5 august 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 15.07.2021 – Inca un dosar pentru „manelistul DNA” Ciprian Man

Scris de: L.J. | pdf | print

15 iulie 2021 18:32
Vizualizari: 3659

* Fosta sefa FMI Christine Lagarde conduce acum Banca Centrala Europeana si planuieste sa supuna continentul unui experiment masiv. Iar interesant este ca nimeni nu se va mai putea ascunde. Click aici ca sa va uluiti si dumneavoastra!


* Comisia Europeana vrea sa ne bage pe gat noi si noi reguli. Si cica totul a fost gandit pentru binele nostru. Noi nu tragem nicio concluzie, ci va lasam sa cititi singuri ceea ce ni se pregateste, dand click aici.


* Un nume greu al paraditorilor mioritici, pe numele sau Ciprian Man, s-a pricopsit cu un nou dosar penal la Sectia pentru investigarea Infractiunilor din Justitie. SIIJ a vrut sa se uite in alta parte cand a primit o plangere penala din partea unui anume Ioan Poenar impotriva fostului sef al DNA Oradea (in prezent la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor), dar la 7 iulie 2021 judecatoarea Ioana Alina Ilie de la Inalta Curte i-a ordonat sectiei speciale sa puna mana si sa cerceteze temeinic dosarul in care este vizat „Manelistul DNA”. Va vom da in curand mai multe detalii despre acest nou dosar in care vizat este fostul sef al DNA Oradea Ciprian Man.


Iata minuta hotararii nr. 412/2021 din dosarul nr. 1056/1/2021:


Admite plangerea formulata de petentul Poenar Ioan. Desfiinteaza ordonanta nr. 151/P/2018 din 19 mai 2020 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, si ordonanta nr. 139/II-2/2020 din 09 martie 2021 a procurorului sef adjunct al aceleiasi sectii si trimite cauza in vederea completarii urmaririi penale la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Definitiva. Pronuntata in camera de consiliu astazi, 7 iulie 2021”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.08.2021 – Ambasadorul si-a pus poza cu tatucul Iohannis (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva