13 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 1.07.2022 – Zi caniculara pentru Vasilica

Scris de: L.J. | pdf | print

1 July 2022 18:28
Vizualizari: 7161

* A iesit la iveala felul in care judecatoarea Corina Corbu a obtinut al doilea mandat de presedinta a Inaltei Curti. Nu va stricam surpriza, ci va spunem doar ca laudele sunt la superlativ. Click aici ca sa va convingeti!


* Banca Nationala a Romaniei a facut un nou anunt legat de banii din Romania. Cum arata cifrele vedeti dand click aici.

 

* Presedintele Consiliului de Administratie al Metrorex, Mihai Barbu, a oferit un interviu publicatiei Lumea Infrastructurii, in care a vorbit despre cel mai recent scandal care zgaltaie operatorul metroului bucurestean. Avem si inregistrarea video a interviului – deci click aici!


* Ne topim noi de caldura, dar sa vedeti ce canicula il asteapta saptamana viitoare pe judecatorul suspendat Cristi Vasilica Danilet (foto) de la Tribunalul Cluj!Ne referim la ziua de miercuri, 6 iulie 2022, cand Sectia pentru judecatori in materie disciplinara din CSM ar trebui sa se pronunte in dosarul nr. 4/J/2022. Ne referim la o cauza in care Inspectia Judiciara l-a trimis pe Vasilica in judecata disciplinara pentru abaterea de la art. 99 lit. t) teza a II-a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor: „exercitarea functiei cu grava neglijenta”. Este vorba despre dosarul pornit de la dezvaluirea Luju potrivit careia Danilet a uitat sa treaca in mandatul de arestare a unor traficanti de droguri durata masurii preventive, motiv pentru care, la contestatie, Curtea de Apel Cluj i-a eliberat (click aici pentru a citi). Dumneavoastra ce ziceti? Ce solutie va pronunta Sectia pentru judecatori in materie disciplinara?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# maxtor date 1 July 2022 19:08 0

"vulnerabilizata constant prin volumul excesiv de activitate"-Inalta o fi adepta calitatii nu a cantitatii: nu stim cum le separa.....

# maxtor date 1 July 2022 19:09 0

cum separa volumul de activitate,adica.

# maxtor date 1 July 2022 19:15 -24

refuza sa judece,"inadmisibilitate"????????????????oooooooooooooooooooooooo

# alexandrina date 3 July 2022 10:26 +36

Abia acum realizati ca, in plan profesional,"mascariciul" este un zero???!!!Daca ii citesti o hotarire te convingi repede...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.08.2022 – Exces de zel la CSM, dupa pofta lui Predoiu. Corbu se simte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva