29 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Zece studenti ai Facultatii de Drept s-au calificat in etapa a doua a Concursului pentru Premiile de excelenta „Viorel-Mihai Ciobanu”

Scris de: L.J. | pdf | print

3 April 2019 15:38
Vizualizari: 5179

Motto: "CUNOASTERE, INTELEPCIUNE, CINSTE SI NEPARTINIRE" – Profesorul Viorel-Mihai Ciobanu

Prima etapa a concursului pentru Premiile de excelenta „Viorel-Mihai Ciobanu” in materia dreptului procesual civil a fost finalizata prin selectarea celor mai bune zece eseuri transmise de studentii din anul IV de studiu ai Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, aflati in cursa pentru castigarea prestigiosului premiu.


Initiativa reprezinta un omagiu pentru opera si intreaga activitate academica a distinsului profesor Viorel-Mihai Ciobanu (foto) si doreste sa promoveze interesul studentilor pentru domeniul dreptului procesual civil.

Cei zece studenti care s-au calificat in etapa a doua a concursului vor avea la dispozitie doua saptamani, si anume pana la data de 17 aprilie 2019, pentru a pregati pledoaria referitoare la o speta propusa de Zamfirescu Racoti & Partners. Pledoaria va sustine pozitia partii pe care o vor asista in respectiva speta, astfel cum calitatea procesuala a clientului va fi comunicata in continutul mapei de prezentare transmisa in atentia candidatilor selectati.

Etapa a doua a concursului va avea loc in data de 17 aprilie 2019, intre orele 14.00 – 16.00, la sediul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti. Dupa ascultarea pledoariilor juriul va delibera si va anunta castigatorii Premiilor de excelenta „Viorel-Mihai Ciobanu” la o data ulterioara.

Reamintim ca Zamfirescu Racoti & Partners are in vedere doua categorii de premii pentru cei mai valorosi studenti:

-Premiul de excelenta „Viorel-Mihai Ciobanu” in valoare de 1.000 de euro pentru candidatul care analizeaza cel mai complet problemele de procedura civila incidente in speta si propune o rezolvare corecta si riguros stiintifica

-Premiul de excelenta „Viorel-Mihai Ciobanu” in valoare de 2.000 de euro pentru candidatul care are cea mai originala pledoarie si/sau ofera cea mai deosebita varianta de rezolvare a spetei.

Despre Zamfirescu Racoti & Partners

Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale.

ZRP are o echipa de 55 de avocati, dintre care 11 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Danut-Ioan Bugnariu si Catalin Micu (asociati), si Valerian Cioclei, asociat of counsel.

Sursa foto: Universul Juridic

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.01.2023 – Judecatorul Goagal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva