25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 10.07.2024 – Inspectorul care si-a desfiintat colegul vrea sa devina sef

Scris de: L.J. | pdf | print

10 July 2024 20:16
Vizualizari: 3736

* Pana si BNR recunoaste ca economia scartaie. Ce a spus Banca Centrala si mai ales de unde a luat datele, aflati dand click aici.


* Bucurestii vor avea un nou bulevard. Pe unde va trece el, vedeti facand click aici.


* Inspectia Judiciara – condusa de judecatoarea Roxana Petcu (foto) – se pregateste sa aiba un sef plin la Directia de inspectie pentru procurori, in persoana inspectorului Liviu Mustata.Procurorul Mustata – care conduce DIP cu delegare din 5 iunie 2024 – este singurul candidat la concursul de numire la conducerea directiei, dupa cum vedeti in tabelul de mai jos, publicat de CSM in 27 iunie 2024.

In caz ca va suna cunoscut numele Liviu Mustata, amintim ca procurorul a fost inspector de sedinta la Consiliul Superior al Magistraturii in al doilea disciplinar vizandu-l pe procurorul Ionel Buse de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brezoi. Din aceasta calitate, Mustata a cerut nici mai mult, nici mai putin decat respingerea actiunii disciplinare promovate de catre inspectorul Marius-Nicu Vasile, intre timp pensionat. In final, Sectia pentru procurori in materie disciplinara l-a achitat pe Buse (click aici pentru a citi).

In fine: urmeaza ca procurorul Liviu Mustata sa-si sustina proiectul de management in 14 septembrie 2024, apoi testarea scrisa la 28 septembrie. Nu putem decat sa-i uram succes.


* Instantele si parchetele din Romania ar putea fi mai bogate cu 121 de grefieri. Caci atatia candidati au fost admisi la Scoala Nationala de Grefieri, dupa cum a anuntat CSM miercuri, 10 iulie 2024. Cea mai mare medie a fost 9,64, iar cea mai mica – 7,10 (vezi facsimil).

Competitia a fost de patru persoane pe loc. Amintim ca la concurs s-au inscris nu mai putin de 509 competitori (click aici pentru a citi).
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.07.2024 – DNA nu e de nasul lui Ardelean

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva