25 iulie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BASESCU A LUAT BANI DE LA VANTU? – Documentele de transfer bancar prezentate de senatorul Sorin Rosca Stanescu scot la iveala ca cele 7 milioane de dolari cu care a fost finantata la negru, in 2004, Alianta DA (Stolojan - Basescu), proveneau de la COMAC Limited Cipru. Lumeajustitiei.ro prezinta un referat al procurorului sef adjunct al DNA Marius Iacob, care atesta ca firma Comac Ltd Cipru apartine lui Sorin Ovidiu Vantu (Documente)

Scris de: Razvan SAVALIUC - George TARATA | pdf | print

6 noiembrie 2013 18:03
Vizualizari: 23930

 

Documentele bancare dezvaluite miercuri 6 noiembrie 2013 de senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu, referitoare la modul in care Alianta DA PNL – PD (condusa in toamna anului 2004 pe atunci de Theodor Stolojan si Traian Basescu) a fost finantata in luna noiembrie 2004 cu peste 7 milioane dolari de catre doua firme off-shore din Cipru, scot la iveala un fapt cutremurator. Si anume ca Traian Basescu a devenit presedinte al Romaniei in toamna lui 2004 cu milioane de dolari proveniti din doua firme off-shore din Cipru. In fapt, acest caz a fost sesizat PICCJ – DNA de FACIAS in urma cu un an, insa parchetele conduse de procurorii obedienti, numiti de Traian Basescu, nu au miscat o fila in acest dosar pentru a afla cine a trimis banii si unde au disparut ei. De ce oare?


Transferurile bancare catre Alianta DA (Stolojan si Basescu)

Potrivit celor cinci file de transfer bancar puse la dispozitie publicului de senatorul Sorin Rosca Stanescu, rezulta urmatoarele transferuri bancare operate in luna noiembrie 2004 in contul beneficiarului Alianta DA PNL – PD, cu cont deschis la Bancpost, cod IBAN RO38BPOS85002724809ROL01, dupa cum urmeaza:

1 - 4.11.2004 – suma de 1.200.000 USD a fost transferata de COMAC Limited Cipru, din contul de la Laiki Bank Cipru, in contul beneficiarului Alianta DA PNL – PD de la Bancpost Bucuresti;

2 - 12.11.2004 - suma de 1.200.000 USD a fost transferata de GLOBAL NETWORKING Limited Cipru, din contul de la Laiki Bank Cipru, in contul beneficiarului Alianta DA PNL – PD de la Bancpost Bucuresti;

3 - 12.11.2004 - suma de 300.000 USD a fost transferata de COMAC Limited Cipru, din contul de la Laiki Bank Cipru, in contul beneficiarului Alianta DA PNL – PD de la Bancpost Bucuresti;

4 - 19.11.2004 - suma de 2.800.000 USD a fost transferata de COMAC Limited Cipru, din contul de la Laiki Bank Cipru, in contul beneficiarului Alianta DA PNL – PD de la Bancpost Bucuresti;

5 - 19.11.2004 - suma de 1.200.000 USD a fost transferata de COMAC Limited Cipru, din contul de la Laiki Bank Cipru, in contul beneficiarului Alianta DA PNL – PD de la Bancpost Bucuresti;

Senatorul Sorin Rosca Stanescu nu a precizat cui apartin aceste firme, probabil ca habar n-are.

Procurorul Marius Iacob a dezlegat misterul!

Lumeajustitiei.ro a avut insa curiozitatea de a investiga apartenenta celor doua firme si am ajuns la concluzia ca cel putin una – COMAC Limited Cipru, apartine omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.

Am descoperit aceste legaturi chiar intr-un act al procurorului sef adjunct al DNA Marius Iacob (foto) mai precis intr-un referat al acestuia intocmit pe cand era seful Sectiei de urmarire penala din PICCJ, prin care a cerut si obtinut la 9 septembrie 2010 arestarea lui Sorin Ovidiu Vantu, pentru tainuire si favorizarea infractorului Nicolae Popa (devalizatorul FNI), alaturi de co-inculpatii Octavian Turcan si Stoian Alexandru.

Potrivit referatului lui Marius Iacob (procuror numit in functie de Traian Basescu), acesta a concluzionat ca firma off-shore COMAC Limited Cipru apartine omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. Iata un citat din referat:

Potrivit probelor administrate si comunicate obtinute la data de 23.08.2010 ….circuitul bancar s-a stabilit cu certitudine ca transmiterea sumelor de bani s-a realizat in baza dispozitiilor inculpatului SORIN OVIDIU VINTU, prin contributia inculpatul OCTAVIAN TURCAN, prin transfer bancar, din contul unei societati din Cipru in contul unei societati inregistrate in Indonezia la care condamnatul POPA NICOLAE are acces. S-a confirmat faptul ca atat Comac Ltd, cat si Elbahold (societatea care a virat catre Comac Ltd sumele din care s-a realizat transferul catre Nicolae Popa), sunt controlate de catre inculpatul Vantu Sorin Ovidiu. Aceasta imprejurare a rezultat din coroborarea continutului convorbirilor si mesajelor text interceptate in baza autorizatiilor emise de Inalta Curte de Casatie si Justitie cu informatiile obtinute prin intermediul comisiei rogatorii de la autoritatile judiciare din Cipru. Astfel, rezulta fara dubiu ca transferul sumei de 50.000 euro catre Popa Nicolae s-a realizat din dispozitia inculpatului Vantu Sorin Ovidiu, in scopul de a zadarnici executarea pedepsei la care fusese condamnat Popa Nicolae.

Aceleasi concluzii au fost retinute si de judecatoarea Ana Maria Tranca, de la Sectia I a Tribunalul Bucuresti, care in dosarul nr.43238/3/2010, la data de 10.09.2010, a dispus arestarea celor trei co-inculpati, in frunte cu Vantu, pentru 29 de zile: „Potrivit probelor obtinute la data de 23.08.2010 s-a stabilit cu certitudine ca transmiterea sumelor de bani s-a realizat in baza dispozitiilor inculpatului SORIN OVIDIU VINTU, prin contributia inculpatul OCTAVIAN TURCAN, prin transfer bancar, din contul COMAC LIMITED Nicosia deschis la banca MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD Cipru...”

O alta depozitie relevanta, prezentata de Curentul.ro in urma cu circa doi ani, apartine afaceristului Liviu Luca de la PetromServices (partener de afaceri cu Sorin Ovidiu Vantu), care intr-o depozitie data in fata procurorului Marius Iacob la 9.09.2010 declara in legatura cu cercetarile intreprinse pe marginea unui transfer de 3.000.000 euro din contul firmei Elbahold Limited Cipru in contul firmei COMAC Limited Cipru: „...Stiu ca exista in Republica Cipru, in Nicosia, firma COMAC Limited Cipru, care e posibil sa apartina lui Sorin Ovidiu Vantu...”

CONCLUZII

Cazul mai sus prezentat e simplu de interpretat. Daca documentele bancare prezentate de senatorul Rosca Stanescu sunt reale, rezulta ca Traian Basescu a castigat alegerile prezidentiale din noiembrie 2004, din partea Aliantei DA PNL – PD, ca urmare a faptului ca a fost finantat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu cu milioane grele de dolari. El, Basescu, care il acuza pe contracandidatul lui de la urmatoarele alegeri, Mircea Geoana, ca s-a dus noaptea in vizita la Vantu, acuzatie cu care a reusit sa-si discrediteze adversarul in campania electorala si sa mai obtina un nou mandat de presedinte al Romaniei!

Daca, de asemenea, se dovedeste ca Alianta DA PNL – PD, condusa pe atunci de Theodor Stolojan si Traian Basescu, nu a declarat acesti bani si i-a facut „pierduti”, ne aflam atunci in fata unui caz grav de coruptie, evaziune fiscala si spalare de bani, fata de care PICCJ are datoria sa faca lumina!

* Cititi aici cele 5 transferuri bancare prezentate public de senatorul Sorin Rosca Stanescu, in care se arata ca banii provind de la firma COMAC Ltd Cipru

* Cititi aici referatul procurorului Marius Iacob, care retine ca firma COMAC Ltd Cipru apartine lui Sorin Ovidiu Vantu

* Cititi aici Incheierea de arestare a lui Sorin Ovidiu Vantu, in care se retine ca firma COMAC Ltd Cipru ii apartine

* Cititi aici declaratia lui Liviu Luca despre firma COMAC Ltd Cipru si Sorin Ovidiu Vantu

* Cititi aici declaratia publica a senatorului Sorin Rosca Stanescu

 

Comentarii

# Bula date 6 noiembrie 2013 18:51 +37

Base a luat bani de la toti...pana a ajuns in fruntea cascavalului...

# DOREL date 6 noiembrie 2013 21:37 +16

De unde se vede ca SOV a dat si banii si si-a furat-o si cu puscaria ! Parerea mea ...

# Tare smecheria ! date 7 noiembrie 2013 04:45 +6

Asta tare smecheria ...

# unul din lumea cea mare date 7 noiembrie 2013 00:50 +9

pentru bula//da.......dar o termina in ......gaura!!!!!!!! si nu a cascavalului

# brutus date 6 noiembrie 2013 18:55 +27

eeee, daaaaa .... e bine tovarasu\' base, e bine ? 

# unul din lumea cea mare date 6 noiembrie 2013 19:26 +14

dar de cele 200.000$(douasutedemii) luati cite 100.000(unasutademii)luate de la omar haysam si preacinstitul yasin nu stie nimeni in afara de mine?(este adevarat ca nu a zis nimeni altcineva nimic)si ca sa se verifice daca /i adevarat sa se uite cineva ce spatii s/au dat de dl primar al bucurestiului la piata unirii si cui? asta asa ca un mic parandarat.oare ce afacerfi a avut dl primar general cu prigoana?ce bani a incasat de la prigoana????na ca va daui niste ponturi din informatiile mele. ce zici gunoiule mint???!!!!!!

# unul din lumea cea mare date 6 noiembrie 2013 19:30 +12

afirmatiile de mai sus vin din citeva surse,din nefericire una a murit,avea diabet..si gunoiul a fost si i/a dus o coroana.ghici ghicitoarea mea, gunoiule cine a fost?

# unul din lumea cea mare date 6 noiembrie 2013 20:17 +14

gunoiule citi baniu i/ai dat cas intr/o gentuta lui michel guest(fostul ambasador sua la bucuresti) in noaptea cind ai fugit de sub paza spp>cind te aflai in prima vizita la wasington dupa ce ai iesit presedinte?????!!!!!! astept sa raspunzi si pentru asta!!!!!ma contrazice cineva din spp???!!sursa nu/i din romanica ca sa nu va impacientati

# adevarul absolut date 6 noiembrie 2013 19:14 +12

facem pariu ca slugile din Justitie si koabitatorii Tonta si Adormitul au grija ca Macacul jegos sa nu pateasca nimic?

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei...........,, date 6 noiembrie 2013 19:31 +20

          Pentru PARLAMENTUL LEGITIM AL ROMÂNILOR: CAZ GRAV DE CORUPȚIE LA NIVEL ÎNALT ÎN ROMÂNIA /U.E., Evaziune fiscala si Spalare de bani.           CE FAC: MINISTRUL JUSTIȚIEI, PROCURORUL GENERAL al  ICCJ  -------- art. 4 din legea nr. 303/2004, art. 4, art.316 CPP, constituția României         

# câinii latră ,,BĂSE ,, merge,,. date 6 noiembrie 2013 19:35 +31

Nu avem în prezent un procuror AL POPORULUI, toți sunt ai ,,PIRATULUI,, cine să-l ancheteze pe acesta: LULUTZA, HAIMANEAUA, IACOB MARIU, MORAR, BOCȘAN, 

# Nedumeritul date 6 noiembrie 2013 21:08 -8

De ce in mesajul SWIFT contul de la BANK POST este in ROL si nu in USD ?

# PeCeResoare date 6 noiembrie 2013 21:19 -6

mai trebuie luat in calcul si faptul ca firmele in care a fost (este) implicat S.R. Stanescu au avut (au?) legaturi cu firmele lui Vintu. http://www.curentul.ro/2010/images/stories/2010/10/11/03-dg_mar.jpg daca \"reteta\" din curentul.ro este reala atunci SR Stanescu a dat din casa ! 

# Nedumeritul date 6 noiembrie 2013 21:43 -1

De ce in mesajul SWIFT contul de la BANK POST este in ROL si nu in USD ?

# Dumeritul date 7 noiembrie 2013 08:56 +7

Foarte simplu, pentru ca transferurile SWIFT permit conversii valutare. Adica eu pot trimite 5000 de euro intr-un cont in coroane daneze la o banca din Danemarca, pentru ca se face conversia. Conversia valutara se face la banca destinatie si trebuie sa fie intre conversiile acceptate, pentru ca nu pe pot face conversii valutare SWIFT intre orice monede.

# DOREL date 7 noiembrie 2013 09:44 +5

Pai, de-acum lucrurile sunt clarificate ! Parerea mea ..

# LC date 11 noiembrie 2013 15:09 0

Parerea ta... Ia fa matale un transfer dintr-un cont al tau in contul altuia in monezi diferite direct sa vezi de merge... traiasca fotoshopul...Penibil... Daca vreti sa il prideti cu ceva prindeti-l dracu cu ceva serios si fara falsuri... Halal lume a justitiei...

# LC date 11 noiembrie 2013 15:16 0

Parerea ta... Ia fa matale un transfer dintr-un cont al tau in contul altuia in monezi diferite direct sa vezi de merge... traiasca fotoshopul...Penibil... Daca vreti sa il prideti cu ceva prindeti-l dracu cu ceva serios si fara falsuri... Halal lume a justitiei...

# Dumeritul date 7 noiembrie 2013 10:32 +3

As adauga ca miscarea a fost foarte inteligenta, in sensul ca daca contul destinatie ar fi fost in USD, ar fi fost nevoie sa se schimbe in lei, iar schimbul valutar a unei sume mari ar fi presupus prezenta personala la banca a unui reprezentant al titularului contului sa semneze cateva documente pentru a participa la o licitatie de curs valutar. Asa s-a pierdut ceva la schimbul valutar, dar nu a fost nimeni pe la banca sa semneze vreo hartie; pur si simplu titularul contului a a avut decat sa cheltuie banii \"rasariti\" in cont.

# V. Ruse date 6 noiembrie 2013 22:29 +20

Mai este cineva care crede că Băsescu nu este un bandit ? Acest tâlhar a jefuit miliarde de euro, fără milă, de la sărăcitul popor român şi din banii furaţi şi-a plătit susţinătorii Jose Manuel Durao Barroso, Viviane Reding, Mark Gitenstein şi alţii. Crede cineva că Angela Merkel, care în ţara ei trăieşte din salariu, ar refuza câteva milioane de euro de la cineva pentru a-l sprijini la caz de nevoie ? Eu nu cred. ROMÂNI, SĂ TRĂIŢI BINEEEEEEE ! ACUM VĂ DAŢI SEAMA CĂ BĂSESCU ŞI BANDA LUI DE TÂLHARI ÎŞI BATE JOC DE POPORUL ROMÂN ? ACEST BANDIT TREBUIE DAT JOS CU FORŢA DE POPORUL ROMÂN. DACĂ NU O VA FACE, ACEST POPOR ÎŞI MERITĂ SOARTA.

# PeCeResoare date 6 noiembrie 2013 23:42 -4

mai trebuie luat in calcul si faptul ca firmele in care a fost (este) implicat S.R. Stanescu au avut (au?) legaturi cu firmele lui Vintu. http://www.curentul.ro/2010/images/stories/2010/10/11/03-dg_mar.jpg daca \"reteta\" din curentul.ro este reala atunci SR Stanescu a dat din casa ! 

# Viforul date 7 noiembrie 2013 02:14 +5

Daca la Nastase (o mare ****** care se face vinovat si el de situatia jalnica in care se afla si tara si justitia) nu au fost probe dar i s-a parut lu\'Matei ca reprezinta imaginea coruptiei s-a dispus condamnarea cu executare pentru aceleasi fapte, la dobitocul asta (pe care alti dobitoci, adica populatie de carpe de pe teritoriul tarii, il rabda la Cotroceni) ce ar trebui sa dispuna instanta?

# koko date 7 noiembrie 2013 06:35 +13

  Va rugam, faceti-ne o bucurie acum de sarbatori si bagati-l pe asta la puscarie si numai asa va fi liniste in tzara si sa speram ca Romania va merge pe drumul cel bun....... :sad:, :D.....

# unul din lumea cea mare date 7 noiembrie 2013 09:19 -2

pentru koko//pina acum erai cea mai mare admiratoare a gunoiului......acum ce faci te dezici de stapinul tau???pai e bine koko e bine?

# santinela date 7 noiembrie 2013 09:50 +5

Sa-l ataci pe Geoana ca a fost la Vintu acasa cind tu te sti cu banii astuia in buzunar denota mari dezechilibrari psihice. Mai denota ceva,adica pe Basescu-l doare drept in cot de toti.

# Tudor Raneti date 7 noiembrie 2013 10:11 +4

\"In fapt, acest caz a fost sesizat PICCJ – DNA de FACIAS in urma cu un an\". De ce nu le-ati facut publice acum un an? Ce sperati sa obtineti? Porcurorii nu miscau nici un deget chiar daca erau publice, asa cum nu vor misca nici de acum incolo :D

# dodo date 7 noiembrie 2013 12:35 +2

Au asteptat sa vina Iacob la DNA! El e procurorul minune care face rechizitoriile asa cum TREBUIE!

# virgil date 7 noiembrie 2013 10:19 +5

sumele trebuie sa revina statului roman; nu sunt fan srs dar acesta poate cere in instanta ca sumele de bani si obiectele de tezaur detinute de base in exterior sa revina romanilor, sub prestare de juramant!(!v procesul celui mai impuscat dintre romani).

# nesimtitul date 7 noiembrie 2013 11:11 -1

Din pacate pentru noi aceste conturi sunt conturi de lei.Trebuiau facute verificari inainte de a ne da o veste buna la ceas de seara.Poate altadata.Succes!!

# Intrebari date 7 noiembrie 2013 13:12 +3

Sa presupunem ca aceste copii ale confirmarii transferurilor SWIFT sunt reale (faxul de la Laiki a fost trimis fie ordonatorului platii, fie beneficiarului final, Alianta DA, care avea la vremea respectiva 2 conturi in lei deschise la Bancpost. Trec cu vederea si eroarea cu Global Networking care apare ca inregistrata in Tortola, BVI (British Virgin Islands) si nu in Cipru, insa traseul banilor este acelasi. Sender: Laiki Receiver: Brown Brothers Harriman & Co. Aceasta este cea mai mare banca privata de investitii din SUA. Conform Wikipedia banca a avut pe statele de plata politicieni influenti precum George Bush sr., Alan Greenspan si altii. Banca intermediara (chinezeasca) are sediul in San Francisco. Eu ma intreb daca aceste transferuri din Cipru via Statele Unite in Romania n-au ridicat suspiciuni americanilor in conditiile in care dupa 11.09.2001 s-a trecut la urmarirea foarte atenta a tranzactiilor suspecte de spalare a banilor, activitati ilicite, finantare acte de terorism etc. Cu atat mai mult cu cat in SUA este in vigoare din 1977 Foreign Corrupt Practices Act. Revenind in Romania, cheia afacerii este la Bancpost. BNR care are rol de supraveghere prudentiala stia de aceste transferuri? \"Pentru persoanele supuse supravegherii, Banca Naţională a României este autoritatea responsabilă cu verificarea şi controlul modului de aplicare a prevederilor Legii nr.656/2002 pentru prevenirea si sancţionarea spălării banilor, precum şi pentru instituirea unor măsuri de prevenire şi combatere a finanţării actelor de terorism, cu modificările şi completările ulterioare\" sursa BNR Cu siguranta sumele in USD au ajuns in centrala bancii Bancpost unde s-a facut conversia in lei si creditate conturile. Cine avea drept de semnatura pe conturile aliantei DA si ce operatiuni s-au efectuat din acele conturi?

# essens date 7 noiembrie 2013 15:18 +1

G Brassens Gare au gorille

# mafia basescu jefuitorul date 7 noiembrie 2013 15:18 0

8) mafiotul a furat miliarde acuma fica ioana a cunparat 35o hectare de pamant dela mafia italiana sal lucreze mafiotul libanez cu firma lui cel care a prejudiciat statul cu 3o ooo ooo euro asa lucra tovarasul hot securist basescu sprijinit de justitia lui si sri gestapoul lui :lol: :lol: :lol: :lol:

# V.Ruse date 7 noiembrie 2013 18:16 -2

Mai este cineva care crede că Băsescu nu este un bandit ? Acest tâlhar a jefuit miliarde de euro, fără milă, de la sărăcitul popor român şi din banii furaţi şi-a plătit susţinătorii Jose Manuel Durao Barroso, Viviane Reding, Mark Gitenstein şi alţii. Crede cineva că Angela Merkel, care în ţara ei trăieşte din salariu, ar refuza câteva milioane de euro de la cineva pentru a-l sprijini la caz de nevoie ? Eu nu cred. ROMÂNI, SĂ TRĂIŢI BINEEEEEEE ! ACUM VĂ DAŢI SEAMA CĂ BĂSESCU ŞI BANDA LUI DE TÂLHARI ÎŞI BATE JOC DE POPORUL ROMÂN ? ACEST BANDIT TREBUIE DAT JOS CU FORŢA DE POPORUL ROMÂN. DACĂ NU O VA FACE, ACEST POPOR ÎŞI MERITĂ SOARTA.

# Nelu de la 2 date 7 noiembrie 2013 18:45 -1

In imagine se vede clar : cod IBANRO38BPOS85002724809ROL01. Deci, e un cont in lei. Cum pot fi depusi dolari intr-un cont in lei doar SRS stie. Falsul e evident ! Uimitor e ca sint si prosti, oricine isi da seama de asta ! Acum SRS la brutarie, pentru fals si calomnie ! :lol:

# gelu date 7 noiembrie 2013 19:25 +2

nelutzu, ia citeste mesajul postat : \" Dumeritul  date 7 noiembrie 2013 08:56 \". Am impresia ca nataraul esti tu.

# ioana de la 1 date 7 noiembrie 2013 19:38 0

Istet esti ma Nelule de la 2. Pai nu citise-si mai sus despre conversia valutara. SRS nu-i idiot. Nu a pornit la drum fara sa se gindeasca.

# gogu bancheru\' date 8 noiembrie 2013 11:04 0

Multi pupaciosi la popoul basescului pe-aci! Pai eu ma duc la banca, fac cont in USD, Euro, ce vrea muschiul meu, si depun banii in lei (RON). Nu se face conversie? Pot sa-mi fac cont in ce valuta vreau! Doar un prost ca Base si acolitii, manipuleaza fraierii. Sa luam contul de la Bancpost si sa vedem ce operatiuni s-au facut. Care si cine a scos si a bagat. Are curaj vreun procuror? P.S.  Sunt curios cati notari din tara asta au sume de 300.000 Euroi prin conturi sa cumpere terenuri. Ca ailalti 1 mil cica sunt credit!!! Sa mori de ras, nu alta!

# Ovidiu date 8 noiembrie 2013 12:47 +2

Cei care au falsificat hartiile astea trebuiau sa depuna un pic mai mult efort.  Transferurile sunt facute cu mesaje Swift de tip 100, care au fost scoase din standardul Swift in februarie 2003, si sunt automat respinse de reteaua Swift din noiembrie 2003. Cu un an inaintea presupuselor transferuri.  Plus: transferurile 1 si 4 au acelasi Session si Sequence. Plus: banca intermediara nu mai exista din 2002 \"The holding company of United Commercial Bank acquired Bank of Canton of California in 2002\" Dar na, ce conteaza toate astea daca e vorba de Basescu?

# PT OVIDIU8 noiembrie 2013 12:47 date 10 noiembrie 2013 17:23 +1

Nu vezi bre pedelucule ce a scris procurorul, nu vezi ca bați câmpii. A scris minciuni si l-a arestat pe minciuni !!!???

# Ia citest ovidiule vezi ori tot nu vezi ??? date 10 noiembrie 2013 17:27 +1

1 - 4.11.2004 – suma de 1.200.000 USD a fost transferata de COMAC Limited Cipru, din contul de la Laiki Bank Cipru, in contul beneficiarului Alianta DA PNL – PD de la Bancpost Bucuresti; 2 - 12.11.2004 - suma de 1.200.000 USD a fost transferata de GLOBAL NETWORKING Limited Cipru, din contul de la Laiki Bank Cipru, in contul beneficiarului Alianta DA PNL – PD de la Bancpost Bucuresti; 3 - 12.11.2004 - suma de 300.000 USD a fost transferata de COMAC Limited Cipru, din contul de la Laiki Bank Cipru, in contul beneficiarului Alianta DA PNL – PD de la Bancpost Bucuresti; 4 - 19.11.2004 - suma de 2.800.000 USD a fost transferata de COMAC Limited Cipru, din contul de la Laiki Bank Cipru, in contul beneficiarului Alianta DA PNL – PD de la Bancpost Bucuresti; 5 - 19.11.2004 - suma de 1.200.000 USD a fost transferata de COMAC Limited Cipru, din contul de la Laiki Bank Cipru, in contul beneficiarului Alianta DA PNL – PD de la Bancpost Bucuresti; Senatorul Sorin Rosca Stanescu nu a precizat c

# mihai date 8 decembrie 2014 00:11 0

ce spune legea despre finantarea partidelor ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2021 – Clotilde se viseaza presedinta Romaniei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva