gandul.ro
31 mai 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 12.10.2018 – Disperare pentru Luluta

Scris de: L.J. | pdf | print

12 octombrie 2018 15:25
Vizualizari: 6810

* Mai marii Parchetului General, evident in frunte cu taica Lazar, se dau de ceasul mortii sa gaseasca solutii astfel incat fosta sefa DNA Laura Kovesi sa nu se intoarca la Sibiu. Caci da, exista acest pericol pentru Luluta dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat modificarile la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Iar aceste modificari stabilesc faptul ca la PICCJ nu pot functiona cu decat procurori cu grad de Parchet General. Or ce sa vedeti, Kovesi, delegata in prezent de Lazarica la PICCJ, nu are grad de Parchet General. Va dati seama, Kovesi a fost vreo 8 ani de zile Procuror General, insa ea nu avea grad de Parchet General.


* Iar se baga in seama trubadurul Vasilica. Ne zice Danilet ca el se poate pensiona dupa ce Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor fost promulgata de Iohannis: “Eu, anul acesta fac 20 de ani de experienta, deci aveti in fata dumneavoastra un viitor pensionar, iar statul ma va plati mai mult sa stau acasa decat sa lucrez. Cand am ajuns in plenitudinea pregatirii mele profesionale si in varful carierei, statul sa usureze plecarea a peste o treime din judecatorii si procurorii tarii inseamna ca lucrurile nu s-au facut cu cap. E adevarat, nu toti care suntem pensionabili vom depune cerere de pensionare, dar majoritatea vor fi tentati”. Deci Danilet ne transmite ca se poate pensiona, dar ca nu va face acest lucru. Sa cadem pe spate, nu altceva... Totusi, noi il incurajam pe Vasilica sa nu stea pe ganduri si sa isi depuna dosarul de pensionare, ca sa nu se mai chinuie atat, ingropat in dosare si afectat de stres. Oricum, credem noi ca nimeni nu o sa ii simta lipsa in sistem. Iar cine doreste sa se amuze copios stie unde sa il gaseasca.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luata sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# SANCHI date 13 octombrie 2018 07:00 +5

Cum LULUȚA a muncit de la spetit (? EXIL DE AUR) la MAE... TAMAM la Brussels, să fie iar valorificată neștiința de carte a 1/4doktei Mika Plagiatoare. Doar e expert, dădu scris în plagiatul MAGNA CUM FRAUDA că e corect... 'coilar', nu 'collar' cum greșesc vorbitorii nativi de engleză :) :) :)

# imun/teanu date 13 octombrie 2018 08:46 +1

Dincolo de cazut din ro-a-ba in porbagaj Vasilica are experiente, el insusi una. La liceu, proful de chimie stiind ca dupa el vine doamna de mate ne facea experiente, zicand ca "e uned afara" (Vasilica pe dinauntru, si si la cerebel) si de-aia-i iesea hidrogen sulfurat. Varsand pe parchet zicea ca da la canal. Stramband din nas, doamna, remarcand ca avusesem chimia deschidea geamurile. Vasilica nu le deschide, le sparge cu capul. In canal cade cand se mai rastoarna din ROBA /"si totusi se misca!" /o fi oistea de la brisca?!

# imun/teanu date 13 octombrie 2018 10:09 0

Daca domnului Iohanis i-ar reusi o alta lovitura de stat (sigur va mai fi incercata) ce-ati zice de-"un" Vasilica ministru?

# Gilu date 13 octombrie 2018 17:59 -3

Domnule Imun\ teanu : daca a ajuns Andrusca ministru , ce mai conteaza un Vasilica ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 140
    • VERDICTUL ZILEI - Este legala starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.05.2020 – Birchall face pe profesoara. Negulescu se bate cu caramida in piept

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva