29 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FLAGRANT DIICOT LA FIU DE PROCUROR – Bogdan Noaja, baiatul procurorului Stefan Noaja de la Parchetul Tribunalului Olt, a fost saltat de DIICOT pentru trafic de droguri: “Au surprins suspectii in timp ce ridicau de la un oficiu postal doua colete ce contineau produse susceptibile de a avea efecte psihoactive... Incepand cu 2014 s-a constituit un grup infractional organizat care a avut ca principala activitate procurarea si comercializarea de droguri de risc si substante psihoactive”

Scris de: George TARATA | pdf | print

6 mai 2015 11:08
Vizualizari: 10462

Fiul procurorului Stefan Noaja de la Parchetul Tribunalului Olt, Bogdan Noaja (foto), a fost ridicat de DIICOT. S-a intamplat marti seara, 5 mai 2015, intr-un dosar in care Bogdan Noaja este cercetat pentru trafic de droguri, impreuna cu alte persoane, procurorii sustinand ca acestia comercializau droguri de mare risc si substante psihoactive in orasul Slatina.

Baiatul procurorului Noaja ar fi fost prins in timp ce pleca de la posta din orasul Piatra-Olt, de unde ridicase doua colete ce ar fi continut substante psihoactive. Mai exact, este vorba despre etnobotanice. Impreuna cu Bogdan Noaja a fost saltat si un prieten al acestuia, Vasile Paduretu.


Procurorii DIICOT precizeaza ca incepand cu anul 2014, pe raza municipiului Slatina, s-ar fi constituit un grup infractional organizat format din care facea parte si fiu procurorului Stefan Noaja, grup care se ocupa cu procurarea si comercializarea de droguri de risc si substante psihoactive. Conform DIICOT, drogurile erau distribuite cu precadere in zona unui liceu de pe raza municipiului Slatina.

Iata comunicatul DIICOT:

La data de 5 mai 2015, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Olt impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt au surprins in flagrant pe suspectii N.I.B. si P.V., in timp ce ridicau de la un oficiu postal de pe raza judetului Olt, doua colete ce contineau produse succeptibile de a avea efecte psihoactive.

In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca incepand cu anul 2014, pe raza municipiului Slatina, s-a constituit un grup infractional organizat format din suspectii N.I.B., S.T. si B.A.N care a avut ca principala activitate infractionala procurarea si comercializarea de droguri de risc si substante psihoactive.

S-a retinut ca incepand cu anul 2014 si pana in prezent, pe langa droguri de risc, membrii grupului infractional organizat, cu intentie, au comercializat fara drept si produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pretinzand sau disimuland ca acestea sunt produse autorizate potrivit legii sau a caror comercializare este permisa de lege, in cadrul grupului fiind cooptat si suspectul P.V.

In urma cercetarilor efectuate in cauza a rezultat ca drogurile erau distribuite cu precadere in zona unui liceu de pe raza municipiului Slatina.

La sediul DIICOT- Biroul Teritorial Olt vor fi aduse, in vederea audierii, un numar de 25 persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Serviciul Roman de Informatii.

Actiunea a fost efectuata cu sprijinul Serviciului pentru Actiuni Speciale Olt.

Facem precizarea ca pe intreg parcursul procesului penal, suspectii și inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie”.

Foto: adevarul.ro

Comentarii

# Marin date 7 mai 2015 11:54 +2

nu s/au ocupat  numai  cu traficul de droguri,  ci, cum aţi observat pe preşedinta Tribunalului Olt, şi  cu traficul de hotărâri judecătoreşti. Într-o lume a drogaţilor nu există şanse pentru oamenii cinstiţi! 

# àdi date 17 mai 2015 16:41 0

Il scapa taticu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.06.2022 – Scutea a pus ochii pe Udroiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva