14 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VIZE IN SUA CU PRIORITATE PENTRU AVOCATI – UNBR anunta: “Incepand cu 01 noiembrie 2023, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, in parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, ofera avocatilor prioritate si rapiditate in procesul de obtinere a vizei temporare B1/B2 pentru Statele Unite”

Scris de: L.J. | pdf | print

21 November 2023 15:07
Vizualizari: 4026

Avocatii si familiile acestora vor avea prioritate in vederea obtinerii vizelor pentru Statele Unite ale Americii. Un parteneriat in acest sens a fost incheiat intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR) si Ambasada SUA la Bucuresti.


 

Uniunea condusa de Traian Briciu (foto) a anuntat marti, 21 noiembrie 2023, ca avocatii si familiile acestor vor obtine mai rapid vizele temorare B1 si B2 pentru SUA, adica viza pentru calatorii in scop de afaceri si viza pentru calatorii in scop turistic. Exista si anumite conditii pe care avocatii trebuie sa le indeplineasca pentru a beneficia de aceste facilitati, printre care sa nu ii fi fost refuzat in trecut accesul in SUA si sa nu aiba cazier fiscal sau judiciar.


Prezentam anuntul UNBR:


Incepand cu 01 noiembrie 2023, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, in parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, ofera avocatilor prioritate si rapiditate in procesul de obtinere a vizei temporare B1/B2 pentru Statele Unite.

Programul acopera vizele din categoria B1 (calatorii in scop de afaceri) si categoria B2 (calatorii in scop turistic) si ne permite sa programam cu prioritate interviuri pentru avocatii romani din barourile membre ale Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si familia apropiata (sot/sotie si copii), cu conditia ca aplicantii sa indeplineasca urmatoarele criterii de eligibilitate:

● sa fie avocat inscris pe tabloul avocatilor tinut de barourile din Romania (sau membru apropiat al familiei – sot/sotie si copii);

● aplicantului sa nu ii fi fost refuzat accesul in Statele Unite in trecut;

● sa nu aiba cazier fiscal sau judiciar.

Avocatii care doresc sa beneficieze de acest program sunt rugati ca dupa parcurgerea etapelor mentionate AICI sa comunice la adresa viza.sua@unbr.ro urmatoarele informatii

● Dovada platii vizei

● Pagina de confirmare a formularului DS -160

● Adresa de e-mail

● Numarul de telefon mobil si un al doilea numar de telefon

● Data emiterii si data expirarii pasaportului

● UID number (in cazul in care are deja un cont pe plataforma https://www.ustraveldocs.com/)”.

Comentarii

# buck fiden date 21 November 2023 17:59 +10

Mai e si varianta intrarii in sua pe la granita mexicana. Trebuie doar sa aveti la voi niste lovele pentru calauze, sa aveti vesta de salvare cand traversati apele si eventual un cleste ca sa taiati sarma ghimpata. In rest, va declarati refugiat, primiti ajutor social, va faceti excursia cu familia dupa care declarati ca vreti sa fiti repatriati pe banii contribuabililor americani si gata excursia. Simplu, fara birocratie, fara viza si aproape moka.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva