22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta motivata dupa 16 luni

Scris de: L.J. | pdf | print

18 June 2024 21:12
Vizualizari: 4612

* Guvernul iar ne ameninta cu o chestiune a carei intrare in vigoare deja a amanat-o. Daca mai sunt credibili cei de la PSD-PNL, va puteti face singuri o parere dand click aici.


* Unul dintre cele mai grele nume ale regimului Basescu revine in prim-plan. In ce functie, aflati facand click aici.


* O tineti minte pe judecatoarea Codruta Strimb (foto), cea care, pe vremea cand era la Curtea de Apel Bucuresti, a dat pedepsele definitive in dosarul Transferurilor, dar a si condamnat-o pe Vanessa Youness (iubita fostului sef DIPI Gelu Oltean) cu o motivare luata cu copy-paste dintr-un dosar al lui Dan Sova (click aici pentru a citi)?Intre timp, Codruta Strimb – devenita Banulescu prin casatorie – s-a mutat la Curtea Militara de Apel, unde in vara anului 2023 a ajuns vicepresedinta cu delegare. Iar acum, magistrata si-a cimentat functia de conducere: marti, 18 iunie 2024, a obtinut din partea Sectiei pentru judecatori a CSM numirea pe trei ani in postul de vicepresedinte al CMA. Ce sa zicem... Ii uram un mandat fructuos.


Iata minuta CSM:


Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat: (unanimitate)

1.1. Numirea doamnei judecator BANULESCU CODRUTA in functia de vicepresedinte al Curtii Militare de Apel Bucuresti, pe o perioada de 3 ani, incepand cu data de 19.06.2024.

1.2. Incetarea delegarii doamnei judecator BANULESCU CODRUTA in functia de vicepresedinte al Curtii Militare de Apel Bucuresti, incepand cu data numirii sale in aceasta functie de conducere”.


* Sa vedeti pozna: un judecator de la Tribunalul Ilfov a motivat sentinta la nu mai putin de un an si patru luni de la pronuntare. Nu o spunem noi, ci avocatul Virgil Barbulescu, cel care a publicat pe Facebook luni, 17 iunie 2024, facsimilul de mai jos, cu urmatoarea descriere: „Dupa 1 an si 4 luni a venit si comunicarea. Bine ca e de bine”. Cine e judecatorul? Vi-l dezvaluim cu proxima ocazie. De asemenea, precizam ca este vorba despre Tribunalul Ilfov, nu despre Tribunalul Bucuresti, asa cum gresit a scris instanta in propria minuta.
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 19 June 2024 13:40 +3

De ce mai există parchete/instanțe militare? Din alea une gradul funcției o ajunge la general cu 4 stele? Funcționează după alt Cp și Cpp? Bine altfel ca unii din coteț plâng cu lacrimi de crocodil de sisifăreala din curtea "civililor".

# Anony date 19 June 2024 19:37 0

Se poate si mai rau. La Tribunalul Bucuresti pe 21 iunie se implinesc 3 ani de cand se asteapta motivarea unei incheieri de remediere a rechizitoriului. Deci la Tribunalul Iflov se joaca la grupa mica, se pare ca "justitia e greu de motivat". Va mai spun ca respectivul dosar are numarul 26319/3/2019/a1 si e vizibil pe portal

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva