21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IOHANNIS A INGROPAT-O PE KOVESI - Presedintele Romaniei este obligat sa ceara demisia sefei DNA, pentru a-si respecta principiul de profesor clamat in fata natiunii: „Daca cineva care isi scrie lucrarea de doctorat copiaza mi se pare o problema proportional mai mare si se numeste plagiat... Cineva care este prins ca a copiat si numai 3 randuri si a plagiat este obligat sa se retraga”. CNATDCU a decis ca Laura Kovesi a plagiat nu 3 randuri, ci 20 de pagini (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

8 December 2016 17:00
Vizualizari: 137393

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis este obligat sa ii ceara demisia Laurei Kovesi, dupa ce CNATDCU a stabilit ca sefa DNA a plagiat in lucrarea sa de doctorat, in sensul ca „teza expertizata prezinta reluarea unor pasaje din documente fara a le cita, conform uzajului academic” si ca “aceste imprumuturi neautorizate pot constitui fapte de plagiat-falsificare sau plagiat-parazitism, pasaje care pot cadea sub calificarea legala romana de plagiat reprezinta circa 20 de pagini din 444, ceea ce reprezinta aproape 4% din teza(click aici pentru a citi). Iohannis este obligat sa faca acest lucru pentru a-si respecta principiul de profesor clamat in fata natiunii, in urma cu doi ani, atunci cand sustinea ca nu trebuie sa existe mila pentru plagiatori. Este vorba despre o declaratie care o ingroapa practic pe Kovesi.


In noiembrie 2014, Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la o confruntare electorala, in cadrul unei emisiuni realizate la postul B1 TV. Unul dintre subiectele cu care actualul presedinte l-a atacat pe Ponta a privit plagiatul din teza de doctorat a fostului premier. Iohannis a explicat la acea vreme urmatoarele:

In calitatea mea de profesor cred ca este totusi o foarte mare problema daca un elev copiaza, daca cineva care isi scrie lucrarea de doctorat copiaza mi se pare o problema proportional mai mare si se numeste plagiat. Oriunde in lume, cineva care este prins, cineva dintre politicieni, care este prins ca a copiat si numai trei randuri si a plagiat este obligat, prin clasa politica, sa se retraga din politica”.

Sefa DNA a plagiat, potrivit CNATDCU, nu 3 randuri, ci 20 de pagini. Asadar concluzia este simpla: conform celor spuse chiar de Klaus Iohannis, Laura Kovesi trebuie sa se retraga. Sau principiile si exigentele enuntate de Iohannis se aplica doar in cazul politicienilor, nu si in cazul Laurei Kovesi?

Iata video cu declaratia lui Klaus Iohannis:


Comentarii

# Socrate date 8 December 2016 17:12 +23

Si Kovesi vrea sa fie presedintele Romaniei :D :D :D

# DODI date 8 December 2016 19:19 +34

Trăiți în altă țară? Aveți impresia că ciolanis este bărbat? De-aia are ochiul vânăt? Acest personaj sinistru nu este în stare să-și disciplineze nevasta dar pe ale altora. Nu vedeți că a luat de-a gata toate trupa de zgomote a lui hăhăilă? Care este meritul său? Fiind o marionetă perfectă nu va face nimic dacă nu i se va dicta! Apropo de comisia lui pește prăjit: acesta putea albi și lucrarea lui Hitler (Mein Kampft) și să o declare bună ca material de studiu școlar. Pixelul albastru funcționează în continuare iar pupincuriștii au schimbat doar fesele la care se închină. Jalnice făpturi, previzibilă soluție.

# carcotescu date 8 December 2016 22:16 +11

pana una, alta, i-au dat 16 "congressmani" americani un extemporal lui ciolanis, de l-au luat toate apele, cat era el nesimtitor la tot ce se intampla imprejurul lui... si cum l-au cam pus in sah mat, se da de ceasul mortii... cred ca nici rezultatul alegerilor nu-l mai intereseaza, ci cum sa dreaga busuiocul cu familia traditionala promovata de CELE 3 MILIOANE DE ROMANI RETROGRAZI EXTREMISTI SI FEUDALI si care e cam diferita de familia lui toleranta si bruxeleza

# caracter, nu glumă! date 8 January 2017 23:28 0

Pe 19 oct. 2016 era apărător gays. A cotit-o: 21 oct. 2016 - IOHANNIS O INTOARCE FARA JENA: „Casatoria are loc intre un ... pentru a avea loc o casatorie, este nevoie de un barbat si o femeie, nu invers.” „Eram prea suparat pe Biserica, pana si Arhiepiscopul a fost chemat la ... Ei erau contra homosexualilor si daca tot sunt niste penali, de ce sa iasa mereu ca ei?” https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=iohannis+-+21+oct+-+casatorie+barbat+si+femeie+-+eram+suparat+pe+penali

# JOIANNIS = mamă nulipară date 8 January 2017 23:38 +1

«Pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»...este de râsul lumii. Statul român nu trebuie să dea voie ... crede medicul L. Dănăilă. Minoritatea religioasă din care provine Joiannis l-o fi mandatat să ne dea lecții - „Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios și a solicitărilor ultimative.” Era și cazul s-o facă pe profu, fiind... mamă nulipară

# Nicolae Clivet date 9 December 2016 00:52 +14

Nicolae Clivet, un fost angajat al D.N.A.:Totusi doamna KOVESI A RAMAS CEA MAI CURAJOASA FEMEIE DIN ROMANIA cu toate ca stim cu totii ca Laura Codruta Kovesi a plagiat, stiu si ambasadele si fostul si actualul presedinte. De fapt ne aflam in situatia prev. de art. 93 Constitutia Romaniei, in care Presedintele Romaniei poate institui "starea de urgenta" pentru ca 99 la suta din doctoranzii de drept sunt plagiatori.

# unul din lumea cea mare date 9 December 2016 12:44 -1

ptr dodi &co// 1000 de vorbe 2 bani nu fac O TARA DE PROSTI!!!!!!!,,LUMINA,,(sau factura) VINE DIN MARGINIMEA SIBIULUI !!!!!!!!!si citi ,,pixeli,, are!!!!!!!!!am asa o stare de voma!!!!!

# diletantism date 8 January 2017 23:24 0

"Când a preluat funcţia de preşedinte, în decembrie 2014, la exact un sfert de secol de la căderea lui Nicolae Ceauşescu, Iohannis a promis o «Românie a lucrului bine făcut»: valori democratice, stat de drept, eliminarea corupţiei. În schimb, a avut doar decizii controversate. Mulţi alegători sunt dezamăgiţi, iar analiştii politici îi reproşează diletantismul şi tăcerile frecvente. De fapt, tăcerea a devenit marca înregistrată a lui Iohannis. Fie că este vorba de scandaluri de corupţie ori de adoptarea unor legi controversate, când ar fi necesar ca şeful statului să se exprime, Iohannis păstrează tăcerea sau postează un scurt mesaj pe Facebook", notează editorialistul Der Spiegel.

# littleboy date 8 January 2017 23:26 0

Fie Hanzi cat de prost bine ca-i mare, zicala saseasca.

# Tîndală date 8 January 2017 23:35 0

Nu mai căutați pete în ... SOARE! Aveți puțintică răbdare... Se știe de vreo 2 ani că Joiannis vrea 2 mandate: ”Acţiunea mea se înscrie în durată. Lucrurile nu se pot schimba în patru sau cinci ani. De aceea doresc un guvern care să dureze două mandate, vreau să fiu un preşedinte care să aibă două mandate”. http://www.lexpress.fr/actualite/monde/europe/klaus-iohannis-les-roumains-aspirent-au-changement_1635150.html?xtmc=klaus&xtcr=1

# unul din lumea cea mare date 9 December 2016 12:57 0

nimeni nu spune mai bine despre justitie decit..........,,https://www.youtube.com/watch?v=AOIiaoOQQxQ

# gogu fictivu date 9 December 2016 15:41 0

sefule, ciocu mic ca te retine 24 de ore fara mandate... peste 1 an ea iti va aresta familia,,, v. base...

# maria date 8 December 2016 17:22 +33

Crede cineva ca acest BARBAT INALT va avea curajul sa-i ceara Lulutzei demisia ? Nuuuuuuuuuuuuuuu, pentru nimic in lume. Putin ii pasa lui de ceea ce crede lumea despre inconsecventa lui... Deocamdata el este Dumnezeu si trebuie sa procedeze exact cum ii convine. Iar Lulutza, va tacea malc, si va continua , ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Pudoarea, rusinea sunt notiuni care nu au nimic in comun cu cine se crede infaptuitorul dreptatii in Romania. Cred ca multi romani, s-ar retrage singuri din functie, fara sa le-o cera cineva, daca s-ar gasi in situatia Lulutei... Dar ea n-o s-o faca cu toate ca -si da seama ca toti ramanii care stiu sa citeasca sunt onvinsi ca a plagiat. Dar ea este o nerusinata .

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 8 December 2016 19:18 +17

PTR MARIA//asta/i ca aia cu ,,demisionez in 5 minute,,!!!!!!o sa taca marele alb ca mangalita in papusoi sau ca ala maron

# Steaua fara nume date 8 December 2016 17:29 +25

Numai in Romania negrul poate fi facut alb intr-o comisie. Introducerea lucrarii incepe cu un paragraf copiat mot-a-mot din Ion Dragoman care a scris un articolin 2007. :o

# GENIUL PUSTIU CIOLANNIS date 10 December 2016 17:16 0

Acest GENIU PUSTIU Joiannis e un geniu neînțeles. Iar îi sunt răstălmăcite spusele. A zis la supărare că ne dorește emanciparea la LGBTI - lesby-gay-bisexuali-trangender-intergender :P :P :P :P

# Alexandru date 8 December 2016 17:32 +24

Nu e 4% pentru ca nu compari mere cu pere. Cele 20 de pagini sunt cele cu continut semnificativ, cele 400 sunt si cu continut si fara. Sa ne spuna cate din cele 400 sunt cu continut ? Daca consideri ca tot ce nu a copiat are continut adica 260 de pagini atunci iese aproape 8%, daca a mai pus si umplutura originala atunci trece de 10% , e suficient?

# Alexa date 8 December 2016 17:44 +18

..eh,dansul va zice: lasa asa !

# Golan date 8 December 2016 17:40 +14

Asa cum am prevazut de ieri,dupa ce procurorii au decis ca membrii comisiei CNAC... sant cam penali si urmariti acum ''in rem'',nu se putea sa nu iasa pana la urma adevarul la iveala,iar comisia si expertii sa nu faca acelasi abuz penal,ca in cazul Toba,iar acum azi au verdictul corect de neplagiat in cazul d-nei colonel Kovesi.Autorul articolului arunca iar in derizoriu decizia de mentinere a titlu;ui de doctorita a Lulutei,cand in fond asta e cel mai important.De altfel cum s-ar fi pretat in viitor,daca d-na Kov.,va ajunge prima femeie pres.a Rom,sa i se spuna de rauvoitori Lulutza-Ciordutza presedinta si la ce universitati ar mai fi ajuns dinsa ''doctor honoris causa''?

# Steaua fara nume date 8 December 2016 17:42 +15

Numai in Romania negrul poate fi facut alb intr-o comisie. Introducerea lucrarii incepe cu un paragraf copiat mot-a-mot din Ion Dragoman care a scris un articolin 2007. :o

# Monica date 8 December 2016 17:50 +19

Pai deja a creat un precedent. Basescu a fost invitat de 1 Decembrie la parada militara pentru ca, probabil, e penal doar 4%.

# bulău date 10 December 2016 17:07 +2

Ciolannis l-a invitat pe Băse la paradă de dragul Luluței! De nu era poftit - ce clăbuci ar fi făcut, inclusiv contra fostei sale protejate, tezaru Lascu!! Iar penalu Joiannis își pune nădejdea în protecția Luluței pt. dosarele sale...

# Mircea date 8 December 2016 17:54 -33

Codruta Kovesi nu face parte din clasa politica si nu are de ce sa si dea demisua

# GALATEAN date 8 December 2016 18:23 +21

"Codruta Kovesi nu face parte din clasa politica si nu are de ce sa si dea demisua " ...asa este, ai dreptate aproape totala, mai putin 4%. Nu face parte Codruta Kovesi din clasa politica, este doar scula acesteia. Fata are reale calitati ca si tac-su Lascu. Te dai cu castigatorul, inchizi ochii la ilegalitatile acestora si mai ales la faradelegile sustinatorilor externi si sorosisti ai politicienilor de****** si ramai pe veci sef. Gandindu-ma la negocierile intre Basescu si Ponta pentru numirea sefului DNA ma intreb cum naiba se negociaza un procuror sef. Ca la iarmarocul de cai ? Se cauta iapa la dinti ca sa se vada daca-i tanara ? O bate geambasul pe crupa sa vada daca-i buna de prasila ? Cum se negociaza o procuroare ? Ca iepele la iarmaroc ? Poate ne explica Codruta, intr-o noua lucrare de doctorat !

# Titu Ion date 8 December 2016 18:24 +20

Domnule Johannis,va rog sa va tineti de cuvant,altfel toata lumea va intelege câ pragul de 4-5% nu inseamna furt,sau ca dv. v-ati schimbat princiipile...!? In cel mai rau caz,cereti sa fie revizuite si teza lui Ponta,sa vedem el cat la suta a plagiat .De acum incolo,nu mai punem problema daca a plagiat,ci cat lasuta...

# Tiberiu date 8 January 2017 23:31 0

Cu răbdare, spune tot! N-a recunoscut el și că a fost politruc? :D

# pelin date 8 December 2016 18:37 +20

Demisia este unica masura care se impune neconditionat,iar dreptatea ar ajunge la rang de virtute,lucru absolut normal.Luluta practic si normal numai are ce cauta la varful DNA!.

# Dorina date 8 December 2016 18:58 +14

Asa este in Romania,pentru unii muma pentru altii ciuma. Sa nu uitam ca Peștele de la cap se impute.

# Dorina date 8 December 2016 19:22 +13

Asa este in Romania,pentru unii muma pentru altii ciuma. Sa nu uitam ca Peștele de la cap se impute.

# Ion date 8 December 2016 19:32 -18

Majoritatea Ea nu apartne nici unui partid politic DNA NU APARTINE NICI UNUI PARTID SAU GUVERN acesta aoartine statului care reprezinta justitia inpotriva corupției Marii hoți si româniei vor so inlature de la putere pentru a nu fi cercetati pentru mită furt sau alte infractiuni Daca va castiga PSD atunci va fi înlăturată si kovesi si johanis si ciolos si toti care sânt anti PSD Sa sperăm ca ada ceva nu se va întâmpla

# Dorina date 8 December 2016 19:35 +12

Asa este in Romania,pentru unii muma pentru altii ciuma. Sa nu uitam ca Peștele de la cap se impute.

# Dorina date 8 December 2016 19:59 +5

Asa este in Romania,pentru unii muma pentru altii ciuma. Sa nu uitam ca Peștele de la cap se impute.

# avocat traditional date 8 December 2016 20:55 +14

Sunt convins(de fapt,\stiu) ca Victoras nu a plagiat mai mult decat Codruta.Dar,asta este smecheria de astazi.problema este alta:accept ca avem 4% plagiere.E mult,e putin?Din punctul meu de vedere Codruta poate sa ramana cu titlul de doctor si Klaus sa nu o demita(asa cum ar trebui dupa cele zise de el intr-0 alta conjunctura).Problema Codrutei nu este plagiatul(in fond a facut o lucrare de drept care,obligatoriu,nu putea avea ceva nou) ci comportamentul ei in calitate de sef DNA.Aici este buba si aici trebuie lucrat.Dar nu pe un amarat de plagiat ci pe incalcarile flagrante ale legii de catre DNA,in amestecul si facerea cartilor in politic si in relatiile dubioase cu ambasadele straine.Cred ca Lulutga nu mai are ce cauta la sefia DNA.Cum nu mai au ce cauta in parchet procurorii si sefii lor care au primit achitari(ex.Bucuresti,oradea,Alba Iulia,Brasov,Tg.Mures etc.)

# zava date 8 December 2016 22:24 -20

Nu vad de ce ar trebui sa-i ceara cuiva demisia sefei DNA.

# Rovenţa Ion date 8 December 2016 23:10 +20

La 27 ani de la revoluție...constat cu regret că ne conduc niște hoți la figurat..dar mai es la propriu...unul ne prostește că are 7 case din inchirieri anterioare...alta copiază de rupe și se vrea doctorandă....eventual sa facă rocada la președinție...mi-e scârbă ! Mi-e scârbă si de premierul lu' pește...care se zbate in mocirlă la final de mandat....alunecos ca un pește din ăla bălos...pe numele lui Cioloş ! Mi-e scârbă de toți !.

# maria date 8 December 2016 23:42 +11

Ce trist mi se pare faptul ca mai sunt multi romani care mai cred in Lulutza , in Iohanis si in Ciolos... Ei nu concep ca ar trebui sa i se cera demisia "Fecioarei". In cazul ei este tocmai cum spune zicala : " hotul striga, "hotul, sariti, hotul". Celor carora le place atat de mult Kovesi si o cred pura , le-as sugera numai un lucru : sa-i cera, cu respect si eventual in genunchi, sa aduca la bugetul Romaniei toti banii furati in timpul mandatelor sale si nu sa se laude cu cati oameni a bagat la puscarie. ANTICORUPTIA , asta trebuie sa insemne nu a te impauna cu arestarile . Admiratori al Lulutzei, pe voi asta nu va intereseaza ?

# Dragos Mihail Tanasa date 9 December 2016 06:30 +6

cui ar trebui sa ceara demisia lui Kovesi ,Papei de la Roma? lui Trump? Ei au semnat numirea ei?

# bucurestean date 9 December 2016 07:56 +9

Alooooooooo,tinerii ,,frumosi si liberi'' luati-va ,,peturile'' si hai in piata sa protestam! Sau nu sunteti ,,liberi'' decat pentru unii?

# acu date 9 December 2016 11:21 +2

Sunt liberi,foarte liberi,cei mai democrati si liberali :D :D :D Dar nu au primit ordin,fara auswais se lasa cu incalcare de consemn 8) :D :lol:

# Monica date 9 December 2016 09:29 +4

Cand ma gandesc cata tevatura a facut DNA la bacalaureat cu niste copii: dube, mascati, televiziuni care sa prezinta marea lor lupta cu coruptia, elevi scosi abuziv din examen pentru ca ar fi INTENTIONAT sa copieze, avand uneori ca dovada niste casti uitate intr-un buzunar, profesori acuzati si umiliti ...parinti, profesori si copii tarati pe la interogatorii si tribunate, etc . ca sa constatam acum ca, desi au fost mari si penibile eforturile de albire, eforturi demne de o cauza mai buna , emblema corectitudinii care ea insasi a declarat ca lucrarea ii apartine in " TOTALITATE" totusi a copiat ...chiar numai conteaza in ce procent sau ca lucrarea este f slaba. Poate mai primeste o medalie ori doua, iar membrii comisiilor care au declarat ca nu a plagiat vor fi decorati cu Steaua Romaniei in rang de cavaler ( pentru ca si-au dat obrazul in aceasta lupta, deloc usoara, tinand cont de materialul clientului) si eventual promovati. Interesanta si pozitia ministrului invatamantului.

# Ghita Bizonu' date 9 December 2016 10:35 +2

Nu poate. Ca el are imunitate totala insa mai este cineva care popatye fi bagata la preventiv ptr casele alea

# ceir date 9 December 2016 16:18 +2

iohanis minte mai mult decat Basescu,,,lucru bine plagiat ,,trei pasi si afara sau pas cu pas si trei randuri dispar, acoperiti la comanda .

# Kis emilia date 16 December 2016 09:41 +3

Domnule profesor iohanis Daca un elev copiaza la bacaloreat ?este eliminat de la bacaloreat .dar cheovesi a plagiat nu e anulat doctoratu ei pentru ea nu este legea valabila an tara noastra eliminaro de la conducere a facut lpagiat .legea e pentru toti romani va rugam tratati toti romani la frl fara discriminari an romania legea e pentru toti cetateni romani la fel.

# Rus Emil date 27 January 2017 11:56 0

Iohannis nu o sa ia nicio masura in ce o priveste pe Kovesi fiindca are nevoie de ea ca sa faca dosare inchipuite dusmanilor lui, sa bage pumnul in gura celor ce il vorbesc de rau sau nu executa ordinele lui.Deja au inceput sa apara denunturi penale pt Grindeanu, pt Ciorbea si o sa mai apara si altele ca sa ne faca in ciuda si sa arate ca binomul functioneaza nestingherit si ca Dragnea si Tariceanu "au impresia ca conduc"!...

# Lec date 13 February 2017 20:14 0

Ref plagiat  4% d-na Kovesi Ca si cum e putin gravida!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva