ca numai in Romania anatomia comuna a evenimentelor istorice din anul 1989 continua sa fie – vorba poetului – lung prilej de vorbe si de ipoteze. In Occident, ca si in restul statelor Europei de Est, evenimentele din 1989 sunt de mult clarificate. Faptul ca multimile au fost atrase in strada de perspectiva ispititoare de a scapa de comunism a fost infatisat de Iliescu & Co drept o explozie po******ra, spontana. Trecandu-se, ca de obicei, sub tacere evenimentele care au facut posibila eliminarea, printr-o lovitura de stat, a clanului Ceausescu. Altii insa, ca presedintele Havel, n-au ascuns propriului popor adevarul legat de planul rasturnarii comunismului ca sistem si nici factorii .

# Adrian date 25 May 2011 16:55 +4

Cat de penibil!!! Cine a ingropat dosarele? Vasilache? Kovesi? Nu fiti copii! Cine le-a avut timp de aproape 20 de ani? Nu cumva marele maestru de ceremonii Voinea? Nu a avut timp 20 de ani sa le rezolve? Ce sa vezi, exact cand a plecat din parchet pe usa din spate, mai avea putin si le termina!!! Nu fiti copii! Acum apare ca fiind un mare justitiar si aparator al revolutionarilor! Daca nu ar fi tragic ar fi chiar comic! Asa ca hai sa ne uitam cine s-a ocupat de dosarele revolutiei!!! Cat il priveste pe marele Maries, lasati-ma sa am rezervele mele cu privire la acest revolutionar care...

# Marean catre Adriean date 25 May 2011 22:12 0

Adrieane, Voinea le-a ascuns, a strans probe si le-a dus la Moscova. Si Putin le-a predat apoi cu ajutoru lu Maries la inamicii astia de la cedo din occidentu putred. care impreuna cu agenturilii condamna acu securitatea din care-ti tragi seva ! pe voi v-a deranjat si Eltin...poate vi l gasiti pe Brejnev Sic, c-ati luat bataie! Sunteti in UE nu in URSS si fara ta****** ilici; si cu perestroika sparta la dinti... si fara ceasca si fara plesita, postenicu consolati va cu basescu!

# van gogu date 25 May 2011 18:57 +1

Bineanteles ca Voinea a ucis doasarele...18 ani a dormit pe ele, desi in timpul domniei taraniste s-a bucurat de tot sprijinul chiar de presiuni ptr.a l trimite pe ilici in judecata, asa ca, va rog sa ma iertati. Maries, marele revolutionar a fost doar un fotbalist de mana a cincea si bisnitar de clasa prins pe strada de val la revolutie iar dupa revolutie s-a remarcat doar prin oportunism si lichelism, cati revolutionari care traiesc in situatii mizere a ajutat?cati dintre victimele rev.sau urmasii acestora a ajutat?raspunsul e 0.L-a ajutat doar pe revolutionarul Basescu facandu-i campanie si propaganda.

# militia spirituala date 25 May 2011 22:17 0

esti varza goguta, go home, ti-a expirat schimbul!

# van gogu date 26 May 2011 08:17 0

pt.militia spirituala: sunt multumit ca sunt varza e mult mai bine decat a fi stupid, stiu si ca sut prost dar cand ma uit la tine imi cresc aripi, vad ca se poate si mai rau. Si daca m-ai bagat in seama inloc sa comentezi articolul ma comentezi pe mine, iata diagnosticul meu pentru boala ta: Este boala ce nu doare Chiar dacă produce greaţă Şi de care omul moare De mai multe ori în viaţă. (Prostia)

# dan vladescu date 25 May 2011 19:04 +1

Va fi CEDO la fel de exigenta si atunci cand se va pune problema prescriptiei pentru infractiunile care au dus la devalizarea Romaniei ?

# van gogu date 25 May 2011 19:30 +1

nu numai devalizarea, ci si violarea repetata a unei palete largi din tratatele privind drepturile omului constituie infr.de genocid cf."Declaration on the prevention of genocide" UNHCR si cf.art.357 al.2 c.pen. si crimele impotriva umanitatii (mortii sunt:inchiderea spitalelor, sinucideri din cauza saraciei, pensionari decedati cand li s-a redus ilegal pensia s.a.m.d.) nu se prescriu.

# adi date 13 June 2014 00:43 0

exista o decizie CCR prin care s-a hotarit ca e illegal sa se taie pensile si deci pensile nu sau taiat ...dar si minciuna ii vorba...apropos.... nu sau inchis toate spitalele deci nu sa pus in pericol viata nimanui...cred ca nimeni nu poate fi vinovat de o decizie unilaterala de sinucidere atita timp cit nu li sa sugerat acest lucru ...doar a3 face asfel de sugestii (nu ai simtit ca ai vrea sa te sinucizi-mihai gidea)....gindeste ...nu lasa a3 sa gindeasca in locul tau

# ialomitanu date 25 May 2011 22:15 0

trabe sa sesizezi si tu cedo sa vezi ce face; da stai la coada, ca ilici e tanar cu elevii iar cedo are intai criminalii in colimator

# MAAT date 25 May 2011 19:14 0

IN ANUL 2008,CAND A AVUT LOC UN MITING LA PIATA UNIVERSITATII,MARIES SE PREGATEA SA PLECE LA BRUXELLES CU AUTOCARUL ,I-AM INMANAT UN MEMORIU IN CARE AADUCEAM LA CUNOSTINTA CE SE INTAMPLA IN ADMINISTRATIA PUBLICA ,IN JUSTITIA DIN ROMANIA,LA CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI.NICI MACAR NU L-A INTERESAT SA IL PRIMEASCA ,DUPA CE II SPUSESEM CA SE LASA FOLOSIT DE CATRE TRAIAN BASESCU !!!!

# MAAT date 25 May 2011 19:16 0

Monitorizarea cetatenilor romani nu se realizeaza in baza legii sigurantei nationale ,care este o lege acceptabila .Ascultarea permanenta ci IN MOD ABUZIV DE CATRE INSTAin raport cu ce va fi ,cu ce pregateste Traian Basescu inca din 2005 de cand fosta consiliera WEBAR a demisionat tocmai din cauza totalitarismului constatat la Traian Basescu in urma convorbirilor avute pe textul proiectului de lege pe care TRAIAN BASESCU IL DORESTE ! INSTANTELE JUDECATOERSTI MANA IN MANA CU D.N.A. ,D.I.I.C.O.T-prin incalcarea acestei legi, dictata de catre super-agetul SECURITATII .Acum ati inteles de ce trebuia sa existe scurgerea de informatii privitoare la camerele de luat vederi instalate de DNA IASI ?Pentru a produce suficienta iritare din partea societatii!!!Ulterior ,(o zi ,doua )a venit si hotararea C.E.D.O.,acceptata fara nici o analiza a efectelor ei ,de care se va servi TRAIAN BASESCU care a ordonat redcatre ei ,sfatuit de VALERIU STOICA care a dat in acest sens ,pasul inapoi la timp. Urmeaza zile negre pentru toti!!! Maries ,caruia i-am trimis emailuri in 2007 si 2008 pana sa faca el cerere individuala la CEDO ,este o unealta murdara a lui Basescu Traian !V-ati intreat de ce s-a retras Barsan pentru judecarea aceastei cauze ?Nu tine treaba cu asa -zisa incompatilitate [pentru ca la REVOLUTIE ar fi fost profesor la DREPT]de care CURTEA nu a tinut cont la judecarea cauzelor mele cand am aratat ca DECANUL CORNELIU BARSAN SI PRODECANUL NICOLAE POPA CHIAR SI DUPA 1990 PRETINDEAU VALUTA DE LA STUDENTII STRAINI CA SA NU MAI ZIC CA SE PRIMEA MITA SI DE LA STUDENTII ROMANI CHIULANGII CARE SE OCUPAU DE AFACERI [SPECULA CU MARFURI ADUSE DIN TURCIA ]IN TIMPUL ANULUI UNIVERSITAR . Pentru ca el ,CORNELIU BARSAN ca si PRESEDINTELE corupt al SECTIEI A TREIA ,amici de afaceri judiciare ,stiau ca din anul 2004 pana in 2010 Acum ati inteles de ce au existat atatea ruperi de randuri in lupta de la C.S.M .raportat la fraza „Ministerul Public trebuie sa redeschida dosarele inchise rusinos, iar noul CSM are obligatia de a urmari respectarea hotararii CEDO”.Procurorii si judecatorii trebuie sa trimita in judecata si sa-i condamne pe vinovati!” membrii CSM sunt niste politizatii santajati ai tradatorului Basescu,au acum camp liber sa isi bata joc de tot poporul !SE DORESTE ELOIMINAREA DIN TEXTUL LEGII SIGURANTEI NATIONALE A CIRCUMSTANTELOR REFERITOARE LA TRADAREA PRESEDINTELUI ,IATA SCOPUL DARII ACESTEI HOTARARI INTERESAT ILEGALE A CORUPTA CONDUCERI A C.E.D.O. IATA DE CE EU ,AM ADUS IN ATENTIA OPINIEI PUBLICE ,IN TIMP UTILE,ANTERIOR DARII ACESTEI HOTARARI CEDO ,CORPUL LEGII SIGURANTEI STATULUI ,PREVEDERI INCALCATE DE TRAIAN BASESCU SI P.D.L. !!!

# sah-mat date 25 May 2011 22:00 0

Prietene naiv, monitorizarea cetatenilor romani se face chiar in baza acelei legi sovietice; daca tu negi, inseamna ca esti dintre cei care monitorizeaza! e o lege acceptabila pentru tine, obisnuit sa traiesti in cazarma! CEDO are alta opinie - si opinia ei ne intereseaza! Pana si instantele din Romania au inceput sa dea condamnari din cauza acestei legi strambe! 1984 - Orwel!

# Kartouche date 3 June 2011 09:33 0

La munca lenesilor! ..........Pensionari ? La nepoti bosoragilor !

# INCORUPTIBILUL date 25 May 2011 19:29 0

DUPA CE S-A LASAT FOLOSIT ,DUPA CE A DOBANDIT O FUNCTIE ,Presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989 Bucuresti, Teodor Maries,PORTARUL IMPOSTOR, S-A MAI FACUT SI CU O DROAIE DE BANI . TOTI CARE SUNTEM CU ADEVARAT INCOMOZI,AM AVUT PANA IN 1989SI AVEM SI DUPA TELEFOANELE ASCULTATE DE CATRE POLITIA POLITICA COORDONATA DE CATRE TRAIAN BASESCU ,VIRGIL MAGUREANU ,ELENA UDREA!,SORIN OPRESCU SI ALTII CA EI!!! PACAT CA NU MAI AM CARTEA PE CARE AM AVUT-O IN ANUL 1991,SI CARE FACEA DOVADA CA COLONELUL DE SECURITATE CORNELIU BARSAN PRIMEA CARTI CU AUTOGRAF,DE LA URECHEA MURDARA A SECURITATII ,CARE RASPUNDEA DE MEDIUL UNIVERSITAR =URECHE MARIN =UNIVERSITATEA BUCURESTI !!!!IN 1992,CAND I-AM DESCOPERIT CU CE SE OCUPA IN REALITATE,CAT PRIMEAU PENTRU ARANJAREA EXAMENELOR STUDENTILOR ,MODIFICAREA NOTELOR ,CEI DOI (DECANUL SI PRODECANUL )[BARSAN SI POPA ]AU VRUT SA MA DEA AFARA DIN FACULTATE,IMPREUNA CU ALTI DOI PROFESORI INDOCTRINATI PANA LA REFUZ![CIOBANU SI FILIPESCU ]!

# anticriminalul date 25 May 2011 22:02 0

afla ca la adapostul crimei s-a nascut obiectul muncii tale, anticoruptibilule! mai intai trebuie sa rezolvi cu crima - ca sa scapi si tu de obsesia ta!

# unne date 25 May 2011 20:45 +1

abia in 2007 s-a sesizat cedo ... rusine celor care au fost in contact cu victimele si s-au facut ca ploua

# propaganda due date 25 May 2011 22:03 0

cedo a fost sesizata in 2004, in plin regim iliescu. iar parchetele tale au tot fost sesizate din decembrie 1989 continuu...nu le mai lua apararea

# propaganda due date 25 May 2011 22:08 0

cedo a fost sesizata in 2004, in plin regim iliescu. iar parchetele tale au tot fost sesizate din decembrie 1989 continuu...nu le mai lua apararea

# propaganda due date 25 May 2011 22:10 0

cedo a fost sesizata in 2004, in plin regim iliescu. iar parchetele tale au tot fost sesizate din decembrie 1989 continuu...nu le mai lua apararea

# lica date 25 May 2011 22:22 +1

Pentru marele tangou de a spala dosarele Revolutiei , magnificului general magistrat Dan Voinea i s-a calculat o pensie "NESIMTITA" de 185.000.000 de lei vechi pe luna . Halal justitie romana , halal demagogie Boc. Curat , murdar coane Fanica. Ceva e putred rau in Romania.

# lica randunica date 25 May 2011 22:26 0

mai, mi, mai...e grija ai...nu are Voinea pensia mai nesimtita decat a lui Poppov, iar ala nu numai ca n-a muncit nimic, dar a si luat seta de general DEGEABA, ca Oprea intendentul! rusineeeeeeeeeeeeeeeeee! ca o gramada de vreme multe dosare ale rvolutiei au zacut la Popov, dar habar nu aveti.

# randunelu date 25 May 2011 22:37 0

2 ani la Popov si 17 la Voinea, beton comparatia ta. si altceva Popov nu o fi facut nimic in dos.rev.dar nu face comparatii deplasate Popov era doxa de drept pe cand Voinea doxa de bautura.

# randunelule... date 26 May 2011 09:58 0

cred ca i-ai inversat. Popov era manga tot timpul Voiea daca bea ceva, bea dupa servici. dar se vede treaba ca si tu ai ceierii in******ti in alcool, deh, te-nteleg!

# MAAT date 26 May 2011 19:13 -1

TRAIAN SE GRABESTE CACI VIRGIL I-A SPUS TOT DESPRE POSTAREA DE IERI. Băsescu face publice informaţii din proiectul revizuirii Parlamentul, obligat să valideze Guvernul în 10 zile de la desemnare Parlamentul este obligat să dea votul de învestitură pentru Guvern în zece zile de la desemnarea noului Cabinet, iar în cazul remanierilor şeful statului şi premierul trebuie să se consulte, conform proiectului noii Constituţii pe care îl va înainta Preşedinţia, a anunţat Traian Băsescu. Preşedintele Băsescu a precizat, joi, la RRA, că proiectul de revizuire a legii fundamentale este terminat. El a adăugat că "trebuie găsit un moment de oarecare linişte" pentru a transmite proiectul instituţiilor statului, în primul rând Consiliului Legislativ şi Curţii Constituţionale. Şeful statului a declarat, însă, că proiectul va ajunge în Parlament înainte de vacanţa parlamentară, astfel încât în cele două luni de vacanţă comisia de specialitate să îl poată dezbate. Traian Băsescu a subliniat că atribuţiile preşedintelui şi ale Parlamentului rămân aceleaşi, dar că propune, prin proiect, să fie puse în aplicare rezultatele referendumului din 2009, respectiv trecerea la Parlament unicameral, cu 300 de aleşi. În opinia sa, un Parlament unicameral "nu este cu nimic mai puţin democratic" decât Parlamentul bicameral. Preşedintele a precizat că a avut în vedere rezolvarea unor neclarităţi din actuala lege fundamentală, ţinând cont de deciziile Curţii Constituţionale. El a dat ca exemplu relaţia preşedinte-premier la remaniere. Băsescu a anunţat că, în proiectul pe care îl va propune, se stipulează că "preşedintele şi premierul trebuie să se consulte şi să ajungă la o concluzie asupra numelui celui care trebuie să ajungă în Guvern". Preşedintele a adăugat că, astfel, Constituţia îi obligă să ajungă la consens în privinţa remanierilor.De asemenea, şeful statului a amintit ceea ce s-a întâmplat când l-a desemnat prim-ministru pe Liviu Negoiţă, când Parlamentul, timp de o lună şi ceva, nu a vrut să ia în discuţie învestirea Guvernului. De aceea, în proiectul de revizuire a Constituţiei, se prevede că, "după depunerea listei Guvernului şi a programului, Parlamentul are zece zile să dea vot de învestitură", iar dacă nu respectă acest termen se consideră că noul Cabinet "a picat" şi se trece la o nouă nominalizare.

# Kartouche date 3 June 2011 09:30 -1

:cry: :cry: Baieti ! Nu ar fi cazul sa va apucati de munca ?? .......... Voi noii ilegalisti comunisti vreti bani si sinecuri pe viata !! ......... La munca parazitilor !

# Mart Viorel date 3 July 2012 06:59 +5

NU VREAU SA DECLANSEZ EU FURTUNA DAR.,  VAD CA TOTI VA PRONUNTATI PENTRU REVERIFICARE... ESTE USOR D-LE GADINA CONSTANTIN CEL CU PATRU SPATII MARI IN CENTRU BUCURESTIULUI LUAT PE SPATELE NOSTRU SI MULTE< MULTE ALTE TERENURI IN ZONE DE VOLE, SA DAI SFATURI IN ACESTA ZI  CINT, TU AI MASA PLINA IAR NOI. MII DE LUPTATORI REMARCATI MULTUMIM BUNULUI DUMNEZEU PENTRU SANATATE.... AVETI BANII FURATI IN NUMELE SANGELUI NOSTRU VARSAT,RESPECTUL,GLORIA  CE MAI VRETI ?  GUVERNUL VA RESPECTAT SUFERINTA ( CARE SUFERINTA, CE FACEATI INAINTE DE “89, D-L. REGIZOR DE FILME ?!?) SI CUM A-TI AJUNS LA JILAVA ? CINE V-A IMPUSCAT SI UNDE ? SI NU MAI VORBITI DE D.N.A PITESTI  CA NE SPERIEM IN ZIUA DE FLORII... NU-I SINGUR  IUDA GEORGWE COSTIN  VINOVAT  DE " LUARE SI DARE DE SPAGA", UNDE TU CE CONTRIBUTIE AI AVUT ACOLO ?!? STII TU, CU SIFON. "TOTI CARE VRETI SI SUSTINETI REVERIFICAREA"  AVETI UN INTERES MATERIAL. STIE TU CE INTERES, MAI VREI SI ALTE FOLOASE ?

# Anonim date 3 July 2012 07:15 +3

scris de Popovici C. la ora 08:38 in data 13.04.2012 Decembrie 1989, intre revolutie si lovitura de stat revolutionari Multe terenuri intravilane, pe post de terenuri extravilene, in zone de vile la marginea Bucurestiului, cu suprafete mult mai mari decat limita minima din lege, a primit si le-a si vandut deja (contrar legii, in loc de minimum unu), cand piata terenurilor era buna, D-l. REVOLUTIONAR GADINA CONSTANTIN, sef al Asociatiei Jilava 89 R-R, ca asa-i in Romania. (numai in jud. ILFOV : Otopeni, Magurele, Vidra, etc.) Cinci spatii comerciale, trei in zone UTRACENTRALE DIN BUCURESTI, doua blocuri S+P+E si teren, (legea recompensarii revolutionarilor). Anul acesta, dupa un proces de 15 ani, pierde pitzeria/restaurant/terasa din Dorobanti nr. 56, primita prin DAFI al Primariei Bucuresti (unde nu a achitat nici o chirie de 15 ani x 12 luni x 6.000 euro/luna, peste 1.000.000 euro, fara penalizari de intarziere). Si ca sa continuam, de mutare din ACADEMIEI NR. 60, pe care l-a primit :cry:

# Radu date 13 December 2013 08:13 +3

     A L O ,    A L O,    a u d e    c i n e v a   .   C e     r o l    m a i      a r e     P a r c h e t u l    d a c a     a     s u r z i t    ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.04.2024 – Deliberari cu judecatoarea ICCJ Lavinia Lefterache: “Esti idioata?”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva